KiloKiller Woman - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 267
    Senior Member
    KAI EGW KAINOYRGIA.....PIRA TO KILOKILLER ALLA NA SAS PO TIN ALI8EIA DEN MPORW NA SAS PW TA APOTELESMATA GIA 2 LOGOUS 1) TO EXO PAREI MONO 3 HMERES KAI 2) DEN EXW ZIGISTEI KAI OYTE PROKEITAI GIATI APLA DEN TO ANTEXW.8A ZIGISTW OTAN 8A ARXISW NA NIW8W KALITERA....SE KANENA 2MINO FANTAZOMAI...
    BEBAIA KANV DIATROFH KAI KA8E MERA PIGAINO PILATES! GIA TIN AKRIBEIA EXW AGORASEI 3 KOYTIA OPOTE BLEPOYME...KOURAGIO SE OLOUS!!

Senior Member
    Originally posted by semie
    Tι διαιτα ειναι αυτη?καλα μιλαμε μην ακουσω τπτ καινουριο αμεσως να ρωτησω!!!!!!πω πω,ανησυχω για μενα!
    καλα κανει οποιος ρωτα, κακο οποιος σπευδει να εφαρμοσει πριν μαθει!

Senior Member
    α κ για να μην παρεξηγηθω παλι
    μιλαω συγκεκριμενα για τη σεμι μας που κανει τη διαιτα μονο πρωτεινη μια βδομαδα χωρις φρουτα λαχανικα αμυλο κ ολα τα ανθυγιεινα... βρε ξυπνηστε!

Senior Member
    καλα διαβασες καλα τι εγραψα??ειναι δυνατον να κανω μια βδομαδα πρωτεινη????????ελεος δλδ.

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    α κ για να μην παρεξηγηθω παλι
    μιλαω συγκεκριμενα για τη σεμι μας που κανει τη διαιτα μονο πρωτεινη μια βδομαδα χωρις φρουτα λαχανικα αμυλο κ ολα τα ανθυγιεινα... βρε ξυπνηστε!
    εγω παντως θα κανω τρεις μερες πρωτεινη να δω πως θα παει,μετα θα φαω 2 μερες υδατανθρακα (μια πατατα,κανα 2 φρουτα)κ πρωτεινη κ σαλάτα μαζι κ μετα ξανα πρωτεινη.θα το κανω για 2 βδομαδες κ θα δω.ηδη χτες αρχισα.

ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ. κ πιο πριν ειχα γραψει οτι θα προσπαθησω 2 μερες πρωτεινη κ αν δεν βαρεθω κ αντεξω τοτε ισως κανω 3.συγγνωμη αλλα νομιζω οτι λεω καθαρα οτι απ τις 5 μερες που κανω διαιτα (γιατι το σ.κ θα φαω ελευθερα) οι 2 θα ειναι πρωτεινη και οι αλλες 3 θα ειναι πρωτεινη,υδατανθρακες κ σαλατα.ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΔΛΔ.θα ηταν συνετο να διαβαζεις λιγακι καλυτερα τι εχω γραψει γιατι νομιζω οτι κανω πολύ σωστη προσπαθεια κ δεν εχω ξεφυγει καθολου ολον αυτον τον καιρο κ τρεφομαι σωστα.ευχαριστω.

Senior Member
    κ δε μου λες σεμι μου αμα χασεις (που χανεις) δε θα μπεις στο τρυπακι να την κανεις κανονικα?
    ας μη κοροιδευομαστε.
    Απλα βλεπω πιο μακρυα κ στεναχωριεμαι.
    συγνωμη κ για το ενδιαφερον δηλαδη.
    κ απο που να ξεφυγεις σεμι?
    η σωστη προσπαθεια οταν υπακους σε λαθος προγραμμα τι νοημα εχει?
    κ γω μπορει να τα πηγαινω πολυ καλα να τρωω μονο καρμποναρες κ να λεω δεν ξεφυγα καθολου...

κ μετα διαβασα τα εδω με τα χαπακια, ε να χαπακωθουμε μη χασουμε, διαβασε ολο το τοπικ να παθεις σοκ,
    ανκαταφερεις να δεις.
    κ με τα φαρμακα δε παιζουμε, αντε με τις διαιτες ναι!

Senior Member
    κ δε μου λες σεμι μου αμα χασεις (που χανεις) δε θα μπεις στο τρυπακι να την κανεις κανονικα?
    ας μη κοροιδευομαστε.
    κ γω μπορει να τα πηγαινω πολυ καλα να τρωω μονο καρμποναρες κ να λεω δεν ξεφυγα καθολου...

κ μετα διαβασα τα εδω με τα χαπακια, ε να χαπακωθουμε μη χασουμε, διαβασε ολο το τοπικ να παθεις σοκ,
    ανκαταφερεις να δεις.
    συγγνωμη αλλα ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος.οχι δε θα θελω να την κανω κανονικα γιατι εγω ειμαι εγω κ εσυ εισαι εσυ.κ εγω δεν μπορω να κρινω τους αλλους οποτε εσυ πως προδικαζεις το μελλον μου.
    οταν λεω οτι θα κανω 2-3 μερες σημαινει οτι θα κανω 2-3 μερες.ΤΕΛΟΣ.οταν παιρνω κατι αποφαση το κανω κ δε μπορει να ρχεται καποιος απ το πουθενα να μου λεει οτι δε θα κανω αυτο που λεω και οτι θα παρασυρθω και μετα θα με καταστρεψω κ κατι τετοια χωρις καν να με ξερει.πιστεψε με 2 φορε εχω παχυνει στη ζωη μου τη πρωτη φορα πηγα 60 κ τωρα 71 κ αυτο συνειδητα.ηξερα οτι μου κανουν κακο τα τσιπς πχ αλλα δεν ειναι δυναμη κ ορεξη να αλλαξω.απ τις 15 μαρτιου αλλαξα τροπο ζωης κ βρηκα δυναμη να πετυχω τα παντα.πηγαινε κ δες τι εχω φαει τοσο καιρο κ αν τρωω υγιεινα η οχι κ μετα κανε κριτικη για το τι κανω κ τι οχι.
    κ εννοειται πως θα ρωταω για οτιδηποτε καινουριο βγει.δε σημαινει οτι τα χω αγορασει ουτε οτι θα τα αγορασω αλλα ειμαι περιεργη.δε πιστευα οτι πρεπει να δικαιολογηθω κ για αυτο.

Senior Member
    ας μη κοροιδευομαστε.

ανκαταφερεις να δεις.
    κ εγω δεν μπορω να κρινω τους αλλους οποτε εσυ πως προδικαζεις το μελλον μου.
    οταν λεω οτι θα κανω 2-3 μερες σημαινει οτι θα κανω 2-3 μερες.ΤΕΛΟΣ.οταν παιρνω κατι αποφαση το κανω κ δε μπορει να ρχεται καποιος απ το πουθενα να μου λεει οτι δε θα κανω αυτο που λεω και οτι θα παρασυρθω και μετα θα με καταστρεψω κ κατι τετοια χωρις καν να με ξερει.πιστεψε με 2 φορε εχω παχυνει στη ζωη μου τη πρωτη φορα πηγα 60 κ τωρα 71 κ αυτο συνειδητα.ηξερα οτι μου κανουν κακο τα τσιπς πχ αλλα δεν ειναι δυναμη κ ορεξη να αλλαξω.απ τις 15 μαρτιου αλλαξα τροπο ζωης κ βρηκα δυναμη να πετυχω τα παντα.πηγαινε κ δες τι εχω φαει τοσο καιρο κ αν τρωω υγιεινα η οχι κ μετα κανε κριτικη για το τι κανω κ τι οχι.
    κ εννοειται πως θα ρωταω για οτιδηποτε καινουριο βγει.δε σημαινει οτι τα χω αγορασει ουτε οτι θα τα αγορασω αλλα ειμαι περιεργη.δε πιστευα οτι πρεπει να δικαιολογηθω κ για αυτο.
    σου απαντησα στο αλλο τοπικ
    αφου θεωρεις οτι ειμαι απο το πουθενα καλη σου συνεχεια!
    ΥΓ στο ειπα κ στο αλλο αλλα δες το κ εδω
    εστω κ 2 μερες χωρις φρουτα κ λαχανικα επιτηδες ενω τα θελεις κ σου λειπουν μονο σε σωστο δρομο δε σε βαζει.
    εσυ φρικαρες οταν διαβασες οτι δε θελει φρουτα κ λαχανικα! κ το θεωρεις αθλο το να τα καταφερεις...καλο σου δρομο λοιπον
    κ ευχομαι να φτασεις καποτε στο...πουθενα που λες οτι ειμαι εγω...γιατι ειναι καλα εδω!

Senior Member
    ας μη κοροιδευομαστε.

ανκαταφερεις να δεις.
    κ εγω δεν μπορω να κρινω τους αλλους οποτε εσυ πως προδικαζεις το μελλον μου.
    σου απαντησα στο αλλο τοπικ
    αφου θεωρεις οτι ειμαι απο το πουθενα καλη σου συνεχεια!
    ΥΓ στο ειπα κ στο αλλο αλλα δες το κ εδω
    εστω κ 2 μερες χωρις φρουτα κ λαχανικα επιτηδες ενω τα θελεις κ σου λειπουν μονο σε σωστο δρομο δε σε βαζει.
    εσυ φρικαρες οταν διαβασες οτι δε θελει φρουτα κ λαχανικα! κ το θεωρεις αθλο το να τα καταφερεις...καλο σου δρομο λοιπον
    κ ευχομαι να φτασεις καποτε στο...πουθενα που λες οτι ειμαι εγω...γιατι ειναι καλα εδω!
    αν θες να το κανεις δραματικο καντο.εγω ειπα οτι δεν με ξερεις,αυτο εννοουσα απ το πουθενα.δεν με γνωριζεις προσωπικα κ εγω για σενα απ το πουθενα ειμαι.μια κοπελα που μιλαμε στο φορουμ κ ισως με την παροδο του χρονου να γινομασταν φιλες.αλλα το ΞΥΠΝΗΣΤΕ κλπ που εγραψες δεν ειχε κ πολύ γλυκο υφος.

Senior Member
    δεν ξέρω αν βοηθάνε τα kilokiller...το μόνο που έχω προσέξει εγώ είναι ότι παρότι κάνω δίαιτα...δεν έχω ζαλάδες που πάντα είχα όταν ξεκινουσα δίαιτα...ίσως επειδή είναι σαν βιταμίνες να βοηθάνε τον οργανισμό να μην χάνει τα απαραίτητα...πάντως σήμερα ευτυχώς ξεκόλλησα... -200γρ...δεν είναι πολλά αλλά μετά από 4 μέρες κοντά χωρίς να κουνιέται η ζυγαριά κάτι είναι κι αυτό!!!

Senior Member
    Ρε κοριτσια γιατι μαλωνετε! Ο καθενας ξερει τον οργανισμο του και τι μπορει να τον βοηθησει. Αν καποιος θελει να κανει μια στερητικη διαιτα ας την κανει εφοσον γνωριζει οτι το βελτιστο θα ηταν να μειωσει τις ποσοτητες και να τρωει απ'ολα... αλλα και παλι εχει το δικαιωμα να το κανει...

Senior Member
    ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ......ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ....ΚΑΤΑΘΛΙ ΨΗ....108.....ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ 80ΚΙΛΑ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ!!!ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ KILOKILLER!
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΕΡΟΒΙΑ...
    Η ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ
    ΠΡΩΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΩΤΕΙΝΗ Π.Χ ΜΙΣΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ 1Κ.Γ ΛΑΔΙ
    ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΓΑΛΑ
    ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ 1 ΦΡΟΥΤΑ ( 2 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΡΑ...)
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 20 ΚΙΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!!!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!

Senior Member
    [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPzNuuE/]

Senior Member
    [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPzNuuE/]

Senior Member
    βιβικακι καλο κουραγιο σου ευχομαι... τα κιλα φαινονται βουνο τωρα αλλα θα δεις λιγα λιγα και θα φυγουν. βαλε πωτο στοχο τα 107 και μην σκεφτεσαι τα 60...

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast