KiloKiller Woman - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 18 FirstFirst ... 715161718 LastLast
Results 241 to 255 of 267
    Senior Member
    ʼμεσα 20 κιλά δε χάνονται παρά μόνο με ακρωτηριασμό...

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    ʼμεσα 20 κιλά δε χάνονται παρά μόνο με ακρωτηριασμό...
    σωστος..........λοιπον μετα απο μια εβδομαδα χρησης, διατροφης και ασκησης εχασα 1 κιλο και αρκετους ποντους... οποτε μπορω να πω οτι με βοηθησαν στο να μην ζαλιζομαι -σαν τις βιταμινες- και σιγουρα στην κατακρατηση υγρων...

Senior Member
    Και εγώ ύστερα από μια εβδομάδα έχασα ένα κιλό αλλά δεν έκανα διατροφή.. ήταν και βδομάδα eurovision πανικός.. :P
    αλλά πήγα και 2 φορές γυμναστήριο.. θεωρώ με βοήθησε.. θα δούμε και στη συνέχεια..

Junior Member
    ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Junior Member
    αμαν αυτη η πλύση εγκεφάλου κάθε άνοιξη, έχω βαρεθεί ν' αγοράζω κρέμες και χάπια που στο τέλος τα πετάω γιατι δεν τα χρησιμοποιώ. εγώ πάντως χρησιμοποιώ απόσταγμα τσαγιού και σπιρουλίνα , που τα παίρνεις μισή ωρα πριν το γεύμα και σου δίνουν ενα αίσθημα φουσκώματος, για κιλά δεν ξέρω αν κατεβαίνω, αλλα επειδή μου έχει φύγει η διάθεση να τρώω χαζολοίδια σίγουρα θα κατεβεί και η ζυγαριά.(πάντως εχω ξεπρηστεί)

Junior Member
    PEDIA KSEXASTE TO KILLOKILER... TO XRISIMOPOIHSA EGO KAI MIA 8EIA MOU GIA 14 MERES KAI OTAN TELEIOSE H AGOGH TRELH PEINA.... OTAN LEME PEINA ALLO PRAMA OTI EXASA GIRO STA 0.800KG TA PHRA SE 3 MERES TRELH TRELH PEINA DEN MPOROYSA NA XORTASO LEME ME TIPOTA ETROGA PARAPOLU KAI NA FANTASTEITE DEN EXO POLLA KILA 56 162 YPSOS APLA EIPA NA XASO KANA KILO GIA TO KALOKAIRI... TI TO H8ELA?????:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Senior Member
    Originally posted by athinamaya
    PEDIA KSEXASTE TO KILLOKILER... TO XRISIMOPOIHSA EGO KAI MIA 8EIA MOU GIA 14 MERES KAI OTAN TELEIOSE H AGOGH TRELH PEINA.... OTAN LEME PEINA ALLO PRAMA OTI EXASA GIRO STA 0.800KG TA PHRA SE 3 MERES TRELH TRELH PEINA DEN MPOROYSA NA XORTASO LEME ME TIPOTA ETROGA PARAPOLU KAI NA FANTASTEITE DEN EXO POLLA KILA 56 162 YPSOS APLA EIPA NA XASO KANA KILO GIA TO KALOKAIRI... TI TO H8ELA?????:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

εγω δεν ειχα τετοιο θεμα...βεβαια οπως ανεφερα σε μενα λειτουργησε ως βιταμινες... δεν ζαλιζομουν κ δεν πολυπεινουσα... αυτο... αλλα οτι εχασα το εχασα καθαρα απο τη διατροφη που εκανα παραλληλα...

Junior Member
    korina thn peina thn niosame kai oi duo meta to telos tou programmatos. apla eimai apoluta sigourh oti einai apo ayto giati kai ego kai h 8eia mou to arxisame mazi kai to teleiosame fisika mazi... kai oi parenergies koines kai stis duo!

Member
    γεια σας.εγω υποτιθεται οτι ειμαι κατα ολων αυτων των σκευασματων αλλα εχω δοκιμασει ενα σωρο.(απελπισια)εδω και μια πανταετια χανω κανα 2 και τα ξαναπαιρνω και φτου κ απ την αρχη.παλεβα να κατεβω εστω και 100γρ κατω απο τα 97 ετσι τουλαχιστον να αλλαξει η ψυχολογια.εδω και 2 βδομαδες με κιλλοκιλερ και διαιτα εφτασα τα 92.δεν ξερω αν οφειλεται στο κιλοκιλερ η στη διαιτα αλλα τουλαχιστον λειτουργησε.θα συνεχισω.οποια θελει ας στειλει κανα μειλ να της στειλω και τη διαιτα.με πεινα βεβαια αλλα χαλαλι του....ε αυτα προς το παρον γεια σας.

Senior Member
    Elen2αποσταγμα πρασινου τσαγιου ποιας εταιρειας? Κ η σπιρουλινα σε τι βοηθαει???

Senior Member
    κανει διαγωνισμο η συγκεκριμενη εταιρια και δινει ενα πακετο την μερα
    θελετε να τον ποσταρω?

Junior Member
    anna9 sorry τώρα το ειδα. εγω παίρνω της balance εχει 35 αλλα μια φορά δεν το βρήκα και πήρα μιας άλλης εταιρείας (δεν θυμάμαι ποια ήταν όμως) που ηταν ελάχιστα πιο φτηνό, για πιο πολλες πληροφορίες για το απόσταγμα διάβασε στο σιτε της balance. η σπιρουλίνα ουσιαστικά βιταμίνη ειναι δεν εχει αποδειχτεί δηλαδή οτι βοηθάει στην απώλεια κιλών αλλα επειδή την παίρνεις μισή ώρα πριν το φαγητό σ' εμένα τουλάχιστον δημιουργούσε ενα φούσκωμα

Εγώ το ξεκίνησα σήμερα, οπότε δεν έχω κάτι χειροπιαστό... ʼν δώ αποτελέσματα θα σας ενημερώσω... Παντως κάνω ήδη πολύ σοβαρή διατροφή..

Senior Member
    re paidia min to agorazete einai h apoluth moufa
    megacla kai to kainourio to korre aksizoun......egguisi

εγώ δε το αγόρασα..το κέρδισα στο διαγωνισμό που κάνανε η εταιρία και έτσι είπα να το δοκιμάσω..

Page 17 of 18 FirstFirst ... 715161718 LastLast