Results 16 to 30 of 264
-
09-04-2010, 22:24 #16
Καλησπέρα βικάκι μου που αναρωτιέσαι για το δέρμα!!
ζητησατε κάποιον που εχει χασει αρκετα κιλα? παρούσα!
η αληθεια ειναι πως για το δερμα το καλυτερο ειναι να χάνεις αργά και σταθερά ώστε να προλαβαίνει να επανέλθει.. και η επαναφορά του γίνεται κ αυτή σταδιακά. έχω χάσει αυτά τα κιλά σε περίπου 3 χρόνια και όσο περνάει ο καιρός βλέπω το δέρμα μου να σφίγγει. Η γυμναστική βοηθάει, αν και εγώ για λόγους ανωτέρας βίας δεν έχω καιρό να πάω εδώ και μήνες. καλό θα ήταν αν μπορείτε να μην το αμελήσετε. ακομα και αν προκειται απλως για περπάτημα μεχρι να φυγουν τα πρωτα κιλά και να νιωσετε καλυτερα!! σημαντική πολύ είναι η ενυδάτωση του δέρματός σας, ώστε να αποφευχθούν παραπάνω ραγάδες από αυτές που θα αποκτήσετε.
ναι μωρα μου! θα έχετε ραγάδες. ε και? ολες μας έχουμε!!πηγαίνετε σε καμια παραλία το καλοκαιρι κ συνειδητοποιήστε ότι τέλειες κοπέλες δεν υπάρχουν.. άρα, γιατι να κυνηγούμε το τέλειο? στόχος το υγιές! ε αγαπες??
οι κρέμες οι αδυνατιστικες οι προχωρημενες οι φαρμακευτικες διαφορα μου εκαναν μονο στην τσεπη.. αλλα αυτο ειναι καθαρά θέμα του καθενος!
προτεινω να μην σας αγχωνουν χαλαρωσεις τωρα που ειστε ακομα στην προθέρμανση!στόχος μας η απώλεια.. σωστα? ενυδατώνουμε το δέρμα, χάνουμε σταθερά και όχι μ εξωφρενικούς ρυθμους τα κιλά μας, και αν προκύψει πρόβλημα, το αντιμετωπίζουμε όταν εμφανιστει, ε? αρκετές έννοιες δεν έχουμε?
τα φιλιά μου και καλή συνεχεια!!!
- 09-04-2010, 22:55 #17
Originally posted by bikaki69
ναι αυτο κανω! εχω βαλει ως στοχο 5 κιλα το μηνα! σαν να ειναι τα μοναδικα που θελω να χασω! καθε μηνα θετουμε απο την αρχη το στοχο!!! εσυ lilly βλεπω εχασες 20 κιλα ε??? μπραβο!!! να σε ρωτησω κατι? ειδες χαλαρωση στο σωμα σου? ενννοω πολυ ( αυτο που λεμε κρεμεται το δερμα)? γιατι το φοβαμμαι παρα πολυ!
Εγώ έχασα 25 κιλά σε διάστημα δέκα μηνών περίπου, δηλαδή αρκετά αργά (πλην των τελευταίων 5 που χάθηκαν σχετικά γρήγορα).
Έκανα πάντα φυσική άσκηση όσα κιλά κι αν ήμουν, και όταν λέω φυσική εννοώ όχι σε γυμναστήριο γιατί δε μου έκατσε καλά όσες φορές το επιχείρησα.
'Εκανα κυρίως πολύ ποδήλατο (έξωτερικού χώρου), και πάρα πολύ περπάτημα καθημερινά.
Οταν δεν είχα χρόνο, ή έβρεχε ή ήταν αργά το βράδυ , έκανα διάδρομο στο σπίτι. Αυτό καθημερινά κι έτσι φυσιολογικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα χαλάρωσης ή ραγάδων.
Ειδικά για τις ραγάδες έχω μάθει οτι είναι καθαρά θέμα οργανισμού και δέρματος, γιατί ακόμη και οι πολύ αδύνατες γυναίκες μπορεί να αποκτήσουν π.χ. στις εγκυμοσύνες.Οι κρέμες ενυδάτωσης μετά το μπάνιο, είναι παραπάνω από απαραίτητες, για να περισώσεις οτι σώζεται.
Τους τελευταίους μήνες με τη βοήθεια της Δανάης μας και κάποιων φίλων μου που κάνουν τρέξιμο, το ξεκίνησα κι εγώ.
Τα πράγματα από τότε έχουν βελτιωθεί θεαματικά...
Για να καταλήξω, νομίζω οτι αν αδυνατίζοντας ασκείσαι όσο το αντέχεις συστηματικά, και πάντα ανάλογα με τα κιλά και τις αντοχές σου, μπορείς να αποφύγεις τις κακές συνέπειες κατά πολύ μεγάλο ποσοστό.
πολλά φιλιά κορίτσια και καλή επιτυχία!
10-04-2010, 10:43 #18
ευχαριστω πολυ κοριτσια! μου δωσατε θαρρος!! ραγαδες εχω ετσι και αλλιως απο τοτε που πηρα τα κιλα αλλα δεν με απασχολει αυτο! απλα δεν θα ηθελα να τα χασω και στην κοιλια να εχω μια μαζα πετσας που να κρεμεται! αυτο με προβληματιζει! ουτε εγω συμπαθω το γυμναστηριο , κανω διαδρομο σπιτι 5-6 μερες τωρα 35 λεπτα και οσο παει θα προσθετω κι αλλα!
esceden : οταν λες αργα και σταθερα? δηλαδη τα 5 κιλα το μηνα ( που εβαλα στοχο εγω) πως σου ακουγονται?
10-04-2010, 15:02 #19
εγω επειδη εχω προβλημα με το ποδι μου δεν εχω αρχισει τιποτα απο γυμναστικη και εχω σκεφτει να χασω πρωτα καποια κιλα να ελαφρυνω για να μην κανω ζημια στο ποδι και μετα να κανω διαδρομο στο σπιτι, θα αρχισω να βαζω και κρεμα συσφιξης και κυτταριτιδας, όσο για τις ραγάδες κι εγω εχω και ειχα και οταν ημουν πολυ αδυνατη, εχω σκατοδερμα
Τώρα για τα κιλά, επειδη μεσα σε 3 μηνες πηρα 30 κιλα, η διαιτολόγος μου ειπε πως στην αρχη θα εχουμε σαν στοχο τα 8-10 κιλα τον μηνα να χαθουν αυτα τα κιλά και μετα θα παμε κανονικα στα 4 κιλα το μηνα.
10-04-2010, 15:24 #20
κουκλα μου, όσο φεύγουν το μήνα καλά θα ναι!
στην αρχή τα 5 θα φύγουν. όσο όμως θα φτάνεις στο στόχο σου, ή θα περνάει ο καιρός κλπ.. τα 5 κιλά το μήνα θα γίνουν 3 ή 2.. δε θέλω να ακούγομαι αρνητική, απλά να σε προειδοποιήσω ότι ο δρόμος που έχεις να διαβείς θα είναι μακρύς, αλλά θα αξίζει τον κόπο. ο μονος λόγος που θέλω να σε προσγειώσω είναι για να μην έχεις τρελές προσδοκίες και όταν δεις να μην εκπληρώνονται, να εγκαταλείψεις.. Με καλή ψυχολογία και μικρούς στόχους, θα φύγουν τα κιλά! Εγώ 5 5 τα πάω.. άντε να δούμε διψήφιο, άντε να πάμε 90, άντε να πέσουμε κατω απο 90.. περνάει ο καιρός και δεν νιώθεις την πίεση των κιλών που έχεις να χάσεις!!
αρκεί να μην τα παρατησουμε. και κάθε μέρα θα είναι καλύτερη!!
ΥΓ: έχω διαβάσει ότι για να έχουμε βέλτιστη απώλεια λίπους και να προλαβαίνει ο οργανισμός να προσαρμόζεται, μπορούμε να στοχεύουμε σε απώλεια περίπου 10% του σωματικού μας βάρους κάθε εβδομάδα. στα κιλά σου δηλαδή περίπου 4 με 5 κιλά το μήνα, ενώ όταν με το καλό φτάσεις τα 70, θα μιλάμε για 2,5 κιλά το μήνα.. και αυτό με απόλυτες φόρμουλες, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν τον ανθρώπινο παραγοντα!!
καλή συνέχεια να έχεις κούκλα! αντε κ στο τριψήφιο!!
καραμελίτσα τώρα σε είδα!! και εγώ στα πολλά μου κιλά είχα προβλημα με μέση και με γόνατα και δεν έκανα γυμναστική. μην σε ανησυχεί. θα κάνεις την καλύτερη δυνατή προσπάθειά σου και θα σε ανταμοίψει. πιστεψε με, μπορεις!!
10-04-2010, 15:29 #21
ναι το ξερω οτι μετα οσο φτανω πιο κοντα τοσο θα κολλαω
αλλα εχω και ψυχολογικη υποστηριξη απο ειδικο γι αυτο και εχω σαν τιτλο νεο δυναμικο ξεκινημα
Δεν εχω βάλει τρελους στοχους η αληθεια ειναι χωρις αυτο βεβαια να σημαινει πως θα με χαλασει αν χανω πιο πολλα απο τον στοχο η πιο λίγα
10-04-2010, 15:35 #22
κοιτα να δεις. για ολα τα πραγματα έρχεται το πληρωμα του χρόνου να γίνουν.. και εγω είχα κάνει απειρες φορές δίαιτα στη ζωή μου και τελικά επρεπε να λυσω τα προβληματα μεσα μου για να μπορεσω να παλεψω με τα κιλα μου. προσεχω τι τρωω απο μωρο πρακτικα, και επρεπε να φτασω 24 για να κανω μια διαιτα που θα την φτασω μεχρι τελους.
δε σε φοβαμαι, ειλικρινα μπορεις να τα καταφερεις ειδικα με ειδικο!! φαντασου δε οτι την μεγαλη μου προσπαθεια την ξεκινησα με διαιτα ενδοκρινολογου που πηγαινα πιο παλια (ειχα διαιτες για 5 μηνες σχεδον!!) αλλα τοτε δε μου ειχε κατσει απωλεια και μου ετυχε οταν την εκανα ολομοναχη. ποσο σημαντικο ρολο παιζει η καλη ψυχολογια και η εμπιστοσυνη στον εαυτο σου, δεν μπορεις να φανταστεις!
10-04-2010, 15:45 #23
ξέρεις ποια ειναι η μλκ με εμενα?
ότι παντα ημουν ενα αδυνατο πλασμα, γυμνασμενη φαντασου μιλαμε ημερησιως 1 ωρα τρεξιμο και 400 κοιλιακους ήμουν αθλητρια, και τα κοβω ολα μαχαιρι οταν εφυγα να παω να σπουδασω το 2001 μου ετυχε παραλληλα και κατι το οποιο με κατεστρεψε ψυχολογικα και πηρα 30 κιλα τοτε μεσα σε 2,5 μηνες, την ψυχολογια μου απο τοτε δεν μπορεσα να την επαναφερω, μου την επιβαρυνε πολυ και το θεμα των κιλων μου, δεν με ειχα μαθει ετσι, ειχα μαθει μια αλλη κοπελα να ειμαι με αλλο κορμι και μου ηρθε σαν σφαλιαρα και αυτο , συν κατι οικογενειακα προβλήματα με πηρε και με σηκωσε,
εχω κανει και αλλες προσπαθειες αλλα σταματουσα, δεν ειχα την δυναμη ενω ηθελα
κι ετσι τον Σεπτέμβρη μετα απο ενα γερο σκηνικο που επαθα αποφασισα να παω σε ψυχολόγο να μιλησω να βγαλω απο μεσα μου πραγματα να ηρεμησω(ακομα δεν το εχω καταφερει, τωρα εχω αρχισει και ηρεμω)και να φτιαξω την ψυχολογια μου, να δυναμωσω και να κανω μετα πραγματα για τον εαυτο μου,
κι ετσι κι εκανα, και τωρα μαζι με της ψυχολογου την στηριξη και την διαιτολόγο μου εχω κανει αυτο το ξεκινημα
Ελπίζω και πιστευω πως θα τα καταφερω και ας ειναι τοσα πολλα τα κιλα που πρεπει να χασω
Συγνώμη αν εγινα κουραστικη
10-04-2010, 16:16 #24
δεν εισαι κουραστικη φυσικα!
σκεψου πως εχεις μια σαφη εικονα του πως ήσουν. οχι μοιρολατρικα, του στυλ "μπουχουχου κοιτα τα χαλια μου". οχι! ό,τι έγινε έγινε, και πιθανό να έγινε για καποιον λογο που δεν μπορουμε να καταλαβουμε (ακουγεται καπως αφελες, αλλα μ οσα μου χουν συμβει αρχιζω να γινομαι λιγο .. μεταφυσικη!). σκεψου πως τοτε η εικονα σου σε ικανοποιουσε. σε γουσταρες. εχεις ενα κινητρο να ξαναπας εκει, γιατι εκει ενιωθες και εδειχνες καλα.
εγω παλι που παντα ημουν μπαμπατσικη και το 7 στη ζυγαρια δεν το εχω δει ποτε μπροστα, σκεφτομαι οτι δε θελω να ξαναγυρισω πισω. και πως καθε κιλο μειον θα ναι μια κιντερ εκπληξη!!
παντως κουκλα μου πολλες αθλητριες και πρωην αθλητριες βλεπω να εχουν προβληματα με διατροφικες διαταραχες η βαρος.. στεναχωρο αυτο..
ενα να ξερεις. ενα τελευταιο. πιστευω οτι μπορεις να τα καταφερεις. φαινεσαι να ισορροπεις και να εκτιμας τον εαυτο σου, αρα η επιτυχια σου θα ερθει. να το ακους το αρνακι!
10-04-2010, 16:20 #25
Σε ευχαριστώ πολύ μου δινεις δυναμη :*
10-04-2010, 16:39 #26
μωρε καλή μου, εχω υπάρξει ατομο με το ιδιο ακριβως προβλημα με σενα. για πολλααααα πολλαααα χρονια. ναι, μου μενουν 10 κιλακια μονο, αλλα δεν εχω ιδεα ποσο αργα θα χαθουν, επειδη βρισκομαι σε ζορικο σταδιο στις σπουδες μου και δεν εχω τη δυναμη να κανω ενα ντου να τελειωνω.
αλλα δε με νοιαζει. ξερω πως απο τη στιγμη που αλλαξα νοοτροπια, οι κακιες μου συνηθειες και η στρουμπουλη αννα που εχω ακομα μεσα μου θα επανερχονται, αλλα θα τις καταπολεμω.
φαινεσαι δυνατη κοπελα. εχεις τις ευχες μου και ολη μου την θετικη ενεργεια!!
10-04-2010, 18:20 #27
ουχ esceden πως θα χασουμε τα 10 τελεευταια ρε γμτ...
εσυ αρχισες κ απο πιο μακρυα!
εχεις κουραστει καθολου? εχεις πεσει σε φαση δεν κανω διαιτα με τιποτα κ να τρως ο,τι ναναι για μηνες?
τις τελευταιαες μερες νιωθω καπως καλυτερα κ σκεφτομαι να ξαναπεριοριστω καπως ωστε να πεσει λιγο ακομα η ζυγαρια...
βαρεθηκα να μαι 82 85 89 θελω να δω 7!
10-04-2010, 18:21 #28
Originally posted by esceden
ναι, μου μενουν 10 κιλακια μονο, αλλα δεν εχω ιδεα ποσο αργα θα χαθουν, επειδη βρισκομαι σε ζορικο σταδιο στις σπουδες μου και δεν εχω τη δυναμη να κανω ενα ντου να τελειωνω.
αλλα δε με νοιαζει. ξερω πως απο τη στιγμη που αλλαξα νοοτροπια, οι κακιες μου συνηθειες και η στρουμπουλη αννα που εχω ακομα μεσα μου θα επανερχονται, αλλα θα τις καταπολεμω.
10-04-2010, 18:38 #29
κακοκοριτσακι μου!! επιπτελους μιλαμε, ολο σε πετυχαινω, ολο λεω να πω ενα γεια και ολο το αμελω!
κοιτα να δεις.. ειναι ατιμο πραγμα το medium στα ρουχα. ειναι επισης πιο ατιμο το οτι σε κανακευουν ολοι, σου λενε ποσο αδυνατισες οτι ομορφυνες κλπ.. ατιμο πραγμα να μπαινεις σε μαγαζια και να βρισκεις να παρεις πραγματα για σενα. δεν το ειχα ποτε. απο παιδι ημουν πολυ παχια και τωρα μου ειναι πολυ περιεργη η φαση.
τους τελευταιους μηνες δεν ειναι οτι σαβουροτρωω και το ευχαριστιεμαι, ή οτι ξεφευγω με το φαγητο. χανω πολυ αργά, ενα με εναμισι το μήνα πχ.. γιατι γυριζω κουρασμενη στο σπιτι το βραδυ. εχω παρει τα ταπερακια μου, εχω κανει την διατροφη μου ολη μερα, αλλα ειμαι μεχρι τις 7 στη σχολη.. φυριζω που λες σπιτι κατα τις 8.30.. πτωμα. στρεσαρισμενη πολυ. και δεν κανω και ακριβως επιδρομη στο ψυγειο. αλλα θα τσιμπολογησω καμια βλακειουλα (υπ οψιν! σπιτι δεν εχουμε τπτ παχυντικο σχεδον ποτε. η "αμαρτια" μου αντε να ναι κανα γαλα με δημητριακα, κανα τυρακι). δεν εχω αυτοσυγκρατηση οση παλια. θελω να ελπιζω οτι ειναι το στρες της διπλωματικης. το καλο ειναι οτι δεν παιρνω βαρος, ουτε μενω στάσιμη.. απλα χανω ποοοοοοοοοοοοοολυ αργα!!!
πεισμωνω ομως. οπως κ εσυ. δε θα το βαλουμε τωρα κατω ρε συ.μεχρι την παρουσιαση της διπλωματικης (αρχες ιουλιου) μου θελω να ειμαι κατω απο 75 κιλα.
(50 κιλά λιγότερο από οσα ήμουν όταν μπηκα στη σχολή!) τι λες? το χουμε ε?
10-04-2010, 20:48 #30
τοχουμε! για μας ρε γαμωτο!
βεβαια μολις κουβεντιασαμε χτυπησα κατι μακαρονια αλλα ναι γενικα τοχω...
ξερεις περασα δυσκολη φαση τελευταια με το φαγητο, νομιζω τωρα εχω συνελθει ελαφρως...
κ γω ποσες φορες ηθελα να σου μιλησω! εισαι θηριο ανημερο που καταφερες κ εχασες τοσα κιλα!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση