sleeve & διατροφή - Page 127
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 127 of 218 FirstFirst ... 2777117125126127128129137177 ... LastLast
Results 1,891 to 1,905 of 3264
    Senior Member
    Originally posted by Alina
    παντως στο μικρο οταν με ρωτησε ειπα κολοκυθοτυροπιτα κ μου λεει ωραια! κολοτυροπιτα! θα φτιαξουμε :P
    Απο μικρο μαθαινεις την αληθεια......... τα παιδια σημερα δεν παιζονται εκει που δεν το περιμενεις πετανε κατι ατακες και σε αφηνουν ξερο...... Την προηγομενη εβδομαδα κρατουσα την ανηψια - βαφτησιμια μου που ειναι 5,5 χρονον και το βραδυ την ρωτησα αν ηθελε να τις παραγγειλω πιτσα και αφησε ξερο με την απαντηση τις, μου λεει: εγω νονε το βραδυ τροω ελαφρια για να κραταω την σιλουετα μου........
    Αλινα το φυλο απο την πιτα το ανοιξες εσυ η ηταν αγοραστο? Αν το ανοιξες εσυ κρατα μου ενα κομματι γιατι ειναι αδυναμια μου οι πιτες.

Senior Member
    καλημερα σας! bigjason την εκανα χωρις φυλλο καπως σαν κεικ. χιχχι τεμπελοπιτα πως την λενε. προτιμησα να την κανω ετσι για να εχει λιγοτερο αλευρι κ περισσοτερο αυγουλακια κ τυρι για να φαω κ εγω σχετικα χωρις τυψεις... αν κ φυλο μου αρεσει να ανοιγω,το προτιμω κ εγω απο το αγοραστο.
    με το μικρο μετα ειχαμε πολυ γελιο,βρηκα παιχνιδι κ του ελεγα μεγαλες συνθετες λεξεις να δω πως θα τις πει! χιχιχι καταλαβαινε κ αυτος οτι τις ελεγε λαθος κ προσπαθουσε να τις πει σωστα κ το διασκεδασαμε αρκετα η αποθεωση ηταν οτι τα εκανε ολα πιτα! του ειπα συντροφικοτητα κ λεει συντροφικοπιτα! :P

Senior Member
    Ιασονα επρεπε να σε ειχα σπιτι πριν κανω την εγχειρηση που 2 φορες τη βδομαδα εφτιαχνα πιτα με δικο μου φυλλο.ναι ναι ειμαι μια θεοτητα στο φυλλο θα με παινεψω ξεδιαντροπα.

Senior Member
    σημερα
    πρ μισο τοστ
    δεκ τσαι
    μεσ 60γρ περιπου ψαρι ενα κομματι φινοκιο ενα κομματι ντοματα ολα μαζι στη λαδοκολλα
    απογ γαλλικο με γαλα 10γρ μαυρη σοκολατα αργοτερα μια φετα τυρι μια μπουκια ψωμι
    βρ μιση φετα ψωμι μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα

Senior Member
    Γεια σας παιδιά , σήμερα ένιωσα κάποια στιγμή ένα εσωτερικό τρέμουλο που μεταφέρθηκε σταδιακά και στα χέρια μου και το έριξα στη σοκολάτα λίγο περισσότερο από το σύνηθες, δλδ. έφαγα τρία σοκολατάκια και δυο μπισκότα digestive με σοκολάτα. Κατά τ'αλλα, δυο-τρία μίνι κρίθινα παξιμάδια, χοιρινό το μεσημέρι, κοτόπουλο με λαχανικά το βράδυ.

Senior Member
    τι ηταν αυτο το τρεμουλο πιτευεις αδυναμια? ευχομαι να μη το ξανανιωσεις
    σημερα
    κολοκυθοτυροπιτα 2 σπιρτοκουτα
    καφε με γαλα
    2 μπισκοτα
    2 κουτλακια αρακα,ενα κομματι πατατα,μια φρυγανια(τα εκανα εμετο) μαλλον κ το αρακα δε τον αγαπει το στομαχακι
    μισο γιαουρτι
    2 κρακερακια
    ενα τσαι
    μετα ισως λιγο γαλα

Senior Member
    Γιώτα έτσι που περιγράφεις το τρέμουλο μοιάζει με ελαφριά υπογλυκαιμία οπότε καλά έκανες και έφαγες μόλις το ένοιωσες. Λογικά πρέπει να σου έφυγε όταν έφαγες.

Senior Member
    H αλήθεια είναι ότι μετά από λίγο έφυγε, αφού έφαγα σοκολάτα και παξιμάδια. Δεν το είχα ξανανιώσει και μου φάνηκε παράξενο.

Senior Member
    Το τρέμουλο και το ότι πέρασε με το φαγητό δείχνει ότι ήταν υπογλυκαιμία. Ίσως να είχες αργήσει να φας και να έκανες και δουλειές ή να είχες φάει κάτι ελαφρύ. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο έτσι όπως σου συνέβει δηλαδή γιατί εμένα είναι ο χειρότερος εχθρός μου. Μην παραλείπεις τα γεύματά σου ιδιαίτερα όταν πρόκειται να περπατήσεις ή να κάνεις δουλειές.

Senior Member
    σημερα σκ@@@@τουλες.δεν τα πηγα καθολου καλα.νομιζω εφαγα πολυ.
    πρ μισο τοστ
    δεκ γαλλικο με γαλα
    μεσ 70-80γρ κρεας βραστο
    απογ μια φετα ψωμι μια τυρι μια γαλοπουλα 2ωρες μετα μια φετα ψωμι μια γαλοπουλα
    βρ μισο τοστ

Senior Member
    χαχαχα ελενη τι λες? αυτο ειναι πολυ???? χιχιχ ακου λοιπον τα δικα μου
    γαλα με δημητριακα
    καφε με γαλα κ πρωτεινη
    μιση κουπα μανιτρασουπα
    3 κρακερακια μικρα με τυρι κ γαλοπουλα
    2 μπισκοτα
    140γρμ ρυζι με μαρουλι κ κρεμμυδακι φρεσκο
    κ τωρα αλλα 2 μπισκοτα

Senior Member
    Βρε αλινα δεν ξερω νομιζω εφαγα πολυ το απογευμα.δεν ξερεις πως σε ζηλευω για το ρυζι.ποση ωρα σου παιρνει να το φας?

Senior Member
    γειαααα σας και απο εμεναααααααα γλυκα μουυυ πλασματακιαααα ειχα ενα καλεσμα απο την ελενη και ηρθα χαχχαχαχ σημεραααααααα τι να πρωτο πωωωω ειχα κοσμοοο 14 ατομα σπιτι και εκανα 3 ταψια μουσακααα καργα λιπαρα χαχαχ αλλα εμενα το μενου μου σημερα ηταν πρωι στο ποδι εναν κρυο καπουτσινο μεσιμερι μπροκολο βραστο (το λατρευω )και λιγο κιμα απο τον μουσακα
    απογευμα εφαγα 3 πιρουνιες απο ενα υπεροχο ελαφρυ γλυκακι που εφτιαξα το οποιοοο εχει 60 θερμιδες ενα μικρο κομματι και βραδυ τι αλλο αγαπημενο μπροκολοοοοοοοοοο

Senior Member
    Welcome.λιγη δεν ειναι η πρωτεινη που πηρες σημερα βρε ιωαννα?

Senior Member
    ναι το ξερω και γενικα δεν τρωω πρωτεινη οσο πρεπει αλλα τι να κανωωωωωω δεν την μπορω αυτο το θεμα εχει και η διατροφολογος μου και με μαλωνει συνεχεια αλλα πραγματικα δεν μπορω να τρωω ολα τα γευματαααααα