sleeve & διατροφή - Page 111
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 111 of 218 FirstFirst ... 1161101109110111112113121161211 ... LastLast
Results 1,651 to 1,665 of 3264
    Senior Member
    καλημερα σας! κ εγω πληρωσα τις εξετασεις στο ιπποκρατειο 110 αν θυμαμαι καλα.2 μερες μου πηρε κ εμενα να κανω τις εξετασεις αλλα δε με καθηστερησε τοσο ο αναισθησιολογος, τον καρδιολογο δε προλαβα τη πρωτη μερα.ετσι τη δευτερη ειδα καρδιολογο κ ξανα αναισθησιολογο. ηταν λιγο τρεξιμο αλλα οκ αξιζε για το μετα! ασχετο αλλα σημερα χιχιχ μου εκανε ο αντρας μου το καλυτερο κοπλιμαν χωρις να το καταλαβει καν! χιχιχ ηρθε σπιτι κ κοιμομουν στο καναπε. κ με εψαχνε!!!! νομιζε οτι στο καναπε κοιμοταν ο μικρος! κ οταν ειδε οτι ημουν εγω χιχχι γελασε κ λεει καλα τοσο λιγο χορο πιανεις!!!!! ο καναπες ηταν αδειος! χαχαχαχααα μαλλον υπερβαλει! ενας ανθρωπος 94 κιλων δε μπορει να χανεται σε ενα καναπε! αλλα παρολαυτα χαρηκα!!!! πολυ

Senior Member
    Τέλειο! Πολύ μου άρεσε, μου έχουν τύχει ανάλογα περιστατικά και τα κατευχαριστήθηκα! Αλινα, θα παίρνεις πολλά κοπλιμέντα από εδω και πέρα, να το συνηθίσεις!

Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Χριστίνα κι εμένα μου ζήτησε ο καρδιολόγος του Ιπποκράτειου να κάνω stress echo καρδιάς, εντελώς προληπτικά λόγω διαβήτη. Μου έβαλαν ενδοφλέβια με πεταλούδα αδρεναλίνη και διάφορα άλλα και ενώ ήμουν ξαπλωμένη η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή και μου έκαναν υπέρηχο. Πολύ παιδευτική και εξουθενωτική εξέταση. Παραδόξως δεν μου ζήτησαν να πληρώσω κάτι. Αυτήν την εξέταση έκανες κι εσύ;
    Nαι ακριβώς την ίδια εξέταση έκανα, η ταχυκαρδία απίστευτη!!!! Αλλά πλήρωσα 200 ευρώ με το ΙΚΑ, κανονικά χωρίς ΙΚΑ κάνει 600!

Senior Member
    Σημερα
    πρ δυο κουταλιες cheesecake
    δεκ ελληνικο μετριο με γαλα
    μεσ γυρω στα 80γρ κουνελι
    απογ μια φετα ψωμι ενα καφε
    βρ μισο τοστ

Senior Member
    σημερα παλι βολτουλα, εξω φαγαμε αρα λιγο ξεφυγα για αλλη μια φορα!
    γαλα με δημητριακα
    μια μικρη φετα ψωμι προζυμενιο με λαδακι
    2 πιρουνιες σαλατα με μαρουλι,σπανακι ,λιαστη ντοματα κ απακι
    περιπου 50γρμ κοτοπουλο φιλετο κ μια πατατα τηγανιτη
    τσαι του βουνου κ 3 κουταλιες γιαουρτι με γλυκο κυδωνι
    3 πιρουνιες αθοτυρο κ ενα καφε ελληνικο
    τσαι κ 2 μπουκιτσες τυροκουλουρακια

Senior Member
    π- δυο φρυγανιές με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη
    δ- 30 γρ. μαύρη σοκολάτα
    μ- κατσικάκι με πατάτες στη γάστρα
    α- ποπκορν
    β- ένα σοκολατένιο γλυκισμα και λίγους ξηρούς καρπούς

Εεε δεν ήτανε και η πιο υγιεινή μου μέρα αλλά τέλος πάντων, από αύριο τα κεφάλια μέσα!

Senior Member
    γιωτα μου εγω με φοβαμαι.. καθε μερα ξεφευγω κ λιγο... με εχει πιασει φοβος οτι δε θα τα καταφερω κ οτι ισως δεν εκανα καλα που επελεξα αυτην την επεμβαση. μεχρι πριν ενα μηνα ελεγα δε θα ξαναδωκιμασω ζαχαρη κ τωρα λιγο λιγο καθε μερα ολο κ κατι γλυκο βαζω στο στομα μου. προσπαθω να ειναι με μετρο αλλα δε ξερω θα μπορω να το κανω αυτο παντα? με εχουν πιασει ανησυχιες.... ξερω οτι δε θα πρεπει να σκεφομαι ετσι κ να κοιταω μονο τι καταφερα μεχρι τωρα κ τι θα καταφερω απο εδω κ περα αλλα θελω δε θελω περνανε ολα αυτα απο τη σκεψη μου

Senior Member
    Και μένα περνάνε οι φόβοι από το μυαλό μου Αλίνα, αλλά δεν υποτάσσομαι σε αυτους, ίσως γιατί φτάνω σιγα σιγα στο στόχο, δεν θέλω ουτε να διανοηθώ ότι θα ξαναπεράσω στην αντίπερα όχθη...

Senior Member
    Αλίνα μου μην ζορίζεσαι και μην βάζεις περιορισμούς. Δηλαδή μη λες δεν ξανατρώω ζάχαρη. Είναι προτιμότερο να πεις θα φάω κάτι γλυκό αλλά θα φάω λίγο ή μία μέρα φάε όσο θες και βάλε στόχο να ξαναφάς σε μία εβδομάδα πάλι. Η αίσθηση της στέρησης κάνει το μυαλό μας να κολλάει σε αυτό που στερούμαστε. Εγώ δεν φοβάμαι ότι θα ξαναπαχύνω γιατί θα έχω σύμμαχο για πάντα το στομάχι μου, εννοώντας ότι και κάτι να φάω παραπάνω και να πάρω π.χ. 2 κιλά μπορώ να κάνω δίαιτα χωρίς πείνα και με μικρές ποσότητες φαγητού. Θα κρατηθώ μία εβδομάδα, δεν θα λυσσάξω στην πείνα όπως γινόταν προ sleeve και θα καταφέρω πολύ πιο εύκολα να χάσω όσα κιλά πήρα. Αυτό και μόνο με κάνει να μην νοιώθω ανασφάλεια πια για το μέλλον.

Senior Member
    Originally posted by XristinaNikolas

Nαι ακριβώς την ίδια εξέταση έκανα, η ταχυκαρδία απίστευτη!!!! Αλλά πλήρωσα 200 ευρώ με το ΙΚΑ, κανονικά χωρίς ΙΚΑ κάνει 600!
    Ευτυχώς Χριστίνα μάλλον μπερδεύτηκαν και δεν μου ζήτησαν να πληρώσω γι'αυτήν την εξέταση, πάλι καλά γιατί με το ζόρι μπόρεσα να πληρώσω τις υπόλοιπες εξετάσεις!

Senior Member
    γιωτα ειναι σα να εφτασες στο στοχο σου! λιγα κιλακια εμειναν κ αυτο δειχνει οτι τα καταφερες! κ εκανες σωστη επιλογη.ευχομαι να τα καταφερω κ εγω.τζινα δε θελω να φαω πολυ γλυκο ευτυχως.με τρια κουταλακια γιαουρτι με λιγο γλυκακι ενιωσα ακομα κ να αηδιαζω απο την πολυ γλυκα... αλλα τσαντιζομαι που ηθελα να το φαω! νιωθω οτι ζηλευω κ εκνευριζομαι με τον εαυτο μου.

Senior Member
    Είναι λογικό να θέλουμε να φάμε και γλυκά και τα πάντα, sleeve κάναμε δεν κάναμε λοβοτομή!! Αν σου αρέσει κάτι δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη να μην σου αρέσει πια. Δεν υπάρχει λόγος να νευριάζεις με τον εαυτό σου. Εξάλλου το να φας ζάχαρη ή λίγο γλυκό δεν είναι και τόσο τρομερό. Εγώ επειδή κάνω ινσουλίνη έχω φάει πολύ σκέτη ζάχαρη αναγκαστικά από τότε που έκανα sleeve για να συνέλθω από υπογλυκαιμίες. Στην αρχή είχα μεγάλη τσαντίλα που έπρεπε να φάω στις 3-4 το πρωϊ ζάχαρη και να ξαναπέσω για ύπνο. Παρόλα αυτά όμως συνεχίζω και χάνω βάρος κανονικά. Μην απελπίζεσαι, φυσικά και θα τα καταφέρεις να φτάσεις τον στόχο σου και τότε θα σταματήσεις να ζηλεύεις το οτιδήποτε γιατί θα μπορείς να τρως από όλα εφόσον θα κάνεις συντήρηση πια και όχι δίαιτα όπως τώρα.

Senior Member
    τζινα μου εχεις δικιο! δε ξερω τι περιμενα απο τον εαυτο μου πραγματικα κ γινομαι τοσο σκληρη. εχεις δικιοοοο!!! χιχιχ κ θα τα καταφερω! χιχιχ ισως να σας ζαλισω λιγο μεχρι τοτε βεβαια ευχομαι να με ανεχεστε...

Senior Member
    Ούτε μας ζαλίζεις ούτε τίποτα, για τον απλό λόγο ότι αυτά που λες δεν είναι πρωτόγνωρα, λίγο πολύ τα ζούμε όλοι μας καθημερινά και καταλαβαίνουμε ακριβώς τι εννοείς. Με υπομονή και επιμονή γίνονται θαύματα!

Senior Member
    σας ευχαριστω! κ χαιρομαι πολυ που σας εχω...