sleeve & διατροφή - Page 208
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 208 of 218 FirstFirst ... 108158198206207208209210 ... LastLast
Results 3,106 to 3,120 of 3264
    Senior Member
    Γουάου, πολύ γρήγορα σε πέρασε στα κανονικά φαγητά! Άλλαξε κάτι στο σύστημά του ή μου φαίνεται? Εγώ μπήκα στο δεκαπενθήμερο στα αλεσμένα, στο μήνα στις μαλακές τροφές και στις 40 μέρες στην κανονική τροφή!Με το μαλακόοοο!

Senior Member
    Λογικά ναι, γιατι εμένα πριν καν κλείσω βδομάδα με έβαλε στα αλεσμένα, και απο χθες μου είχε πει ξεκινήσω και κανονικο φαγητο. Ούτε καν μαλακά, μου είπε να δοκιμάσω τα πάντα,με έμφαση στην ελληνική κουζίνα! Βέβαια εμένα μου είπε πως είχα πολύ γρηγορη και καλή ανάρρωση, οπότε ίσως γι αυτό να με έβαλε τόσο γρήγορα; Oύτε πυρετό έκανα, ούτε πόνους είχα, ούτε τίποτα!

Senior Member
    Σημερα τα πήγα πολύ καλύτερα νομίζω

Π: Μισό τοστ
    Δ: 1 ποτήρι χυμό ανάμεικτο
    Μ: 3 κουταλιές φασολάκια με σάλτσα και τυρί (και όλως παραδόξως δεν μου πέσαν βαρυά!)
    Α: 1 κουταλιά μπισκοτόκρεμα
    Β: Τίποτα νιώθω σκασμένη κι επειδή όλη μέρα τα πήγα αρκετά καλά δεν θα πιεστω! Ίσως πιω ένα ποτηράκι χυμο πιο πολύ για τις βιταμίνες κι επειδή είμαι αδιάθετη.

Senior Member
    Ναι το ξέρω αλλά ρώτησα τον γιατρό για συμπλήρωμα και μου είπε όχι ακόμα. Την επομενη βδομάδα θα ξεκινησω και δεν είμαι καν σίγουρη πως θα μου δώσει πρωτεϊνη. Για πολυβιταμινη και σιδηρο ανέφερε μόνο. Το θέμα με το κρέας είναι πως μου πέφτει κάπως βαρύ. Γι αυτό π.χ εβαλα τυρί το μεσημέρι που έχει πρωτεϊνες, και το πρωι επίσης τυρι και αλλαντικό που έχουν ένα ποσό πρωτεϊνης! Συνηθως πίνω κι ένα ποτήρι γάλα, αλλά δεν κατεβαινε χθες :/ Αναρωτιέμαι τι άλλο"ευκολόπεπτο" σε πρωτεϊνη θα μπορούσα να φάω/πιω :/

Senior Member
    Πολύ καλή πηγή πρωτεινης είναι το cottage cheese, επίσης θα μπορούσες να τρως γιαουρτάκι αντί για Danonito και μπισκοτόκρεμες.

Φυσικά αν μπορείς να φας αυγό σε οποιαδήποτε μορφή έχεις λυσει το θέμα σε μεγάλο βαθμό.

Senior Member
    Μα το danonito είναι γιαουρτάκι :P Απλά είναι για μωρά ΧΔ Το προτιμω γιατι είναι πολύ μικροτερη ποσότητα και δεν πάει χαμένο.
    Cottage cheese ε; Χμ θα το δοκιμάσω!

Αυγό μπορώ να το φάω σε οποιαδήποτε μορφή πέρα απο βραστό. Δηλαδη και στον φούρνο, και στο αντικολλητικο το τρώω, αλλά συνηθως τρώω μόνο το μισό γιατι φουσκώνω! Θα αρχίσω να τρώω λίγο παραπάνω αυγό λοιπόν που και μου αρέσει πολύ και όντως έχει πολλές πρωτεϊνες Ευχαριστω παιδιά!!!!

Senior Member
    Α ΟΚ τότε, απλά από το όνομα μου έδωσε την εντύπωση οτι ήταν κάτι κρεμοειδές.:lol:

Senior Member
    Ναι λογικο αχαχαχα Αλλά όχι είναι γιαουρτάκι, απλά είναι για μωράκια :P Οποτε είναι σε μέγεθος....καταλαβαίνεις :P Είναι το λεγόμενο βελουτέ γιαούρτι με φρούτα :P Και με συμφέρει γιατι στην αρχή έπαιρνα το κανονικο και το πέταγα γιατι ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ για μένα, κι αμα μείνει δεν τρώγεται......

Senior Member
    Μέτρια μέρα σήμερα, παρέλιψα τα σνακ εντελώς δυστυχώς αλλά πως να φας με πείνα 0;;;

Π: 1/2 τοστ
    Δ: Τίποτα
    Μ: 1 μοσχαρίσιο μπιφτέκι, 1 κ.σ σαλάτα πράσσινη, 1 μπουκίτσα ψητή πατάτα (πολύ βαριά η άτιμη, δεν κατεβαινε με τίποτα!)
    Α: Τίποτα
    Β: 2 κ.σ μακαρόνια με τυρί και λίγη πιπεριά (τα μακαρόνια μου φάνηκαν πιο εύκολα απο την ψητή πατάτα :S )

Νερό: 3 ποτήρια (2μιση βασικά, αλλά ελπίζω να πιω άλλο μισό πριν πάω για ύπνο.....)

Senior Member
    Χθες

Π: 1/2 τόστ
    Δ: 1/3μικρής μπανάνας
    Μ: 1 κ.σ μοσχάρι λεμονάτο, 2 κ.σ πουρέ
    Δ: 1 ποτήρι κρύο τσάι γρανίτα
    Β: 2 φέτες του τοστ γαλοπούλα Light

Senior Member
    Χθες

Π: 1/2 τοστ πάριζα Light, τυρί light
    Δ: 1/2 ποτηρι χυμο φυσικό
    Μ: 1/2 μπιφτέκι, 1/2 φέτα ψωμί
    Β: 1 κ.σ μοσχάρι, 2 κ.σ πουρέ

Νερό: 1/2 λίτρο

Senior Member
    Originally posted by Scarllet_D
    Χθες

Π: 1/2 τοστ πάριζα Light, τυρί light
    Δ: 1/2 ποτηρι χυμο φυσικό
    Μ: 1/2 μπιφτέκι, 1/2 φέτα ψωμί
    Β: 1 κ.σ μοσχάρι, 2 κ.σ πουρέ

Νερό: 1/2 λίτρο
    :thumbup::thumbup:

Senior Member
    Αλήθεια σου φαινεται καλό;;; Αχ εγω νομιζω πως τα πάω σκατά, ειδικά με το νερό αλλά και με τα φρούτα και λαχανικά

Senior Member
    Σημερα

Π: 1/2 τοστ (και ούτε...)
    Δ: 1 χυμό
    Μ: 2 μπουκιές κοτόπουλο
    Α: 1 χυμό
    Β: Τίποτα

Νερό: 2 μικράπλαστικά ποτηράκια....

Η διάθεση μου επίσης έχει πιάσει πατώματα και ΠΟΝΑΩ. (όχι στομάχι, απλά δικαιολογώ γιατί τα πήγα τόσο σκατά σήμερα)

Member
    Originally posted by loop80
    Καλησπέρα aggeloydaki ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για τις συμβουλές σου. Γενικά κάνω πολύ ισορροπημένη διατροφή και αυτό που λες για την ζάχαρη ίσως να έχεις και δίκιο απλά να σκεφτείς ότι είναι η πρώτη ποσότητα ζάχαρης που τρώω μετά το χειρουργείο, ούτε στον καφέ ούτε και στο τσάι βάζω ζάχαρη, ποτέ δεν έβαζα δλδ, και προσπαθώ να την αποφύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Κατά τα άλλα πιστεύω πως κάνω σχετικά ισορροπημένη διατροφή, βέβαια αυτό που λένε διάφοροι στο forum για την πρωτεΐνη δεν το πολύ έχω καταλάβει, δεν μου έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες ο γιατρός μου για τι πρέπει να τρώω και τι όχι, εκτός από το να αποφεύγω τα snacks (πατατάκια γαριδάκια κτλ) την κόκα κόλα και γενικά το ανθρακικό για διογκώνει το στομάχι και τα γλυκά, κατά τα άλλα μου είπε πως μπορώ να τρώω τα πάντα αν δεν με πειράζουν χωρίς να μου διευκρινίσει πόση πρωτεΐνη πρέπει να παίρνω μέσα στην ημέρα, Θα ήθελα την βοήθεια σας πάνω σε αυτό.
    http://www.familylife.gr/el/eimai-mama-gynaika/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7/662-%CE%A7%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%C E%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%87%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%BA%C E%AF%CE%B1%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE?start=1