Αντιδράσεις
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 56
    Senior Member

Αντιδράσεις

Καλή μέρα στις όμορφες!
    Ανυπομονώ πως και πως να κατέβει λίγο η ζυγαριά μου,να αισθανθώ καλύτερα και να βουλώσω κανένα στόμα (το δικό μου το βούλωσα ήδη). Βλέπω τόσες προσπάθειες που στέφονται με επιτυχία και χαίρομαι λες και φεύγουν από πάνω μου. Αν έχετε διάθεση και θέλετε να το μοιραστείτε,γράψτε αντιδράσεις φίλων,συγγενών κτλ,από τη στιγμή που φάνηκε η πρώτη απώλεια κιλών. Για ορισμένους κακοπροαίρετους και ρατσιστές,είναι η καλύτερη εκδίκηση που μπορείτε να πάρετε.Δεν είναι όλοι έτσι ευτυχώς!

(Έχω ακούσει και κάκιστα σχόλια,αλλά προτιμώ να μην τα θυμάμαι. Ήταν και από συγγενείς και με είχαν ρίξει πάρα πολύ...)

Ο άντρας μου π.χ.ταξιδεύει πολύ και λείπει για μέρες.Όταν έκανα δίαιτα κι είχε 2-3 μέρες να με δει,μου έλεγε ότι κάθε φορά που γυρίζει,με βρίσκει πιο αδύνατη. Το βλέμμα του ήταν απίστευτο!
    Χαιρόταν και με καμάρωνε μαζί. Λέω να μου ξαναδώσω αυτή τη χαρά επιτέλους

Member
    Καλημέρα.
    Εγώ θα σταθώ σε αυτό...

Originally posted by nera
    Ανυπομονώ πως και πως να κατέβει λίγο η ζυγαριά μου,να αισθανθώ καλύτερα και να βουλώσω κανένα στόμα (το δικό μου το βούλωσα ήδη).
    και θα επιμείνω να δώσεις έμφαση στο πρώτο σκέλος γιατί για το δεύτερο απλά δεν αξίζει.
    Να αισθανθείς καλύτερα εσύ,αυτό μόνο...
    Ο μίζερος και κακός άνθρωπος,όσα κιλά και αν χάσεις,όσο και αν αδυνατίσεις,θα βρει κάτι να σου προσάψει.Είναι και το έλλειμα παιδείας που μπορεί να κάνει το πιο οικείο σου πρόσωπο να πει τη μεγαλύτερη καφρίλα,πάντα "από αγάπη".

Εγώ σαν άντρας ευτυχώς δεν περνάω από το x-ray που συνήθως οι γυναίκες,από "αγάπη",περνάει η μία την άλλη.
    Το περιβάλλον μου είναι πιο χαλαρό ευτυχώς και πάντα με ευχάριστα σχόλια για τα χαμένα κιλά.
    Μάλλον είμαι τυχερός...

Υ.Γ.Αυτό με το x-ray μη το εκλάβετε σαν προσβολή κορίτσια.
    Απλά θεωρώ ότι δέχεστε,σαν φύλο,πολύ μεγαλύτερη και σκληρή κριτική για την εμφάνισή σας από ότι ο μέσος άνδρας.

Senior Member
    scorpio είναι μεγάλη ικανοποίηση να σε κοιτάνε με θαυμασμό αυτοί που σε κοιτούσαν με απέχθεια και λύπηση.Κι εγώ το έκανα πολλές φορές στον εαυτό μου.Να ξέρεις ότι στις γυναίκες είναι αλλιώς,θες η ζήλια,θες ο ανταγωνισμός,καλή κουβέντα θα ακούσεις σπάνια.Πάντα "από αγάπη", όπως είπες κι εσύ εύστοχα.Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες είναι λίγο στο απυρόβλητο,όσον αφορά τα κιλά

Senior Member
    Δεν ειχα ποτε θεμα με ασχημα σχολια για το βαρος μου.... Ισως επειδη στην οικογενεια μου ειχαμε προβλημα παχυσαρκιας, αλλα και οσοι ειναι κανονικοι δεν μπαινουν στο τρυπακι για ασχημα σχολια.
    Μονο με την πεθερα μου εχω ενα θεμα που ειναι 60 χρονων 50 κιλα και φοραει κολλητα τζινακια και κολλητα μπλουζακια και μου το παιζει εφηβη και μου πεταει ατακες "κοιτα τι πηρα εσυ δε μπορεις", "αχ πηρα 1 κιλο και αισθανομαι αθλια σα παλιοχοντρη" αλλα πλεον δε της δινω σημασια... σε ατομα αμορφωτα και με κακες προθεσεις και μαυρη καρδια καλο ειναι να μη δινουμε σημασια. Νερα δυναμικα στον αγωνα, τα καλυτερα αποτελεσματα ευχομαι και να κανεις αυτο που πραγματικα λεει η καρδια σου και αυτο που θα κανει εσενα να νιωθεις καλα (και οχι για τους αλλους).

Senior Member
    Παιδιά το έχω ξαναπεί, εμένα άσχημα σχόλια μου κάνανε μόνο άντρες. Ε δεν θα το πιστέψετε αλλά όποιος άντρας μου έκανε άσχημο σχόλιο, κάποια στιγμή μου την έπεσε κιόλας! Οι γυναίκες μου κάνανε άσχημα σχόλια μόνο όσο ήμουν αδύνατη και πρόσφατα έχουν αρχίσει πάλι, οπότε σκέφτομαι ότι είμαι σε καλό δρόμο

Πάντως, πέρα από πλάκα, δεν είναι να δίνουμε σημασία σε κανέναν όταν αντιλαμβανόμαστε και το παραμικρό δείγμα κακίας και κόμπλεξ. Αφήστε τον κόσμο στη δυστυχία του, εμείς έχουμε τον αγαπημένο μας εαυτό να κάνουμε πανέμορφο (μέσα και έξω) και δε μας μένει χρόνος για μικροπρέπειες.

Senior Member
    Δαναη τι τρομερη εξελιξη ειναι αυτη στα κιλα σου??? Πως καταφερες να τα χασεις???
    Ενας πρωην μου, μου ειχε κανει μια φορα ενα αρνητικο σχολιο, αλλα γιαυτο εγινε επιτοπου πρωην....

Senior Member
    mtsek85 δυναμικά προχωράω και το βρωμοστικεράκι θα τερματίσει αυτή τη φορά.Δεν έχουν όλοι κακή πρόθεση,αλλά τους ξεφεύγουν σχόλια χωρίς να το σκεφτούν.Φοβερή η πεθερά!Αρνείται να μεγαλώσει;

Danai εύχομαι να μη μου την πέσουν κι εμένα όταν αλλάξω...είναι άθλιοι οι άντρες που σχολίασαν αρνητικά,αν και θα 'ταν σούπερ εκδίκηση.Το θέμα είναι οι κακίες από αγαπημένα πρόσωπα.Αυτές με ρίχνουν συνήθως

Senior Member
    mtsek85 ξέρω και εγώ πως τα έχασα. Τα είχα γράψει και παλιότερα. Τα πήρα χωρίς να το καταλάβω και κάπως έτσι τα έχασα. Βοηθάει και το ότι γυμνάζομαι 3-5 ώρες τη μέρα. Κάποια στιγμή μου κόπηκε η όρεξη, έκοψα και τις βραδινές κρεπάλες.

Το καλύτερο δεν είναι η εμφάνιση αλλά ότι επιτέλους νιώθω μέσα στη ζωή. Υποθέτω καταλαβαίνουν όλοι τι λέω. Όταν πάρεις πολλά κιλά νιώθεις κάπως εκτός ζωής. Κουράζεσαι, νευριάζεις, δεν έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Τώρα απέκτησα τον παλιό καλό(?) μου εαυτό

Senior Member
    Εγω παντως δεν εχω ακουσει αρνητικα σχολια για το βαρος μου απο κανεναν...ειδικα ο αντρας μου που εχει ζησει ολα μου τα σκαμπανεβασματα (πολλες φορες του λεω "εσυ δεν πηρες νορμαλ γυναικα, εχεις παρει ασανσερ"), ποτε μα ποτε δεν μου εχει πει κατι ασχημο.
    Αλλα το αστειο ξερετε ποιο ειναι?
    Οταν λεω σε φιλες οτι με την προσπαθεια που κανω τωρα εχω χασει 5 κιλα...ολες με κοιταζουν απορημενες και γελανε...
    σαν να θελουν να μου πουν (αλλα εννοειται οτι δισταζουν): "απο που τα εχεις χασει, απο τα αυτια?"...
    Δεν βαριεσαι ομως...κατι τετοια με πεισμωνουν περισσοτερο να συνεχισω...και να βουλωσω πολλα στοματα, οπως λεει και το neraκι.

Senior Member
    ναι η αληθεια ειναι πως η πεθερα μου δε λεει να με μεγαλωσει.... και γενικα εχει στιλ να προσβαλει ασχημα τον κοσμο (ελεγε πχ τις προαλλες πως "οι χοντροι ανρθωποι ειναι χοντροπετσει, κακοι, και εντελως αντιπαθητικοι'') μετα που σκεφτηκε τα λογια της, συμπληρωσε πως ε υπάρχουν και καποιες εξερεσεις (ενοωντας τους δικους μου)... αλλα ειπαμε, με ζωα δεν ασχολουμαστε.....

Senior Member
    αχ πεθεροπληκτη και η mtsek μας!
    Welcome to the club μικρουλα...

Senior Member
    ο αντρας μου ετακι μου, με γνωρισε με πιο πολλα κιλα (την περιοδο που ημουν 97 ισως και κατι παραπανω) και τωρα μου λεει πως εχω αδυνατισει παρα πολυ (που ειμαι 88) και δε θελει να χασω αλλο γιατι του αρεσουν οι "καμπυλες", αλλα εγω σταθερη στον αγωνα... αλλα εννοειται πως δε τον χαλαει που χανω... !!!

Senior Member
    ασε ετη αν σου πω τι εχω περασει απο την πεθερα μου και τι περναω ακομα... θα με πεις ηρωα.... δεν υπαρχει αλλη σαν αυτη....

Originally posted by TETH
    αχ πεθεροπληκτη και η mtsek μας!
    Welcome to the club μικρουλα...

Senior Member
    TETH από φίλες έχω ακούσει κι εγώ αρκετά. Πεισμώνω,αλλά δεν παύει να με ενοχλεί.Αυτό που με χαλάει πιο πολύ από όλα,είναι ότι πέφτει η ψυχολογία μου και το πρώτο που θα σκεφτώ είναι να ανοίξω τα ντουλάπια και να φάω ότι βρω.Δεν είναι αντίδραση λογικού ανθρώπου αυτό

Από πεθερά ευτυχώς είμαι σούπερ ευχαριστημένη, μακάρι να είχατε όλες τέτοια γυναίκα για πεθερά.Θα ήμουν αχάριστη αν είχα πρόβλημα.
    Κι εμένα ο άντρας μου με γνώρισε με κιλά,με έχει δει με πολλά,με λίγα,γενικώς ήμουν ασανσέρ κι εγώ! Αλλά χαίρεται όταν χάνω επειδή βγαίνω από τη μαύρη μαυρίλα στην οποία μπαίνω,όταν δε μου κάνει τίποτα...κι όταν πρίζομαι από το άγχος

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Οι γυναίκες μου κάνανε άσχημα σχόλια μόνο όσο ήμουν αδύνατη και πρόσφατα έχουν αρχίσει πάλι, οπότε σκέφτομαι ότι είμαι σε καλό δρόμο
    ποσο δικιο εχεις!!!!!!!!!!!

οταν σε βλεπουν στα μαυρα σου τα χαλια σε παρηγορουν γιατι σκεφτονται οτι σε συγκριση μαζι σου δειχουν πολυ καλυτερες και δεν προκειται να τους φας τον γκομενο.

ειναι ο βασικος λογος που δεν μ αρεσουν τα λογια παρηγοριας και ουτε τα λέω.

Page 1 of 4 123 ... LastLast