KiloKiller Woman - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 267
    Member
    Α, και δε σου απάντησα τι ακριβώς είναι: το πρωί βάζεις σε ένα ποτήρι νερό μία μεζούρα - καπάκι από το υγρό και το πίνεις. Το βράδυ είναι ένα στικάκι, σαν αυτά που έχουν τη ζάχαρη μέσα, με σκόνη που τη διαλύεις σε γιαούρτι. Μπορείς επίσης να το φας κι έτσι, εγώ αυτό έκανα γιατί δε συμπαθώ τα γιαούρτια και για πιο γρήγορα, ήταν λίγο περίεργο να έχεις σκόνη στο στόμα αλλά δεν κολλάει στα δόντια κλπ οπότε τη συνήθισα γρήγορα.

Καλο ακουγεται... σκεφτομαι κ εγω να το πάρω αν κ με χαλαέι αυτο με τη σκόνη στο γιαουρτι... τελος παντων θα δω αυριο αν το εχουν τα φαρμακεια και θα ενημερωνω για τισ εξελιξεις

Junior Member
    KORITSIA GEIA SAS.KSEKINHSA TO KILLOKILLER.TO AGORASA MESO INTERNET APO ENA FARMAKEIO TO VRHKA 13.30 TO KOUTI+PHRA 2KOUTIA.APO VDOMADA THA SAS PO NEOTERA.PROSEXO+LIGO TI TROO OSO MPORO VEVAIA...

Senior Member
    ΑΑΑΑ σου πήγε πολυ καλά το χάπι αυτό...μπράβο! Ξέρεις, δε πάνε σε όλους....είχες δοκιμάσει κάτι άλλο πριν;

Senior Member
    εμενα η φαρμακοποιος μου ειπε οτι δεν μου δινει τα λιποταξ κανουν πολυ κακο στον οργανισμο...

Senior Member
    Originally posted by pennou
    εμενα η φαρμακοποιος μου ειπε οτι δεν μου δινει τα λιποταξ κανουν πολυ κακο στον οργανισμο...
    μπορεις να την ρωτησεις γιατι? εχω τελειωσει 1 κουτι χαπακια

Senior Member
    γιατι τι κακο σου ειπε οτι κανουν?

Senior Member
    EΛΈΝΗ και εγώ είχα ξεκινησει το λποτόξ και τίποτε....λες να δοκιμάσω τα δικά σου;;;;; Διατροφή τι κάνεις; Καμιά 1000-1200 ή τίποτε εξαντλητικό;

Senior Member
    Eyxaristώ Ελένη...αν τ απάρω θα ενημερώσω..με δελεάζει ότι χάνεις ενώ δεν έχεις πολλά να χάσεις...

Member
    Καλησπέρα, αύριο τα ξεκινάω κι εγώ, μαζί με διατροφή! Θα ενημερώνω για το αποτέλεσμα!

Member
    Μπράβο σου Ελένη! ʼντε να ξεκολλήσουμε λίγο, δε θέλω να τα παίρνω συνέχεια, ένα σπρωξιματάκι μόνο προς τα κάτω γιατί έχω κολλήσει εδώ και καιρό και μου την έχει δώσει! Καλή συνέχεια!

Junior Member
    Γεια σε ολους σας. νομιζω οτι ηρθε η ωρα να συστηθω κι εγω.Λοιπον σας διαβαζω πολυ καιρο και ομολογω οτι οι ιστοριες σας με εχουν βοηθησει οσο κανεις αλλος.
    Τον ιανουαριο λοιπον ημουν 82.5 κιλα.
    Με πολυ πεινα και κοπο σε 3 μηνες εφτασα τα 70.Απο τοτε μεχρι σημερα και ως χελωνιτσα εφτασα τα 67.5,οχι με τοσο κοπο η αληθεια ειναι.
    Ετσι αποφασισα να ξεκινησω τα killokiller πριν 3 ημερες. Αν και δεν ειμαι και τοσο αισιοδοξη ,γιατι υποσχονται θαυματα, ελπιζω να με σπρωξουν λιγακι. Το καλο που τους θελω γιατι ειναι το χειροτερο ροφημα που εχω πιει ποτε.Ειδικα το βραδυνο.
    Να σας ρωτησω και κατι? Πως βαζουν tickeraki?
    Kαλη επιτυχια σε ολους σας.

Senior Member
    το κιλοκιλερ σιγουρα θα σε βοηθησει με την κατακρατηση...

Member
    καλησπέρα! εγώ την παλεύω με τα lipotox προς το παρόν, αλλά δεν έχω μείνει και τόσο ευχαριστημένη (1,5 μήνα τώρα τώρα έχω χάσει 4,5 κιλά, νιώθω φουσκωμένη, και "αναγκάστηκα" να ξανακάνω τις πρώτες 2 μέρες αποτοξίνωσης για να ξαναπάρει μπρος ο μεταβολισμός)...θαύματα δεν περίμενα έτσι και αλλιώς, αλλά 4,5 κιλά σε 1,5 κοντά 2 μήνες θεωρώ ότι και χωρίς τα χάπια το πετυχαίνει κάποιος...η ερώτηση μου απευθύνεται σε όσες έχουν δοκιμάσει και τα 2 προϊόντα...θα μου προτείνατε να το αλλάξω σε kilokiller? η τιμή των kilokiller πάντως είναι πολύ πιο δελεαστική!

Junior Member
    Τα ξεκινησα κι εγω την Τριτη και βλεπουμε...Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα απ την Τριτη ως σημερα -1 κιλακι!

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast