sleeve & διατροφή - Page 105
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 105 of 218 FirstFirst ... 55595103104105106107115155205 ... LastLast
Results 1,561 to 1,575 of 3264
    Senior Member
    χριστινα τα ετρωγα και εγω τα κριτσινια αυτα ομως μου εκαναν δυσκοιλιοτητα.τωρα τρωω μπισκοτακια βρωμης με μελι και ταχινι χωρις ζαχαρη.οσο τωρα για τα τονομπιφτεκακια 2 κονσερβες τονο ,ενα αυγο, δυο πατατες μετριες λιωμενες με το πιρουνι,κρεμμυδακι φρεσκο,μαιντανο,ανηθο αν δεν θες μαιντανο.αν γινει το μειγμα νερουλο βαλε λιγη φρυγανια.τα ψηνουμε στο φουρνο πανω σε λαδοκολλα για να μην ριξεις επιπλεον λαδι για 20 περιπου λεπτα στους 180.μου αρεσει να το συνοδευω με αγγουρακι κομμενο σε κυβακια με ανηθο λιγο λαδι και ξυδι ή με τουρσι αγγουρακι.

Senior Member
    Γεια σας παιδιά! Είναι η πρώτη βδομάδα στους 8 μήνες που είμαι χειρουργημένη που δεν έχασα καθόλου βάρος, οπότε ίσως να μπαίνω στη λεγόμενη φάση "πλατώ" όπου ο οργανισμός σταματάει για λίγο, κάνει ένα διάλειμμα να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ελπίζω να μπορέσω να χάσω 4-5 ακόμη και να σταθεροποιηθώ εκεί.

Senior Member
    Τελικα ειμαι η μονη που ειχα τοσα πολλα πλατω απο την αρχη μεχρι τωρα? ελπιζω καπια στιγμη να μπορεσω να φτασω τον στοχο μου.....

Χριστινακι μου σημερα η μερα μου πηγε ως εξης:
    πρ γαλα με λιγη σοκολατα και ενα μικρο κομματακι κρουασαν
    και 1 μπουκια ψωμι τοστ με τυρι

δεκ 10 πατατακια

μες λιγο κοτοπουλο(ισως 2 τσιμπιες?),2 κομματακια πατατα (μιση πατατα δλδ), 1 κουταλια γιαουρτι και 1/3 φετας ψωμι

απογ 1 μπανανα κυπριακη (ειναι η μιση σε μεγεθος απο τις εισαγωμενες)

βρ (στις 6) 150 γρ φακοριζο με ενα κομματακι αραβικη πιτα στο μεγεθος παλαμης και 1 κουταλια γιαουρτι.

Τωρα ηπια 1 μικρο ποτηρι φρεσκοστιμμενο χυμο πορτοκαλι μαζι με το χαπι σιδηρου μου και κατα τις 9 θα πιω ακομα 1 φλ γαλα.

Senior Member
    σημερα
    πρ τιποτα πηγα για εξετασεις
    δεκ 1/4 κρουασαν χωρις γεμιση(ημουν ακομα εκτος σπιτιου)
    μεσ 80γρ περιπου ψαρι μια πηρουνια χορτα βραστα χωρις λαδι
    απογ 1/4 κρουασαν μια κουταλια του γλυκου μαρμελαδα εσπεριδοειδων παραγωγης μου
    βρ μια μπρουσκετα με μια φετα γαλοπουλα ενα μικρο κομματακι μοτσαρελα φρεσκια και ενα κουταλακι του γλυκου κετσαπ

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Τελικα ειμαι η μονη που ειχα τοσα πολλα πλατω απο την αρχη μεχρι τωρα? ελπιζω καπια στιγμη να μπορεσω να φτασω τον στοχο μου.....

Χριστινακι μου σημερα η μερα μου πηγε ως εξης:
    πρ γαλα με λιγη σοκολατα και ενα μικρο κομματακι κρουασαν
    και 1 μπουκια ψωμι τοστ με τυρι

δεκ 10 πατατακια

μες λιγο κοτοπουλο(ισως 2 τσιμπιες?),2 κομματακια πατατα (μιση πατατα δλδ), 1 κουταλια γιαουρτι και 1/3 φετας ψωμι

απογ 1 μπανανα κυπριακη (ειναι η μιση σε μεγεθος απο τις εισαγωμενες)

βρ (στις 6) 150 γρ φακοριζο με ενα κομματακι αραβικη πιτα στο μεγεθος παλαμης και 1 κουταλια γιαουρτι.

Τωρα ηπια 1 μικρο ποτηρι φρεσκοστιμμενο χυμο πορτοκαλι μαζι με το χαπι σιδηρου μου και κατα τις 9 θα πιω ακομα 1 φλ γαλα.
    και εγω πολινακι πεφτω σε πλατο.τον περασμενο μηνα δεν εχασα κανενα κιλο και αυτον εχασα 5 μαζεμενα.εχω χασει βεβαια 43 κιλα οποτε δεν πρεπει να παραπονιεμαι τωρα που ο ρυθμος απωλειας μειωθηκε λιγο.

Senior Member
    πωλινα μου μου εχεις λειψει πολυυυυ κ εσυ κ ο γιοκας σου,ευχομαι να τα πουμε καποια στιγμη.
    η συνταγη για τα μελενια κουλουρακια ειναι
    150γρ μελι
    200γρ σογιελαιο
    κανελα,λιγο λικερ πικραμυγδαλο η αρωμα πικραμυγδαλο
    μια φαρινα 500γρ με αρωμα πορτοκαλι
    οι θερμιδες τις μετρησα για 73
    κοματια που βγηκαν μικρουλια βεβαια ειναι 62 το κομματι
    ομως δε τα συνιστω! σιγουρα παχαινουν εξαλου το μελι εχει πιο πολλες θερμιδες απο τη ζαχαρη,εγω δε τα ξαναφτιαχνω ειναι κολαση! σημερα εκανα τυροκουλουρα! αλλα απο εκει! υπεροχα κ δεν εχουν ζαχαρη τουλαχιστον.ασε που τα εξαφανησαν ολα απο τη λαμαρινα! κ ετσι ευτυχως δε προλαβα να φαω πολλα...
    σημερα
    κουλουρακι μελενιο
    καφε με λιγο γαλα
    5 ροδελες πατατας ενα κρεμμυδακι κ λιγο ψαρι πλακι
    τσαι
    3,4 τυροκουλουρα
    μια μικρη μπανανα

Senior Member
    Σήμερα:

π- γάλα με δημητριακά
    δ- ένα κριτσίνι σπανακιού και 5-6 αμύγδαλα
    μ- 1/4 club sandwich και λίγες πατάτες τηγανητές
    α- ένα κριτσίνι σπανακιού
    β- μισό μπουτάκι κοτόπουλο

Καληνύχτα σας μανικάκια μου:saint:

Senior Member
    καληνυχτα σου! αλλα καπως νωρις δε πας για νανι?

Senior Member
    Originally posted by Alina
    καληνυχτα σου! αλλα καπως νωρις δε πας για νανι?
    Αλινα μου, είμαι σαν τις κότες, νωρίς στο κοτετσάκι μου! Που να με έβλεπες όταν είχα και τα περισσότερα κιλά, η υπνηλία μου ήταν μνημειώδης! Μετά τις 8.30 άρχιζαν τα χασμουρητά!

Senior Member
    χχιχι σαν την αδερφη μου κ εσυ,εγω κοιμαμαι το πρωι,μετα τις 5 τα ξημερωματα συνηθως, χιχιχ εσυ τοτε θα ξυπνας ε?

Senior Member
    Ελένη η συνταγή σου για τονομπιφτέκια φαίνεται να είναι πολύ νόστιμη, θα τη δοκιμάσω. Δυστυχώς δεν μου αρέσει το ψάρι και κανονικά τρώω μόνο τηγανητά καλαμαράκια, γάβρο και χταποδάκι. Έχω φάει 2-3 φορές τηγανητό γάβρο μετά το sleeve και δεν με πείραξε!! ʼγνωσται αι βουλαί του στομαχιού μου. Αλλά δεν είναι καλή διατροφή οπότε προς το παρόν τρώω μόνο τόνο. Με ενοχλεί λιγάκι αλλά βασικά τον έχω βαρεθεί. Έτσι όμως όπως το κάνεις εσύ σίγουρα θα είναι νόστιμο αλλά και θρεπτικό. Και τα μπισκότα της Αλίνας φαίνονται πολύ νόστιμα αλλά επειδή είμαι γλυκατζού αποφεύγω προς το παρόν να φτιάχνω οτιδήποτε γλυκό.

Senior Member
    ΤΖΙΝΑ καλα κανεις κ αποφευγεις! εγω λεω να κοψω κ τα αλμυρα! αυτα που εκανα σημερα ειναι πιο κολαση! λυπαμαι τους αλλους να μη τους φτιαχνω αλλα με εχει πιασει κ τσιμπαω συνεχεια... θελω να ελπιζω οτι φταιει η περιοδος.τσακισα αλλα 3 τυροκουλουρακια. παντως μεχρι να μου περασει η κριση δε τους ξαναφτιαχνω.... λεω τα τονομπιφτεκακια να τα κανω αυριο,πιστευω θα αρεσουν κ στους αντρες μου.λεω να βαλω κ λιγο λαδακι μεσα στο μιγμα καμια κουταλια της σουπας γιατι χωρις δε ξερω αν θα τους αρεσει.στα δικα μου δε θα βαλω αρκετα το ξεφτυλισα σημερα

Senior Member
    Αλίνα σε καταλαβαίνω, είναι δύσκολο όταν μαγειρεύεις για τους άλλους να μην τσιμπάς κι εσύ. Όσες φορές έχω συζήσει με κάποιον πάντα πάχαινα!! Η αυτοσυγκράτησή μου φτάνει μέχρι να μην αγοράσω κάτι και το βάλω μέσα στο σπίτι. Αν όμως το έχω μπροστά μου δύσκολα κρατιέμαι. Γι'αυτό και τώρα που ζω μόνη μου είναι πολύ πιο εύκολο να μένω μακρυά από πειρασμούς. Σίγουρα παίζει ρόλο στην όρεξή σου και ότι είσαι αδιάθετη. Προσπάθησε να βάλεις ένα όριο π.χ. 3 τυροκουλουράκια την ημέρα και εξαφάνισέ τα από μπροστά σου. Βάλτα κάπου που να μην τα βλέπεις εύκολα και κάθε φορά που θέλεις να φας κουλουράκι φάε αντ'αυτού κάτι άλλο, λίγο φρούτο, ένα καρότο κάτι τέλος πάντων για να ξεγελαστείς. Όσο για τα τονομπιφτεκάκια εγώ λέω να βάλω τόνο σε λάδι λίγο στραγγισμένο οπότε δεν θα προσθέσω και άλλο λάδι. Καλή επιτυχία στα τονομπιφτεκάκια σου και άφησε και κανέναν άλλο να φάει από αυτά!!:lol::lol:

Senior Member
    Τσουπρες καλημερα.
    Τζινα και εγω τονο σε λαδι βαζω και χυνω το πολυ λαδι.αλινα φταιει η περιοδος για την ταση για φαγητο ομως οπως επι και η τζινα προσπαθησε να φας κατι "καλο".πειτε μου πως σας εγιναν τα μπιφτεκακια.για οσες δεν τρωτε ψαρι σας εχω εναλλακτικη με μαλακια με αλλη συνταγη ομως.

Senior Member
    γειας μανικακια τα τονομπιφτεκακια μεταφερθηκανε για αυριο.οι αντρες μου απαιτησαν μακαρονακια με κιμα.εβαλα ολικης μακαρονακι κ στο κιμα ελαχιστο λαδακι κ θα προσπαθησω να φαω κ εγω για να δουμε!.ευτυχως απο θεμα ορεξης ειμαι καλυτερα σημερα σα να ηρεμισα λιγο.αρκεστηκα στο ενα τυροκουλουρακι κ ακομα δε νιωθω οτι θελω να φαω μεσημεριανο. eleni198621 τρελενομαι για τα υπολοιπα θαλασσινα εκτος ψαρι για δωσε κ την αλλη συνταγουλα να την εχουμε!