Results 676 to 690 of 3264
Thread: sleeve & διατροφή
-
15-09-2011, 10:02 #676
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Καλημέρα παιδιά!!!
Γιώτα μου ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα.
Χθες:
Πρ. Γάλα + νες
δεκ. Αναρή
Μεσ. Μπιφτεκοσαλάτα (60 γρ μπιφτέκι κοτόπουλου + 2 ντοματίνια + 1 μικρό μαρουλόφυλλο + 2 ροδέλλες αγγουράκι + 1 κγλ σάλτσα σαλάτας λάιτ)
Απογ. Αναρή και 1 χούφτα special K
βρ. Λίγο κοτόπουλο πανέ
1 χυμό και μισή χούφτα πασατέμπο
- 15-09-2011, 10:54 #677
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,639
Γιωτάκι περαστικά!!! και εγώ όταν ήμουν άρρωστη κάπως έτσι ένιωθα. προσπάθησε να πίνεις όσο μπορεις υγρά-χυμους-σουπες όπως στην αρχή και για το φαγητό δεν πειράζει όσο μπορεις.
χθες
πρ και δεκ-- 80γρ τσουρεκι με σοκολατα
μεσ- 1/2 πιπερια γεμιστη, 30γρ φετα
απ-- 40γρ κιτρινο τυρι λαιτ και 1 1/2 φρυγανια
βρ-- 3 πηρουνιες μακαρονια σκετα με 20γρ φετα
σημερα ξεκιναω μια νεα διατροφη 2 εβδομάδων για δοκιμη απο τον διαιτολογο της αδελφης μου που είναι σουπερ ο ανθρωπος , που βασιζεται σε συνδυασμους με σκοπο να ισορροπει την γλυκοζη στο αίμα. δεν ειναι μαγικη διαιτα εχει τα παντα . θα σας γράφω και να δουμε και τι απωλεια θα εχω και πως θα νιωθω.
15-09-2011, 22:28 #678
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,639
σημερα λοιπον με την νέα διατροφη ( μετά την χθεσινή κρεπάλη με τα τσουρέκια χεχε)
π-- 1/2 φλ.γαλα και 2 κσ βρωμη 2 δαγκωνιες μπανανα
δεκ- ενα σπιτικο μπισκοτο βρωμης ( τα έφτιαξα με τα χερακια μου)
μεσ-- 1/2 κουταλα φασολαδα , 40γρ φετα, 2ελιες , 1 μπουκιτσα παξιμαδι κρητης
απ- μερικες ρογες σταφυλι και 5 αναλατους ξηρους καρπους
βρ- 1 ασπραδι αυγο , 2 δαχτυλα αγουρι, 1 μπουκιτσα παξιμαδι , 20γρ γραβιερα
τα μπισκοτα βρωμης είναι ενα πληρες σνακ είναι πολύ εύκολα. Σαν μπαρες δημητριακων μονο πιο υγιεινες και εξαιρετικα μπουκωτικες καθως δεν έχουν καθολου αλευρι μονο βρωμη ,μελι, ταχινι, μαυρη σοκολατα, ξηρους καρπους. Σαν ρεντ μπουλ ενα πραγμα!!! Όπως θα δείτε αποφεύγω οτιδήποτε τυποποιημενο και επεξεργασμενο στο μετρο που μου επιτρεπεται.
οποιος θελει συνταγη για τα μπισκοτα σφυραει...
16-09-2011, 09:00 #679
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Καλημέρα.
Κατερινάκι για ρίξε την συνταγή, ενδιαφέρον ακούγετε.
Χθες:
Πρ. Φραπέ με γάλα
Δεκ. Φρυγανιά + τυράκι + χαλούμι
Μεσ. Αυγοσαλάτα (1 αυγό μικρό, 2 ντοματίνια, 1 μαρουλόφυλο μικρό, 1 κγλ σάλτσα σαλάτασ λάιτ, 1 φρυγανιά)
Απογ. 1μιση μικρό τυροπιτάκι
Βράδυ Ελάχιστο γάλα, ένιωθα πολύ φουσκωμένη
16-09-2011, 09:26 #680
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,639
Μπορείτε να μου πείτε τι θέλω και τρώω αυγό???? έστω και το ασπραδι την έκανε την ζημια του χθες. 1 το βραδυ κοιμήθηκα απο τις αναγούλες.
Πωλίνα και όποιος ενδιαφερετε η συνταγή για τα υγειινα πανγρήγορα μπρισκότα βρώμης έχει ως εξής:
2 φλ.βρωμη
1/2 φλ. μέλι
1/2 φλ. ταχινι ολικής άλεσης
1 κ.σ. θρυματισμένους ξηρους καρπούς ( αναλατους ότι θέλετε)
όσο επιθυμείτε σταγόνες μαύρης σοκολάτας.εγώ έβαλα 3 κ.σ. ( ή ξηρούς καρπους και σταφίδες για παραλλαγή)
2 κσ ελαιόλαδο
όλα μαζί τα ανακατεύεται , πλάθεται ( περίπου 9 μπισκότα) και τα ψήνεται για 10 λεπτά σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 στον αέρα.
καλή επιτυχία !!!!
16-09-2011, 09:30 #681
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Σε ευχαριστώ πολύ Κατερινάκι μου!!!!! Απωρία 1: πια βρώμη παίρνεις? Απωρία 2: πιο είναι το ταχίνι ολικής άλεσης? αυτό που είναι καφεϊδές????????
Εχεις δοκιμάσει να φας το αυγό με ντομάτα και όχι με αγγουράκι ??? Εγώ όποτε το τρώω με ντομάτα μου είναι οκ, αν φάω αγγουράκι μου κάθετε βαρή. Τί μέγεθος αυγά παίρνεις? Εγώ τα μικρά. Για δες το, μήπως παίρνεις τα XL και γιαυτό σε μπουχτίζουν. Εμένα βρασμένο το αυγό ζυγήζει κάπου 50 γρ.
16-09-2011, 09:53 #682
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,639
βρώμη όποια θες. εγώ βρήκα της quacker στο σουπερ μάρκετ. Αλλά μάλλον όταν τελειώσει θα πάω στα βιολογικά να πάρω καλύτερη. ταχίνι ναι είναι το σκουρόχρωμο.
έχω δοκιμάσει το αυγό με όλους τους δυνατούς τρόπους. είναι μεσαίου μεγέθους υπολογίζω και μάλιστα σούπερ οικολογικό από τις κότες τις πεθεράς μου στο χωριό. έφαγα χθες μετά από καιρό ( δεν ξέρω αν θυμάσαι την τελευταία φορά που διαμαρτηρόμουν πάλι) αλλά μόνο το ασπράδι επειδή είναι πιο ελαφρύ. τι 50 γρ αν ήταν 30 με το ζόρι!!! ασε πάνε τα αυγουλάκια μπουχουχουυυυυ. και πιο πολύ στενοχωριέμαι διότι έχει ελάχιστες θερμίδες , είναι πλήρης τροφή , φουλ στην πρωτεινη και κάνει πολύ καλό στα μαλλιά. άσε που σε μπουκώνει και δεν πεινάς για ώρες. !!! όσοι μπορείτε να τα τρώτε .
πείτε καμία συμβουλή αν ξέρετε τι έρχεται κοντά στις διατροφικές αξίες του αυγού
16-09-2011, 10:02 #683
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Ναι το θυμάμαι που το ξαναέλεγες. Εγώ πάντος μπορώ και το τρώω, και όντος με κρατάει χορτάτη για ώρες. Ομελέτα ίσως? ή scrable με γάλα μέσα? ή με τριμμένη ψημένη ντοματούλα και αυτό σπασμένο μέσα? Μελάτο? ή αν φάς μόνο το κροκάδι χωρίς το ασπράδι? Ισως είναι το ασπράδι που σε πειράζει.
16-09-2011, 10:22 #684
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,639
9 μήνες έχω δοκιμάσει τα παντά.... θα ξαναδοκιμάσω στον χρόνο τώρα μπας και το αντέξω αν ανοίξει λίγο πιο πολύ το στομάχι. σε ευχαριστώ πάντως Πωλινάκι μου.
16-09-2011, 10:45 #685
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Originally posted by *Katie
9 μήνες έχω δοκιμάσει τα παντά.... θα ξαναδοκιμάσω στον χρόνο τώρα μπας και το αντέξω αν ανοίξει λίγο πιο πολύ το στομάχι. σε ευχαριστώ πάντως Πωλινάκι μου.
16-09-2011, 11:01 #686
- Join Date
- Mar 2008
- Posts
- 9,648
Την καλημέρα μου στους σλιβοδιατρεφόμενους!
Ώστε εδώ βολτάρει κι ο Παρούκος μου(εκτός από τα 50 κιλά,που άφησε σκόνη πίσω του)!
Λαμπρά συγχαρητήρια για την απώλεια και το διψήφιο!Εσύ θα μας φας λάχανο όλους,το βλέπω!
Να χαρώ πως δεν πονάμε καθόλου;Πουθενά;Χαίρουμε άκρας υγείας;Πολλά πολλά φιλάκια και την αγάπη μου!
Περαστικά στο φιλάσθενο μας Γιωτουλίνι!Ελπίζω να νιώθεις καλύτερα σήμερα και να τη σκαπούλαρες με ελαφρά!
Λίγο διάβασα τι τρώτε και μου φαίνονται ελάχιστα.Εσείς ξέρετε καλύτερα φυσικά...Να σας προσέχετε!Τα φιλιά μου σε όλους!
16-09-2011, 12:24 #687
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Οχι και ελάχιστα Ναταλάκι μου... Εμένα κάποτε μου φαίνονται πελώριες ποσότητες (ειδικά μέσα στο πιατάκι που τις τρώω)!!!!
Ασχετο αλλά σε 6 κιλά αλλάζω στόχο!
16-09-2011, 12:41 #688
- Join Date
- Aug 2010
- Posts
- 202
Γεια σου Ναταλάκι, χρόνια και ζαμάνια
Δεν προσπαθώ να φάω κανέναν, αλλά αφού φεύγουν τα άτιμα, ε δε θα τα σταματήσω κιόλας
Χτες λοιπόν έπεσαν μαχόμενα:
Πρωί: 1 ασπράδι αυγού με μισή φρυγανιά.
Δεκατιανό: 1 φραπέ.
Μεσημέρι: 1 κριτσίνι με λίγο τυρί.
Απόγευμα: 1 φρέντο.
Βράδυ: Μυζήθρα με λίγη ντομάτα και λίγο παξιμάδι.
Λίγα και απλά, αλλά καμιά φορά δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω.
16-09-2011, 13:01 #689
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,639
Ναταλάκι φτιάξε τα μπισκότα !! όλα τα λεφτά ! και ιδιαίτερα βοηθητικά στο εντερικό (αιώνιο θέμα μου)
θα σας βάλω και άλλη μια συνταγή συντόμως ακόμη εξίσου εύκολη και καταπληκτική , ισορροπείς την γλυκόζη σου και bye bye γλυκά!!!!
16-09-2011, 14:04 #690
- Join Date
- Mar 2008
- Posts
- 9,648
Τι μαχόμενα έπεσαν καλέ;Σιγά τη μάχη που χρειάστηκε να δώσουν δυό γουλιές και δυό μπουκιές...Παρούκο,σύνελθε!
Απορώ πού βρίσκεις ενέργεια όλη μέρα για εργασία,παιδιά ολόκληρος άντρας δυό μέτρα!(άσε με να σε φαντάζομαι έτσι)
Επίσης σε πληροφορώ πως είσαι καστανός σκούρος,έχεις χαμηλή αλογοουρά με μικρή αραίωση στους κροτάφους,φοράς
φαρδιά τζηνς και χαλαρά μπλουζάκια!Μου βιάζει την εικόνα και μια καρουδιά πουκάμισο,αλλά την στέλνω από κει που'ρθε...
Κατερίνα,Κατερινάκι...δεν ξέρεις σε ποιόν μιλάς,μου φαίνεται!Σήμερα είπα να κάνω ζελέ για τη μαμά.
Διαβάζω τις οδηγίες...πόσο δύσκολο τάχα μπορεί να είναι;Προσπάθησα να φανταστώ πόσο είναι 250γρ
(στάνταρ παραπάνω έβαλα τώρα που το σκέφτομαι)κι αντί να διαλύσω πρώτα το ζεστό νερό με τη σκόνη,έβαλα μαζί και το κρύο
κι άντε να διαλυθούν τα γρομπαλάκια...Μετά από πόσες πηρουνιές,βλέπω μπροστά μου τη φραπεδιέρα.Λέω,το'χω!
Με δυό βζζζζ μου γίνεται το μπωλ ένας άσπρος αφρός σα μαρέγκα!(εδώ θέλω να εντυπωσιαστείτε με την ορολογία μου!)
Μετά πόση ώρα προσπάθησα να εξαφανίσω την ασπρίλα ανακατώνοντας,ώσπου πήρα ένα κουτάλι κι άρχισα να το πετάω...
Ε...λίγο ζελέ έμεινε...΄Εριξα και κάτι φρουτάκια αμέσως,παρά τις οδηγίες που με ήθελαν να περιμένω(τίποτ'άλλο;) και σκεφτόμουν
μετά την Πωλίνα κι όλες εσάς τις χρυσοχέρες.Κι εσύ μου λες τώρα να κάνω και μπισκοτάκια;Πού πας ρε Καραμήτρο;Θα κάνω όμως
την υπέρβαση μόνο για χάρη σου(μόλις επιστρέψω σπίτι μου που έχω κι ένα κουάκερ μήνες αγορασμένο,που περιμένω να λήξει).
Ταχίνι ολικής δεν ήξερα πως υπάρχει.Θα το πάρουμε κι αυτό!Στο πλάσιμο λίγο θα σιχαθώ το πλατς πλατς,αλλά θα το κάνω,η έρμη!
Τώρα που το σκέφτομαι έχω άπειρα σχεδιάκια φορμάκια στα κουτιά τους!Καιρός να νιώσουν χρήσιμα.Λοιπόν!Πορώθηκα!
Όταν τα κάνω θα σας τα δείξω σε φωτογραφία κι αυτό είναι δέσμευση!Μετά να μου μάθετε και κανένα κέικ γιατί έχω έναν
υπέροχο μεγάλο άγγελο φόρμα που λαχταρά υπόσταση!Και μετά να προγραμματίσω και το 4ο με το καλό χειρουργείο μου!By-pass!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....