Results 3,001 to 3,015 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
11-03-2013, 22:03 #3001
πωπω, πάει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που έγραψα σε αυτό το τόπικ, δεν εχει νόημα πια αφού έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή της προσαρμογής στα νέα δεδομένα. 22 μήνες μετά την επέμβαση τρώω κανονικά τις μικρές μου μερίδες , χωρίς να πονάω, προσέχοντας πάντα να μην τρώω γρήγορα. Η διατροφή μου περιέχει μια φορά την ημέρα κρέας, τυρί οπωσδηποτε, πρωινό δημητριακά,γάλα ή παστέλια ή κέικ ή καποιο ανάλογο σνακ, το βράδυ πολλούς ξηρους καρπούς και όποτε μου καπνίσει καποιο γλυκο χωρίς όμως να παθαίνω και στερητικά αν δεν το φαω. Εχω αυξησει τις θερμιδες μου γιατι δεν επιθυμω να χασω αλλο βαρος.
Σημείωση για τα νεότερα μανικάκια: δε διαρκει παντα η ευδαιμονικη παριοδος που μονο χανεις. Οταν φτασεις στο επιθυμητο βαρος, χρειαζεται προσοχη να διατηρηθει και οπωσδηποτε πρεπει να εχει γινει ταυτοχρονη δουλεια στην ψυχολογία ώστε να μη χρειάζεται να καταφεύγετε στα σαβουροφαγητά κάθε φορά που πιέζεστε. Το μικρό στομάχι είναι σύμμαχος αλλά όχι προστάτης μας. Μόνο εμείς αποφασίζουμε αν θα τα ξαναβάλουμε τα κιλά μας.
Φιλικά
Γιώτα
- 12-03-2013, 16:59 #3002
μμμ Μακ και Αλίνα τα κορίτσια της δικής μου εποχής όταν είμασταν στην προσπάθεια της απώλειας ( επεξήγηση για τους πιο νέους). Συμφωνώ απόλυτα με Μακ. έτσι είναι τα πράγματα.
Θα σας γράψω τι έχω φάει μέχρι τώρα και θα μπω αύριο να συμπληρώσω και την υπόλοιπη ημέρα. Έτσι να κάνουμε και ένα επετιακό βρε αδελφέ.
πρωι-- 120ml γάλα και 4 κ.quacker δημητριακά με ξηρούς καρπούς.
δεκ-- 1 μπανάνα
μεσ-- 1 κομμάτι όσο είναι το εσωτερικό της παλάμης σπιτική σπανακοτυρόπιτα.
απ-- 1 κσ. ανάλατους ψιλοκομμένους άψητους ξηρούς καρπούς ανάμικτα με κράνα και γκοτζι μπερι , 2 digestive χωρίς ζάχαρη.
το βράδυ θα φάω μάλλον μπιφτέκι με πατάτες και μπροκολο σαλάτα. αλλά θα μπω να το συμπληρώσω.
Τώρα κάποιοι θα αναρωτιέστε γιατί μετράς το γάλα?? δεν το μετράω απλά το βάζω σε ένα μπουκαλάκι από μπιμπερό για να το πάρω μαζί μου στην δουλειά και το μπουκαλάκι λέει απ'εξω τα ml. Τους ξηρούς καρπούς πάντα τους μετράω για να μην ξεφεύγω ( παρόλο που είναι φοβερά θρεπτικοί δεν πάει να έχουν πολλές θερμίδες)
φιλιά πολλάααααα
12-03-2013, 18:06 #3003
katie και Mak ετσι να μπαινετε να μας δινετε κουραγιο!!Συγχαριτηρια και στις 2...
Σημερα λοιπον το πρωι 1 ποτηρι γαλα
Ενδιαμεσα μια ρυζογκοφρετα
Μεσημερι μισο μπολακι φακες και 1 κομματι ανθοτυρο
Βραδυ θα παω στο σπιτι μιας φιλης μου και θα παραγγειλουμε,προγραμματι� �ω για σαλατα ροκα-παρμεζανα μικρο μεγεθος
Ειναι και οικονομικο το μικρο στομαχακι,το τι εχω γλιτωσει απο ποτα και φαγητα ξω δε λεγεται...
Εχει δοκιμασει καμια σας ανθρακουχα;Πως τα δεχτηκατε;
12-03-2013, 18:12 #3004
Χαρα εγω δεν μπορω πηγα να πιω κοκα κολα και εκανα εμετο δεν την δεκτηκα ..................
Παντως ευχομαι να περασετε το βραδυ super εστω και με μικρο στομαχακι ...............
13-03-2013, 09:19 #3005
Originally posted by Shamadalie
Εχει δοκιμασει καμια σας ανθρακουχα;Πως τα δεχτηκατε;
14-03-2013, 01:15 #3006
Φυσικα και δεν το θελουμε!
(αν και ο γιατρος μου μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος,τα αερια βγαινουν απο οποιοδηποτε στομαχι με τους συνηθεις τροπους αλλιως θα ειχαμε σκασει,χεχε)
Αλλα τελος παντων εγω επινα ανθρακουχα περισσοτερο για να κατεβασω το πολυ φαγητο και αυτο δεν ισχυει πια
Εξαλλου τα ανθρακουχα καλο δεν κανουν σε κανεναν οποτε γιατι να τα επαναφερω
Σημερα λοιπον
Πρωι 1 γιαουρτι μπισκοτο
Ενδιαμεσα ενα ice tea στεβια
Mεσημερι ρυζι με γαριδες και αυγο απο κινεζικο,μιση παιδικη μεριδα
Bραδυ 1 ποτηρακι χυμο,1 παξιμαδακι με ανθοτυρο
14-03-2013, 08:53 #3007
Εγω εδω δεν εχω γραψει ποτε, δεν μπηκα στο κοπο να αναφερω τις τροφες που καταναλωνω καθημερινα.
Αποφασησα σημερα να το κανω μηπως αργοτερα ξεφυγω, ενας τροπος αυτοελεγχου!!!!!!!!!
Τα γευματα που κανω ειναι πανω κατω τα ιδια καθε μερα:
ΠΡΩΙ ενα φλυτζανι γαλα, 1,5 λιπαρα με 2-3 κσ κουακερ και ενα κγ μελι ή 4-5 δαμασκηνα ξερα.
καφε με ζαχαρινι και λιγο γαλα
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ενα αυγο ή μια φετα οκτασπορο ψωμι με μια φετα milner και μια φετα γαλοπουλα
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ενα μπιφτεκι (κοτοπουλο ή μοσχαρι) ή ενα κοματι στηθος κοτοπουλο (περιπου 70 γρ)
ψαρι, κρεας ( ψαρι λιιιιγο περισσοτερο, κρεας λιιιιγο περισσοτερο) και δυο κουταλιες της σουπας σαλατα
ΑΠΟΓΕΥΜΑ 100-150 γρ γιαουρτι με ενα κουταλακι μελι ή με λιγο σκονη κακαο με μια κουταλια ζαχαρινι
καφες με ζαχαρινι και γαλα
ΒΡΑΔΥ το ιδιο με το μεσημερι
ΠΡΟ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ τσαι
Καμια φορα με πιανει λαιμαργια (ευτυχως σπανια) και κανω καμια ατασθαλια!!!!!!!!
Τις αναφερω, δεν τις κραταω κρυφες!!!!!!
14-03-2013, 08:57 #3008
αααααααα.........
ξεχασα να πω οτι τις περισσοτερες μερες πινω 2 με 2,5 λιτρα νερο
(κανω τοσο κοπο να το πιω, να μην το πω??????)
15-03-2013, 01:19 #3009
Veronika κι εγω μ αυτο το σκεπτικο γραφω,να τα βλεπω και να τα διορθωνω...
Συγχαριτηρια για το νερο παντως,εγω 1 λιτρο με το ζορι κι αυτο δεν ειναι καθολου σωστο...να κατι που πρεπει να διορθωσω
Σημερα πρωι κοιμομουν (ατιμες καταληψεις μου χαλανε το ωραριο)
Ενδιαμεσα μισο ice tea λεμονι
Mεσημερι μισο τοστ και 2-3 φετουλες αβοκαντο
Βραδυ μισο κομματακι φιλετο κοτοπουλο,5 πατατες τηγανητες...
Αυτα απο μενα
15-03-2013, 08:41 #3010
Χαρα μου, μηπως ειναι πολυ λιγο το φαγητο που καταναλωνεις?
Πρεπει να γευματα σου να ειναι πιο πλουσια σε πρωτεινη και "καλα" συστατικα!
19-03-2013, 00:05 #3011
Βερονικα εχεις δικιο,το sleeve δεν πολυσυμπαθιεται με τη φοιτητικη ζωη...Αλλα θα προσπαθησω
Σημερα καθαρα δευτερα απολογισμος επι συνολου και οχι γευμα γευμα γιατι η μερα ηταν γεματη απο μικρα τσιμπολογηματα και οχι κανονικα γευματα χαριν εορτασμων...
1 κομματι λαγανα
3-4 ελιες
1κτσ ταραμα
3 λαχανοντολμαδες
1 κομματι κοτοπουλο στηθος
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
19-03-2013, 18:37 #3012
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Originally posted by veronika
Χαρα μου, μηπως ειναι πολυ λιγο το φαγητο που καταναλωνεις?
Πρεπει να γευματα σου να ειναι πιο πλουσια σε πρωτεινη και "καλα" συστατικα!
26-03-2013, 03:11 #3013
Επέστρεψα για μια ακόμη φορά βράδυ και με πολλές τύψεις , παλι ψάχνομαι για εγχείρηση και θέλω να σας κάνω 2 ερωτήσεις
1.μετα το μανίκι μπορούμε να τρώμε μονο μικρές μερίδες , πεινάμε όμως ; γιατί αν πεινάμε και τρώμε μισή παλάμη φαγητό τότε είναι μαρτύριο
2 δεν τρώω καθόλου θηλαστικά(δλδ. κρέας ) εδώ και 1,5 χρόνο θα έχω πρόβλημα μετα την εγχείρηση ;
συγγνώμη αν το έχω γράψει σε λάθος τοπικ .
26-03-2013, 11:14 #3014
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
e.pap δεν ξέρω πόσο ύψος έχεις κ αν ανήκεις στους νοσηρά παχύσαρκους ώστε να δικαιολογεί το βάρος/υψος σου μία βαριατρική επέμβαση,μετά το μανίκι μπορείς να φας μικρές ποσότητες φαγητού,λίγες κουταλιές στην αρχή και δεν νιώθεις πείνα για κάποιους μήνες καθώς με την αφαίρεση του θόλου του στομαχιού μαζί αφαιρείται κ η γκρενλίνη που είναι υπέυθυνη για την αίσθηση της πείνας,με τον καιρό ο οργανισμός παράγει ξανά αυτή την ουσία από άλλο σημείο απλά όχι σε τόση μεγάλη ποσότητα,η επέμβαση ουσιαστικά σου μαθαίνει να τρως καλύτερα και πιο σωστά,δεν είναι μαγική κ δεν έχει αποτελέσματα εφ' ορου ζωής αν δεν μάθεις να συμμορφώνεσαι σε απλούς διατροφικούς κανόνες.Δεν νομίζω ότι κάποιος ασθενής κάνοντας βαριατρική επέμβαση μπορεί να "επιζήσει" χωρίς να τρώει πρωτείνες...υποθέτω με τα γαλακτοκομικά δεν έχεις θέμα,ή με τα ψάρια ή τα αυγά...πάντως οποιαδήποτε βαριατρική επέμβαση δεν είναι κατάλληλη για κάποιον χορτοφάγο καθώς η βΑσική ενέργεια του οργανισμό μας προέρχεται από τις πρωτείνες,για περισσότερες πληροφορίες και απορίες μπορείς να διαβάσεις το http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3962
26-03-2013, 13:06 #3015
Καλησπέρα ! ειμαι 1.65 ανεβοκατεβαίνω στα κιλά 100 με 95 και είμαι 22 χρονών.
Κάνω δίαιτες απο το δημοτικό τα τελευταία 4 χρόνια όμως δεν μπορώ να κατέβω έφτασα μεχρι τα 87 και μετά ξανα τα ίδια ....
προσπαθώ να διαβάσω για το μανίκι αλλα ειναι 400σελ. και είναι λίγο δύσκολο
αρχίζω να πιστεύω οτι καλύτερη λύση είναι ενας ψυχολόγος δεν ξέρω τι να κανω ...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση