Results 3,016 to 3,030 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
26-03-2013, 14:43 #3016
e.pap οι πρωτες σελιδες ειναι πολυ κατατοπιστικες οσο αναφορα το sleeve (μανικι), μπορεις να διαβασεις . Μετα οτι αλλη απορια εχεις μπορεις να ρωτησεις ........Πολλα κιλα δεν ειναι αν δεν ειναι εισαι βουλιμικη με μια ηπια διατροφη μπορεις να χασεις βαρος ........ Ο ψυχολογος που αναφερεις που πιστευεις οτι μπορει να σε βοηθησει;;;
- 26-03-2013, 15:15 #3017
Πιστεύω οτι έχω περίεργη σχέση με το φαγητό , δλδ δεν τρώω επειδή πεινάω αλλά επειδή νιώθω χαρούμενη για εκεινα τα λίγα λεπτά .
Μου έχει γίνει εμμονή για αυτο δεν μπορώ να κάνω μια δίαιτα σωστά τα τελευταία χρόνια .
26-03-2013, 15:43 #3018
e.pap προσπαθησε να βρεις κατι αλλο σαν απασχοληση , κατι δημιουργικο που να σου δινει την ευχαριστηση και τη χαρα που σου δινει το φαγητο !
26-03-2013, 20:35 #3019
e.pap δεν νομιζω οτι σοβαρος γιατρος θα σε εγχειρισει σε αυτα τα κιλα παντως...
26-03-2013, 22:34 #3020
Όταν έψαχνα πριν ένα χρόνο και είχα παει σε 2 γιατρούς μου είχαν πει οτι γίνεται να κάνω την εγχείρηση , αλλά τότε κοιτούσα για δακτύλιο , μετά όμως απο αυτα που διάβασα εδω ευχαριστώ τον Θεό που δεν το έκανα .
26-03-2013, 23:35 #3021
Είμαι φοιτήτρια , έχω σχέση , έχω φιλους , έχω σκύλο και ασχολούμαι πολύ με τα ζώα γιατί τα λατρεύω αλλα πάντα μέσα μου δεν περνάω καλά γιατί δεν αγαπάω τον εαυτό μου , το σώμα μου δεν θέλω αλλο αυτα τα κιλά πάνω μου .
27-03-2013, 02:40 #3022
Kι εγω ειμαι φοιτητρια με σχεση και φιλους 2 χρονια μικροτερη απο σενα ομως εκανα την επεμβαση επειδη ειχα πολυ περισσοτερα κιλα στο 1.69 και παλι το σκεφτοταν ο γιατρος μου.Η επεμβαση ειναι το καλυτερο πραγμα που εχω κανει για μενα αλλα ειναι μια ταλαιπωρια που αν μπορεις να την αποφυγεις ειναι το πιο σοφο να το κανεις.
Καταλαβαινω οτι αυτα τα κιλα σε ταλαιπωρουν,κι εγω δεν εβρισκα αλλο τροπο να τα ξεφορτωθω αλλα πραγματικα περνωντας την επεμβαση,αν μου ελεγε καποιος τι θα πρεπει να υπομεινω για να γινει θα προσπαθουσα κι αλλο.Και να σκεφτεις οτι ειμαι απο τις πιο ομαλες περιπτωσεις εδω περα(ως και η πιο ομαλη μη σου πω :P)
27-03-2013, 11:50 #3023
Αυτό φοβάμαι , τι πέπει να υπομείνω δεν ξέρω αν θα μπορώ να τα καταφέρω
09-06-2013, 22:07 #3024
ενσταση κοριτσια!
και οι χορτοφαγοι ανετα κανουν σληβ, και δεν χρειαζεται να υπομεινουμε και τιποτα.
λιγες μερες στο νοσοκομειο και οι δυσκολες (κι αυτο ελαφρα) ειναι οι πρωτες 2-3 μερες
και μετα ανοιγεται μια νεα ζωη μπροστα σου χωρις ψυχολογικα πρεσαρισματα, χωρις προβληματα υγειας, χωρις τιποτα!
το μονο που χρειαζεται μετα ειναι να ακολουθεις τις εντολες του γιατρου για ενα μηνα, πραγμα ευκολο.
πρεπει να θελεις να κανεις ζημια στον εαυτο σου για να σου συμβει κατι ασχημο. αν βεβαια ο γιατρος ειναι σωστος
και ολη η επικινδυνοτητα ειναι τον πρωτο μηνα. μετα απο αυτο και βλακιες να κανεις, δεν παθαινεις τιποτα
ουτε καν να το σκεφτεστε οσοι ειστε περιξ της νοσογονου παχυσαρκιας! το χειρουργειο ειναι μονοδρομος ακομα και για αυτους που εχουν ισχυρη δυναμη θελησης και κανουν μακροχρονιες διαιτες
09-06-2013, 22:30 #3025
και μια και ζηλεψα να πω κι εγω τι τρωω γενικα
καθε μερα, τουλαχιστον 4 διπλα καπουτσινακια με 3 κουταλιες ζαχαρη το καθε ενα και καμια φορα και πεμπτο καφεδακι
επιπλεον το πρωι, μετα το καφε, ενα ποτηρι γαλα χωρις λακτοζη 1,5% με μια κουταλια μελι και μια δοση πρωτεινη ορου γαλακτος
πριν το καφε, 4-5 δισκια σπιρουλινα και βιταμινες, φιλισιν και σιδηρο
δεκατιανο τρωω μισο τοστ με τυρια και παριζακι σογιας και λαβας κυρι λαιτ ή μιση τυροπιτα
πριν το μεσημερι τρωω το αλλο μισο τοστ
για μεσημεριανο περιπου στις 3 το μεσημερι, διαφορα σε μικρη ποσοτητα. μακαρονια ή ρυζι με σογια ή οσπρια, ή λιγο απο γεμιστα κλπ
οτι εχει φτιαξει η συζυγος
προτιμω φαγητα μεσογειακης διατροφης. ρεβυθια, χορτοσουπα, οσπρια, σαλατουλες κλπ
φρουτακι , ειτε δυο τρεις φετουλες καρπουζι, ειτε λιγο πεπονι, ή φραουλες
αποφευγω γλυκα και παγωτα πριν τον μεσημεριανο υπνο
το απογευματακι καμια μπανανα (μιση) ή γλυκο ή παγωτο ή πορτοκαλαδα φυσικη
βραδακι λιγο απο το μεσημεριανο φαγητο
και το βραδυ λιγη γιαουρτι, καμια φετα τυρι, ισως και λιγο γαλα με μελι ή φρουτακι
απο παρασπονδιες, μπορει να φαω λιγη σοκολατα ή λιγο παγωτο, ή κανα κρακερακι
καμια φορα βγαινω με τους φιλους και παμε για κανα ρακομελο που συνοδευεται απο κολοκυθοκεφτε, κανα σαγανακι στη σχαρα ή μανιταρακι ψητο κλπ
γενικα οι ποσοτητες τροφης ειναι μικρες και τρωω συνηθως οταν αρχιζει και με πονα το στομαχι απο ελλειψη τροφης ( οχι πεινα)
κι αυτο ελαχιστα. οταν λεω ας πουμε γιαουρτι , δεν τρωω ολοκληρο γιαουρτι, δυο-τρεις κουταλιες. ετσι μονο και μονο για να φυγει ο πονος απο το στομαχι.
εχω χασει 23 κιλα μεσα σε δυομιση μηνες και συνεχιζω
αν μαλιστα περιορισω την ζαχαρη, θα χασω πολυ περισσοτερα σε ρυθμο
13-06-2013, 06:58 #3026
ενα παραξενο πραγμα, τις τελευταιες 3 μερες ξεκινησα γυμναστηριο και εχουν εξαφανιστει οι λιγουρες
ισως παιζει ρολο το οτι αμεσως μετα το γυμναστηριο πινω μια γερη δοση πρωτεινης και ετσι ο οργανισμος να αισθανεται γεματος, δεν ξερω.
αν εξαιρεσω οτι εχω καταπιαστει και ποναει ολο μου το κορμι τοσα χρονια αγυμναστος, μου κανει εντυπωση αυτη η πληροτητα που νιωθω!
δεν ξερω αν ειναι τυχαιο ή παροδικο και ξαναρχισουν οι λιγουρες τις επομενες μερες. η αληθεια ειναι οτι "πεθανα" στο γυμναστηριο, κανω πολλες και συνεχομενες ασκησεις για 2 ωρες τουλαχιστον.
παντως με αυτο, τρωω λιγοτερες φορες μεσα στη μερα και δεν μου λειπουν οι γευσεις.
χτες περαν των βιταμινων κλπ, και του πρωινου καφε (καπουτσινο με γαλα και ζαχαρη) , εφαγα μισο τοστ το πρωι, και μετα το πρωινο γυμναστηριο ηπια την πρωτεινη με ενα ποτηρι νερο (που τις προηγουμενες μερες την επινα το πρωι με γαλα και μελι). επεστρεψα σπιτι το μεσημερι
αργα το μεσημερι εφαγα μιση φετουλα ψωμι με ενα κομματακι ντοματα απο τη σαλατα της συζυγου και το απογευμα το αλλο μισο τοστ.
το βραδακι ενα εσπρεσσο με ζαχαρινη χωρις γαλα και αργα το βραδυ μια φραουλα!
και προχτες, πανω-κατω τα ιδια
ουτε λιγουρες, ουτε βαρυστομαχιες, ουτε τιποτα!!
μαλλον η γυμναστικη αλλαζει και το αισθημα της πληροτητας που νιωθουμε και το μυαλο μας ξεκολλαει απο την ενδομυχη σκεψη του στυλ: τι να γευτω τωρα?
δεν ξερω αν ειναι μονο ψυχολογικο το θεμα, εχει παντως ενδιαφερον...
13-06-2013, 07:49 #3027
μπραβο Νικολα ,καλη δυναμη στη καινουργια σου προσπαθεια !!!!!!!!! ολα θα πανε τελεια...............Οσο για αυτη την πληροτητα που λες την καταλαβαινω την ενοιωθα και εγ τις καλες εποχες που πηγαινα γυμναστηριο.......... ειναι πραγματικα αλλη αισθηση.............
13-06-2013, 12:53 #3028
αχά!
αρα δεν ειναι τυχαιο, το γυμναστηριο ευθυνεται λοιπον...
ελπιζω η αισθηση αυτη να κρατησει για καιρο, γιατι ετσι με την ανυπαρξια λιγουρας, χανουμε και πιο ευκολα τα κιλα!
16-06-2013, 20:33 #3029
λοιπον, το κολπο ειναι θεϊκο ! (τουλαχιστον για τον δικο μου οργανισμο)
δεν ειναι μονο η γυμναστικη, ειναι η γυμναστικη σε συνδυασμο με την πρωτεϊνη!
πρωτεινη επαιρνα και πριν αρχισω την γυμναστικη. ομως εκανα και μια μερα γυμναστικη χωρις να παρω πρωτεινη.
τι νομιζω οτι γινεται?
με εναν περιεργο τροπο, συμβαινει αυτο που λεει το αλμακι. η γυμναστικη σου δινει πληροτητα.
αλλά οχι τοσο απο οσο ειδα την μερα που δεν πηρα πρωτεινη ενδιαμεσα των ημερων της γυμναστικης
ο συνδυασμος των δυο, ειναι ομως το κατι αλλο :roll:
κατα ενα περιεργο τροπο , τουλαχιστον σε μενα, οταν παιρνω πρωτεινη (2 μεζουρες) αμεσως μετα το γυμναστηριο, μετα δεν υπαρχουν λιγουρες!
ο νους ξεφευγει τελειως απο τις λιγουρες για γευσεις
πιθανον επειδη εχει πληροτητα ουσιαστικης τροφης, την οποια και απορροφα
η σκεψη ξεφευγει απο το "τι να τσιμπησω" κλπ
ασε που με την γυμναστικη επιταχυνεται σοβαρα ο μεταβολισμος, εχασα 3 + κιλα μεσα σε μια εβδομαδα και δεν πηγα και μια μερα, ουτε βεβαια σημερα που ειναι κυριακη
σημερα που δεν πηγα αλλά και δεν ηπια πρωτεινη για δευερη φορα, ολη την μερα λιγουρες και καθε λιγη ωρα ολο και κατι εστω και ελαχιστο να τσιμπολογω
τωρα το απογευμα εφτιαξα ενα γαλα με πρωτεινη και παλι χαλαρωσε το μυαλο
22-06-2013, 17:05 #3030
προχτες
οπως καθε μερα, βιταμινες κλπ
πρωι: καπουτσινο με ζαχαρη 3 κουταλιες. ειχα κοψει τελειως την ζαχαρη για λιγες μερες και επεσα σε καταθλιψη (συνδυαστηκε και με καθημερινα προβληματα που με αγχωσαν) τωρα με ενα καφε γλυκο, μια χαρα ψυχολογια εχω
δεκατιανο. ενα ποτηρι γαλα χωρις λακτοζη 1,5% με μελι
μεσημερι μετα το γυμναστηριο, ενα ποτηρι νερο με πρωτεινη 30 γραμμαριων (2 μεζουρες)
απογευμα ενα μικρο παγωτακι (βλακεια μου, αλλα ειδα την κορη μου να τρωει ενα και απο συνηθειο εφαγα και εγω) και καπουτσινο με ζαχαρινη
βραδυ μια φετα τυρι γκουντα και μιση φετουλα παριζακι σογιας και ενα καπουτσινο με ζαχαρινη
αργα τη νυχτα, μια κουταλια μελι με μια μικρη μπουκιτσα ψωμι
χτες ταξιδευα και ημουν στο δρομο
πρωι καπουτσινο με 3 κουταλιες ζαχαρη
δεκατιανο καπουτσινο με ζαχαρινη και μισο λουκουμα με γεμιση σοκολατα
μεσημερι ενα μικρο πιατακι με πενες, κοκκινη σατσα και τυρι
απογευμα τιποτα
βραδυ ενα ποτηρι γαλα με λιγα τσιριος
νυχτα τιποτα
ολη τη μερα πολλα νερα
σημερα
πρωι, κλασικα πια καφες γλυκος με ζαχαρη
δεκατιανο, γαλα με μελι και τσιριος
μεσημερι 2 φετες καρπουζι
απογευμα 2 φετουλες παριζακι σογιας μονες τους
σε λιγο φευγω για γυμναστηριο και μετα πρωτεινη
το βραδυ παμε η παρεα για σαγανακι ψητο, κρεμυδοκεφτεδες, ρακομελα και λοιπα αμαρτωλα εδεσματα :lol:
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....