Results 151 to 165 of 267
Thread: KiloKiller Woman
-
01-06-2010, 10:15 #151
Originally posted by Mariloulou
KORITSIA GEIA SAS VIAVAZO PROSEXTIKA OTI KAINOURIO GRAFETAI..THA THELA NA KANO KATI SAN GALLOP.ESEIS TI M LETE NA PARO KALYTERA ACAIXTRA H KILLOKILLER.EIMAI ANAMESA SE AYTA TA DYO...THA KANO+MIA DIAITA+ANTE NA DOUME.THA PEIMENO APANTHSEIS SAS.EYXARISTO...
- 01-06-2010, 16:33 #152
Originally posted by eleni1201
pennou pos paei o mc kenna??? oraia ta leei stin theoria, stin praksi pos ta pas??? ego pantos diavasa to miso vivlio kai apo tote paratiro oti den me peirazoun kai toso oi mikres posotites. stin arxi tou gevmtos einai ligo diskola, pou vazo tin posotita sto piato kai skeftomai oti m'afto den tha xortasei oute ena spourgiti, alla meta eimai ok, katalavaino oti meta apo kapoies mpoukies den einai toso pia megali i polafsi...
λοιπον...σημερα εκλεισα μια βδομαδα ακριβως....και εχω χασει 1,700...καθολου ασχημα αν σκεφτεις οτι αυτες τις μερεςεχω φαει πιτσα, πιτα σουβλακι, τουρτα, παγωτα...και δεν υπερβαλλω στο ορκιζομαι το λεγα και στα κοριτσια στο αλλο τοπικ...αφου να φανταστεις ενιωθα και τυψεις που ετρωγα "απαγορευμενα" και ζυγιζομουν καθε μερα και παρολα αυτα με εδειχνε πιο λιγο...δυσκολο να το πιστεψεις ευκολο να το εφαρμοσεις
01-06-2010, 22:24 #153
Originally posted by eleni1201
Pennou σε πιστεύω γιατί με τα kilokiller προσπαθώ να τρώω αυτά που μου αρέσουν σε μικρές ποσότητες και όλο και κατεβαίνει και δεν νιώθω να λιμοκτονώ όπως άλλοτε. ίσως το κιλοκιλερ να μην είναι τόσο μαγικό αλλά εμένα με βοήθησε πολύ στην ψυχολογία στην κατακράτηση στην κυτταρίτιδα στην όρεξη και στισ ζαλάδες. είχα ξαναπάρει λιποτοξ αλλά ένιωθα τέτοια στέρηση που τρελαινόμουνα...
θα σας πω πως θα παει και η δεύτερη εβδομάδα και μάλλον θα πάρω και δεύτερο κουτί, γιατί βλέπω διαφορά πολύ ενθαρρυντική!
02-06-2010, 17:52 #154
καλησπέρα!! κεγώ έχω παραγείλει το kiloliller από το νετ και αναμένω να το ξεκινήσω!! ειδικά οταν έκανα λιπομέτρηση κ με έδειξε 43.3 % λίπος μου ρθε να λιποθυμήσω!!!!! δηλ η μιση βρε κορίτσια ειμαι λίπος???? να μπω σε καμια σάουνα αν ειναι γιανα λιωσω!!! ελεος τι να πω! πολυ απογοητευση με πιασε!!! εχει δοκιμασει καμια σας κανα αδυνατιστικο που να κανει δουλεια για την περιοχη της κοιλιας?? θα μου προτεινετε κανενα???
02-06-2010, 18:45 #155
μολις ηρθε το κιλοκιλερ..... απο αυριο ξεκιναω..... θα σας ενημερωνω για το πως παει.... αντε καλη μου αρχη!!! πρωτη φορα που παιρνω χαπια....
02-06-2010, 21:06 #156
GEIAS .EYXARISTO PARA POLU ELENH+KATERINA GIA TIS APANTHSEIS SAS.TORA THA PSAKSO ON LINE FARMAKEIA+THA DO TI ME SUMFEREI+THA PARO..
02-06-2010, 21:14 #157
mariloulou na to parageileis apo to www.pharmacy4u.gr einai to mono me dorean eksoda apostolis aneksartitoy posou. giati px de glitonis polla an kani 24 sto farmakio kesi edo dosis 13 + 5 euro toulax eksoda apostolis!! eno sauto to site einai dorean. emena simera mou to eferan k den argoun na sto stilis mia dio meres to poli!!!! arkei na thimithis stis paratirisis na pis ti ores se voleuoun na sto feroun!!mexri tis 7 to apogreuma mporis.
02-06-2010, 22:28 #158
Καλησπέρα σε όλους! Τα παρήγγειλα κι εγώ μέσα από αυτό το σάιτ που δίνετε, μπράβο βρε παιδιά, καμμία σχέση οι τιμές, μέχρι και τα Depon μου απο κει θα τα αγοράζω πλέον! Πήρα επίσης και το Global Silhouette της Elancyl (παρεπιπτόντως μου είχε κάνει ΠΟΛΥ καλή δουλειά σε πόντους), που πέρισυ το είχα πάρει 27 ευρώ, με 13 και κάτι! Επίσης είδα τα 1200 CLA (παρεπιπτόντως δε μου έκανε απολύτως τίποτα) με 49 ευρώ και το πήρα εγώ 64!
Θα σας ενημερώσω για την πορεία μόλις το ξεκινήσω, κάνω ήδη και διαίτα, έχω χάσει 3,5 κιλά αλλά ψιλοκόλλησα και μου την έχει δώσει, αν και ήταν μάλλον αναμενόμενο. Επομένως: ξεκινάω και ενημερώνω την ομήγυρη! Καλή συνέχεια σε όλους!
03-06-2010, 17:16 #159
alexan για πες μας λιγα για το Global Silhouette ... το εχω δει και εγω και το φλερταρω αρκετο καιρο αλλα δεν ξερω τι ακριβως είναι... σκόνη και διάλυμα?? και τι διαφορά είδες και σε πόο διαστημα?
03-06-2010, 17:36 #160
eleni1201 otan ta dinis antikatavoli plironis 3 euro courier eno me pistotiki karta i trapeziki katathesi einai dorean! ego me pistotiki to ekana. kai sigekrimena me prepaid card pou einai giana kani asfalis pliromes meso internet! ( milise i trapeziko tora... xaaxaxa )
03-06-2010, 18:27 #161
τι σας εχει βοηθησει και προτινετε να παρω????
03-06-2010, 21:23 #162
λοιπον να μαι κ γω παλι-λοιπον με τα κιλοκιλερ δεν εχασα αμαν πολλα κιλα βεβαια δεν εκανα και αμαν διατροφη-ετρωγα και με το παραπανω-2 κιλα μειον αλλα πολλουσ ποντους κοριτσια απο τουσ γοφουσ 5 και την κοιλια 2 καθολου ασχημα θα ελεγα-τωρα πηρα το acaixtra και σας ενημερωσω και για τα αποτελεσματα αυτου.αν δουλευουν σε εμενα δουλευουν σε ολους με χαλια μεταβολισμο και καθολου γυμναστικη μονο οι δουλειεσ του σπιτιου και να χανω...ζαχαρηηηηηηη.
03-06-2010, 21:34 #163
ποσο καιρο τα επαιρνες κατερινα?
03-06-2010, 21:52 #164
2 εβδομαδες-καλα εχω πολλα κιλα να χασω ομως εγω.επερνα και 2 εβδομαδες τα λιποτοξ αλλα συγκριτικα με την τιμη κ τα αποτελεσματα προτιμω τα κιλοκιλερ-ασε που ειναι πιο ευχαριστα στο να τα πιεις.τωρα πηρα τα acaixtra γιατι πολυ τα διαφημιζουν βεβαια ειναι ακριβα αλλα κρατανε ενα μηνα οποτε ερχονται στα ιδια λεφτα με τα κιλοκιλερ περιπου.
04-06-2010, 15:55 #165
Τάνια, σόρρυ που δεν απάντησα νωρίτερα, δεν μπήκα χθες καθόλου. Λοιπόν, με τα Global Silhouette είδα διαφορά μέσα στην πρώτη εβδομάδα (σε πόντους πάντα, το ξεκαθαρίζω), δε θυμάμαι ακριβώς πόσο αλλά ήταν αρκετά εντυπωσιακό. Και χωρίς δίαιτα παράλληλα. Δηλαδή πιστεύω ότι αν είχα κρατήσει και μία διατροφή της προκοπής θα πήγαινα ακόμα καλύτερα. Το καλό είναι ότι είναι εύκολα στη λήψη, επειδή είναι πρωί και βράδυ δεν τα ξεχνούσα να τα πάρω μαζί μου κλπ. Και είναι και ευχάριστα στη γέυση (ειδικά το πρωινό ρόφημα μου φάνηκε εμένα πολύ νόστιμο!). Πήρα δύο κουτιά, όλοι μου έλεγαν ότι αδυνάτισα (έχω κυρίως τοπικό πρόβλημα) αλλά μετά τα σταμάτησα γιατί έπρεπε να φύγω διακοπές (και εκεί δεν κουβαλάω ποτέ τέτοια άγχη!). Αυτά, ελπίζω να σε κατατόπισα λιγάκι!
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή