Results 121 to 135 of 267
Thread: KiloKiller Woman
-
14-05-2010, 10:00 #121
ρε συ bad πραγματικα δεν καταλαβαινω τι σ'εχει πιασει... αυτο το thread και ολα τα αλλα π ειναι για συμπληρωματα διατροφης αυτο τον λογο εχουν. να σε πληροφορησουν για καποιο σκευασμα. δεν ειναι χαπια... ειναι συμπληρωματα διατροφης... υπαρχουν ανθρωποι π θελουν να ξερουν ολα τα προιοντα π κυκλοφορουν. αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι τα αγοραζουν και τα χρησιμοποιουν. αλλοι το κανουν. εγω ας πουμε εχω χρησιμοποιησει κατα καιρους πολλα συμπλρωματα. δεν πιστευω οτι εχουν επιβαρυνει την υγεια μ. ισα ισα καποια ειναι και τιγκα στις βιταμινες και με εχουν βοηθησει στο να εχω παρα πανω ενεργεια... δεν χρειαζεται να δαιμονοποιουμε τα παντα... εχεις παρ'ολα αυτα το δικαιωμα να θεωρεις οτι κανουν κακο. αλλα δεν μπορεις να υποχρεωσεις κανεναν να μην τα δοκιμασει ποσο μαλον να μην ρωτησει γι'αυτα...
- 14-05-2010, 10:03 #122
καλημερα σκεφτομαι να παρω το κιλοκιλερ το απογευμα!εχασε καμια κιλα σε 14 μερες που λεει η ειναι μουφα?
14-05-2010, 10:12 #123
θα ηθελα να τελειωσει εδω το θεμα,με ενοχλησε πολύ ο τροπος και το οτι βρεθηκα να απολογουμαι για την "περιεργεια" μου ουσιαστικα χωρις να εχω ακολουθησει τοσο καιρο λαθος διατροφη ή να εχω χαπακωθει με ολα τα χαπια που κυκλοφορουν.θεωρουσα μεχρι τωρα οτι τα πηγαινω πολύ καλα κ οτι χανω γιατι κανω σωστα πραγματα.ισως να μην ειναι ετσι τελικα,δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικη για τον εαυτο μου,λογικο.δε νομιζω οτι γκρινιαζα καθε μερα οτι δε χανω,αν το εκανα παντως κ δε το καταλαβα συγγνωμη αν εγινα κουραστικη.
καταλαβαινω ομως οτι ο καθε ανθρωπος εχει τον τροπο του να δειξει το ενδιαφερον του οποτε δεν κραταω κακια σε κανεναν γιατι πιστευω οτι οντως η badgirl μου τα ειπε αυτα απο ενδιαφερον.
απλα στεναχωρηθηκα λιγο νομιζα οτι οι αλλοι με βλεπουν σαν ενα υγιες ατομο που κανει μια σοβαρη προσπαθεια κ οχι ετσι..δεν πειραζει.καλημερα σε ολους.
παρεπιπτοντως εκανα πρωτεινες 2 μερες κ θα κανω 4 μερες προσεχτικη διατροφη και απο δευτερα θα κανω παλι 2 μερες πρωτεινες οπως ειχα πει δλδ.
14-05-2010, 10:15 #124
Ρε παιδιά ας μου πεί κάποιος που τα έχει πάρει, να τα ξεκινήσω? Πηνελόπη βλέπω οτι έχεις αποτελέσματα, αξιζει λές?
14-05-2010, 10:27 #125
Originally posted by litsaki28
καλημερα σκεφτομαι να παρω το κιλοκιλερ το απογευμα!εχασε καμια κιλα σε 14 μερες που λεει η ειναι μουφα?
14-05-2010, 10:31 #126
3 κιλα σε 2 βδομαδες μια χαρα ειναι
και αφου δεν εχουν παρενεργειες λεω να τα δοκιμασω,εγω φοβαμαι τα σκευασματα που φερνουν υπερενταση γιατι υποφερω απο διαταραχη πανικου,ακομη και το πρασινο τσαι μου φερνει τρεμουλα να φανταστεις
14-05-2010, 10:37 #127
Originally posted by litsaki28
3 κιλα σε 2 βδομαδες μια χαρα ειναι
και αφου δεν εχουν παρενεργειες λεω να τα δοκιμασω,εγω φοβαμαι τα σκευασματα που φερνουν υπερενταση γιατι υποφερω απο διαταραχη πανικου,ακομη και το πρασινο τσαι μου φερνει τρεμουλα να φανταστεις
14-05-2010, 10:43 #128
Originally posted by VIVIKAKI
ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ......ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ....ΚΑΤΑΘΛΙ ΨΗ....108.....ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ 80ΚΙΛΑ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ!!!ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ KILOKILLER!
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΕΡΟΒΙΑ...
Η ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ
ΠΡΩΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΩΤΕΙΝΗ Π.Χ ΜΙΣΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ 1Κ.Γ ΛΑΔΙ
ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΓΑΛΑ
ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ 1 ΦΡΟΥΤΑ ( 2 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΡΑ...)
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 20 ΚΙΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!!!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!
14-05-2010, 11:11 #129
Βιβικάκι μου όταν θα πάω 108 κιλά θα κάνω πάρτυ! Κανένας αριθμός δεν είναι τόσο τραγικός ώστε να σε ρίξει τόσο πολύ! Δες εμένα.. ξεκίνησα και κούτσα κούτσα φεύγει και το δεκαράκι.. Σκέψου μόνο πως θα είσαι στο διψήφιο!!! Και με ανεβασμένη ψυχολογία όλα είναι δυνατά!!
14-05-2010, 11:25 #130
Originally posted by nina76
Originally posted by VIVIKAKI
ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ......ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ....ΚΑΤΑΘΛΙ ΨΗ....108.....ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ 80ΚΙΛΑ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ!!!ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ KILOKILLER!
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΕΡΟΒΙΑ...
Η ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ
ΠΡΩΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ
ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΩΤΕΙΝΗ Π.Χ ΜΙΣΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ 1Κ.Γ ΛΑΔΙ
ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΓΑΛΑ
ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ 1 ΦΡΟΥΤΑ ( 2 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΡΑ...)
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 20 ΚΙΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!!!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!
Καλή μας επιτυχία λοιπόν!!! σήμερα ξεκίνησα η αλήθεια είναι αλλά ακόμη δεν έχω προλάβει να πεινάσω μπορεί και να βοηθαει το kilokiller τι να σου πω!! όσο για την πείνα μπορώ να σου πω ότι μετράει πολύ η ψυχολογία και το ξέρεις, μετά που τα ξαναβρήκα με τον Κ. είμαι στα πολυ πάνω μου και κάθε φορά που πάω να γουρουνιάσω του τηλ. και μετά όλα τα ξεχνάω. Διαφόρετικά έχω δεί ότι πιάνει να προσπαθείς να πηγαίνεις καφεδάκια ή γενικά να κλείνεις την περισσότερη μέρα σου με δραστηριότητες, μην κλείνεσαι μέσα σου είναι ότι χεορότερο, ακόμη και στα μαγαζία να πας με καμία φίλη σου μην παθάινεις κατάθλιψη με τα ρούχα απλά δες τα σαν στόχο!!! μετά απο το σοκ που έπαθα όταν ζυγίστηκα, με έπιασε το πείσμα, είμαι πολύ μικρή για να χάσω όλα όσα μπορώ να ζήσω στην ηλικία μου και να φτάιει ένα παγωτό ή ένα πιάτο μουσακα!! εξάλλου όταν γεράσω δεν θα θυμάμαι το παγωτό αλλά τις στιγμές που πέρασα .....
14-05-2010, 11:28 #131
Originally posted by dew
Βιβικάκι μου όταν θα πάω 108 κιλά θα κάνω πάρτυ! Κανένας αριθμός δεν είναι τόσο τραγικός ώστε να σε ρίξει τόσο πολύ! Δες εμένα.. ξεκίνησα και κούτσα κούτσα φεύγει και το δεκαράκι.. Σκέψου μόνο πως θα είσαι στο διψήφιο!!! Και με ανεβασμένη ψυχολογία όλα είναι δυνατά!!
14-05-2010, 12:03 #132
βεττυ για μενα δεν αξιζουν και τοσο πολυ... υπαρχουν καλυτερα προιοντα στο εμποριο
14-05-2010, 13:45 #133
εγω αυτο που χω δει ειναι οτι με βοηθουν να ελεγχω την πεινα μου...
14-05-2010, 15:24 #134
εμενα το μονο που μου δημιουργουσε αισθημα κορεσμου ηταν το λιποτοξ
14-05-2010, 15:35 #135
τελικα ειναι αυτο που λενε οτι ειναι αναλογως τον οργανισμο οπως και οι διαιτες
Αφθα στο πίσω μέρος του φαρυγγα
21-05-2025, 13:50 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή