Results 136 to 150 of 845
Thread: ~ ~ Ημερολογιο Βαρους ~ ~
-
06-05-2010, 22:07 #136
βρε κοπελα μου(πως να σε πω κιολας γιατι το "ασχημη" μου στραβοκαθεται σαν λεξη) θελει συστηματικη προσπαθεια,οχι 5 μερες διατροφη και 2 πισωγυρισματα, δεν το λεω προσβλητικα και μην το παρεις στραβα,ειμαι σιγουρη οτι και εσυ κανεις τον αγωνα σου αλλα εαν εισαι πιστη στο προγραμμα σου επι ενα χρονο και δεν εχεις δει αποτελεσμα φταιει κατι ορμονικο τοτε,δεν υπαρχει ΛΟΓΙΚΗ εξηγηση...τα εχεις κοιταξει αυτα ή απλα απογοητευεσαι και τα παρατας??γιατι αν ισχυει το δευτερο απλα θελει υπομονη,εδω ειμαστε ολες να σου συμπαρασταθουμε ως προς αυτο!
αλλα τον εαυτο σου πρεπει να τον εχεις ψηλα,δεν εισαι ασχημη ακομη και αν μου πεις οτι εχεις 3 δαχτυλα ψαλιδα στο μαλλι και κ*λο σαν ταψι!!!ντυσου ομορφα και θα σου φτιαξει η διαθεση,βαψου,φτιαξε το μαλλι σου,κανε την διατροφη σου,τη γυμναστικη σου αν και οσο μπορεις και τοτε θα σε δεις αλλιως!!πιστεψε με τα λεω ολα αυτα απολυτως φιλικα!!δεν ειμαι και εγω απο αυτες που βαζουν μασκαρα με την τσιμπλα στο ματι αλλα η ψυχολογια μου και η εικονα του εαυτου μου αλλαζει ΡΙΖΙΚΑ οταν με προσεχω...δεν υπαρχει ασχημη γυναικα κοριτσια, το απολυτο παραδειγμα ολες οι ψωναρες στην τιβι, αβαφτες και χωρις προσωπικους γυμναστες δε λενε μια!!!
- 06-05-2010, 22:41 #137
Αbsolute καταρχιν με λενε Νικη αν δεν σου παει το ασχημη...Το nick αυτο το εχω επιλεξει κοντα δεκα χρονια στην internet ζωη μου ..για να μην με πριζουν κατι "ληγουρια" που κυκλοφορουσαν τοτε και τωρα!!!
Καταδευτερον δεν παρεξηγουμε με τιποτα..εχω παντα καλη θεληση προς τους γυρω μου ακομα και αν δεν τους ξερω..
Κατα τριτον , κανω διαιτα ενα χρονο..στην αρχη η αληθεια ειναι πως την εκανα συστηματικα και η διαιτολογος μου σηκωσε τα χερια ψηλα..με σκονισαν στις εξετασεις!!! Τελικα ολα ηταν καθαρα!
Μετα αρχισα να απογοητευομαι και να τρωω 2 μερες να κανω μια εβδομαδα διαιτα..χαζα πραγματα για την ηλικια μου!
28/4 ξεκινησα εντατικα και με πολυ παθος την καινουρια μου διατα, χωρις διδιτολογο, και εχω χασει ηδη 3,5 κιλα.Την γυμναστικη την απεχθανομαι αν και πηρα και διαδρομο γιατι γουσταρα πολυ αλλα ανεβαζω παλμους και φοβαμαι!
Παντως τωρα δεν θα την χαλασω, γιατι πραγματικα περνω πολυ κουραγιο απο εσας εδω..Ημουν πολυ τυχερη που σας ανακαλυψα!
Α να σας πω , οτι παιρνω και τα χαπια τα alli και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη!!!!!!!!
06-05-2010, 22:47 #138
ΝΊΚΗ μήπως η πίεση είναι από τα ΄φαρμακα;;;;;;;;;;;;;;;
06-05-2010, 22:53 #139
οχι, ειχα προβλημα απο πριν..
ρωτησα και μου ειπαν οτι επειδη εχω ολο το περριτο βαρος μου στην κοιλια(ειμαι σαν εγκυος..στις τραπεζες απω μπροστα!!!!χιχιχιχ) πιεζετε η καρδια μου!
Τα χαπια ειναι πολυ καλα, γιατι δουλευει ο ξαδερφος μου για την glaxon στην αγγλια και το εψαξε..δεν εχουν σχεδον καμια παρενεργια!
07-05-2010, 00:14 #140
Originally posted by nina76
Γεια σας! Σας διαβάζω και προσπαθώ να πάρω λίγο θάρρος. Είμαι πολύ απογοητευμένη γιατί είμαι 103 κιλά με ύψος 1.65, έχω απογοητευτεί γιατί όλο λέω θα ξεκινήσω να προσέχω, όντως προσπαθώ 3-4 μέρες και μετά πάλι σταματάω. Και πάλι από την αρχή προσπάθεια, ξανά μανά βουλιμία. Προφανώς δεν το έχω πάρει συνειδητά απόφαση.
Karamela, dew πόσο καλά τα πηγαίνετε, φτου φτου φτου, έχετε χάσει με πολύ καλό ρυθμό.
Κι εσύ badgirl πες μου σε παρακαλώ σε τί διάστημα κατέβηκες από τα 103 στα 81, και με τί διατροφή?
Και κυρίως πώς ήταν η ψυχολογία σας όταν ξεκινήσατε την προσπάθεια? Εμένα η διάθεσή μου δεν είναι καλή, είμαι πολύ απογοητευμένη γιατί αφενός σκέφτομαι τα πολλά κιλά που έχω να χάσω, αφετέρου άμα κάνω καμιά παρασπονδία με παίρνει από κάτω και χαλάω εντελώς τη διατροφή μου, γενικά είμαι άσπρο-μαύρο,
με θυμηθηκα οταν ημουν στα ιδια κιλα (το περσινο Πασχα)
τοτε ειχα ακριβως ιδια συναισθηματα ειχα με εσενα...
οπως τα περιγραφεις παραπανω παραστατικα...
δυστηχως δε θα σου κρυψω οτι τουλαχιστο ο δικος μου ο δρομος ηταν δυσκολος,
ευχομαι εσυ να μαθεις απο τα λαθη τα δικα μας κ να σου ερθουν πιο ευκολα.
Αρχικα το προηγουμενο καλοκαιρι
ημουν στη φαση που προειπες, διαιτα λιγες μερες κ μετα με τα μουτρα στο φαγητο.
Μετα το Σεπτεμβρη
βρεθηκα στην φαση "ψαχνω απεγνωσμενα τι να κανω".
Αρχισα γυμναστηριο που δεν ειχα γυμναστει ποτε, ετρωγα ομως παρα πολυ κ τα κιλα ακουνητα...
Μετα καταλαβα οτι το γυμναστηριο δεν αρκει, κ σιγα τα πολλα που εκανα...ημουν νεα στον χωρο οποτε...
Ετσι αναζητησα λυση στο νετ κ βρηκα το φορουμ εδω....
καπου νοεμβρη εγινε αυτο.
Δοκιμασα χαζοδιαιτες που ακουσα ή διαβασα,
εφαγα τα μουτρα μου, κ κατεληξα στο διαιτολογο μου,
με τον οποιο παλια ειχα χασει 10 κιλα κ με ειχε μαθει να τρεφομαι ομορφα κ να γνωριζω τι τρωω κ ποσο.
Πλεον ομως ο διαιτολογος δεν ηταν αρκετος, δεν ημουν πιστη στο προγραμμα,
πλεον τα γνωριζα αυτα που επρεπε να κανω αλλα απλα δεν τα εκανα.
Κουτσα στραβα ομως τη μια τρωγοντας λαθος την αλλη πιο σωστα κ κυριως τρωγοντας πολυ νωρις το βραδυνο μου,
εφτασα αισιως στα 80+.
Απο εδω κ περα να δω πως θα φυγω απο τα τωρινα κιλα που εχω κολλησει εδω κ 3 μηνες καπου, μη πω παραπανω...
και αυτο γιατι πολυ απλα ΔΕΝ κανω διαιτα.
Σαυτα τα κιλα ημουν και πριν κοψω το τσιγαρο,
μια ζωη παχυσαρκη,
δυσκολα παιρνει αποφαση να αλλαξει ο ανθρωπος ριζικα την εικονα του!
ΥΓ κι επειδη μακρυγορουσα αφου επιασες καυτο θεμα...
η συνοψη ειναι οτι εχασα τα πολλα κιλα (απο 99 εως 80+) απο πριν τις γιορτες των Χριστουγεννων εως αρκετα μετα τις γιορτες.
τωρα ειναι καποιοι μηνες που συνειδητοποιησα οτι δεν εχω διαθεση για τιποτα κ ετσι ολο παραιτουμαι απο την απωλεια βαρους κ ολο ξαναρχιζω χωρις να το κραταω
, θα σε γελασω ομως ποσους μηνες τραβαει αυτη η ιστορια!
ΥΓ2
η μεγαλη απωλειακιλων εγινε αφου κ μπηκα στο φορουμ
ναναι καλα οι κοπελες ολες!
07-05-2010, 00:34 #141
badgirl αυτο συζητουσα με τον συζηγο μου πριν απο μιση ωρα...ποσο καλο μου κανει αυτο το σαιτ , χωρις ακομα να εχω προσδιορισει το γιατι...
Δεν θελω να φαω, δεν σκεφτομαι το φαγητο και χαιρομαι για το μελλον μου το οποιο ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι υπεροχο !
07-05-2010, 00:38 #142
εγω παλι αρχισα ναδυνατιζω οταν αρχισα να σκεφτομαι το φαγητο, γιατι τρωω, τι τρωω, πως το μαγειρευω-υουν.
Περασα ομως κ φαση που δεν ηθελα νακουω για τιποτα σχετικο κ παρολαυτα εχανα βαρος...
Δεν ξερω τελικα, μηπως το μυστικο ειναι πολυσυνθετο κ δεν μπορει να αποδοθει ετσι ευκολα τι ειναι αυτο που μας αδυνατιζει?
Αν παω ποτε στα 70+ που θελω θα σου πω
07-05-2010, 10:07 #143
badgirl σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, να σαι καλά και μπράβο για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα που είχες!
Όσο για το ότι είσαι σταθερή στα κιλά αυτά για μεγάλο διάστημα, ίσως σου βγει σε καλό γιατί συνήθισε ο οργανισμός σου και ενεργοποιήθηκε πάλι ο μεταβολισμός σου, με την έννοια ότι τον έμαθες να τρώει περισσότερο από όσο έτρωγες όταν έκανες δίαιτα και παρόλα αυτά δεν πήρες βάρος. Οπότε υποθέτω ότι αν τώρα ξεκινήσεις πάλι διατροφή θα χάσεις πιο εύκολα από ότι αν δεν είχες κάνει αυτό το διάλειμμα και βρισκόσουν συνεχώς σε μειωμένες θερμίδες. Έτσι πιστεύω.
Θα μου πεις ωραία τα λες, αλλά για τον εαυτό σου γιατί δεν κάνεις κάτι, έλα μου ντε δεν το έχω πάρει ακόμη απόφαση. Να φανταστείς ότι πριν από 1.5 μήνα είχα πάει στο διαιτολόγο μου και μου έδωσε διατροφή, την οποία ακόμη δεν έχω ξεκινήσει.. Είχα ξεκινήσει για 2 μέρες, μετά τη χάλασα και από τότε κάνω αυτό που σας είπα, ξεκινάω διατροφή με δική μου μείωση θερμίδων - σταματάω κοκ. Όμως θα κάνω μία νέα αρχή σήμερα, όπως μου είπε και ο αδερφός μου "αν δεν πιστέψεις ότι θα το καταφέρεις, τότε εγώ ο ίδιος στο υπογράφω ότι δεν πρόκειται να το καταφέρεις, όπου κοιτάζεις εκεί θα πας". Μάλλον αυτό πρέπει να αλλάξω, να πω ναι θα προσπαθήσω και θα το καταφέρω, ελπίζω να βρω τη δύναμη.
07-05-2010, 10:17 #144
Νίνα μου, πιστεύω ότι πάνω απ'όλα είναι η ψυχολογία μας.. Έχω βρεθεί πολλές φορές να είμαι τόσο πεσμένη που να μην έχω τη δύναμη να αρχίσω δίαιτα.. και ταυτόχρονα να με πιάνει το παράπονο.
Για μένα ο τρόπος να ξεκινήσω ήταν να τα αλλάξω όλα. Πριν ξεκινήσω τη διατροφή μου ένα βράδυ, μετά από 1 τεράστιο χαμπουργκερ και μία μερίδα πατάτες και 1 λίτρο κολα και κάτι ψιλούλια (σαλάτες κλπ) έσπρωξα τον εαυτό μου στη τουαλέτα, έκατσα μπροστά στη ζυγαριά και είπα : ΑΝΕΒΑ ΤΩΡΑ, τώρα που μόλις τα έφαγες!! Και το έκανα.. ήμουν 121.. Τις επόμενες 3-4 μέρες έτρωγα κανονικά αλλά μόλις έφτανε το βράδυ φοβόμουν να φάω..με έπιανε ένας κόμπος στο στομάχι. Έίχα κάνει ένα κλικ και μέχρι τη Δευτέρα άρχισα να κοιμάμαι νωρίτερα, να ξυπνάω νωρίτερα, να μη τρώω το βράδυ, να περπατάω με τη σκυλίτσα μας. Και ξέρεις κάτι; Ξυπνάω με χαμόγελο! Περπατάω με το κεφάλι ψηλά ΄και έχω απίστευτα καλή διάθεση!! Κάθε κιλό που χάνω με ανεβάζει. Τώρα σκέφτομαι τα 110 και χαμογελάω πλατιά! Δε με τρομάζουν, δε μου φαίνονται πολλά... μου φαίνονται ένα νούμερο παντελονιού λίγα!!
Σκέψου πως θα είσαι στα 99 σου! Διψήφιος!!! Και είσαι ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ! Σόκαρε τον εαυτό σου, κάντον να δει τα πάντα διαφορετικά και πίστεψε με θα περάσουν και οι 3 μέρες και οι 3 βδομάδες και δε θα το καταλάβεις καν!!
08-05-2010, 00:12 #145
badgirl σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, να σαι καλά και μπράβο για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα που είχες!
Όσο για το ότι είσαι σταθερή στα κιλά αυτά για μεγάλο διάστημα, ίσως σου βγει σε καλό γιατί συνήθισε ο οργανισμός σου και ενεργοποιήθηκε πάλι ο μεταβολισμός σου, με την έννοια ότι τον έμαθες να τρώει περισσότερο από όσο έτρωγες όταν έκανες δίαιτα και παρόλα αυτά δεν πήρες βάρος. Οπότε υποθέτω ότι αν τώρα ξεκινήσεις πάλι διατροφή θα χάσεις πιο εύκολα από ότι αν δεν είχες κάνει αυτό το διάλειμμα και βρισκόσουν συνεχώς σε μειωμένες θερμίδες. Έτσι πιστεύω.
Θα μου πεις ωραία τα λες, αλλά για τον εαυτό σου γιατί δεν κάνεις κάτι, έλα μου ντε δεν το έχω πάρει ακόμη απόφαση. Να φανταστείς ότι πριν από 1.5 μήνα είχα πάει στο διαιτολόγο μου και μου έδωσε διατροφή, την οποία ακόμη δεν έχω ξεκινήσει.. Είχα ξεκινήσει για 2 μέρες, μετά τη χάλασα και από τότε κάνω αυτό που σας είπα, ξεκινάω διατροφή με δική μου μείωση θερμίδων - σταματάω κοκ. Όμως θα κάνω μία νέα αρχή σήμερα, όπως μου είπε και ο αδερφός μου "αν δεν πιστέψεις ότι θα το καταφέρεις, τότε εγώ ο ίδιος στο υπογράφω ότι δεν πρόκειται να το καταφέρεις, όπου κοιτάζεις εκεί θα πας". Μάλλον αυτό πρέπει να αλλάξω, να πω ναι θα προσπαθήσω και θα το καταφέρω, ελπίζω να βρω τη δύναμη.
τη μια αρχιζα την αλλη σταματουσα κ δεν εχανα τιποτε. ημουν διαρρκως 100+ κιλα.
Ομως απο τον οκτωβρη κ μετα παλι αρχιζα σταματουσα αλλα το ειχα παρει αποφαση. Οποτε κ οταν σταματουσα δεν ετρωγα ο,τι ναναι αλλα ψιλοπροσεχα.
ετσι αρχισα να χανω...
Τωρα ειναι καποιοι μηνες που απλα δεν μπορω να προσεξω. Ειμαι τελειως αφημενη κ ο,τι ναναι,
ισως εχω κουραστει δεν ξερω.
Ισως κ επειδη εφτασα τον στοχο μου, να γινω οπως πριν.
Ολο λεω αυριο κ το αυριο δεν ερχεται ποτε.
Αυριο ελπιζω να φαω φρουτα παραπανω αντι για φαγητο,
μεθαυριο εχω διαιτολογο.
Απλα για συζητηση, μηπως κ με ξεκολλησει απο το να μη κανω τιποτε...
Μου ειχε πει πως συνηθως οσες χανουν τοσα κιλα φτανουν σε ενα κρισιμο που σταματουν καθε προσπαθεια κ τα ξαναπαιρνουν.
Κ εγω δε θα ειμαι μια απο εκεινες, κ θελω να χασω αλλα 10...δε μου αρεσω ετσι ρε γμτ. Ετσι ημουν κ πριν...
Θελω περισσοτερα απο τον εαυτο μου κ ξερω οτι μπορω να τα παρω αλλα δεν κανω κατι γιαυτο...
Συγνωμη που μακρυγορουσα αλλα νομιζω ισως σε βοηθησει κ μονο να ξερεις οτι καποια αλλη εχει περασει τα ιδια...
ειμασταν κ ιδια κιλα κ υψος...
1.63 εγω.
χωρις τακουνι!
αχ ενιωσα πολυ καλυτερα που τα ειπα ξανα...σευχαριστω!
08-05-2010, 09:56 #146
Originally posted by MKEH78
ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΦΙΛΙΑ
21/01/2010.......76.300κ??????..?.με στόχο τα 65.00κ
26/01/2010.......74.500κ
01/02/2010.......74.900κ
09/02/2010.......75.600κ
11/02/2010.......73.800κ
15/02/2010.......73.400κ
22/02/2010.......72.400κ
28/02/2010.......72.500κ
12/03/2010.......71.200κ
19/03/2010.......70.200κ
24/03/2010.......70.600κ
28/03/2010.......70.000κ
03/04/2010.......68.900κ
10/04/2010.......70.300κ
17/04/2010.......68.900κ
24/04/2010.......68.600κ
01/05/2010.......67.700κ
08-05-2010, 13:14 #147
Γεια σας! Σας διαβάζω και προσπαθώ να πάρω λίγο θάρρος. Είμαι πολύ απογοητευμένη γιατί είμαι 103 κιλά με ύψος 1.65, έχω απογοητευτεί γιατί όλο λέω θα ξεκινήσω να προσέχω, όντως προσπαθώ 3-4 μέρες και μετά πάλι σταματάω. Και πάλι από την αρχή προσπάθεια, ξανά μανά βουλιμία. Προφανώς δεν το έχω πάρει συνειδητά απόφαση.
Karamela, dew πόσο καλά τα πηγαίνετε, φτου φτου φτου, έχετε χάσει με πολύ καλό ρυθμό.
Κι εσύ badgirl πες μου σε παρακαλώ σε τί διάστημα κατέβηκες από τα 103 στα 81, και με τί διατροφή?
Και κυρίως πώς ήταν η ψυχολογία σας όταν ξεκινήσατε την προσπάθεια? Εμένα η διάθεσή μου δεν είναι καλή, είμαι πολύ απογοητευμένη γιατί αφενός σκέφτομαι τα πολλά κιλά που έχω να χάσω, αφετέρου άμα κάνω καμιά παρασπονδία με παίρνει από κάτω και χαλάω εντελώς τη διατροφή μου, γενικά είμαι άσπρο-μαύρο, αρχίζω διατροφή με 800-1000 θερμίδες για 3-4 μέρες ή και λίγες μέρες παραπών, και μετά από μία βλακεία που θα φάω γιατί δε μπορώ να αντισταθώ πέφτω ξανά στις 3000 θερμίδες, μην πω και περισσότερες. Το αποτέλεσμα: δεν ανεβαίνει ούτε κατεβαίνει η ζυγαριά. Και η ψυχολογία μου χάλια αφού αισθάνομαι τόσο αδύναμη να επιβληθώ στον εαυτό μου.. Ελπίζω να μη σας επηρεάζω αρνητικά με αυτά που σας λέω, απλά είχα έντονη την ανάγκη να τα βγάλω από μέσα μου και μόνο εδώ μπορώ να εκφραστώ έτσι.
Μπράβο σε όλες σας πάντως, μπράβο
Λοιπόν άκουσε με ή μάλλον διαβασε με, κοιτα στα ποσα κιλα ξεκινησα? 142,3 πριν 1 μηνα ειναι πολυ περισσοτερα τα κιλα μου απο τα δικα σου οποτε δες υπάρχουν και πιο ψηλα βουνα απο το δικο σου που βλεπεις και θες να φτασεις στην κορυφη του, για εμενα προσωπικα πρεπει να φτιαξεις πρωτα την ψυχολογία σου, νιωθω πως τα κιλα σου σου εχουν γινει εμμονη, αυτο καλο θα ηταν να το ξεπερασεις γιατι σε αρρωσταινει και σε απογοητευει παραλληλα, πήγαινει σε καποια διαιτολόγο να σε βοηθησει να τα χασεις, ειναι το καλυτερο, προσπαθησα και μονη μου να χαζω κιλα αλλα εκανα οτι εσυ 5 ημερες και μετα υπερφαγια, μετα παλι τα ιδια, μεχρι που ψυχολογικα εγινα χαλια και πηρα 30 κιλα σε 2,5- 3 μηνες, η διαιτολογος θα σε βοηθησει να τρεφεσαι σωστα και να χανεις ωστε επειδη ειναι αρκετα τα κιλακια μην παθουμε καμια αβιταμινωση κριμα ειναι
και κατι τελευταιο μην σκεφτεσαι " πωωωω πρεπει να χασω 40-50 κιλα" γιατι εκει πνιγεσαι, να σκεφτεσαι πιο κοντινους στοχους, για παραδειγμα εγω τωρα που ειμαι στα 133,3 σκεφτομαι" αχ αντε να δω 132,... στην ζυγαρια" βαζω πολυ μικρους στοχους και νιωθω μια ικανοποίηση, σκεψου να ελεγα πρεπει να χαω 70-80 κιλα? θα τρελαινομουν
ελπίζω να σε βοηθησα εστω και πολυ λιγο
φιλια
08-05-2010, 16:43 #148
nina76 σε καλωσοριζω κι εγω με τη σειρα μου!!! θα συμφωνησω με την καραμελα, κοιτα τα τικερακια μας να δεις απο που ξεκινησαμε! εγω θα ηθελα απλα να προσθεσω οτι πρεπει να αλλαξουμε διατροφικες συνηθειες δια βιου, δηλαδη υιοθετηση μιας υγιεινης διατροφης, χωρις αυτο να σημαινει οτι θα τρωμε μονο χορτα κλπ κλπ, απλα να βρουμε μια ισορροπια στη διατροφη μας, να τρωμε απο ολα τα ειδη τροφων στις σωστες ποσοτητες και τις σωστες ωρες. κατοπιν ωριμου σκεψεως κατεληξα σε αυτο το συμπερασμα (πρωτη φορα στη ζωη μου) οταν ξεκινησα αυτη τη μεγαλη προσπαθεια πριν απο ενα μηνα. παλια ελεγα, ενταξει μωρε, θα κανω μια διαιτα 2-3 μηνες και θα τα χασω. και οντως τα εχανα, ομως επανερχομουν στις παλιες μου συνηθειες με αποτελεσμα να παιρνω τα διπλασια απο οσα εχανα. τωρα αυτο εχει αλλαξει μεσα μου για αυτο πιστευω οτι θα τα καταφερω. οπως αλλαξε και αυτη η ανυπομονησια μου, να τα χασω οσο πιο γρηγορα γινεται. πλεον δε με απασχολει αυτο, οσο καιρο παρει, δε με νοιαζει, δεν το βαζω κατω. πιστη στον εαυτο μας και θεληση, αυτο χρειαζεται, και βεβαια ψυχολογικη υποστηριξη την οποια πιστευω βρισκεις εδω! να εισαι καλα και καλη επιτυχια, θα τα λεμε
09-05-2010, 09:14 #149
18/4 55,2
26/4 54,1
9/5 52,3
μειον 2,9 σε 3 εβδομαδες!!
επομενος στοχος:51,8 το χειροτερο Δευτερα 17/5,καλυτερα σταθερα και σιγουρα πιστευω μπας και χαθει και κανας ποντος!
09-05-2010, 10:12 #150
bravo και απο εδω!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση