sleeve & διατροφή - Page 85
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 85 of 218 FirstFirst ... 3575838485868795135185 ... LastLast
Results 1,261 to 1,275 of 3264
    Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Καλησπέρα κορίτσια και αγόρια της παρέας. Πάει πολύ καιρός να σας γράψω, άλλωστε που διάθεση για ΄να κρατάω αρχείο με το τί τρώω...

Εδώ και 1 μήνα είμαι κολλημένη στο 91.7 με 92.2. Όλο εκεί παίζω και έχω αρχίσει να το παίρνω απόφαση ότι το 8 δεν το βλέπω μπροστά μου.... Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά βλέπω το κατέβασμά μου να σταματάει κάπου εδώ...
    Πωλίνα αν εσύ νιώθεις ότι είσαι εντάξει με αυτά τα κιλά τότε μια χαρά , άραξε και κοίτα να σταθεροποιηθείς έτσι ώστε να μην ξαναπάρεις βάρος . Τώρα αν δεν είσαι ικανοποιημένη και θέλεις να χάσεις κι'αλλο τα έχουμε πει δεκάδες φορές , στο χέρι σου καρδιά μου και μόνο στο χέρι σου και κανενός άλλου.

Senior Member
    big jason μπορεί να αρχίσω να γράφω στον τόπικ 'τι έφαγα σήμερα" έτσι ώστε να βλέπετε και εσείς τις ποσότητες και ποιότητα τροφής που καταναλώνω για να περνετε μια ιδέα. ʼλλωστε είμαστε τόσοι λίγοι, οι 12+ το χρόνο που έχουν παραμείνει στο φορουμ που μάλλον μόνη μου θα γράφω. Αυτό το τόπικ το έχω στα αγαπημένα μου και δεν φεύγει τέλος. :bigsmile::bigsmile:

Γιώτα θα σε παίρνω τηλ καθε μέρα να σου λέω τι σαβουριάζω!!!!
    Big Jason χαίρομαι που από αυτά που έγραφα βοήθησαν , θα στο ξαναπω, η διατροφή σου είναι αξιέπαινη και ιδιαιτέρως θρεπτική, είμαι σίγουρη ότι θα φτάσεις στον στόχο σου. !!!

Senior Member
    Καλησπέρα. Πωλίνα μου σε όλους κολλάει και ξανακολλάει η ζυγαριά. Κανείς μας δεν μπορεί να χάσει όλα τα κιλά με τη μία. Έχοντας πάντα ως σύμμαχο το στομάχι μας χρειάζεται πείσμα, προσοχή στις θερμίδες που καταναλώνουμε καθημερινά και να είναι θέμα χρόνου να ξεκολλήσει η άτιμη! Μην πτοείσαι.

Senior Member
    χθες:

π: τίποτα
    δ: τίποτα
    μ: τόνο με λαχανικα
    α: μισό γιαούρτι με 2 δαμάσκηνα μισή μπανάνα
    β: γάλα με δημητριακά

σήμερα:

π: μισό ποτήρι γάλα
    δ: 2 μίνι μίνι παξιμαδάκια με κότατζ
    μ: κοτόπουλο με 2κσ ριζότο
    α: μισό γιαούρτι 3 δαμάσκηνα
    β: γάλα με δημητριακά

Senior Member
    monahoiot

Όταν πριν λίγες μέρες ξέφυγα...με βοήθησε το να σκεφτώ ....ότι οκ! ακόμα και αν για λίγο ξέφυγα....από τη μια το χρειαζόμουν ...και από την άλλη αν το σινεχίσω θα νιώθω πολύ άσχημα....τα έβαλα κάτω .....και χάρη στη βοήθεια σας μου επιβλήθηκα!!!!
    Συνηδητοποίησα πως θα έχω τέτοιες φάσεις και να μην με πιάνει όπως σωστά είπατε πανικός.....!
    Και να προετοιμαστώ την επόμενη φορά που θα έρθουν να τις διαχειριστώ όσο πιο ήπια μπορώ!
    Κατάθεση ψυχής :-)

Senior Member
    Πωλίνα
    εσωτερική συζήτηση με την Πωλίνα κάνε!!
    Αγκάλιασε την Πωλίνα! Αναγνώρισε της την νίκη στην αιώνια μας πάλη....κάνει διάλλειμα ...σώσε όσα έχεις...απόλαυσε τα! και όταν και μόνο όταν ξανανιώσεις έτοιμη χαναμπές στο ρινγκ!
    Οδήγησε την σκέψη σου σε θετικά μονοπάτια ....μην την αφήνεις να χάνεται σε σκοτεινά και άσχημα σοκάκια....
    Μπορείς! Το έχεις αποδείξει πολλάκις!
    κάντο και τώρα!

Senior Member
    Originally posted by *Katie
    Καλησπέρα κορίτσια και αγόρια της παρέας. Πάει πολύ καιρός να σας γράψω, άλλωστε που διάθεση για ΄να κρατάω αρχείο με το τί τρώω...

Εδώ και 1 μήνα είμαι κολλημένη στο 91.7 με 92.2. Όλο εκεί παίζω και έχω αρχίσει να το παίρνω απόφαση ότι το 8 δεν το βλέπω μπροστά μου.... Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά βλέπω το κατέβασμά μου να σταματάει κάπου εδώ...
    Πωλίνα αν εσύ νιώθεις ότι είσαι εντάξει με αυτά τα κιλά τότε μια χαρά , άραξε και κοίτα να σταθεροποιηθείς έτσι ώστε να μην ξαναπάρεις βάρος . Τώρα αν δεν είσαι ικανοποιημένη και θέλεις να χάσεις κι'αλλο τα έχουμε πει δεκάδες φορές , στο χέρι σου καρδιά μου και μόνο στο χέρι σου και κανενός άλλου.
    Καθόλου ευχαριστημένη δεν είμαι Κατερίνα μου. Οχι τόσο με τον αριθμό σαν αριθμός, άλλωστε σε ρούχα φοράω πιο μικρό μέγεθος από άτομα που ξέρω και είναι στα 85-88 κιλά, αλλά με την εμφάνιση του σώματος. αυτή η χαλάρωση και το περιττό δέρμα και λίπος παντού με ενωχλεί αφάνταστα τώρα πια......

Δηλαδή αν γινόταν να έχω ένα πιο ομοιόμορφο και στρωτό σώμα δεν θα με χαλούσε το 91 σαν κιλά....

Senior Member
    Originally posted by look
    Πωλίνα
    εσωτερική συζήτηση με την Πωλίνα κάνε!!
    Αγκάλιασε την Πωλίνα! Αναγνώρισε της την νίκη στην αιώνια μας πάλη....κάνει διάλλειμα ...σώσε όσα έχεις...απόλαυσε τα! και όταν και μόνο όταν ξανανιώσεις έτοιμη χαναμπές στο ρινγκ!
    Οδήγησε την σκέψη σου σε θετικά μονοπάτια ....μην την αφήνεις να χάνεται σε σκοτεινά και άσχημα σοκάκια....
    Μπορείς! Το έχεις αποδείξει πολλάκις!
    κάντο και τώρα!
    Ωραία τα λες λουκυ λουκ μου, όμως από το θα ήθελα να το κάνω, μέχρι να μπορώ να το κάνω έχει μεγάλη διαφορά... και δυστυχώς είμαι σε μία φάση που απολύτως τίποτα δεν με ευχαριστεί πια.... (ούτε καν το σεξ και μην γελάσετε με το σχόλιο!!!)

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    polina να αποκτήσεις το κορμί μιας 18αρας που ήταν πάντα αδύνατη ή έστω λίγο γεματούλα δεν γίνεται!!Μην μου πεις ότι στα κιλά που άρχισες το κορμί σου ήταν τέλειο!και ραγάδες θα είχε,και κυτταρίτιδα και βουναλάκια λίπους κλπ. Το γεγονός πως γενικότερα δεν είσαι καλά σε κάνει να βλέπεις όλα τα στραβά που έχει το σώμα σου μέσα από ένα μικροσκόπιο ,τα μεγενθύνεις και απορρίπτεις κάθε τι που έχεις επάνω σου!Το ήξερες όταν ξεκίναγες να χάνεις κιλά πως και χαλάρωση θα είχες και το λίπος δεν θα έφευγε ομοιόμορφα και όλα αυτά ΑΛΛΑ ήσουν αποφασισμένη να χάσεις τα κιλά και όταν έρθει η ώρα να κάνεις τις πλαστικές σου,ε λοιπόν αυτή την πορεία ακολούθησε!Εγώ νιώθω πως έχεις κατά κάποιο τρόπο επαναπαυθεί επειδή δείχνεις λιγότερα κιλά από ότι είσαι,ναι προβλήματα έχεις αλλά πίστεψέ με δεν υπάρχει ούτε ένας από εμας που να μην αντιμετωπίζει πλείστα προβλήματα στις μέρες μας .Κάτσε και σκέψου τι θέλεις να κάνεις,στην διατροφολόγο στο νοσοκομείο πήγες αυτό τον μήνα?τι σου είπε?εγώ και την άλλη φορά που σου είπε πως να χάσεις λίγα κιλά επειδή είναι καλοκαίρι και διακοπές κλπ μου φαίνεται τρελό,όλοι μας το ίδιο καλοκαίρι ζήσαμε,προφανώς κάτι γίνεται λάθος και ακόμα δεν έχετε εντοπίσει τι και πως .Για να φύγει όσο περισσότερο λίπος γίνεται και να γίνει λίγο πιο ομοιόμορφο το σώμα σου πρέπει να χάσεις και άλλα κιλά!Γιατί ειλικρινά πιστεύω πως αν σταματήσεις εδώ που είσαι με μεγάλη μας λύπη θα δούμε την ζυγαριά σου να ανεβαίνει κάποια στιγμή,το είπες και μόνη σου στην αρχή της εβδομάδας,τρως ότι βρεις μπροστά σου.Ειλικρινά κάτσε και σκέψου με τον εαυτό σου τι θέλεις να κάνεις και πάρε αποφάσεις γενικότερα στην ζωή σου (και για να μην παρεξηγηθώ τα λέω αυτά με κάθε καλή θέληση)

Senior Member
    Πωλίνα, μη σκύβεις το κεφάλι, νομίζω δεν είσαι απόλυτα συγκεντρωμένη στο στόχο της διατροφής γιατί αυτήν την εποχή σου συμβαίνουν διάφορα που σε απασχολούν και αποσπούν την προσοχή σου, και εννοείται πως πάντα πρωτεύει η καλή μας ψυχολογία που θα φέρει και την αγωνιστικότητα και τη μαχητικότητα για να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Από τη στιγμή που είσαι ένας υγιής άνθρωπος, που σε κοιτάς στο καθρέπτη και βλέπεις μια νέα Πωλίνα, δεν πειράζει που περισσεύει και λίγο δέρμα, δεν είναι δυνατόν να γίνουμε ιδανικοί μετά από τόσα που έχουμε υποβάλλει τον εαυτό μας με το βάρος μας. Και πραγματικά πρέπει να αγαπήσουμε και το έξτρα δέρμα, και το έξτρα λίπος, και τις καμπύλες και τα λοφάκια μας, γιατί μαζί τους θα ζήσουμε για πολλά χρόνια ακόμη.

Σήμερα δεν έφαγα καθόλου σοκολάτα, ευτυχώς. Μάλλον πέρασαν τα δύσκολα...

π- μισή μπανάνα
    δ- τίποτα
    μ- ένα κομμάτι μοσχάρι με λίγο τυροσαλάτα Δομοκού
    α- μια φρυγανιά και λίγο καφέ
    β- τρία κάστανα, lays δημητριακών (αρκετά)

Φιλιά σε όλους

Senior Member
    Χτες:

π- γάλα με δημητριακά
    δ- τρεις ελίτσες υγείας
    μ- ένα κομμάτι μοσχάρι
    α- ένα μίνι σάντουιτς με τυρί (που το έβγαλα στη μισή ώρα, δυστυχώς δεν αντέχω το ψωμί ακόμη..)
    β- μια μπουκιά χοιρινό, 1 τυροπιτάκι, σαλάτα μαρούλι, ρόκα, πιπεριά

Senior Member
    Σήμερα:

π- γάλα με δημητριακά
    δ- μισή κούπα νες , ένα γκοφρετίνι υγείας
    μ- δυο κριτσίνια σπανακιού (yummy!) , μια χούφτα ηλιόσπορους
    α- ένα κομμάτι χοιρινό
    β- μια μπουκιά τσουρέκι

Βιώνω μια σταθερή πορεία απώλειας βάρους που με ικανοποιεί απόλυτα, δεν μου έχει συμβεί ακόμη το φαινόμενο "πλατώ" , όπου μένεις στάσιμος για κάποιο διάστημα, και να πω και την αλήθεια ελπίζω να μη μου συμβεί πριν φτάσω στον στόχο μου που είναι τα 70 κιλά..

Senior Member
    Εχτες 10/12/11
    Πρ:1/3 μπανανα
    Δε: 1αντιδορο κ καφε
    Με:Ψαροσουπα (35γρ ψαρι κ λιγη πατατα) με 2κτσ σαλατα
    Απ:1 ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι
    Βρ:2κτσ σαλατα κ 1 αβγο βρ.
    Αργοτερα 1 τσαι

Σημερα 11/12/11
    Πρ: -
    Δε:1αντιδορο 1 ασπραδι αυγου κ καφε
    Με:1 λαχανοντολμαδακι κ 2κτσ σαλατα
    Απ:1 ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι
    Βρ:1/2 γιαουρτι με 1κτγ μελι κ 1κτσ κουακερ
    Καλη εβδομαδα με υγεια και περοισσοτερα χαμογελα :starhit:

Senior Member
    χτες!

π: ενα ποτήρι γάλα
    δ: 2 μίνι μίνι παξίμαδάκια με κότατζ
    μ: τίποτα
    α: μισό γιαούρτι μισή μπανάνα ένα ακτινίδιο
    β: είχαμε τραπέζι σε φίλους και τσιμπολόγησα

σήμερα!

π: ένα ποτήρι γάλα
    δ: 2 μίνι μίνι παξιμαδάκια με κότατζ
    μ: 2 δάκτυλα γραβιέρα με λίγο παξιμάδι
    β: ένα ποτήρι γάλα

τα σέβη μου!

Senior Member

...δυστυχώς είμαι σε μία φάση που απολύτως τίποτα δεν με ευχαριστεί πια.... (ούτε καν το σεξ και μην γελάσετε με το σχόλιο!!!)
    Εγώ χαίρομαι πραγματικά γι'αυτό που τώρα βιώνεις.Έχει πολλά να σε διδάξει αυτή η φάση που περνάς.Ελπίζω να την αξιοποιήσεις!