Results 586 to 600 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
06-09-2011, 08:41 #586
Καλημέρα κορίτσια.
Εχω μια απορία. Σας έχει τύχει να είναι στιγμές που λυσσάτε για κάτι πολύ αλμυρό? Εμένα μου συμβαίνει αυτό από τότε που ξεκίνησαν οι ζαλάδες μου......
Χτες ενώ η διατροφή μου πήγαινε τέλεια, το βράδυ μετά το περπάτημα με έπιασε μανία, ένιωθα πως ήθελα αλμυρο επειγόντος.... Βρε είπια νερό, γάλα, χυμό, τίποτα.... μέχρι που έφαγα 5-6 πατατάκια lays και 4-5 ξυρούς καρπούς και ηρέμησα..... Γιατί μου συμβαίνει αυτό ξέρει καμιά σας?
- 06-09-2011, 09:04 #587
Originally posted by polinaki1983
gilie μου η μόνη άσκηση που μου επιτρέπετε μέχρι να φτάσω τα 80 κιλά είναι το περπάτημα. μου έχει απαγορευτεί οτιδήποτε άλλο και από τον καρδιολόγο και από τον χειρούργο μου. Περπάτημα πάω καθημερινά σχεδόν 40-50 λεπτάκια. Ιδικά μετά τους τελευταίους 2 μήνες σχεδόν που έχω συνεχώς ζαλάδες και black out σε κάθε μου σήκωμα (είτε από καρέκλα, είτε από το κρεβάτι, είτε αν σκίψω και μετά συκωθώ) και μέχρι να βρούμε σε τί οφείλονται, μου έχουν απαγορευτεί πολλά πράγματα......
και τι λιγο ειναι το περπατημα? μια χαρα ειναι κοριτσαρα μου, οτι μας ξεκολλαει απο τον καναπε ειναι μια χαρα!!
06-09-2011, 09:07 #588
για το αλμυρο δεν εχω ιδεα, αλλα να σου πω, και τι εγινε να φας λιγα πατατακια? μην καταπιεζεσαι, χειροτερα ειναι, φαε κατι που θες, λιγο και στοπ.
Και γω χθες εφαγα λιγο παγωτο, ε αφου μου χε κολλησει, δεν ειναι πια και δηλητιριο!
καλημερα σε οοολους!!!!
06-09-2011, 09:26 #589
Καλημέρα καλή μου. Δεν είπα ότι είναι κακό να φάω λίγα πατατάκια, αλλά χτες αν δεν μου τα έπερνε ο άντρας μου από τα χέρια θα τα έτρωγα όλα.... Και το μια στο τόσο δεν είναι κακό, κακό είναι το καθημερινό που με πιάνει εμένα...... Και κάτι παράξενο που μου συμβαίνει τις τελευταίες 2 βδομαδες είναι ότι απεχθάνομαι τα γλυκά!!! Εγώ που είμαι λάτρης τους και έτρωγα 1 γλυκάκι την βδομάδα τώρα με την σληβ (πριν ήμουνα στα 4-5 γλυκά την μέρα), τώρα δεν θέλω να τα δω μπροστά μου. Αυτό μου είχε συμβεί μόνο ακόμα μια φορά, τότε που ήμουνα έγκυος!!! Οπως τώρα αποκλείετε να είμαι, αφού ήμουνα αδιάθετη μέχρι περασμένη Παρασκευή.
06-09-2011, 09:31 #590
Καλημέρα κορίτσια.
Εχω μια απορία. Σας έχει τύχει να είναι στιγμές που λυσσάτε για κάτι πολύ αλμυρό? Εμένα μου συμβαίνει αυτό από τότε που ξεκίνησαν οι ζαλάδες μου......
Χτες ενώ η διατροφή μου πήγαινε τέλεια, το βράδυ μετά το περπάτημα με έπιασε μανία, ένιωθα πως ήθελα αλμυρο επειγόντος.... Βρε είπια νερό, γάλα, χυμό, τίποτα.... μέχρι που έφαγα 5-6 πατατάκια lays και 4-5 ξυρούς καρπούς και ηρέμησα..... Γιατί μου συμβαίνει αυτό ξέρει καμιά σας?
Γενικό συμπέρασμα, όταν νιώθουμε την ανάγκη να φάμε κάτι ( πραγματική ανάγκη όχι βουλιμία) να το τρώμε χωρίς δεύτερη σκέψη, το σώμα, μας μιλάει και ζητάει ότι του λείπει , αρκεί να το ακούσουμε. Ακόμη και αν αυτό είναι σοκολάτα, η σοκολάτα είναι πλούσια σε μαγνήσιο που απαλήνει τους πόνους , είναι αναλγητική , γιαυτο την ζητάμε λίγο πριν απο τις δύσκολες μερες. Για να εμπλουτίσουμε τις αποθήκες μας και να ξεπεράσουμε τις δύσκολες μέρες. Ο μεταβολισμός αυξάνεται ελαφρά κατά την διάρκεια της περιόδου και καίει τις απαραίτητες θερμίδες έτσι ώστε να μπαλανσαρουμε.
06-09-2011, 09:41 #591
Καλημέρα Κατερινάκι μου. Σε ευχαριστώ που μου απάντησες. Πιες μάρκες σου είχε συστήσει η διαιτολόγος σου? Εχω δει κάτι που κυκλοφορούν που είναι του ρυζιού αλλά δεν πήρα να τα δοκιμάσω, μπας και δεν μου αρέσουν! Συνήθως σπίτι έχω τα lays στον φούρνο.
Πάντος, δόξα τον θεό, βουλιμικά δεν κάνω. Κάποτε έχω την ανάγκη να βουτίξω μέσα στο ψυγείο, αλλά μόλις το ανοίξω, και παίρνω 1 χυμό, 1 μπισκοτάκι ή ακόμη και νερό, μου περνάει!!!! Μπορώ να σου πω πως σε εκείνες τις φάσεις είναι οι μέρες που πίνω και το πιο πολύ νερό!!!
06-09-2011, 09:59 #592
χθες
πρωινο-- 1/2 κουλούρι θεσσ/νικης
δεκ- το υπόλοιπο
μεσ- 2 κ.σ αρακα και 1 μικρή καρδια αγκινάρας και 1κ.γ κατικι
απ-- 2/3 ροδακινο και 2φ.τυρι τοστ
βρ- 1 φρυγανια με κατικι και σολωμο ( ζήλεψα απο την Γιώτα) γιαμι
καθε μερα πίνω και ενα καφε μετριο ,κάποιες φορές ένα μικρό προτηράκι χυμο χ.ζαχαρη και αρκετο νερό αλλά δεν τα γράφω
06-09-2011, 10:06 #593
Καλημέρα Κατερινάκι μου. Σε ευχαριστώ που μου απάντησες. Πιες μάρκες σου είχε συστήσει η διαιτολόγος σου? Εχω δει κάτι που κυκλοφορούν που είναι του ρυζιού αλλά δεν πήρα να τα δοκιμάσω, μπας και δεν μου αρέσουν! Συνήθως σπίτι έχω τα lays στον φούρνο.
Πάντος, δόξα τον θεό, βουλιμικά δεν κάνω. Κάποτε έχω την ανάγκη να βουτίξω μέσα στο ψυγείο, αλλά μόλις το ανοίξω, και παίρνω 1 χυμό, 1 μπισκοτάκι ή ακόμη και νερό, μου περνάει!!!! Μπορώ να σου πω πως σε εκείνες τις φάσεις είναι οι μέρες που πίνω και το πιο πολύ νερό!!!
Λοιπόν , εγώ έπερνα τα Pop-ups την chipita ,έχει σε διάφορες γεύσεις. και τα πολυδημητριακά πατατάκια της lays με μαύρο πιπέρι και sour cream και έφτιαχνα και ποπ κορν καμια φορά. Ξηρούς καρπούς με αλάτι κανονικά και , νεράκι όπως κάνεις ήδη. Εγώ έτρωγα και φετα αλμυρή με το φαγητό ( μην φανταστεις μια σταλίτσα αλλά τοσο μπορούσα) . Με έπιανε κυρίως το απόγευμα για αλμυρό και εκεί έτρωγα 1-2 χούφτες την ημέρα μαξ. Το μικρό σακουλάκι μου πήγαινε 3 μέρες.
06-09-2011, 10:12 #594
Εμένα με πιανει το βραδάκι, καλά και εγώ προσπαθω να είναι μόνο μια χούφτα, και τα μασουλάω λίγο λίγο για πολύυυυυυυυ ώρα !!!!
06-09-2011, 10:27 #595
σε βοηθά στην ζαλάδα λίγο?
06-09-2011, 10:31 #596
Originally posted by *Katie
σε βοηθά στην ζαλάδα λίγο?
06-09-2011, 10:40 #597
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
καλημέρα κορίτσια!Πολινάκι και εγώ που τον τελευταίο καιρό έχω ζαλάδες,ενώ οι εξετάσεις μου είναι τέλειες όλες,ο γιατρός μου είπε πως είτε παροδικά πέφτει το σάκχαρο είτε είναι θέμα στιγμιαίας πτώσης της πίεσής μου και μου σύστησε να βάζω λίγο παραπάνω αλάτι στο φαγητό μου.Σχετικά με τα πατατάκια,τα pop-ups είναι σχετικά συμπαθητικά (εγώ παίρνω αυτά με γεύση πάπρικα) και μου κρατάνε αρκετά,καθώς τρώς καμιά 10 και φουσκώνεις!Από τα φούρνου της Lays μου αρέσουν περισσότερο τα baberque που παίρνει ο άνδρας μου
εδιτ...απορία γιατί σου έχουν απαγορέψει οποιαδήποτε γυμναστική μέχρι να πας τα 80 κιλά?εδώ σε μας δεν έχουν τέτοιο περιορισμό!
εδιτ 2κατερίνα μου ξεκίνησες πιλάτες??
06-09-2011, 10:51 #598
εγώ είχα απελπιστεί σε μια φάση με τις ζαλάδες. αφου εσκυβα να σηκώσω την κόρη μου και μου ερχοταν σκοτωδυνη. στους 7 μηνες ξαφνικά μου σταματησαν χωρίς να έχω κάνει κάτι ιδιαιτερο. και το κατάλαβα επειδή συνηδειτοποίησα μετά από καμια 10 μέρες από όταν είχαν σταματησει ότι είχα να φάω πατατάκια πολύ καιρό ένω έτρωγα σχεδον κάθε μερα.
06-09-2011, 10:53 #599
Στην αρχή μου είχε απαγορεύσει γυμναστήριο μέχρι να πέσω κάτω από 100. Μετά όμως, και μετά από μια τελευταία εξέταση που έκανα στον καρδιολόγο, αποφάσισαν πως το 100 θα γίνει 80 σαν όριο για το γυμναστήριο. Βασικά μου είπαν πως βρήκαν πολύ αδύναμη την καρδιά μου και ταυτόχρονα να είναι συνέχια σε ταχυπαλμία για να καλύψει τις ανάγκες του σώματος, και δεν θέλουν να ζοριστεί περισσότερο προς το παρόν και λόγω οικογενιακού ιστορικού με καρδιοπάθειες, αλλά και λόγω δικού μου ιστορικού με υπέρταση (ειδικά στην εγκυμοσύνη). Τώρα ελπίζω πως το 80 θα γίνει 90, μιας και είμαι πολύ μακριά από το 80 ακόμα....... Ακόμα και το περπάτημα μου είχε πει να μην ξεπερνάει τα 40 λεπτά και να είναι ανά μία μέρα, αλλά εγώ πάω σχεδόν καθημερινά 40-50 λεπτά.
06-09-2011, 10:54 #600
Originally posted by *Katie
εγώ είχα απελπιστεί σε μια φάση με τις ζαλάδες. αφου εσκυβα να σηκώσω την κόρη μου και μου ερχοταν σκοτωδυνη. στους 7 μηνες ξαφνικά μου σταματησαν χωρίς να έχω κάνει κάτι ιδιαιτερο. και το κατάλαβα επειδή συνηδειτοποίησα μετά από καμια 10 μέρες από όταν είχαν σταματησει ότι είχα να φάω πατατάκια πολύ καιρό ένω έτρωγα σχεδον κάθε μερα.
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία