Results 691 to 705 of 845
Thread: ~ ~ Ημερολογιο Βαρους ~ ~
-
19-02-2011, 10:19 #691
19/2/2011 πρωί : 68.4 κάτι κουνήθηκε!
- 19-02-2011, 11:00 #692
Καλημερα:blush:Σας ευχαριστω για την ενθαρυνση:blush:πολυ.Χαιρομαι που εχουμε κοινο στοχο:thumbup:.Λοιπον απο τα τελη Οκτωβρη και μετα εχω παει στην Αθηνα στο Ιασω και σε νοσοκομεια και ιδιωτικες κλινικες,εχω ξοδεψει χιλιαδες ευρω και αγορασα και πολλα βιβλια επισης για να μαθω γιατι μου συνεβη αυτο.Δεν θα σας κουρασω με λεπτομερειες τι ακριβως εγινε με εμενα γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα σας στεναχωρησω κιολας.Ολα τα εβρισκαν μια χαρα ολοι μου λεγανε κολλησες μικροβιο στον 6ο μηνα δεν σε προσεξανε αντιμετωπιζοτανε ευκολα και απλα ησουν ατυχη που εμπιστευτηκες τα λαθος ατομα.Ολες οι εξετασεις τελειες αλλα ειχα μονο ανεβασμενο crp(δειχνει φλεγμονη στον οργανισμο).Λεω γιατι ειναι ανεβασμενο με καθησυχαζανε ολα καλα κανε προσπαθεια.Αλλα εγω δεν πειστηκα πως ολα καλα αφου δειχνει φλεγμονη?Μπηκα σε αμερικανικες σελιδες,αγορασα βιβλια αμερικανικα για εγκυμοσυνη φλεγμονες κτλ και βρηκα τους λογους που ανεβαινει το crp.Ενας απο αυτους μειωμενη ανοχη σε γλυκοζη.Εκλεισα ραντεβου σε 2 διαβητολογους μου εκαναν εξετασεις κακη καμπυλη ζαχαρου αλλα δεν χρειαζομαι χαπια απλα διαιτα.Το ζαχαρο στην εγκυμοσυνη και γενικα αντιμετωπιζεται αρκει να το βρεις εγκαιρα,να παρακολουθειται συνεχως,να κανεις συγκεκριμενη διαιτα,και ινσουλινη αν χρειαστει(την κοβεις οταν γεννησεις).Ομως εαν δεν το βρεις η δεν ειναι ελεγχομενο μειωνει τα αντισωματα,προσβαλλεσαι ευκολοτερα απο μικροβια,προκαλει προωρο αποβολη κ.α.Πηρα 20 κιλα στην εγκυμοσυνη και αλλα 6-7 μετα που ηδη εχω χασει.Τωρα ειμαι 80 με ιδανικο το 58.Πρεπει να ειναι νορμαλ το ζαχαρο και μετα να κανεις προσπαθεια.Αρα το νωριτερο στα 70. Δυστυχως η παχυσαρκια ειναι οτι χειροτερο και πρεπει να την νικησουμε εαν θελουμε υγιη παιδακια.Επισης στην εγκυμοσυνη ποτε πανω απο 10 κιλα να το θυμαστε.Σε αυτο μπορω να σας βοηθησω γιατι πλεον οι γνωσεις μου ειναι ανωτερου επιπεδου:bigsmile:.Και σε οτι αλλο θελετε διοτι τα εχω ψαξει τοσο και τα βρηκα μονη τοσο θελω ενα μωρακι.Για την διτροφη που με ρωτας λεζινγκ μου εχει δωσει μια σελιδα με ομαδες τι νατρωω απο την καθεμια ανα 3 ωρες.Εαν θες να σου πω τιπς κομμενη ζαχαρη,γυμναστικη πολυ σημαντικο η περπατημα 40 λεπτα την ημερα(εχω και διαδρομο και ακομη να ανεβω..)συχνα γευματα ανα 3 ωρες,οχι λιπη,αρκετη πρωτεινη/Δλδ τα συνηθισμενα για διαιτα.Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ,οτι θελετε εδω ειμαι και χρειαζομαι και εγω συμπαρασταση γιατι ο δρομος μου ειναι μεγαλος φιλιααα
19-02-2011, 20:38 #693
merenta! Αχ έχεις και τόσο ωραίο username!
Λυπάμαι παρα πολύ για αυτό που πέρασες!
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!
Εδώ υπάρχει όση συμπαράσταση χρειάζεσαι!
19-02-2011, 23:54 #694
μπραβο nanco! -800 κ γω, φχαριστημενη ειμαι!
μερεντα μου θα σε διαβασω αυριο γιατι πολυ με στεναχωρουν αυτα τα παρατραγουδα το βραδυ...
20-02-2011, 15:28 #695
Παρατηρησα σημερα κατι καλο και να παω να φαω παραπανω δεν μπορω:lol:.Σαν αναγουλα μου ερχεται τελικα ειναι αληθεια οτι κλεινει το στομαχι σιγα σιγα και χορταινεις με ολο και λιγοτερη τροφη:bouncy:
20-02-2011, 15:43 #696
τελεια, - 300 γρ. κ γω σημερα κ νιωθω σουπερ! σε λιγο ντελιβερι!
σε διαβασα, τελικα δε μπηκες σε λεπτομερειες αλλα παρολαυτα με προβληματισες χθες κ ανοιξα ενα βιβλιο για εγγυμοσυνη κ διαβαζα για το σακχαρο.
Μηπως να ανοιγαμε ενα θεμα αντιστοιχο να τα λεγαμε εκει οι ενδιαφερομενες για εγγυμοσυνη?
Νομιζω εχεις πολλα να μας δωσεις κ θα νιωσεις κ πιο δυνατη.
Ο,τι νομιζεις εσυ!
Εγω θα σε διαβαζω διαρκως κ θα αρχισω κ μελετη στα ατιστοιχα βιβλια.
Παντως η διατροφη που ελγε για εγγυμοσυνη μου θυμιζε διατροφη bobyduilding + διαιτολογου μαζι,
συχνα γευματα, φρουτα λαχανικα,παντα πρωτεινη που ειναι το δομικο συσττατικο του οργανισμου του δικου μας κ του μωρου μας
λιπαρα ψαρια ή τονο μονο μια φορα τη βδομαδα λογω υδραργυρου κ πολλα αλλα
Μια που εχω διπλα το βιβλιο λεγεται συλληψη εγγυμοσυνη κ τοκετος των εκδοσεων μινωας κ εχει μεσα ολες τις περιπτωσεις (διαβητικης μητερας, αποβολης, διατροφης πριν κ μετα κτλ)
20-02-2011, 17:54 #697
bad girl δεν εχω προβλημα εαν γινετε οι παχουλουλες που θελουμε να γινουμε μανουλες να ανοιξουμε θεμα καντο και ειμαι μεσα:bigsmile:.Αυτη ειναι άλλωστε η ουσια της επικοινωνιας δλδ η ανταλλαγη αποψεων.Φυσικα γιατρος δεν ειμαι αλλα να σας πω τι ξερω και ολα οσα εχω μαθει πολυ ευχαριστως.Το ιντερνετ με βοηθησε παρα πολυ αλλα δυστυχως το εβαλα προσφατα 2 μηνες μετα το συμβαν.Για αρχη πρεπει να συνεχισουμε στο προγραμμα διατροφης μας και να αδυνατιζουμε καθεμια με το ρυθμο της.Αληθεια εσεις ποσα κιλα εχετε χασει? απο ποτε ξεκινησατε?Και τι διαιτα κανετε?
20-02-2011, 17:58 #698
merenta εχεις μηνυμα πριβε, ξερεις πως να το δεις?
εγω δεν κανω διαιτα πια, τρωω ελευθερα για λιγες μερες.
αυτο που εκανα πριν ηταν το στυλ της εγγυμοσυνης, των διαιτολογων, της σωστης διατροφης,
τριαδες που λεει κ η ria (αν εννοει αυτο κ καταλαβα σωστα) δηλαδη σε καθε γευμα πρωτεινες, υδατανθρακες κ καλα λιπη, 5 γευματα τη μερα μικρα κτλ κτλ τα γνωστα
21-02-2011, 09:58 #699
Γραφω το ημερολογιο βαρους απο την νεα χρονια!
Δευτερα 10/1... 78,2
Παρασκευη 14/1... 77,1
Πεμπτη 27/1... 76,8
Τεταρτη 9/2... 76
Δευτερα 14/2... 75,1
Πεμπτη 17/2... 74,7
Δευτερα 21/2... 73,8 :bouncy:
21-02-2011, 10:27 #700
Και εγώ είμαι μέσα για το θέμα Ενδιαφερόμενες για Εγκυμοσύνη.
Τι θυσίες όμως πρεπει να κάνουμε συνέχεια!
Να χάσουμε τώρα τα κιλά, για να τα ξαναπάρουμε με την εγκυμοσύνη και να τα ξαναχάσουμε μετά! Δεν τελειωνει ποτέ αυτό?
Εγώ πάλι έχω και τη άλλη "φαντασίωση" να είμαι λεπτή καθόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης! Αφου δεν το 'χεις ρε κοπελιά, τι το φαντάζεσαι!!
21-02-2011, 10:56 #701
εμεινα εγκυος με 20 κιλα παραπανω απ' οτι θα έπρεπε. Ευτυχώς ο μπεμπης μου είναι μια χαρουλα τωρα αν και γεννήθηκε παρα πολύ μικρός λογω δικαιρης μητρας. Εγκυμοσύνη ναι μεν ευκολη γενικα μέχρι τον 7ο (μόνο η μεση μου μεπέθανε στον 2ο μηνα και μου το πε ο γιατρος ότι ενα ποσοστό φταινε και τα κιλά μου) από τον 8ο και μετα ήμου σχεδον σε καραντίνα με τον γιατρό κολλητοι γιατί πηγαινα καθε μέρα και γενικα μεσα στην τσιτα.
Merenta καλη θεληση να χεις... και ακόμα και ζαχαρο να σου εμφανιστει (ο γιατρός εμενα με εβαλε στον 5ο αν θυμαμαι καλά να κανω καμπύλη) και αν σου βρεί ζαχαρο σου δίνει διατροφήγ πολύ συγκεκριμένη την οποία θα πρέπει να ακολουθείς κατά γραμμα μέχρι να γεννησεις. Βασικά παιζει πολύ μεγάλο ρόλο ο γιατρος σου στον οποίο πρεπει να έχεις τυφλή εμπειστοσύνη.
21-02-2011, 11:31 #702
Καλημερα:blush:
Πεστε μου πως βλεπω το πμ γιατι δεν ξερω:blush:
Μπαντ γκερλ το εχω δοκιμασει χανω πολυ αργα δεν κανει για εμενα,εμενα με παχαινουν οι υδατανθρακες το εχω προσεξειuzzled:.Εαν ομως μεινω εγκυος σιγουρα ισορροπημενα θα τρωω δεν το συζητω.Αντε ξεκινα και εσυ να πηγαινουμε παρεα!!!Νανκο βεβαιως αν θελετε να ανταλλασουμε αποψεις και να βοηθηθουμε και στο αδυνατισμα που ειναι απαραιτητο εαν θελουμε κοριτσια να εχουμε μια ευκολοτερη εγκυμοσυνη,ανοιξτε το θεμα και ενημερωστε με γιατι δυσκολα τα βρισκω
.Εντζελ εισαι σιγουρα απο τις τυχερες που δεν ειχαν προβληματα στην εγκυμοσυνη και παιρνουμε θαρρος απο εσενα.Ομς οσο πιο κοντα στο ιδανικο θα ξερεις τοσο με καλυτερες συνθηκες ξεκιναμε:blush:.Για εμενα ιδιως με τετοιο ιστορικο ειναι απαραιτητο!Και βεβαια οτι ειπες για το διαβητη κυησεως ισχυει:blush: αλλα εαν εχεις απο πριν ανεβασμενο(εγω εχω λογω κιλων) πρεπει να το ρυθμισεις και μετα εγκυμοσυνη....Επισης να σας πω οτι μια παχυσαρκη εγκυος με σωστη διατροφη δεν παιρνει κιλα παραμονο του μωρου 9 κιλα(με τον σακο και τα υγρα μαζι)και χανονται αμεσως μολις γεννησεις το πολυ μια εβδομαδα θελει!!!οποτε μην σας αγχωνει οι προσπαθειες μας δεν πανε στραφι:starhit:Γι αυτο σας ειπα οχο πανω απο 10 κιλα στην εγκυμοσυνη:no:Εγω εχτες εφαγα ελευθερα και η επομενη προγραμματισμενη ειναι 25 Μαρτιου......Σημερα επιτελους ανεβηκα στο διαδρομο 40 λεπτα κοριτσαρες ναι!!!!!!!!!!!Μετα θα κανω και ενα dvd της πετρουλακη
Αντε κοριτσια θα τα καταφερουμε!!!
Σας εστειλα πμ τωρα πεστε μου μονο αν τα πηρατε γιατι δεν ειμαι σιγουρη:starhit:!!!
21-02-2011, 13:07 #703
κοριτσια για δειτε εδω οι ενδιαφερομενες http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3096
21-02-2011, 13:13 #704
40 λεπτά!!! Wow!! Μπράβο merenta!
21-02-2011, 13:16 #705
οντως αστερι! παιδια δειτε το λινκ που εβαλα ειναι για εγγυμοσυνη, ττι λετε να τα λεμε εκει? μερεντα μου ηρθε το μηνυμα σου αλλα για να μπορουμε να συζηταμε ολες μαζι τι λετε να τα λεμε εκει?
σημερα δεν θα γραψω το βαρος μου παροτι ζυγιστηκα, ειναι εμφανες οτι το αλατι που καταναλωσα χθες εκανε τη δουλεια του!
δεν βγηκα καθοτι ο καιρος ειναι χαλια, μη ξανατουμπαρω με το κρυωμα, ομως θα μου φερουν σαλατικα κ το βραδυ θα κανω ελλειπτικο οπωσδηποτε!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία