sleeve & διατροφή - Page 166
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 166 of 218 FirstFirst ... 66116156164165166167168176216 ... LastLast
Results 2,476 to 2,490 of 3264
    Senior Member
    Ωωωωωω Αλίνα άντε λίγο ακόμα και τα έπιασες τα 65... με 'γεια το νέο τικεράκι σου

Γιώτα φόρτσα για τον νέο σου στόχο ,καλή επιτυχία

Λοιπόν εχθές

π-1 μουστοκούλουρο
    δ- 4 κεράσια & 1/2 μήλο
    μ- 1 χοιρινό σουβλάκι καλαμάκι
    α- τιποτα
    β- ενα πιάτο κοτόσουπα

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    marleokar προσπαθησα πολυ τους πρωτους μηνες να απεξαρτηθω απο τον πρωτερο ανεντιμο βιο μου.μετα ολο αυτο μου εγινε συνηθεια.προσπαθω βεβαια ακομα με τις επιθυμιες του μυαλου τις μερες που περιμενω περιοδο ομως ευτυχως μεχρι στιγμης καταφερνω να μην ξεφευγω.
    Μια χαρά τα καταφέρνεις ... τέλεια !!!!!! Και εγώ όταν περιμένω περίοδο έχω διάφορες επιθυμίες και επίσης όταν είμαι σπίτι μόνη μου είμαι συνέχεια στο ψυγείο , αυτό δεν έχω καταφέρει να το κόψω αλλά το ανοίγω πίνω λίγο νερό και το ξανακλείνω.

Senior Member
    σημερα
    πρ μισο τοστ
    δεκ φρεντο καπουτσινο
    μεσ μιση κουπα φακες 2 γαυρους μαρινατους μιση φετα ψωμι
    απογ μια φετα τυρι μια φετα γαλοπουλα μια φετα ψωμι αργοτερα φρεντο καπουτσινο μια φετα τυρι
    βρ μιση κουπα τραχανα

Καλησπέρα σε όλους και χαιρομαι πολύ για σενα Αλινακι και Κατερίνα, δεν μπαίνω συχνά άλλα πάντα "περνάω" να δω τι κ ανετε!
    Πολλά νέα παιδιά βλέπω και έχω χάσει λίγο την μπάλα, καλές κατηφόρες σε όλους νέους και προσεχώς σλιβάτους, να σται καλά βρε κορίτσια που είστε ακόμα εδώ και βοηθάτε πολύ!!
    Μια παράκληση απο μένα σε όλο το νέο τίμ, " μην απομακρύνεστε απο τον θεράπων γιατρό σας ΚΑΙ ακολουθείτε πιστά τις εντολές του" είμαι πολυ λυπημένη για την φίλη μου πλεον Ρένα η οποια βρίσκεται αυτή την στιγμή σε κόμμα στο Ιπποκράτειο μετά γαστρικό μπαιμπάς τους τελευταιους 8 μήνες, χρειαζόμαστε τις προσευχές σας.

Senior Member
    XristinaNikolas ευχαριστω ομως τι ακριβως επαθε η φιλη σου? για να λες απομακρυνθηκε απο τον γιατρο της,εννοεις οτι δε ξαναπηγε???? ευχομαι γρηγορα να ανακαμψει κ να μπορεσει να ξαναπαει στο σπιτακι της .

Senior Member
    marleokar για το ομορφο τικερακι μου ευθυνεται η κατερινα κ την ευχαριστω πολυ!!!!
    σημερα
    μισο τοστ,ενα φρεντο σκετο
    1 μανταρινι
    80γρμ σπανακορυζο
    50γρμ μακαρονια με ασπρη σαλτσα,2 φετουλες αγγουρι,1 κομματακι φετα,μια μπουκια ψωμι
    90γρμ σπανακορυζο,μισο παξιμαδακι ,λιγη φετα

Senior Member
    Originally posted by XristinaNikolas
    Καλησπέρα σε όλους και χαιρομαι πολύ για σενα Αλινακι και Κατερίνα, δεν μπαίνω συχνά άλλα πάντα "περνάω" να δω τι κ ανετε!
    Πολλά νέα παιδιά βλέπω και έχω χάσει λίγο την μπάλα, καλές κατηφόρες σε όλους νέους και προσεχώς σλιβάτους, να σται καλά βρε κορίτσια που είστε ακόμα εδώ και βοηθάτε πολύ!!
    Μια παράκληση απο μένα σε όλο το νέο τίμ, " μην απομακρύνεστε απο τον θεράπων γιατρό σας ΚΑΙ ακολουθείτε πιστά τις εντολές του" είμαι πολυ λυπημένη για την φίλη μου πλεον Ρένα η οποια βρίσκεται αυτή την στιγμή σε κόμμα στο Ιπποκράτειο μετά γαστρικό μπαιμπάς τους τελευταιους 8 μήνες, χρειαζόμαστε τις προσευχές σας.
    Χριστίνα μου, έμαθα για τη φίλη σου χωρίς να τη γνωρίζω, από το γιατρό μου, ο οποίος μου είπε ακριβώς αυτό, ότι πάντα και οπωσδήποτε πρέπει να κρατάμε επαφή με το γιατρό μας, να αναφέρουμε ο,τιδήποτε βλέπουμε περίεργο μετά την επέμβαση και να ακολουθούμε τις εντολές του. Θα προσευχηθώ να επανέλθει, λυπάμαι πολύ που τη βρήκε αυτό...

Senior Member
    βρε κοριτσια τι επαθε αυτη η κυρια που λετε?ηταν κατι που προεκυψε απο την επεμβαση???

Senior Member
    Ναι ρε παιδιά ας μας δώσει ο Mak μερικές λεπτομέρειες .

Senior Member
    blazen μια χαρα παει η απωλεια βλεπω.
    σημερα
    πρ τιποτα ετρεχα στον κτηνιατρο
    δεκ 1/4 σταφιδοψωμο
    μεσ 80γρ ψαρι 1/2 κολοκυθι
    απογ μια φετα γαλοπουλα 40γρ αναλατη μυζηθρα αργοτερα φρεντο καπουτσινο
    βρ ενα τραπουλοχαρτο τυροπιτα με μυζηθρα αναλατη γιαουρτι αυγα κοκκινη πιπερια μεντα και λιγο αλευρι

Senior Member
    ΧριστιναΝικολας, δυσαρεστα τα νεα για την φίλη σου.Λυπαμαι πολυ και ευχομαι να γινει ενα θαυμα και να ανακαμψει. Αν θες μας λες λίγες λεπτομερειες παραπανω για να γνωριζουμε και προσεχουμε για να εχουμε. Οι προσευχες μου μαζι της.

Senior Member
    Παιδιά , αυτό που έμαθα εγώ τον κοινό μας γιατρό με την κοπέλα είναι ότι επί οχτώ μήνες μετά την παράκαμψη είχε εμετούς και άλλα δυσάρεστα, δυστυχώς δεν συμβουλεύτηκε τον γιατρό και τώρα , για λόγους που δίστασα να ρωτήσω το γιατρό από διακριτικότητα , είναι πολύ σοβαρά στο Ιπποκράτειο με εγκεφαλοπάθεια. Ο γιατρός μου την έφερε ως παράδειγμα για να μου εξηγήσει πόσο σημαντικό είναι να είσαι σε επαφή με το γιατρό και το νοσοκομείο που χειρουργήθηκες σε περίπτωση που κάτι δεν πηγαίνει όπως πρέπει...

Senior Member
    Είναι πολύ δυσάρεστα τα νέα και κρίμα για την κοπέλα, εύχομαι να καταφέρει να βγει από το κώμα και να τη βοηθήσει ο Θεός να γίνει πάλι καλά.

Senior Member
    Ευχαριστώ lila :grin:

Kαλησπέρα παιδια, ο Μακ έχει δίκιο έτσι είναι τα πράγματα, η Ρένα βρίσκεται τώρα στο Θριάσιο νοσοκομείο στην εντατική στον 1ο όροφο, η μέχρι στιγμής διάγνωση είναι έλλειψη βιταμίνης Β1 η οποια προκαλεί εγκεφαλιπάθεια, είναι σε κομματώδη κατάσταση και πλήρως διασωλεινομένη!
    Επειδή χειρουργήθηκα την ίδια μέρα, στο ίδιο νοσοκομείο και με τον ίδιο γιατρό, γνωρίζω πολύ καλά την πορεία της γιατί απο τότε έως και σήμερα είχαμε στενή σχέση, είναι καταπληκτικο παιδι η Ρένα αλλά ενθουσιάστηκε πολύ με την απωλεια της και απομακρύνθηκε απο τον γιατρο μας, όταν άρχησαν τα προβλήματα ( απο τα Χριστουγεννα) πήγε σε όλους τους άλλους γιατρους ( τυπου ΙΚΑ) αλλά δεν πήγε στον θεράπων, όταν πλέον αποφάσισε να τον πάρει τηλ, ( με δικές μας πιέσεις) της έκανε εισαγωγή στο Ιπποκράτειο ( παρόλο που δεν συνεργάζεται πια..) και ξεκινησε να της βάζει λεύκωμα, ήδη το πρώτο βράδυ μου εξομολογήθηκε οτι ένιωθε πολύ καλύτερα " αύριο Χριστινάκι θα πετάω " μου είπε και απο την άλλη μέρα δε ξανασήκωσε το τηλ.
    Είναι ένα χειρουργείο που θέλει προσοχή, σας παρακαλώ πολύ όλους για όσους σας ρωτάνε για να πάρουν πληροφορίες να τους τονίζεται οτι πρέπει να είναι συνειδητοποιημένοι με την μετεπειτα συνεργασία τους με τον γιατρό τους, πάλι θα ενημερώσω, σας ευχαριστουμε όλους για την αγάπη σας.