~ ~ Ημερολογιο Βαρους ~ ~ - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 57 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 181 to 195 of 845
    Senior Member
    welcome back badgirl !

αχ πόσες φορές το έχω πάθει αυτό που περιγράφεις...
    μην τα παρατάς, πάλι σε πρόγραμμα κοριτσάκι! προσωπικά σε έχω σαν πρότυπο (όπως κι άλλα κορίτσια από δω μέσα δηλαδή), απλά με σένα επειδή έχουμε παρόμοιο ύψος και κάποτε ήσουν κι εσύ στα κιλά μου, ε ταυτίζομαι κάπως περισσότερο, ασυναίσθητα

Senior Member
    εμ η διαθεση κ η καλη ψυχολογια δεν πανε κατα παραγγελια τι να κανουμε...
    οποτε τερμα ολα, θα τρωω απολα απλα θα τα μετραω...
    οχι 4 σοκολατες αλλα μια...κτλ...
    βασικα εχω φαει τοσο πολυ σε τοσο λιγο καιρο που δε θελω να ξαναφαω τιποτε...κατι ειναι κ αυτο!
    ετσι ελεγα ομως κ προχθες...κ παραπροχθες...
    συγχαρητηρια για τα 5 κιλα, θα φυγουν αερας κ τα υπολοιπα 5. Ποσα κιλα ησουν παλια? εννοω τα "μονιμα κιλα σου"

Senior Member
    bag μου μην απογοητευεσαι... και μη στερησαι τπτ.

βαλε ενα μετρο στη ζωη σου και απλα ακολουθησε το.. εγω αυτο κανω πλεον.. οπως ειδες ακολουθω αυτο που μου ελεγες (πολλα γευματα μεσα στη μερα) αλλα τρωω και τις καρμποναρες μου... και τα τσιπς μου.. και παγωτακια... και ολα... και παει καλα!!!!! φυσικα ειμαι πολυ ανυπομονη και δε βλεπω την ωρα να φτασω το στοχο μου... αλλα προσπαθω να μην απογοητευομαι!

Senior Member
    μτσεκ δεν ειναι ευκολο οταν εχεις ηδη χασει 20 κιλα...κ περνας πολλες στεναχωριες μαζι...
    κατα ταλλα ναι...στα λογια αυτο ειναι το σωστο, ευχομαι να μη μαθεις ποτε την αντιθετη πλευρα...
    Καλο ταξιδι κ ευχομαι να περασεις καλυτερα απο Γαλλια!

Senior Member
    Πασχα 2009 103 κιλα
    Σεπτεμβρη 2009 99 κιλα
    6/12/09 92.5
    16/12/09 90.6
    12/1/10 88.1
    8/2/10 85.2
    8/3/10 83.9
    9/4/10 81.7
    6/5/10 81.7
    13/5/10 80.8
    20/5/10 83.0
    τελικα δεν κρατιεμαι ναρχισω να μετραω βαρος,
    κραταω το χθεσινο 83.0 που ειδα κ βλεπουμε.
    Δεν κραταω των τελευταιων 10 ημερων το βαρος που ειχε παει 78 κλαψ κ μετα ξανανεβηκε...
    ας πω οτι δεν εγινε ποτε, ετσι κι αλλιως δεν εγραφα τοτε...ξανα απο το μηδεν λοιπον

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    εμ η διαθεση κ η καλη ψυχολογια δεν πανε κατα παραγγελια τι να κανουμε...
    οποτε τερμα ολα, θα τρωω απολα απλα θα τα μετραω...
    οχι 4 σοκολατες αλλα μια...κτλ...
    βασικα εχω φαει τοσο πολυ σε τοσο λιγο καιρο που δε θελω να ξαναφαω τιποτε...κατι ειναι κ αυτο!
    ετσι ελεγα ομως κ προχθες...κ παραπροχθες...
    συγχαρητηρια για τα 5 κιλα, θα φυγουν αερας κ τα υπολοιπα 5. Ποσα κιλα ησουν παλια? εννοω τα "μονιμα κιλα σου"
    Έτσι είναι δυστυχώς, όταν έχουμε σοβαρές στεναχώριες και έχουμε και την άτιμη την τάση να καταφεύγουμε στο ψυγείο για παρηγοριά, είναι αναμενόμενο μωρέ, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τουλάχιστον όταν οι στεναχώριες δεν είναι θέματα υγείας δικής μας ή των αγαπημένων μας (όπου εκεί προσωπικά σηκώνω τα χέρια ψηλά στην ιδέα και μόνο) αλλά λοιπά προβλήματα, τουλάχιστον τότε μωρέ να καταφέρνουμε να μη μας παίρνει από κάτω και χάνουμε τη μπάλα γιατί μετά είναι χειρότερα γιατί έχουμε επιπλέον προβλήματα... αυτό εύχομαι για όλους μας, δύσκολο πολύ, δε λέω, αλλά ελπίζω και εύχομαι να το καταφέρουμε!

Που λες, εγώ πριν παντρευτώ στα 29 μου χρόνια δηλ, έπαιζα 59-65 κιλά αλλά συνήθως ήμουν στα 60-62κιλά.
    Μετά την 1η εγκυμοσύνη μου (βγήκα από το μαιευτήριο 90 κιλά στα 30 μου χρόνια) κατάφερα σε 4-5 μήνες να πάω στα 73 (και έπαιζα 73-78).
    Και μετά τη 2η εγκυμοσύνη μου τώρα στα 33 μου χρόνια δηλαδή, βγήκα από το μαιευτήριο 103 κιλά και έπαιζα 102-105 κιλά. Πάντα παίζω με 5 κιλά πάνω κάτω τώρα που το βλέπω, οπότε καταλαβαίνεις ότι η μανία με το φαί υπάρχει, πάντα σκαμπανέβασμα...
    Αλλά πλέον εδώ και ένα μήνα έχω σταματήσει και το θηλασμό (είναι 7 μηνών το μωράκι μου) και λέω τί θα γίνει, πρέπει κάτι να κάνω ρε συ, δεν πάει άλλο, με βαρέθηκα. Θα προσπαθήσω και όσο χρόνο μου πάρει, 1-2 χρόνια όσο πάρει. υγεία να έχουμε..

Senior Member
    ωπ νινα! 99 μπραβο!

Senior Member
    Νινα μου πηρες τα κιλα στις εγγυμοσυνες δηλαδη καθαρα? με τρομαζεις...δηλαδη εγω θα παρω επι 2 που δεν βαστιεμαι με τιποτα...
    εισαι αξιεπαινη που τα εχασες τοσο γρηγορα...

κ να σου πω κατι, οκ κ θεματα υγειας δικων μας ανθρωπων ναναι δεν γινεται να πεθανουμε κ εμεις,
    ποιος θα στηριζει τους αλλους τοτε? οποτε τα κεφαλια μεσα κ θα ξαναπαω στο 7.
    οχι δεν εχω καποια παθηση που να την επιβαρυνουν τα κιλα αλλα με τοσα κιλα καποτε θα γινει κ αυτο...

Ξερεις κυριως φοβαμαι ενδεχομενη εγγυμοσυνη μελλοντικα (δεν το κυνηγαμε ακομα)
    ακριβως γιαυτο που ειπες οτι παχυνες στις εγγυμοσυνες...
    φοβαμαι οτι θα τρωω διαρκως (απο χαρα τοτε) κ οτι θα γινω οπως οταν εκοψα το τσιγαρο...

Senior Member
    να πω κ οτι δεν κρατηθηκα κ ζυγιστηκα κ να το αποτελεσμα...

21/5/2010
    82.8 φαγωμενη κ πρωτη μερα αδιαθετη
    μετα απο βραδυνη μακαροναδα, φουντουνια κ πολλες σοκολατες...
    κ ναταν μονο ενα βραδυ καλα θαταν...

Senior Member

Ξερεις κυριως φοβαμαι ενδεχομενη εγγυμοσυνη μελλοντικα (δεν το κυνηγαμε ακομα)
    ακριβως γιαυτο που ειπες οτι παχυνες στις εγγυμοσυνες...
    φοβαμαι οτι θα τρωω διαρκως (απο χαρα τοτε) κ οτι θα γινω οπως οταν εκοψα το τσιγαρο...
    Όχι όχι να μη φοβάσαι.. έχω φίλη που ήταν 60 κιλά όπως εγώ όταν έμεινε έγκυος, και σε 7 μήνες (είναι στον 8 τώρα) έχει πάρει 20 κιλά, τραβάει στα δικά μου χνάρια δηλ που σε κάθε εγκυμοσύνη έπαιρνα 30+ κιλά... έχω και 2 άλλες φίλες όμως που πάντα ήταν παχουλούλες και ενώ ξεκίνησαν τις εγκυμοσύνες τους σε 80+ κιλά για να μην πω 90 παρά, κατάφεραν να πάρουν λιγότερο από 10 κιλά (κυρίως γιατί δεν αφέθηκαν και γιατί φοβόντουσαν την πιθανότητα καισαρικής + διαβήτη κύησης + πίεσης αν έπαιρναν πολλά κιλά), οπότε με το που σαράντισαν ήρθαν στα παλιά κιλά τους! να μην το σκέφτεσαι έτσι, έχει να κάνει με το πόσο "αφήνεις" τον εαυτό σου να "αφεθεί", καμιά φορά σε εγκυμοσύνες την πατάνε περισσότερο οι αδύνατες γιατί το παίρνουν πιο αψήφιστα το θέμα..
    ʼσε κι εγώ μέχρι στιγμής έχω φάει 2 παστάκια και 1 γιαούρτι σήμερα, κι έχω κι άλλο 1 κωκάκι στο γραφείο μου, μάλλον δε θα το φάω αυτό όμως.. Σήμερα είπα να μου επιτρέψω να φάω γλυκάκια αλλά ελεγχόμενα, ελπίζω να μην τα χαλάσω όλα. Ευτυχώς έχω αναλογική ζυγαριά οπότε κια να θέλω δε μπορώ να δω μικρές αυξομειώσεις βάρους.. Είχα ψηφιακή που χάλασε και δεν πήρα άλλη επίτηδες γι αυτό το λόγο, δε θέλω να αγχωθώ να χάσω γρήγορα για να είναι πιο σταθερό το αποτέλεσμα ...

φιλία!

Senior Member
    εχεις πολυ δικιο, σε ολα! με εμψυχωνεις αν κ μες στην μαυρη μαυριλα. τουλαχιστο δε θα φοβαμαι εγγυμοσυνη...
    μονο αυτοπου λες στην υπογραφη σου ξανατσεκαρε,
    εμενα μου βγαινουν τοσες θερμιδες κ τοση απωλεια σε ιδιες μερες, αλλα ειμαι 83 κιλα... κ 31 ετων
    δεν θαπρεπε εσενα λογω περισσοτερων κιλων να ειναι περισσοτερες οι θερμιδες? δες αν θες τον τυπο που τα υπολογισα στο ημερολογιο μου.
    εσυ πως τα εβγαλες?

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    ωπ νινα! 99 μπραβο!
    πηνελοπακι thx, αν και σε σένα αξίζουν τα μπράβο, εγώ είμαι στην αρχή ακόμη..

Senior Member
    μονο αυτοπου λες στην υπογραφη σου ξανατσεκαρε,
    εμενα μου βγαινουν τοσες θερμιδες κ τοση απωλεια σε ιδιες μερες, αλλα ειμαι 83 κιλα... κ 31 ετων
    δεν θαπρεπε εσενα λογω περισσοτερων κιλων να ειναι περισσοτερες οι θερμιδες? δες αν θες τον τυπο που τα υπολογισα στο ημερολογιο μου.
    εσυ πως τα εβγαλες?
    πρακτικά τον ίδιο τύπο έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ, με ψιλοδιαφορές στα δεκαδικά ψηφία, αλλά είχα διαβάσει ότι το βάρος που πρέπει να χρησιμοποιήσω στον τύπο δεν είναι το τωρινό μου βάρος 100 κιλά, αλλά το (τωρινό + ιδανικό)/2, δηλ 80 κιλά, από την άποψη ότι όταν είσαι παχύσαρκος έχεις πολύ περισσότερο λιπώδη ιστό από ότι μυικό ιστό, και νομίζω αν είχα καταλάβει καλά ο λιπώδης ιστός δε χρειάζεται τις ίδιες θερμίδες με το μυικό ιστό για να διατηρηθεί, δηλ ένας άνθρωπος με 90 κιλά και ύψος 1.70 που έχει ποσοστό λίπους 30% και βάλε, έχει χαμηλότερο bmr από έναν άνθρωπο που είναι μεν 90 κιλά και ύψος 1.70 αλλά είναι αθλητής άρσης βαρών και έχει ποσοστό λίπους 10% π.χ. (λέμε τώρα μπορεί να είναι πολύ υπερβολικό και για αθλητές το 10% που λέω, Δανάη μη γελάς..), κάπως έτσι το είχα καταλάβει αλλά δε θυμάμαι που το είχα διαβάσει...

ίσως η Δανάη μπορεί να μας πει κάτι περισσότερο που είναι και αθλήτρια

Senior Member
    ναι καπου το ειχα διαβασει κ αυτο, υπαρχει κ αλλος τυπος που εχει ποσοστο λιπους μεσα αλλα αντε να τον ξεθαψω κ αυτον! δε θυμαμαι που τον ειχα βαλει.
    Παντως με το διαιτολογο 1200-1500 επαιζα παντα, (με χοντρικους υπολογισμους)
    μη σου πω κ 1700 οταν γυμναζομουν
    (σε διαφορετικες φασεις κιλων)

Senior Member
    [quote]Originally posted by badgirl11
    Πασχα 2009 103 κιλα
    Σεπτεμβρη 2009 99 κιλα
    6/12/09 92.5
    16/12/09 90.6
    12/1/10 88.1
    8/2/10 85.2
    8/3/10 83.9
    9/4/10 81.7