KiloKiller Woman - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 267
    Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    εμενα το μονο που μου δημιουργουσε αισθημα κορεσμου ηταν το λιποτοξ
    αν έπερνα λιποτόξ? υπάρχει περίπτωση να πειράξει ένα ήδη ευερέθιστο έντερο?

Senior Member
    δεν ξερω

Senior Member
    καλησπέρα!! υπάρχει κανείς που να βλεπει διαφορά? εγώ εξακολουθώ να παίρνω και η αλήθεια είναι ότι δεν πολυ πεινάω αν και είμαι αρκετά αυστηρη στο διαιτολόγιο μου, οπότε μπορεί και κάτι να κάνουν!! εκτός και αν είναι θέμα ψυχολογίας...αυθυποβολής?

Junior Member
    βιβικακι κ γω τα ξεκιναω απο αυριο...οι διαφορες πιστευω αρχιζουν κ φαινονται μετα απο κανεναν μηνα κ απο προιντα διατροφησ αλλα κ στο σωμα μας....δεν τα βαλαμε τα κιλα σε μια βδομαδα οποτε μην περιμενουμε κ θαυματα με ενα χαπακι....εγω πιστευω οτι ψιλοβοηθουν με διατροφη μαζι παντα.

Senior Member
    οσες δοκιμασατε το κιλοκιλερ ειχατε καμια παρενεργεια πχ εκνευρισμο και νευρα?η μια χαρα?

Senior Member
    μια χαρα!

Senior Member
    Originally posted by litsaki28
    οσες δοκιμασατε το κιλοκιλερ ειχατε καμια παρενεργεια πχ εκνευρισμο και νευρα?η μια χαρα?
    Μπα τίποτα μια χαρα!!!!

Member
    Τελικα τα αποτελεσματα του ηταν θετικα η αρνητικα?
    Το εχει δοκιμασει κανενας αντρας;

Senior Member
    εγω εχω να πω πως πραγματικα κλαιω τα λεφτα μου....τιποτα μα τιποτα δεν μου εκαναν...

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Γειά σας κορίτσια! Ξεκίνησα κι εγώ το kilokiller την Τρίτη που μας πέρασε! Την πρώτη μέρα έχασα 200 γρ, την δεύτερη 600 γρ. και την χθες άλλα 800 γρ. Η αλήθεια είναι ότι φτιάχνω το πρόγραμμα της επόμενης μέρας ώστε να τρωω μέχρι 1200 θερμίδες και ακολουθώ στο περίπου αυτό το πρόγραμμα που προτείνει μέσα το κουτί. Εμένα μου 'δωσε πολύ κουράγιο βρε παιδιά, κι ας μην είναι όλη η απώλεια μόνο λίπος. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη! Θα σας πως θα ΄ναι οι υπόλοιπες 11 μέρες με το kilokiller
    απο οτι καταλαβα αυτο που κανει τη δουλεια ειναι η μειωση των θερμιδων που καταναλωνεις...εγω παντως το θεωρω μεγαλη φουσκα...ελπιζω παντως να εχεις καλα αποτελεσματα...συνεχισε οπως πας...

Senior Member
    κ γω γι αυτο το πηρα αγαπη...αλλα δεν...μακαρι σε σενα να κανει κατι...

Senior Member
    τωρα το εχω αλλαξει και κανω το συστημα του mckenna...αλλα πριν ειχα κανει διαφορες διαιτες...εκεινο το διαστημα αν θυμαμαι καλα την εβγαζα με φιδε και κοτοπουλο...

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Εγώ προσπαθώ να τρώω υδατάνθρακες και λίπη το πρωί και το μεσημέρι πρωτεϊνες. Το βράδυ για παράδειγμα μικρό τόνο+μαρούλι χωρίς λάδι, ενώ στα ενδιάμεσα από ένα μήλο ή ροδάκινο.

πολυ καλο μου ακουγεται...εγω δυστυχως δεν ειμαι σε φαση τωρα να ακολουθησω κατι μιας και αποτυγχανω σε καθε προσπαθεια μου...

Senior Member
    κατεβασε το βιβλιο ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ εγω το χα ανεβασει και προσφατα το αγορασα κιολας για να το διαβασω με την ησυχια μου.μεσα σε 3 μερες που το κανω εχασα 900γραμ. και τρωω οτι εχω ορεξη...ριξε μια ματια δεν θα χασεις..

http://www.megaupload.com/?d=S3V6XRDL

Junior Member
    KORITSIA GEIA SAS VIAVAZO PROSEXTIKA OTI KAINOURIO GRAFETAI..THA THELA NA KANO KATI SAN GALLOP.ESEIS TI M LETE NA PARO KALYTERA ACAIXTRA H KILLOKILLER.EIMAI ANAMESA SE AYTA TA DYO...THA KANO+MIA DIAITA+ANTE NA DOUME.THA PEIMENO APANTHSEIS SAS.EYXARISTO...

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast