KiloKiller Woman - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 267
    Senior Member
    ρε συ bad πραγματικα δεν καταλαβαινω τι σ'εχει πιασει... αυτο το thread και ολα τα αλλα π ειναι για συμπληρωματα διατροφης αυτο τον λογο εχουν. να σε πληροφορησουν για καποιο σκευασμα. δεν ειναι χαπια... ειναι συμπληρωματα διατροφης... υπαρχουν ανθρωποι π θελουν να ξερουν ολα τα προιοντα π κυκλοφορουν. αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι τα αγοραζουν και τα χρησιμοποιουν. αλλοι το κανουν. εγω ας πουμε εχω χρησιμοποιησει κατα καιρους πολλα συμπλρωματα. δεν πιστευω οτι εχουν επιβαρυνει την υγεια μ. ισα ισα καποια ειναι και τιγκα στις βιταμινες και με εχουν βοηθησει στο να εχω παρα πανω ενεργεια... δεν χρειαζεται να δαιμονοποιουμε τα παντα... εχεις παρ'ολα αυτα το δικαιωμα να θεωρεις οτι κανουν κακο. αλλα δεν μπορεις να υποχρεωσεις κανεναν να μην τα δοκιμασει ποσο μαλον να μην ρωτησει γι'αυτα...

Senior Member
    καλημερα σκεφτομαι να παρω το κιλοκιλερ το απογευμα!εχασε καμια κιλα σε 14 μερες που λεει η ειναι μουφα?

Senior Member
    θα ηθελα να τελειωσει εδω το θεμα,με ενοχλησε πολύ ο τροπος και το οτι βρεθηκα να απολογουμαι για την "περιεργεια" μου ουσιαστικα χωρις να εχω ακολουθησει τοσο καιρο λαθος διατροφη ή να εχω χαπακωθει με ολα τα χαπια που κυκλοφορουν.θεωρουσα μεχρι τωρα οτι τα πηγαινω πολύ καλα κ οτι χανω γιατι κανω σωστα πραγματα.ισως να μην ειναι ετσι τελικα,δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικη για τον εαυτο μου,λογικο.δε νομιζω οτι γκρινιαζα καθε μερα οτι δε χανω,αν το εκανα παντως κ δε το καταλαβα συγγνωμη αν εγινα κουραστικη.
    καταλαβαινω ομως οτι ο καθε ανθρωπος εχει τον τροπο του να δειξει το ενδιαφερον του οποτε δεν κραταω κακια σε κανεναν γιατι πιστευω οτι οντως η badgirl μου τα ειπε αυτα απο ενδιαφερον.
    απλα στεναχωρηθηκα λιγο νομιζα οτι οι αλλοι με βλεπουν σαν ενα υγιες ατομο που κανει μια σοβαρη προσπαθεια κ οχι ετσι..δεν πειραζει.καλημερα σε ολους.

παρεπιπτοντως εκανα πρωτεινες 2 μερες κ θα κανω 4 μερες προσεχτικη διατροφη και απο δευτερα θα κανω παλι 2 μερες πρωτεινες οπως ειχα πει δλδ.

Senior Member
    Ρε παιδιά ας μου πεί κάποιος που τα έχει πάρει, να τα ξεκινήσω? Πηνελόπη βλέπω οτι έχεις αποτελέσματα, αξιζει λές?

Senior Member
    Originally posted by litsaki28
    καλημερα σκεφτομαι να παρω το κιλοκιλερ το απογευμα!εχασε καμια κιλα σε 14 μερες που λεει η ειναι μουφα?
    litsaki28 - εγώ έχασα λίγο πιο πάνω από 3 κιλά σε 2 εβδομάδες μαζί με δίαιτα...το μόνο καλό που διαπίστωσα είναι ότι επειδή είναι σαν βιταμίνες, δεν είχα καθόλου ζαλάδες...για μένα αυτό ειναι αρκετό...

Senior Member
    3 κιλα σε 2 βδομαδες μια χαρα ειναι
    και αφου δεν εχουν παρενεργειες λεω να τα δοκιμασω,εγω φοβαμαι τα σκευασματα που φερνουν υπερενταση γιατι υποφερω απο διαταραχη πανικου,ακομη και το πρασινο τσαι μου φερνει τρεμουλα να φανταστεις

Senior Member
    Originally posted by litsaki28
    3 κιλα σε 2 βδομαδες μια χαρα ειναι
    και αφου δεν εχουν παρενεργειες λεω να τα δοκιμασω,εγω φοβαμαι τα σκευασματα που φερνουν υπερενταση γιατι υποφερω απο διαταραχη πανικου,ακομη και το πρασινο τσαι μου φερνει τρεμουλα να φανταστεις
    litsaki δεν ξέρω αν φέρνουν υπερένταση...δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου...εμένα μου δίνουν ενέργεια...και δεν έχω ζαλάδες λόγω δίαιτας...πάντα είχα αυτό το πρόβλημα με τις ζαλάδες γιαυτό και δεν κατάφερνα να την συνεχίσω για πάνω από 1 μήνα...με έπιαναν ζαλάδες και καπουτ η δίαιτα...

Senior Member
    Originally posted by VIVIKAKI
    ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ......ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ....ΚΑΤΑΘΛΙ ΨΗ....108.....ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ 80ΚΙΛΑ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ!!!ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ KILOKILLER!
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΕΡΟΒΙΑ...
    Η ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ
    ΠΡΩΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΩΤΕΙΝΗ Π.Χ ΜΙΣΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ 1Κ.Γ ΛΑΔΙ
    ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΓΑΛΑ
    ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ 1 ΦΡΟΥΤΑ ( 2 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΡΑ...)
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 20 ΚΙΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!!!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!
    vivikaki είμαστε σε παρόμοια κιλά και ψυχολογία όπως καταλαβαίνω... καλή μας επιτυχία. Και πες μου όταν ξεκινήσεις τη δίαιτα πώς τα πας με την πείνα, αν θες δες τί τρώω εγώ στο "τί έφαγα σήμερα" και θα καταλάβεις γιατί σε ρωτάω, δε μπορώ να μειώσω πολύ τις ποσότητες, πεινάω... ειδικά το βράδυ

Senior Member
    Βιβικάκι μου όταν θα πάω 108 κιλά θα κάνω πάρτυ! Κανένας αριθμός δεν είναι τόσο τραγικός ώστε να σε ρίξει τόσο πολύ! Δες εμένα.. ξεκίνησα και κούτσα κούτσα φεύγει και το δεκαράκι.. Σκέψου μόνο πως θα είσαι στο διψήφιο!!! Και με ανεβασμένη ψυχολογία όλα είναι δυνατά!!

Senior Member
    Originally posted by nina76
    Originally posted by VIVIKAKI
    ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ......ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ....ΚΑΤΑΘΛΙ ΨΗ....108.....ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ 80ΚΙΛΑ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ!!!ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ KILOKILLER!
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΕΡΟΒΙΑ...
    Η ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ
    ΠΡΩΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΩΤΕΙΝΗ Π.Χ ΜΙΣΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ 1Κ.Γ ΛΑΔΙ
    ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΓΑΛΑ
    ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ 1 ΦΡΟΥΤΑ ( 2 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΡΑ...)
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 20 ΚΙΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!!!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!
    vivikaki είμαστε σε παρόμοια κιλά και ψυχολογία όπως καταλαβαίνω... καλή μας επιτυχία. Και πες μου όταν ξεκινήσεις τη δίαιτα πώς τα πας με την πείνα, αν θες δες τί τρώω εγώ στο "τί έφαγα σήμερα" και θα καταλάβεις γιατί σε ρωτάω, δε μπορώ να μειώσω πολύ τις ποσότητες, πεινάω... ειδικά το βράδυ

Καλή μας επιτυχία λοιπόν!!! σήμερα ξεκίνησα η αλήθεια είναι αλλά ακόμη δεν έχω προλάβει να πεινάσω μπορεί και να βοηθαει το kilokiller τι να σου πω!! όσο για την πείνα μπορώ να σου πω ότι μετράει πολύ η ψυχολογία και το ξέρεις, μετά που τα ξαναβρήκα με τον Κ. είμαι στα πολυ πάνω μου και κάθε φορά που πάω να γουρουνιάσω του τηλ. και μετά όλα τα ξεχνάω. Διαφόρετικά έχω δεί ότι πιάνει να προσπαθείς να πηγαίνεις καφεδάκια ή γενικά να κλείνεις την περισσότερη μέρα σου με δραστηριότητες, μην κλείνεσαι μέσα σου είναι ότι χεορότερο, ακόμη και στα μαγαζία να πας με καμία φίλη σου μην παθάινεις κατάθλιψη με τα ρούχα απλά δες τα σαν στόχο!!! μετά απο το σοκ που έπαθα όταν ζυγίστηκα, με έπιασε το πείσμα, είμαι πολύ μικρή για να χάσω όλα όσα μπορώ να ζήσω στην ηλικία μου και να φτάιει ένα παγωτό ή ένα πιάτο μουσακα!! εξάλλου όταν γεράσω δεν θα θυμάμαι το παγωτό αλλά τις στιγμές που πέρασα .....

Senior Member
    Originally posted by dew
    Βιβικάκι μου όταν θα πάω 108 κιλά θα κάνω πάρτυ! Κανένας αριθμός δεν είναι τόσο τραγικός ώστε να σε ρίξει τόσο πολύ! Δες εμένα.. ξεκίνησα και κούτσα κούτσα φεύγει και το δεκαράκι.. Σκέψου μόνο πως θα είσαι στο διψήφιο!!! Και με ανεβασμένη ψυχολογία όλα είναι δυνατά!!
    εχεις δίκιο!!!σήμερα ξύπνησα με έναν περίεργο τσαμπουκά!!! δεν ξέρω πως αλλά είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινάω αυτό το ταξίδι της διατροφής που μόνο σε καλό μπορεί να μου βγεί!!άντε και όταν χάσουμε τα κιλά να κανονίσουμε κανένα καφεδάκι αν βοηθανε οι περιοχές να δεις τι παρτυ έχει να γίνει!!!καλή συνέχεια!!!

Senior Member
    βεττυ για μενα δεν αξιζουν και τοσο πολυ... υπαρχουν καλυτερα προιοντα στο εμποριο

Senior Member
    εγω αυτο που χω δει ειναι οτι με βοηθουν να ελεγχω την πεινα μου...

Senior Member
    εμενα το μονο που μου δημιουργουσε αισθημα κορεσμου ηταν το λιποτοξ

Senior Member
    τελικα ειναι αυτο που λενε οτι ειναι αναλογως τον οργανισμο οπως και οι διαιτες

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast