KiloKiller Woman - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast
Results 226 to 240 of 267
    Junior Member
    καλησπερα laluna....μπορεις να τα παραγγειλεις στο pharmacy4u η στο thpharmashop.gr, to-pharmakeio.gr και pharmapoli.com...ειναι καποια απο τα site που εχουν...η τιμη του ειναι απο 13+κατι μεχρι 16+κατι συν εξοδα αποστολης...στα φαρμακεια απο οτι διαβασα εχει 25.... ελπιζω να σε βοηθησα

Senior Member
    Originally posted by LaLuna
    το gslim το κανει ακριβως?
    εγω απ'οτι διαβασα λίγο πρίν εχει μια ουσία που διογκώνει το στομάχι και ετσι δε θες να φας παραπανω. και βοηθάει στην κινητικότητα του εντέρου. νομίζω αν δε κανω λαθος φυτικό ειναι.
    120 καψουλες, 5 χαπια τη μερα..

* εγω οταν σκεφτομαι 5 χαπια τη μερα με κουραζει .....πφ.....

Senior Member
    OK κι αν είναι φυτικά τι έγινε; Η κοκαϊνη φυτικό προϊόν δεν είναι;

Senior Member
    απο που να τα παραγγειλω χωρις μεταφορικα????στα φαρμακεια ποσο εχουν?
    http://www.to-pharmakeio.gr/product....untehoj0uke0a0 εγώ το πήρα από εδώ. δεν έχει μεταφορικά, είναι οι τιμές που γράφει στην ιστοσελιδα του. επιπλέον πήρα τηλ για να πάω να το πάρω εγω και μου είπαν ότι είναι άλλες οι διαδικτυακες τιμες και άλλες αν πάω από εκεί οπότε έκατσα σπίτι μου κ περιμενα αν μου το φέρουν

το παρήγγειλα στισ 12 το μεσημέρι και μου το εφεραν στις 5.30 (είπαν 4-6)

Λοιπόν ξεκίνησα σήμερα kilokiller με βάρος 83,8.... Θα δούμε σε μία εβδομάδα....Το πολύ πολύ να είναι βιταμινες...:tumble:

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    OK κι αν είναι φυτικά τι έγινε; Η κοκαϊνη φυτικό προϊόν δεν είναι;

είπαμε να ξεκινήσουμε από τα ελαφριά :spin::spin::spin:

πλάκα κάνω.... βασικά το πιο πιθανό είναι να μην κάνει απολύτως τίποτα, αλλά έστω και την παραμικρή ώθηση να δίνει στο μεταβολισμό κάτι είναι κι αυτό. ιδίως για άτομα όπως εγώ που δεν χάνω από μόνη μου ούτε ένα κιλό τη βδομάδα. Οπότε λες φυτικό είναι, βιταμινες και εκχυλίσματα βοτάνων και φρούτων έχει, πόσο κακό μπορεί να κάνει αν όχι καλο; αυτο....α! και για κάποια που είχε ρωτήσει νωρίτερα δεν έχει καφεινη

Senior Member
    περιμενω αποψεις και θα το παρω κι εγω....

Senior Member
    λοιπον.... σημερα -300 uzzled: ευχαριστα περιεργο για τα δεδομένα μου.... βεβαια 1 μέρα τα εχω παρει μονο.... θα δειξει την αλλη τριτη....

Senior Member
    σντε αντε καλη συνεχεια.....!!!!

Senior Member
    σντε αντε καλη συνεχεια.....!!!!
    ευχαριστω....

Senior Member
    πηγα σημερα στο φαρμακειο να ρωτησω ποσο κανουν....ο φαρμοκοποιος μου ειπε να μην τα παρω γιατι μπορει να μου κανουν κακο γιατι λεει οταν χανεις αποτομα κιλα απελευθερωνονται τοξινες στο αιμα και μπορει να παθεις ζημια....προτεινω να κανουμε μια περεταιρω αναζητηση....επισης καποια κοπελα που τα εχει παρει ας κανει εναν κοπο να μου γραψει τα συστατικα pleaseeeee

Senior Member
    πηγα σημερα στο φαρμακειο να ρωτησω ποσο κανουν....ο φαρμοκοποιος μου ειπε να μην τα παρω γιατι μπορει να μου κανουν κακο γιατι λεει οταν χανεις αποτομα κιλα απελευθερωνονται τοξινες στο αιμα και μπορει να παθεις ζημια....προτεινω να κανουμε μια περεταιρω αναζητηση....επισης καποια κοπελα που τα εχει παρει ας κανει εναν κοπο να μου γραψει τα συστατικα pleaseeeee
    Ε καλά μην φανταστεις οτι χανεις αποτομα κιλα!!!!! ουσιαστικα σε βοηθαει (αν βοηθαει) να ξεκολλησεις... Εγω για παραδειγμα χανω 0,5 κιλο την εβδομαδα κ αν κανω έστω και μικρες αποκλισεις απο την διατροφη μου δεν χανω τιποτα... οποτε ευελπιστω να καταφερω να φτασω στο 1-1,5 κιλο την εβδομαδα.αν το καταφερω αυτο θα ειμαι υπερευχαριστημενη... παω να φερω το κουτι να γραψω τα συστατικα

Senior Member
    Kilokiller πρωί

Σορβιτόλη,βιταμινες C,E, εκχυλίσματα από πράσινο τσάι, Φυτό ΜΑΤΕ, κυνοροδο-μαλτοδεξτρίνη, μίσχους κερασιου-μαλτοδεξτρίνη, αγριοπανσε-μαλτοδεξτρίνη, κοινη τεφρα-μαλτοδεξτρίνη, πρασινο καφε-μαλτοδεξτρίνη, ελιά-μαλτοδεξτρίνη, σπειραια-μαλτοδεξτρίνη, βιταμινες Β3, Β5, Β6, Β2, Β1, Β9, Β8, Β12, άλατα μαγνησιου

Ανα δίσκιο C,E,Β3, Β5, Β6, Β2, Β1, Β9, Β8, Β12 -> 100% ΣΗΔ (συνιστωμενης ημερησιας δοσης)

Kilokiller μεσημέρι

Σορβιτόλη,πηκτίνη μήλου, σκόνη από ξύδι μηλίτη-μαλτοδεξτρίνη, πηκτίνη κίτρου- κίτρο λεμόνι, κόμμι γκουαρ, άλατα μαγνησίου

Kilokiller βράδυ

Σορβιτόλη, εκχυλίσματα από ανανά-άμυλο καλαμποκιού-σακχαρόζη, παπάγια-μαλτοδεξτρίνη, απόσταγμα σταφυλιού-μαλτοδεξτρίνη, φλοιό πορτοκαλιού-μαλτοδεξτρίνη, κακάο, άλατα μαγνησιου, χλωριούχο χρώμιο

Ανα δίσκιο χλωριούχο χρώμιο -> 62,5% ΣΗΔ (συνιστωμενης ημερησιας δοσης)

Senior Member
    παιδια εγω νομιζω ειχα χασει σε 2 βδομαδες 2 κιλα και ηταν ολα νερο....τρομερη απατη το killokiller
    το gslim ειναι σιγουρα καλυτερα....και σου κοβει την ορεξη χορταινεις με πολυ λιγοτερες θερμιδες....δεν συγκρινονται

Senior Member
    ευχαριστω κονινα μου....!!!!θα το ψαξω και αν εχω νεοτερα θα σας πω...παντως θεωρησα οτι επρεπε να το μοιραστω, ετσι για να εχουμε μια υποψια....

Junior Member
    Γειά σας! θα ήθελα να μου πείτε εάν πήρε κανένας το kilokiller καιάν είχε αποτελέσματα πρέπει να χάσω 20 κιλά άμεσα. Ευχαριστώ!

Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast