sleeve & διατροφή - Page 136
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 136 of 218 FirstFirst ... 3686126134135136137138146186 ... LastLast
Results 2,026 to 2,040 of 3264
    Senior Member
    Μπράβο Αλινάκι. Είδες τελικά που θα πετύχεις το στόχο σου και θα τα καταφέρεις να δεις το 8 στο τέλος του μήνα; Όλα καλά όλα ανθηρά!!!

Senior Member
    τζινα μου σημερα εκλεισα μηνα κ δε το ειδα! αλλα οκ χιχιχ για λιγα γραμμαρια δε θα σκασω :P

Senior Member
    Καλησπέρα λοιπόν
    23/2/2012
    π- γαλα με δημητριακα
    δ-
    ενα τυρακι lavache qui ritμ- μισό γιαούρτι (γιατι βιαζόμουν αλλιώς κατέβαινε & ολοκληρο)
    α- ενα κρακεράκι
    β- 1/2 κουπα ψαρόσουπα

24/2/2012
    π- τιποτα (επρεπε να δώσω αίμαι για τισ εξετάσεις του μήνα)
    δ- ενα τυρακι lavache qui rit
    μ- ψαρόσουπα (αναγαστικα μένει, με τις μερίδες που τρώμε ισως έπρεπε να μαγειρέυω σε μπρίκι τι να πω τρεις μερες το διο φαι)
    α- ενα γιαούτρι απο τις 18:00 έως τώρα
    β- ισως κατα τις 22:00 πιω λίγο γάλα

Το τριήμερο δεν θα σας γράψω λέω να Καρναβαλιστω μιας και βρίσκομαι στην Πάτρα .
    Καλά να περάσετε , να έχετε ενα όμορφο τριήμερο όλες και όλοι .

Senior Member
    και επλίζω την Τρίτη που θα ζυγιστώ να σας γράψω με ανανεωμένο τικεράκι......

Senior Member
    μαρια βοηθα πολυ αν μενεις ειδικα μονη σου να χωριζεις μεριδες και να τις βαζεις στην καταψυξη.ετσι δεν θα τρως το ιδιο φαγητο για μερες για να το βαρεθεις και θα εξοικονομεις και χρονο.να περασεις τελεια.φετος ειναι η μονη φορα που δεν θα ανεβω πατρα.

Senior Member
    σημερα
    πρ μισο τοστ
    δεκ γαλλικο με γαλα
    μεσ μιση κουπα φακες και μισο καλαμαρι
    απογ ενα digestive αργοτερα μισο καροτο
    βρ μια φετα ψωμι μια φετα γαλοπουλα μια κουταλια της σουπας καροτοσαλατα
    την καροτοσαλατα εφτιαξα με 3 καροτα,ενα γιαουρτακι στραγγιστο,μια κουταλια του γλυκου μουσταρδα,κρεμμυδακι φρεσκο,λιγο ανηθο,μια κουταλια ξυδι,μια κουταλια λαδι,αλατι,πιπερι.

Junior Member
    Καλησπέρα σε όλους..με λένε σοφία σας διαβάζω πολλούς μήνες πήρα πολλές πληροφορίες απο εσάς χάρη στις οποίες είμαι πλέον sleevati απο 19 Ιανουαρίου!!!! Πλέον είμαι στο στάδιο μαλακων τροφών...
    Πρωινό 1 ποτήρι γάλα 2%
    Δεκατιανο 1 κρακερ ολικής αλεσεως
    Μεσημεριανό 1 μικρό μπολακι ντοματοσουπα με χυλοπιτες
    Απογευματινό 1/2φρυγανια με ανήκετε
    Βραδινό 4 κουταλιες σούπας απο τις χυλοπιτες

Senior Member
    Καλησπέρα Ελένη σ'ευχαριστω επλίζω και εσυ να περάσεις καλά ...... οταν ερθεις Πάτρα αν θες κανονιζουμε να βρεθούμε .
    οχι δεν ειμαι μόνη είμαι παντρεμένη .... στην κατάψυξη βάζω πολυ συχνά ζωμούς που προσθέτω σε άλλα φαγητα .

Senior Member
    καλώς ήρθες monster22(ψευδώνυμο και αυτό βρε πουλάκι μου!) καλές κατηφόρες , να μας λες τα νέα σου!

Senior Member
    Καλώς ήρθες στην παρέα μας Monster22, εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και καλές κατηφόρες στα κιλάκια σου.

Junior Member
    Καλώς σας βρήκα... Το ψευδονυμο έχει να κάνει με τη ψυχολογία μου πλέον.... Γιώτα ίσως με θυμάσαι ..γνωριστηκαμε στο Ιπποκράτιο την ημέρα που εβγαλες την παροχευτευση απο την επέμβαση για τη χολή. Μόνο σας παρακαλώ βοηθηστε με πως μπορώ να βάλω το τικερακι που έχω.....

Junior Member
    Με την καλή έννοια πάντα....

Senior Member
    Originally posted by Monster22
    Καλώς σας βρήκα... Το ψευδονυμο έχει να κάνει με τη ψυχολογία μου πλέον.... Γιώτα ίσως με θυμάσαι ..γνωριστηκαμε στο Ιπποκράτιο την ημέρα που εβγαλες την παροχευτευση απο την επέμβαση για τη χολή. Μόνο σας παρακαλώ βοηθηστε με πως μπορώ να βάλω το τικερακι που έχω.....
    Καλώς την! Χαίρομαι που τα ξαναλέμε! Γρήγορα θα σου φύγει η ψυχολογία του ψευδώνυμου σου και θα πανηγυρίζεις τις κατηφόρες! Θυμάμαι ήσουν λίγο ταλαιπωρημένη από πόνους τότε, είσαι καλά τώρα? Πάει καλά η απώλεια?
    Μπορείς να βάλεις τικεράκι ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=2533

Junior Member
    Ναι ταλαιπωρήθηκα λίγο αλλά τώρα πια όλα καλά δόξα το Θεό.. Η απώλεια ειναι ήδη μεγάλη κ ανυπομονω για τη συνέχεια!!!

Senior Member
    monsteraki, δεν ξέρω για την ψυχολογία σου που έχει "τερατώδεις" τάσεις, από εμφάνιση πάντως σχίζεις, η αδερφή μου που ήταν εκεί όταν μιλούσαμε , μου είπε χαρακτηριστικά, η κοπέλα αυτή με το που θα χάσει τα κιλά της, είναι για μοντέλο! Και φυσικά συμφωνώ μαζί της!