Results 2,101 to 2,115 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
28-02-2012, 14:17 #2101
μπορείτε να βαφτίσετε η κακια πεθερα του τοπικ αλλά δεν μπορω θα το πω...
μοναδική και ολα τα αλλα μανικιωμενα μου, αποφευγετε όσο μπορειτε τα επεξεργασμενα τροφιμα που σας προσδιδουν τζαμπα θερμιδες και το κυριοτερο μηδενικη θρεπτικη ουσια ( σχεδον) . Σουπιτσες ετοιμες καλο ειναι να αποφευγονται, δεν ειναι δυσκολο να βρασουμε λιγα λαχανικα και κρεατακι-ψαρακι της αρεσκείας μας με λίγο αλατακι και το λαδακι στο τελος ε? και όχι τιγκα στο συντηρητικο, και αλατι για μια εβδομαδα που θα φερει κατακρατηση και πρηξιμο!
- 28-02-2012, 15:05 #2102
Originally posted by *Katie
μπορείτε να βαφτίσετε η κακια πεθερα του τοπικ αλλά δεν μπορω θα το πω...
μοναδική και ολα τα αλλα μανικιωμενα μου, αποφευγετε όσο μπορειτε τα επεξεργασμενα τροφιμα που σας προσδιδουν τζαμπα θερμιδες και το κυριοτερο μηδενικη θρεπτικη ουσια ( σχεδον) . Σουπιτσες ετοιμες καλο ειναι να αποφευγονται, δεν ειναι δυσκολο να βρασουμε λιγα λαχανικα και κρεατακι-ψαρακι της αρεσκείας μας με λίγο αλατακι και το λαδακι στο τελος ε? και όχι τιγκα στο συντηρητικο, και αλατι για μια εβδομαδα που θα φερει κατακρατηση και πρηξιμο!
28-02-2012, 15:23 #2103
Polivia στο τόπικ sleeve επιμήκης γαστρεκτομή στη σελίδα 303 θα δεις κάποιες προτάσεις μου για το τι μπορείς να τρως τώρα που είσαι στα αλεσμένα. Δεν έχει να κάνει μόνο πόσες θερμίδες έχει κάτι που τρως, όπως π.χ. η κρέμα καραμελέ, αλλά και με το αν καίγονται εύκολα αυτές οι θερμίδες. Καλό είναι να αποφεύγεις όλες τις κρέμες, ρυζόγαλο κ.α. γιατί τρώγονται εύκολα και έχουν πολλές θερμίδες.
28-02-2012, 15:38 #2104
Κατερίνα έχεις δίκιο ότι πρέπει να επιδιώκουμε να τρώμε φρέσκα φαγητά που ετοιμάζουμε μόνοι μας όμως δεν είναι πάντα εφικτό. Στη δική μου περίπτωση, ως άνεργη, για όσο ήμουν στα υγρά και αλεσμένα μου ήταν πολύ δύσκολο να αγοράζω κρέας και λαχανικά συνέχεια για να βράζω σούπες που θα κρατούσαν μόνο για δύο μέρες και μετά πάλι το ίδιο. Το έκανα μία φορά την εβδομάδα και τις υπόλοιπες φορές έτρωγα τις έτοιμες σούπες. Και δυστυχώς έως και σήμερα το οικονομικό επηρεάζει πολύ τη διατροφή μου.
28-02-2012, 15:49 #2105
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
για όσο ήμουν στα υγρά και αλεσμένα μου ήταν πολύ δύσκολο να αγοράζω κρέας και λαχανικά συνέχεια για να βράζω σούπες που θα κρατούσαν μόνο για δύο μέρες και μετά πάλι το ίδιο. Το έκανα μία φορά την εβδομάδα και τις υπόλοιπες φορές έτρωγα τις έτοιμες σούπες.
Βέβαια ήταν εύκολο, καθώς την ίδια εποχή έκανα το ίδιο και για τον γιο μου, που μόλις είχε περάσει κι αυτός στα αλεσμένα! Έκανα τα δικά του με καρότα, πατατούλες και τα δικά μου σκέτα, είχαμε το ίδιο μενού πάντως!
28-02-2012, 15:59 #2106
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κατερίνα έχεις δίκιο ότι πρέπει να επιδιώκουμε να τρώμε φρέσκα φαγητά που ετοιμάζουμε μόνοι μας όμως δεν είναι πάντα εφικτό. Στη δική μου περίπτωση, ως άνεργη, για όσο ήμουν στα υγρά και αλεσμένα μου ήταν πολύ δύσκολο να αγοράζω κρέας και λαχανικά συνέχεια για να βράζω σούπες που θα κρατούσαν μόνο για δύο μέρες και μετά πάλι το ίδιο. Το έκανα μία φορά την εβδομάδα και τις υπόλοιπες φορές έτρωγα τις έτοιμες σούπες. Και δυστυχώς έως και σήμερα το οικονομικό επηρεάζει πολύ τη διατροφή μου.
Εγω που δεν μπορω να φαω τα αλεσμένα κρέατα και τελικα μου αρεσουν περισσοτερο οι σουπες εβρασα μια μερα κοτοπουλο με ολα τα λαχανικα αλλα έβαλα πολυ περισσοτερο νερο με αποτελεσμα να μου μεινει πολυς ζωμος , τον οποιο εβαλα σε μικρα μπουκαλακια νερου και φτιαχνω σουπες με ζυμαρικο αλλα σε ζωμο (handmade) απο κοτόπουλο
28-02-2012, 16:27 #2107
οταν ημουν στα υγρα και στα αλεσμενα η μανα μου εκανε σαν υστερικη και μου μαγειρευε καθε μερα νεο ζωμο ή οτι αλλο ετρωγα.
28-02-2012, 19:02 #2108
τζινα έχεις δίκιο για τον οικονομικό παράγοντα,όντως περιορίζει αρκετά το διατροφολόγιο μας. αλλά καταλαβαίνεις πως το είπα, στο μέτρο που μπορούμε και αν υπάρχει η επιλογή καλό είναι να προτιμούμε το σπιτικο. αν δεν υπαρχει η δυνατότητα δεν το συζητάμε, κάνουμε οτι καλυτερο μπορούμε. ελπίζω να μην έθιξα κανένα με τα σχόλια μου να βοηθήσω προσπαθω :blush:
28-02-2012, 19:08 #2109
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
εγώ πάντως στα αλεσμένα μαγείρευα κοτόπουλο/ψάρι/κρέας και τα μοίραζα σε ταπεράκια στην κατάψυξη,στον ένα μήνα αλεσμένα χρειάστηκε να το κάνω 2 φορές αυτό και καθώς η ποσότητα ήταν μικρή βολεύτηκα χωρίς να χρειάζεται να μαγειρεύω συνέχεια,π μεταξύ μας βαριόμουν να τρώω 2 συνεχόμενες ημέρες το ίδιο φαγητό και έτσι είχα μία ποικιλία .
Επίσης θα συμφωνήσω με την κατερίνα μας,μην τρώτε αυτές τις έτοιμες σούπες,κρέμες είναι γεμάτες συντηριτικά ,αλάτι και πολλές φορές κενές θερμίδες που δεν θα σας προσφέρουν τίποτα ουσιώδες στο σημείο που είσαστε.
Αλινάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιι κόψε τα κουλουράκια παιδί μου!!!αν τα έχεις συνέχεια μπροστά σου λογικό είναι να παρασύρεσαι και πόσο μάλλον αν τρέχουν και άλλα προβλήματα τριγύρω!
28-02-2012, 19:10 #2110
Κατερίνα μου εννοείται ότι προσπαθείς να βοηθήσεις κι άλλωστε γι'αυτό είμαστε όλοι σε αυτό το φόρουμ, για να λέμε τις εμπειρίες μας, τη γνώμη μας, τις δυσκολίες μας, να καταθέτουμε την ψυχή μας πολλές φορές και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον στην κοινή προσπάθεια που κάνουμε όλοι κατά της παχυσαρκίας.
28-02-2012, 19:25 #2111
εγω παντως αν εχω ενα κουτι με κουλουρακια στο σπιτι στην δυσκολη μου στιγμη θα τα φαω ολα και ετσι το αποφευγω. ακομη και μερικες φορες που εχω απροσμενα κοσμο στο σπιτι πολλες φορες εχω ντροπιαστει που δεν εχω κατι να κερασω με τον καφε αλλα τι να κανω.... τους το λεω και με καταλαβαινουν ελπιζω. τα μπισκοτα κατεβαινουν εξαιρετικά ευκολα και μπορω να φαω ολο το πακετο σε μια μερα , περα δωθε στην κουζινα, πολύ κακο:flaming:
28-02-2012, 20:03 #2112
καλησπερα.πηγα κ αγορασα λιγο ανθοτυρο κ λιγο κατικι.εφαγα λιγο πριν λιγο ανθοτυρο ειναι λιγο πιο βαρυ απο οτι το λαβας αλλα οκ.
28-02-2012, 20:10 #2113
Επειδή κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα μπισκότα και τα κουλουράκια δεν τα βάζω στο σπίτι. Παίρνω τα μπισκότα digestive τα οποία δεν μου αρέσουν, τα έχω στο ψυγείο και μπορεί να φάω ένα μπισκότο τη βδομάδα. Το κάνω για καθαρά ψυχολογικούς λόγους, λέω δηλαδή στον εαυτό μου ότι έχω κάτι γλυκό να φάω αν θελήσω αλλά αφού δεν μου αρέσουν δεν τα τρώω κιόλας. Αυτόν το μήνα σταμάτησε και η δυσανεξία που είχα στο ψωμί. Μου είχε λείψει το ψωμί και πήρα τη μαργαρίτα γιατί είναι εύκολο να καταλάβεις πόσο τρως επειδή αποτελείται από αυτά τα στρογγυλά ψωμάκια. Έβαλα όριο να τρώω ένα στρογγυλό ψωμάκι της μαργαρίτας την ημέρα. Μου έφυγε το απωθημένο προς το παρόν και θα προσπαθήσω να μην ξαναπάρω ψωμί, τουλάχιστον μέχρι να μπω στο στάδιο της συντήρησης.
28-02-2012, 20:15 #2114
Monadiki κι εμένα μου πέφτει βαρύ το ανθότυρο και ενώ μου αρέσει ακόμα δεν μπορώ να το φάω. Δοκίμασε και το κατίκι μήπως σου κάθεται καλύτερα. Πάντως αν το ανέχεσαι το ανθότυρο έστω και λίγο ίσως μπορέσεις να το φας πιο εύκολα σε λίγο καιρό που θα έχει ξεπρηστεί και το στομάχι σου.
28-02-2012, 20:18 #2115
και εγω πηρα κατικι το εφαγα με ενα κρακερακι , περιπου 1/2 κουταλια του γλυκου και ήταν τελειο ..... ανθότυρο δεν δοκιμασα ακόμα
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία