sleeve & διατροφή - Page 170
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 170 of 218 FirstFirst ... 70120160168169170171172180 ... LastLast
Results 2,536 to 2,550 of 3264
    Senior Member
    Αλινακι μου εισαι στην καλη σου φαση τωρα απολαυσε το. Ετσι συνεβαινε και με εμενα , στον 7 μηνα ειχα χασει 5-6 κιλα σε ενα μηνα. Τον επομενο επεσα στα 2μισι αλλα αναμενωμενο μετα την μεγαλη απωλεια. Μετα ξανα 3 κλπ κλπ

Senior Member
    γιωτα μου η αληθεια ειναι οτι με το μαλακο το πηγαινα τοσο καιρο ,δε με βιαζει να φυγουν τα κιλα αρκει να φυγουν...
    τωρα σε ενα μηνα κ 10 μερες εχασα 10 κιλα ενω απο το ιανουαριο κ μετα τα εχανα με το σταγονομετρο...
    αρα Katie τωρα να περιμενω ενα μηνα να κολλησει ετσι? ευχομαι μονο πριν κολλησει να με αφησει να δω το 6αρακι μπροστα! μετα ας κολλησει οσο θελει :P

Senior Member
    σημερα
    φρεντο σκετο
    1/4 μπανανα
    1 κουταλια μυζηθρα,3 πιρουνιες κοτοπουλο με καρυ,1 φετα αγγουρι,1 κομματακι ντοματα
    2 κυβακια μπουγατσα πολυ μικρα
    μισο τοστ
    μισο τοστ,1 φρεντο σκετο
    μια χουφτα πατατακια (ανακαλυψα οτι πανε πολυ ευκολα κατω τα ατιμα)

Senior Member
    Εμαθα οτι οι γονεις της κοπελλας που εφυγε δωρησαν τα οργανα της,καρδια ματια κ νεφρα που ηρθαν κ τα πηραν απο το Ωνασειο.Δεν θυμαμαι ακριβως την αιτια αλλα οχι εγγεφαλιτιδα.κατι σχετικα με δυσαπορροφηση κ οι γονεις της λενε οτι επαιρνε συμπληρωματα κ πιθανον να κανουν αγωγη στο γιατρο.Παντως ειναι κριμα να πηγαινουμε να κανουμε καλυτερη τη ζωη μας κ απο αμελεια δικη μας να ερχονται τα χειροτερα.Απο οτι εμαθα ειχε καιρο διαρροιες κ εμετους.Προσοχη λοιπον!Παμε παντα στις επανεξετασεις κ κανουμε εξετασεις οπως μας πουν!

Senior Member
    γλαυκη ποια κοπελα εννοεις την φιλη της χριστινας???

Senior Member
    Originally posted by Alina
    αρα Katie τωρα να περιμενω ενα μηνα να κολλησει ετσι? ευχομαι μονο πριν κολλησει να με αφησει να δω το 6αρακι μπροστα! μετα ας κολλησει οσο θελει :P
    Τιποτα δεν ειναι σιγουρο, ο καθενας εχει τον δικο του ρυθμο, αλλοι κολανε αρχικα και μετα πανε αερα μεχρι το τελος, αλλοι κολανε και ξεκολανε κατα περιοδους ( εγω ημουν σε αυτη την κατηγορια) γενικως κλπ. Απλα το ρεζουμε ειναι οτι οποιος κανει καλη διατροφη δεν εχει να ανυσηχει για τπτ θα φυγουν οπως και να εχει. Η πορεια ειναι προδιαγεγραμμενη κοπελια και δεν εχεις να ανυσηχεις για τπτ!!! Καλη συνεχεια. Οταν θες αλλαζω και το τικερ σου. Σφυρα και ερχεται.

Senior Member
    ευχαριστω κατερινα θα σου πω αν ειναι την αλλη βδομαδα να το αλλαξουμε παλι . γιαυτο με τη σωστη διατροφη εχεις δικιο αν κ εκει με φοβαμαι λιγο,δεν ειμαι υποδειγμα σωστης διατροφης οπως θα βλεπεις,ειδες με τα πατατακια μια χαρα τα κατεβασα κ θα ετρωγα κ αλλα αν δε μου εβαζα στοπ! κ σημερα αντι για μεσημεριανο πεινουσα πολυ,δε κρατηθηκα να ερθω σπιτι κ τσακισα 3 μπισκοτακια με γαλα.

Senior Member
    υπαρχουν μερες που θα φας και πατατακια και μπισκοτα, ανθρωπος εισαι και οχι ρομποτ. Δεν γινεται αλλωστε αυτο καθε μερα, ειναι το εξτρα σου. η νοστιμια σου που και που.

Senior Member
    εγω προσωπικα δεν ειμαι της απαγορευσης, δεν μπορουσα να λειτουργησω ποτε ετσι, αλλοι μπορουν. Προτιμω το παν μετρον αριστον. Ποτε αυτο δεν με σταματησε απο την απωλεια μου, μπορει να την εκανε πιο αργη καποιες φορες αλλα τουλαχιστον δεν στερηθηκα στο σημειο να εχω απωθημενα που αυτο ειναι πιο σημαντικο για την ψυχη μου. Τωρα που δεν θελω αλλο να χασω δεν εχω νιωσει την αναγκη να πεσω με τα μουτρα σε πραγματα που στερουσα στον εαυτο μου γιατι απλα δεν τα στερησα. Νιωθω ισορροπια που ειναι πιο σημαντικο απο το να εφτανα στον στοχο μου 3 μηνες νωριτερα. Ολα αυτα ειναι δικη μου αποψη των πραγματων, δεν λεω οτι πρεπει καποιος να το ακολουθησει, απλα καταθετω την αποψη μου.

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    εγω προσωπικα δεν ειμαι της απαγορευσης, δεν μπορουσα να λειτουργησω ποτε ετσι, αλλοι μπορουν. Προτιμω το παν μετρον αριστον. Ποτε αυτο δεν με σταματησε απο την απωλεια μου, μπορει να την εκανε πιο αργη καποιες φορες αλλα τουλαχιστον δεν στερηθηκα στο σημειο να εχω απωθημενα που αυτο ειναι πιο σημαντικο για την ψυχη μου. Τωρα που δεν θελω αλλο να χασω δεν εχω νιωσει την αναγκη να πεσω με τα μουτρα σε πραγματα που στερουσα στον εαυτο μου γιατι απλα δεν τα στερησα. Νιωθω ισορροπια που ειναι πιο σημαντικο απο το να εφτανα στον στοχο μου 3 μηνες νωριτερα. Ολα αυτα ειναι δικη μου αποψη των πραγματων, δεν λεω οτι πρεπει καποιος να το ακολουθησει, απλα καταθετω την αποψη μου.
    Αν και δεν έχω κάνει χειρουργειο και το παλεύω με διατροφή , άρα πάω και πιο αργα , Κατερινα ένα εχω να πώ : ΄
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup:

Senior Member
    Katie εχεις δικιο η αληθεια ειναι οτι κ εγω δε θα αντεχα να μου στερω κατι που θελω... γενικα θελω να τα εχω καλα με τον εαυτο μου κ να μη με ζοριζω κ πολυ γενικα. εχω προσεξει οτι οποτε ζοριζω υπερβολικα τον εαυτο μου οχι μονο σε θεματα διατροφης γενικα... μετα απο καιρο δε μου βγαινει σε καλο... οπως τωρα που με ζοριζω στο θεμα της δουλειας. δουλευω χωρις κανενα ρεπο εδω κ ενα μηνα κ βλεπω οτι εχω αρχισει κ δεν με ελεγχω.ξαπλωσα λιγο για μεσημερι! κ ξυπνησα τωρα! οτι στερουμε απο τον εαυτο μας καποια στιγμη το ζηταει μαλλον το απαιτει μονος του.

Senior Member
    ελπιζω να ξεκουραστηκες Αλινακι μου, και να σε ξαναπηρε ο υπνος και να μην βρικολακιασες μετα. ο υπνος κανει κανω στην απωλεια κιλων. οταν δεν κοιμομαστε αρκετα στρεσαρετε το σωμα και κανει κατακρατησεις και δυσλειτουργει ο μεταβολισμος

Senior Member
    Katie ξεκουραστηκα αρκετα αν κ πηγε 5 να ξαναξαπλωσω κ σηκωθηκα 6:30 οχι γιατι δε νυσταζα αλλα γιατι επρεπε να μαγειρεψω στους αντρες μου κ να κανω κ καμια δουλεια.γενικα περναω φαση υπνηλιας,οσο κ αν με αφησουν να κοιμηθω δε θα πω οχι :P
    νιωθω οτι μαλλον μεγαλωσε το στομαχακι τελευταια.σημερα εφαγα το τοστ ολοκληρο! βεβαια σιγα σιγα, μου πηρε κανενα μισαωρο αλλα χωρεσε ολο! κ το νερακι παει κ αυτο πια πολυ ευκολα κατω.πινω απο το μπουκαλακι κ το κατεβαζω σχεδον οπως παλια... το 1/3 παει με τη μια.
    σημερα
    φρεντο
    1φετα ελιοψωμο,1 κουταλια μυζηθρα ,1φετα αγγουρι,1 κομματακι ντοματα
    3 πιρουνιες φασολακια με κολοκυθακι
    1 παγωτο 0 τις εκατο
    1 τοστ
    μισο βερικοκο
    θα φτιαξω παλι κανενα καφεδακι γιατι κλεινουν τα ματια μου

Senior Member
    σημερα
    πρ μισο τοστ
    δεκ μια κουπα γαλα
    μεσ 3 κουταλιες γεμιση απο μελιτζανα πα******κι και λιγη μπεσαμελ
    απογ μια φετα ψωμι μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα αργοτερα μιση κουπα γαλα
    βρ μισο τοστ

Senior Member
    παιδακια ζυγιστηκα χθες και εχω βαλει 1,5 κιλακι. δεν ξερω αν ειναι κατακρατηση ή πραγματικο παντως ηταν αρκετο για να με βαλει στον ισιο δρομο γιατι τον τελευταιο καιρο ηρθαν πολλα γλυκα στο δρομο μου και παραστρατητα η αμαρτωλη. σημερα λοιπον

8.30-- 2 μινι κριθινα παξιμαδια, 40γρ γραβιερα, 2/3 ποτηρακι χυμο σαγκουινι-μανταρινι
    10.30-- 1 κσ μουλιασμενους καρπους , 2 μικρα βερυκοκα
    12.30-- 1 μπισκοτο βρωμης, 2 μικρα βερυκοκα
    2.30-- 1/3 φετα τσουρεκι σπιτικο και 1/2 ποτηρακι χυμο
    4.30-- 1 μετρια πιπερια γεμιστη, 30 γρ φετα
    9.00-- μικρη σαλατα ( 3 ντοματινια,λιγο αγγουρι,1 μινι παξιμαδι, 20 γρ φετα, 1 κγ ελιες, 1κγ καπαρι, 1κγ ελαιολαδο)