KiloKiller Woman - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 267
    Senior Member
    Originally posted by tohope
    Όσο για το kilokiller νομίζω πως για να αποδώσει πραγματικά πρέπει να ακολουθεί κανείς - όσο γίνεται - τη διατροφή που λέει στο κουτί,
    δηλαδη αν ακολουθήσεις τη διατροφη αυτη χωρις να το πάρεις δεν χάνεις κιλα?
    :tumble:

Senior Member
    Originally posted by tohope
    Όσο για τους έντονους τόνους τους οποίους παρατήρησα η αλήθεια είναι ο,τι στενοχωρήθηκα γιατί όλες μας έχουμε ένα κοινό σκοπό και κάνουμε μια κοινή προσπάθεια, συνεπώς δε χρειάζονται ούτε υψηλές εντάσεις ούτε αναφορές σε εξωφορουμικές λεπτομέρειες από τη ζωή μας που τυχόν είναι γνωστές...
    Αφ' ενός αυτές οι συμπεριφορές μας βάζουν σε διαδικασίες άλλες, αποπροσανατολίζοντάς μας από το στόχο μας και αντί να ενδυναμώνουμε η μία την άλλη, μάλλον ακυρώνουμε τη δυναμική ώθηση την οποία θα μπορούσε να προσδώσει η ομάδα στην καθεμιά μας για την επίτευξη τους προσωπικού σκοπού της...
    οι πυροσβέστες που αφου εχει σβησει η φωτιά και εχει σταματήσει το τζερτζελο ξεκινανε τα "μα δεν πρεπει" "γιατι τα κανετε αυτα" προσπαθωντας (?) τι αραγε?

να ανακινηθει ενα θεμα?

Senior Member
    δεν ξερω αν ειναι μουφα το προιον η οχι, αλλα η ονομασια ειναι υπεργελοια.
    τι ντεκαντανς! που θα λεγε και η ντενη μαρκορα...:starhit:

Junior Member
    Λοιπόν σήμερα η ημέρα ξεκίνησε ακριβώς στα ίδια κιλά με χθες - χθες ήταν η πρώτη ημέρα kilokiller αλλά δεν τήρησα και πολύ το χρονοδιάγραμμα ούτε έκανα και την καλύτερη διατροφή ...
    Σήμερα κράτησα χαρακτήρα και στάθηκα βράχος στους πειρασμούς! Για να δούμε τί θα γίνει αύριο...
    Και μετά λέω να σταματήσω το καθημερινό ζύγισμα γιατί με αγχώνει...
    καλησπέρα σε όλες!

Junior Member
    Λοιπόν ξημέρωσε η τρίτη ημέρα kilokiller και μετά από δύο ολόκληρες εβδομάδες κολλημένη στα 77 (και χθες και προχθές 76.900) σήμερα ζυγίστηκα 76.400 :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy:

Έχω χαρεί τόσο πολύ! Γενικά οι θερμίδες που προσπαθώ να τηρώ είναι 1000 - 1200 αλλά ποτέ κάτω από 1000 και ποτέ πάνω από 1400 αυτάααααα
    Τι ωραίααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααα
    Καλημέρα σε όλεεεεεεεεεεεεεςςςς

Member
    εμένα πάντως με κρατάνε σε μία σειρά..δεν μπορώ να πω ότι έχουν βοηθήσει τόσο στην απώλεια βάρους, όσο στην κατακράτηση υγρών όπως είπε και η ελένη, αλλά εφόσον είναι φτηνά και ακίνδυνα τα συνεχίζω...έχω πάντως μία φοβερή αίσθηση "ξεφουσκώματος"...

Junior Member
    kalimera...kainouria edw,kainouria prospatheia gia diaita...thelw na xasw 9 kila kai skeftika na dokimasw kapoio simplirwma diatrofis(dn exw ksanaparei)...gia peite mou vre koritsia,ontws voithane ta kilokiller?skeftomai na ta ksekinisw...

Junior Member
    Πήγα να ανοίξω καινούριο τόπικ.. αλλά βλέπω υπάρχει ήδη.. καλησπέρα σ΄όλους..

ξεκίνησα σήμερα kilokiller... είδα μερικές είχατε πολύ καλά αποτελέσματα.. άντε να δούμε και εγώ...

τα παίρνει κανείς άλλος αυτόν τον καιρό?

Senior Member
    τελικα κανουν δουλεια????σκεφτομαι να τα παρω....(κανω ατκινς)

Senior Member
    Κι εγώ ατκινς κάνω και έλεγα να τα πάρω...τα πήρε κανείς πρόσφατα να μας πει αν κάνουν τίποτα?

Senior Member
    Εγώ παιδιά είμαι στη δεύτερη μέρα... και νιώθω ήδη ξεφούσκωτη.. σε 5 μέρες που θα ζυγιστώ θα σας πω τι αποτελέσματα είχε σε μένα..
    Το πρωινό και το μεσημεριανό αναβράζον είναι πάρα πολύ ωραία.. το βραδινό όμως.. με κλειστή μύτη :PP

Senior Member
    Originally posted by karen1985
    Εγώ παιδιά είμαι στη δεύτερη μέρα... και νιώθω ήδη ξεφούσκωτη.. σε 5 μέρες που θα ζυγιστώ θα σας πω τι αποτελέσματα είχε σε μένα..
    Το πρωινό και το μεσημεριανό αναβράζον είναι πάρα πολύ ωραία.. το βραδινό όμως.. με κλειστή μύτη :PP
    χαχα τόσο χάλια το βραδυνό?καλα θα κάνουμνε υπομονη αρκεί να κάνει δουλειά! :wink2:

Senior Member
    karen κανεις παραλληλα διαιτα?
    αρτε ποσο καιρο κανεισ ατκινς?
    πανω κατω στα ιδια ειμαστε

Senior Member
    Δίαιτα με την έννοια της δίαιτας δεν κάνω...

το πρωί κανά τοστάκι με γαλοπούλα ή δημητριακά ολικής, το μεσημέρι ότι φαγητό έχουμε σπίτι αλλά σε λογική ποσότητα και το βράδυ κάτι πολύ ελαφρύ και ενδιάμεσα μπορεί να φάω και κανά ποπ κορν :P

Και γυμναστική 3 φορές την εβδομάδα...

Εγώ πάντως πήρα 2 κουτιά, είμαι αισιόδοξη... για να δούμε..!!

Δυστυχώς ναι το βραδινό είναι λίγο χάλια.. αλλά το παλεύουμε ..!!

Senior Member
    Originally posted by LaLuna
    karen κανεις παραλληλα διαιτα?
    αρτε ποσο καιρο κανεισ ατκινς?
    πανω κατω στα ιδια ειμαστε
    κανω ατκινς 1 μήνα περίπου και έχασα 5 κιλα ισως και κάτι παραπάνω γιατι δεν ζυγίστηκα αμέσως μολις άρχισα,ζυγίστηκα μετα απο 2-3 μέρες.
    Επίσης κάνω και γυμναστική,διάδρομο δλδ 3 φορες την εβδομάδα κι αυτο βοηθάει στους πόντους.
    Πρώτη φορά πάντως κάνω ατκινς και μ'αρέσει.Εσύ πωσ τα πας?Ποσο καιρό κάνεις?

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast