Νηστεια vs διαιτα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Senior Member

Νηστεια vs διαιτα

ρε κοριτσιααααααααααα

σημερα εφαγα μεχρι τωρα

2 καφεδες χωρις γαλα
    μισο μηλο
    1 τοστ με μελι κ μαργαρινη
    1 μπανανα

ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩ

Να σταματησω την νηστεια?σημερα αρχησα ουφφφφφφφφφφφφ τι να τρωμε??????

πεστε καμια ιδεα....

Senior Member
    εγω δεν νηστευω οποτε δε μπορω να σε βοηθήσω δυστυχως....καλη επιτυχία παντως και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι!(ποια μιλαει θα μου πεις,.....)

καλη δυναμη!

Senior Member
    Μπορείς να φας μακαρόνια με σαλάτα ή βραστές πατάτες με λεμόνι και σαλάτα, όσπρια με σαλάτα. Επίσης και θαλασσινά. Μέλι και γλυκά καλύτερα να μην τρως γιατί σου πέφτει το ζάχαρο μετά και πεινάς περισσότερο

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Μπορείς να φας μακαρόνια με σαλάτα ή βραστές πατάτες με λεμόνι και σαλάτα, όσπρια με σαλάτα. Επίσης και θαλασσινά. Μέλι και γλυκά καλύτερα να μην τρως γιατί σου πέφτει το ζάχαρο μετά και πεινάς περισσότερο
    ευχαριστω δαναη μου για τις ιδεες ...
    το τοστ με μελι ηταν η πιο ευκολη λυση για το γραφειο επειδη εκει τρωω το μεσημεριανο μου ...

Παιδια κι εγω φετος λογως διατροφης δε θα νηστεψω εντελως , ακριβως γι αυτο το λογο γιατι θα πρεπει να τρωω πιο πολυ υδατανθρακες για να χορτασω.
    Βεβαια θα αποφυγω το κρεας και σκεφτομαι να την πεσω στα λαχανικα, ωμα, βραστα, ψητα μεχρι να βελαξω!!!!
    Τη Μεγαλη Παρασκευη δε που παραδοσιακα δεν τρωω ουτε λαδι , θα κανω φρουτοφαγια...

Εχω απιστευτο φουσκωμα, πρηξιμο, τυμπανισμο και οχι δεν περιμενω περιοδο...νομιζω καπου ειχα διαβασει εδω μεσα οτι οι πατατες βοηθουν σε αυτη την περιπτωση.

Senior Member
    εγω παντως χθες εκανα ενα ριζοτο που μαλιστα θα εβαζα ελαιολαδο στο τελος και το ξεχασα!!! ειχα μπολικα λαχανικα απο 3 ειδη πιπεριες, μανιταρια, σπαραγγια και κρεμυδι. ολα βραστα και ριχνω και λιγο ρυζακι και μια χαρα ηταν. αλατακι, πιπερακι, α και μια ψικοκομμενη ντοματα!!

επισης υπαρχουν και οι πεντανοστιμες πατατες της λιλυ (τυπου τηγανιτες αλλά με ελαχιστο λαδι): καθαριζουμε ψιλοκοβουμε πατατες, τις ανακατευουμε με ενα κουταλακι ελαιολαδο, τις αραδιαζουμε σχετικα αραια σε ταψι (αν θελουμε το βαζουμε και μια λαδοκολλα οποτε ουτε το ταψι δεν λερωνεται) και τις ψηνουμε σε φουρνο με αερα, 200 βαθμοι για μιση ωρα. αν φαγωθουν εκεινη την ωρα, τυφλα να εχουν οι τηγανιτες

Senior Member
    και για σνακ εγω θα ετρωγα και μια πιτουλα (αυτη για γυρο) ζεσταμενη στη τοστιερα καναδυο λεπτακια και αλλειμενη με λιγο ταχινακι

Senior Member
    πεταλουδιτσα μου εγω το εχω ριξει στις σαλατες... φρουτα.... καμια ελιτσα κ λιγο ψωμακι....
    σημερα εφαγα φακες....
    αυριο εχω φτιαξει φασολακια αλλα παιζουν κ τα μακαρονια με σαλτσα

επισης χορτα, πατατες βραστες, τοστακι ή σαντουτσ με μπιφτεκι λαχανικων κλπ....

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    πεταλουδιτσα μου εγω το εχω ριξει στις σαλατες... φρουτα.... καμια ελιτσα κ λιγο ψωμακι....
    σημερα εφαγα φακες....
    αυριο εχω φτιαξει φασολακια αλλα παιζουν κ τα μακαρονια με σαλτσα

επισης χορτα, πατατες βραστες, τοστακι ή σαντουτσ με μπιφτεκι λαχανικων κλπ....

και εγω στην δουλεια σημερα εφαγα τοστ με μπιφτεκι λαχανικων..αποψε μακαρονια με ντοματουλα χωρις λαδι

πεινατε και εσεις περισσοτερο λογο υδατανθρακων 'η απλα εχει κολλησει το μυαλο μου εκει και λυσσαξα?

Senior Member
    Η αλήθεια είναι πως, λόγω του ανικανοποίητου κατά τη διάρκεια της νηστείας, πολύς κόσμος παίρνει βάρος.
    Πολύ καλή λύση βρίσκω τα λαδερά. Όσο για Μ. Παρασκευή που στερούμαστε και το λάδι, καλή ιδέα είναι το κριθαράκι με ντομάτα και μπόλικο πιπέρι για νοστιμιά.
    Επίσης πολλά ντελίβερυ φέρνουν και πίτσες νηστίσιμες, μόνο με ντομάτα και πιπεριά. Δεν είναι κακό....

Senior Member
    και τοστ με τυρακι τοφου μια χαρουλα ειναι,στο κατω κατω για μια εβδομαδα δε θα παχυνουμε και τρελα απο λιγους παραπανω υδατανθρακες,
    υπαρχουν ομως τοσα φαγακια πεντανοστιμα που μπορουμε να προσθεσουμε αυτες τις μερες
    -σουπιες με σπανακι
    -φακες
    -αρακα
    -γεμιστα
    -χταποδακι με μακαρονακι
    -σπανακορυζο
    -φασολαδα
    -ταχινοσουπα(για την Μ Παρασκευη)
    -πιτσα με νηστισιμο τυρακι και μπολικα λαχανικα
    και τοσα αλλα που με ενα προσεγμενο πρωινο χυμο και 1 φετα με μελακι,δεκατιανο μηλο ή παρομοιο οπως και απογευματινο,και βραδακι κατι απο το μεσημεριανο μας σε λιγοτερη ποσοτητα δε νομιζω οτι υπαρχει λογος ανυσηχιας ή στερησης!!

Senior Member
    αν νηστευα φετος θαχα παχυνει...λατρευω τα νηστισιμα ΟΛΑ