KiloKiller Woman - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 267
    Senior Member
    Λοιπον εγω σημερα τελειωσα το κουτι kilokiller και ειμαι μειον 2 κιλα... απο 63,3 σε 61,3 σχετικα βοηθησε το προιον.

Senior Member
    Originally posted by VIVIKAKI
    ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ......ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ....ΚΑΤΑΘΛΙ ΨΗ....108.....ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ 80ΚΙΛΑ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ!!!ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ KILOKILLER!
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΕΡΟΒΙΑ...
    Η ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ
    ΠΡΩΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΩΤΕΙΝΗ Π.Χ ΜΙΣΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ 1Κ.Γ ΛΑΔΙ
    ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΓΑΛΑ
    ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ 1 ΦΡΟΥΤΑ ( 2 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΡΑ...)
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 20 ΚΙΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!!!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!
    γλυκια μου μην απογοητευεσαι βαλε μικρους στοχους π.χ. αρχικα να δεις δυψηφιο...και εστιασε εκει...οσο για την διαιτα ειναι πολυ αυστηρη και φοβαμαι μηπως τα παρατησεις...οπως και να χει να σκεφτεσαι οτι καθε μερα εισαι πιο κοντα στο στοχο σου και οτι σιγουρα ακομα και μια μικρη απωλεια ειναι θετικη για σενα...καλη αρχη και καλη δυναμη...

Senior Member
    ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση πραγματικα φαινεται βουνο,αλλά πρεπει να το ξεπερεσαω που θα παει και η αληθεια ειναι οτι το φορουμ μαλλον θα με βοηθησει αρκετα!!να ειστε καλα,αν και να σας πω την αληθεια σας ζηλευω πολυ αλλα παρα πολυ που ειστε διψηφιες και αρκετα χαμηλα μαλιστα!!!!!μπραβο σας!!!!πραγματικα μπραβο!!

Senior Member
    Originally posted by VIVIKAKI
    ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση πραγματικα φαινεται βουνο,αλλά πρεπει να το ξεπερεσαω που θα παει και η αληθεια ειναι οτι το φορουμ μαλλον θα με βοηθησει αρκετα!!να ειστε καλα,αν και να σας πω την αληθεια σας ζηλευω πολυ αλλα παρα πολυ που ειστε διψηφιες και αρκετα χαμηλα μαλιστα!!!!!μπραβο σας!!!!πραγματικα μπραβο!!

να μην το σκεφτεσαι ετσι...ασε το παρελθον...τωρα εχεις βαλει ενα στοχο...και μην αγχωνεσαι συντομα θα εισαι και συ σε δυψηφιο νουμερο...δεν χρειαζεται να ζηλευεις...απλα περπατα και συ μαζι μας προς την απωλεια κιλων...εχουμε κοινο στοχο και κοινη διαδρομη...δεν διαφερεις σε κατι...

Senior Member
    Originally posted by semie
    Originally posted by badgirl11
    Originally posted by semie
    Originally posted by badgirl11
    κ δε μου λες σεμι μου αμα χασεις (που χανεις) δε θα μπεις στο τρυπακι να την κανεις κανονικα?
    ας μη κοροιδευομαστε.
    Απλα βλεπω πιο μακρυα κ στεναχωριεμαι.
    συγνωμη κ για το ενδιαφερον δηλαδη.
    κ απο που να ξεφυγεις σεμι?
    η σωστη προσπαθεια οταν υπακους σε λαθος προγραμμα τι νοημα εχει?
    κ γω μπορει να τα πηγαινω πολυ καλα να τρωω μονο καρμποναρες κ να λεω δεν ξεφυγα καθολου...

κ μετα διαβασα τα εδω με τα χαπακια, ε να χαπακωθουμε μη χασουμε, διαβασε ολο το τοπικ να παθεις σοκ,
    ανκαταφερεις να δεις.
    κ με τα φαρμακα δε παιζουμε, αντε με τις διαιτες ναι!
    κ εγω δεν μπορω να κρινω τους αλλους οποτε εσυ πως προδικαζεις το μελλον μου.
    οταν λεω οτι θα κανω 2-3 μερες σημαινει οτι θα κανω 2-3 μερες.ΤΕΛΟΣ.οταν παιρνω κατι αποφαση το κανω κ δε μπορει να ρχεται καποιος απ το πουθενα να μου λεει οτι δε θα κανω αυτο που λεω και οτι θα παρασυρθω και μετα θα με καταστρεψω κ κατι τετοια χωρις καν να με ξερει.πιστεψε με 2 φορε εχω παχυνει στη ζωη μου τη πρωτη φορα πηγα 60 κ τωρα 71 κ αυτο συνειδητα.ηξερα οτι μου κανουν κακο τα τσιπς πχ αλλα δεν ειναι δυναμη κ ορεξη να αλλαξω.απ τις 15 μαρτιου αλλαξα τροπο ζωης κ βρηκα δυναμη να πετυχω τα παντα.πηγαινε κ δες τι εχω φαει τοσο καιρο κ αν τρωω υγιεινα η οχι κ μετα κανε κριτικη για το τι κανω κ τι οχι.
    κ εννοειται πως θα ρωταω για οτιδηποτε καινουριο βγει.δε σημαινει οτι τα χω αγορασει ουτε οτι θα τα αγορασω αλλα ειμαι περιεργη.δε πιστευα οτι πρεπει να δικαιολογηθω κ για αυτο.
    σου απαντησα στο αλλο τοπικ
    αφου θεωρεις οτι ειμαι απο το πουθενα καλη σου συνεχεια!
    ΥΓ στο ειπα κ στο αλλο αλλα δες το κ εδω
    εστω κ 2 μερες χωρις φρουτα κ λαχανικα επιτηδες ενω τα θελεις κ σου λειπουν μονο σε σωστο δρομο δε σε βαζει.
    εσυ φρικαρες οταν διαβασες οτι δε θελει φρουτα κ λαχανικα! κ το θεωρεις αθλο το να τα καταφερεις...καλο σου δρομο λοιπον
    κ ευχομαι να φτασεις καποτε στο...πουθενα που λες οτι ειμαι εγω...γιατι ειναι καλα εδω!
    αν θες να το κανεις δραματικο καντο.εγω ειπα οτι δεν με ξερεις,αυτο εννοουσα απ το πουθενα.δεν με γνωριζεις προσωπικα κ εγω για σενα απ το πουθενα ειμαι.μια κοπελα που μιλαμε στο φορουμ κ ισως με την παροδο του χρονου να γινομασταν φιλες.αλλα το ΞΥΠΝΗΣΤΕ κλπ που εγραψες δεν ειχε κ πολύ γλυκο υφος.
    δεν ειχα σκοπο να χαιδεψω αυτια, ουτε να κανω φιλιες,
    να σε ταρακουνησω ηθελα.
    Δεν κανω τιποτε δραματικο,
    κ οι δυο στο "πουθενα" ειμαστε.
    απλα μου τη βαρεσε που ειπες οτι δεν ενδιαφερομαι. Κατσε να σου χαιδευουν ταυτια τοτε οι "μελλοντικες φιλες".
    Ομως επετρεψε μου
    επειδη εχουμε κοινο στοχο
    κ οταν εισαι τοσο κοντα στην εκπληρωση του δικου σου ειναι κριμα να σε βλεπω να χαλας τη διατροφη σου.
    Γιατι τα κιλα θα τα χασεις, δε θα τα ξαναδεις (ισως)
    οι οποιες διατροφικες συνηθειες αποκτησεις ως τοτε θα σου μεινουν γιαπαντα!
    Τελοσπαντων
    εγω τα λεω εγω τακουω,
    δεν τα ειπα κ με το καλυτερο υφος κ με συγχωρεις
    αλλα μολις ειδα κ τι λεγατε στο τοπικ με τα χαπια λεω αμαν...
    ας πει καποιος κατι!

Senior Member
    ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του...
    αν θελει καποιος να τον βοηθησει ας το πει με σωστο τροπο....
    οσο για τα χαπια ελεος δεν ειναι και ναρκωτικα...
    πολλοι γιατροι σε παραπεμπουν και σε αυτα...
    ας υποστηριξουμε ο ενας τον αλλο για να φτασουμε στο στοχο μας και ας μην τρωγομαστε...ουτε να αναιρουμε τα πιστευω του καθεμιανου απαιτωντας να ασπαστει τα δικα μας...ουτε γιατροι ειμαστε ουτε ειδικοι...και οσοι ειναι ειδικοι οπως η δαναη σιγουρα εχουν περισσοτερο κυρος και μεγαλυτερη βαρυτητα η αποψη τους...

Senior Member
    Pennou συμφωνω.Ειναι καλο να αποφευγουμε τις online διαγνωσεις το εχω ξαναπει.Προσωπικα δεν προκειται ποτε να προτεινω τιποτα εδω μεσα, γιατι του καθενος η περιπτωση ειναι ειδικη και δε θελω να παρω και κανενα στο λαιμο μου.Δε μπορω να μυρισω τα νυχια μου για να ξερω τι οργανισμο εχει ο καθενας.Οντως για αλληλοσυμπαρασταση ειμαστε εδω.

Senior Member
    pennou

ευχαριστώ για την εκτίμηση.
    Συμφωνώ πως το φόρουμ είναι για αλληλουποστήριξη και για κάποιες γενικές συμβουλές του στιλ η μεσογειακή διατροφή κάνει καλό, η αερόβική καίει λίπος, τα βάρη σύσφιξη κλπ.

Αποφεύγω πολύ να δίνω συγκεκριμένες συμβουλές γιατί είναι αδύνατο, αν δεν έχεις δουλέψει με κάποιον.

Και μια φορά που μίλησα για τη δίαιτα που με έκανε να χάσω τα τελευταία κιλά το μετάνιωσα πολύ. Με ξεχεσε και η διαιτολόγος μου ότι δεν είναι για όλους και από τότε είμαι πολύ προσεκτική.

Senior Member
    Danai μου μη νιωθεις ασχημα.Κι εγω ειχα περιεργια για τη διαιτα σου και ρωτησα διαιτολογο να μου πει τη γνωμη του.Δεν ειναι κακο να ρωτας να μαθαινεις.Κακο ειναι μονο να εφαρμοζεις οτι σου πασαρουν(που το εκανα παλια αβερτα).Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.

Senior Member
    Constance

νιώθω άσχημα γιατί το ήξερα πως υπάρχει κόσμος που κάνει ότι ακούει. Κάποτε ήμουν και εγώ ένας από αυτούς.
    Το να φτάσω στα 55 κιλά δεν ήταν αποτέλεσμα απλά κάποιας δίαιτας αλλά πάρα πολύ ψαξίματος και κυρίως ψυχολογικής ισορρόπησης.
    Το μέτρο γενικά νομίζω είναι το πιο σημαντικό.Εκεί κατέληξα εγώ τουλάχιστον.

Senior Member
    Το εχω ξαναπει σε παρομοια συζητηση.Προσωπικα δε θα νιωσω υπευθυνη αν καποιος πχ δει στα τοπικ τι τρωω καθε μερα και ακολουθησει την ιδια διατροφη.Μη νιωθεις ασχημα!

Αλλα επισης δε μαρεσει να σχολιαζω τις διατροφες των αλλων.Δηλαδη οκ εχω δει πολλα εδω μεσα αλλα δε θελω να μπω στη διαδικασια αυτη.Διοτι δε βγαινει και πουθενα μονο σε παρεξηγησεις μεταξυ μελων καταληγουμε.

Senior Member
    constance

Προσωπικά αν κάποιος πει κάτι που ξέρω ότι θα κάνει κακό στην υγεία του, όπως κάποτε ένας φίλος μου είχε πει ότι θα τρώει μόνο πρωτεινες δλδ παϊδάκια και μπέικον κάθε μέρα(!) θα του πω τη γνώμη μου.
    Το θέμα είναι πως το λες. Γιατί αν του επιτεθείς τότε απλά θα τον κάνεις να αντιδράσει χειρότερα και να μη λάβει υπόψη του αυτά που λες.
    Αν όμως του το πεις όμορφα τότε μπορείς να βοηθήσεις. Και μιλώντας για μένα θέλω να βοηθάω γιατί έχω πάθει πολλά άσχημα από τις τροφικές διαταραχές μου. Έχασα χρόνια από τη ζωή μου δλδ που χειρότερο δεν έχω

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    constance

Προσωπικά αν κάποιος πει κάτι που ξέρω ότι θα κάνει κακό στην υγεία του, όπως κάποτε ένας φίλος μου είχε πει ότι θα τρώει μόνο πρωτεινες δλδ παϊδάκια και μπέικον κάθε μέρα(!) θα του πω τη γνώμη μου.
    Το θέμα είναι πως το λες. Γιατί αν του επιτεθείς τότε απλά θα τον κάνεις να αντιδράσει χειρότερα και να μη λάβει υπόψη του αυτά που λες.
    Αν όμως του το πεις όμορφα τότε μπορείς να βοηθήσεις. Και μιλώντας για μένα θέλω να βοηθάω γιατί έχω πάθει πολλά άσχημα από τις τροφικές διαταραχές μου. Έχασα χρόνια από τη ζωή μου δλδ που χειρότερο δεν έχω
    Οντως ειναι ο τροπος που το λες εχεις δικιο.

Senior Member
    Originally posted by pennou
    ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του...
    αν θελει καποιος να τον βοηθησει ας το πει με σωστο τροπο....
    οσο για τα χαπια ελεος δεν ειναι και ναρκωτικα...
    πολλοι γιατροι σε παραπεμπουν και σε αυτα...
    ας υποστηριξουμε ο ενας τον αλλο για να φτασουμε στο στοχο μας και ας μην τρωγομαστε...ουτε να αναιρουμε τα πιστευω του καθεμιανου απαιτωντας να ασπαστει τα δικα μας...ουτε γιατροι ειμαστε ουτε ειδικοι...και οσοι ειναι ειδικοι οπως η δαναη σιγουρα εχουν περισσοτερο κυρος και μεγαλυτερη βαρυτητα η αποψη τους...
    καλα συγνωμη παιδια για τον τροπο μου, καντε ο,τι θελετε εγω δε ξαναγραφω τιποτε
    χαπακωθειτε να πεσει η χοληστερινη απο τις πρωτεινικες διαιτες κ ολα καλα θα πανε.
    οσο για τον τροπο μου οταν διαβαζω οτι η αλλη εχει δοκιμασει ολα τα χαπια του φαρμακειου κ γραφει εκει η σεμι
    ε οχι τοτε θα επεμβω, γιατι μπορει να ειμαστε αγνωστες αλλα την νοιαζομαι που ειδα απτην αρχη την πορεια της.
    οσοι χαιδευουν αυτια δεν προσφερουν τιποτε, καλυτερα να ξυπναμε, ξερω πως ειναι.

Senior Member
    κ ξερετε κατι? μονο να ασχολειστε με το τι ειπε ποιος κ να κριτικαρετε ξερετε, χωρις να σας ενδιαφερει επι της ουσιας το προβλημα του αλλου
    αφηστε που δεν σκεφτεστε γιατι ειπε ποιος κατι κ με ποιον τροπο.
    μιλανε 2 κ πεφτουν πανω 1002, αφου κ εχει φυγει το τρενακι κ εχει αλλαξει το θεμα.
    κ μετα το θεμα δεν ειναι αυτο που ξεκινησε αλλα ποιος μιλαει πως.
    εν πασει περιπτωση σκεφτομουν να μη ξαναμπω αφου στεναχωριεμαι με οσα διαβαζω, τελικα μπηκα, θα το σκεφτω αν αξιζει να χαλιεμαι απο το να νοιαζομαι τοσο.
    Οι υπολοιποι που ακολουθουν την πορεια τους κ δε μπαινουν καν στον κοπο να ακουσουν επι της ουσιας των αλλων καλα κανουν.
    Γιατι να το αποτελεσμα.

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast