Results 61 to 75 of 264
-
19-04-2010, 11:52 #61
Καλη συνεχεια Νυφιτσα...να σου πω κι εγω την εψαχνα τη διιατα αυτη, αλλα με το lasix σκιαχτηκα. Ειναι διουρητικο για υπερτασικους, παιδια προσοχη σας παρακαλω. Εξαλλου η συγκεκριμενη "διατροφολογος" αποδειχτηκε σε μια εκπομπη οτι ειχε εκμεταλλευτει πολυ κοσμο . Τωρα αμα ειναι να δινει διαιτολογιο 800 θερμιδων, χαιρω πολυ, ολοι χανουν, δε νομιζω να συμβαινει αυτο επειδη η διατροφη ειναι κατι φοβερο.
Ξερω πως ειναι να θελεις ενα ανεβασμα στην ψυχολογια σου (και ενα κατεβασμα στη ζυγαρια σου) εγω καλυτερα απο τον καθενα. Δε θελω να κρινω ή να στεναχωρησω κανεναν.
Καραμελιτσα μου συγχατηρητηρια για την απωλεια...πολυ καλη αρχη , μακαρι και η συνεχεια να ειναι τοσο καλη.
Esceden εισαι το προτυπο μου και υποθετω πολλων εδω μεσα. Τοσα κιλα μονο με διατροφη; Εισαι απιστευτη...τα τελευταια 10 κιλα που λες ειναι και τα πιο δυσκολα. Αλλα θα τα καταφερεις ειμαι βεβαιη.
- 19-04-2010, 12:21 #62
Originally posted by nifitsa
α. Γυναίκα 20 χρονών με υγιή οργανισμό σε 14 μέρες θα χει απώλεια 10 ? 12 κιλά βάρους και λίπους (που θα αντιστοιχούν σε πόντους στην επιφάνεια του σώματος σε απώλεια 15 ? 17 κιλών) β. Γυναίκα 42- 45 σε 23 μέρες έως και 10 κιλά γ. ʼντρας 20 ? 35 ετών με υγιή οργανισμό σε 30 μέρες μπορεί να χάσει 20 ? 25 κιλά δ. Γυναίκα 25 ? 35 ετών με πρόβλημα θυροειδούς και χαμηλό μεταβολικό ρυθμό σε 23 ημέρες έως 10 κιλά,
Ένας άλλος βασικός συντελεστής που καθορίζει τον χρόνο απώλειας βάρους είναι με τι βάρος ξεκινάμε. Όσο περισσότερο βάρος έχουμε τόσο μεγαλώνει η απώλεια.
α. Στα 106 κιλά ? Γυναίκα ? υγιής οργανισμός ? Απώλεια 1ης εβδομάδας 6- 8.500 κιλά β. Στα 77 κιλά ? Γυναίκα ? υγιής οργανισμός ? Απώλεια 1ης εβδ. 5.500 ? 7 κιλά γ. Στα 90 κιλά ? Γυναίκα ? πρόβλημα θυροειδούς/ χαμηλές καύσεις ? Απώλεια 1ης εβδ. 5-6 κιλά δ. Στα 100 κιλά ? ʼντρας ? υγιής οργανισμός ? Απώλεια 1ης εβδ. έως 10 κιλά
Συγκεκριμένα 6 κιλά Min. 7-12 μέρες extra min 14 μέρες 10 κιλά Min 14-23 μέρες extra min 28 μέρες 15 κιλά Min 28 ? 35 μέρες extra min 40 μέρες 20 κιλά Min 40 ? 55 μέρες extra min 60 μέρες
Τι πρέπει να αγοράσω από το φαρμακείο: 1 κουτί Calcium Palma 1000 mg (βιταμίνες ασβεστίου + C) 1 Κουτί Lipoacid (της Synchroline) 1 Κουτί Herbalen (της Lanes) 1 Κουτί Kloref (βιταμίνες Καλίου) 1 Κουτί Πολυβιταμίνες (Centrum ή Vital Plus Q-10)
Κάθε Πρωί (Υποχρεωτικά) 1 πολυβιταμίνη + 1 ταμπλέτα Lipoacid Κάθε Βράδυ (Υποχρεωτικά) 1/4 κουταλάκι του γλυκού Herbalen Κάθε 7η μέρα 8:30 μμ. 1 Lassix 40 mg ΚΑΙ 2 ώρες μετά το * κοκτέιλ βιταμινών Κάθε 8η μέρα (δηλαδή μετά την αποτοξίνωση) ένα κοκτέιλ βιταμινών δηλαδή: * σε 1/2 ποτήρι νερό 1 βιταμίνη Καλλίου Kloref + 1 βιταμίνη Calcium Palma
Σαυτο που δινω βαση ειναι οτι εχει αποτοξινωση!
η αποτοξινωση πανω σε διαιτα ειναι ανεπιτρεπτη!
Επισης κανεις δεν ειδε στο τελος που εχει μια ολοκληρη λιστα τι να παρω απο το φαρμακειο?
Εχετε την εντυπωση οτι με τα χαπια θα παραμεινετε υγιεις?
Κοιταξτε λιγο παραπανω στο κειμενο, λεει τα αποτελεσματα της εν λογο διαιτας σε "υγιεις ανθρωπους".
Ειστε σιγουροι οτι μετα απο τοσα χαπια θα ειστε υγιεις?
Μηπως να προβληματιστουμε ολοι λιγο για το αν ενας σωστος διαιτολογος θα επρεπε να προωθει το χαπακωμα?
μηπως να μη μας νοιαζει τι κανει ο καθε διαιτολογος αλλα να προσεχουμε εμεις τι βαζουμε στο στομα μας?
Μηπως να σταματησει αυτη η μανια απωλειας κιλων γρηγορα που υπογραφει την αμεση επανακτηση τους κ το μαλλιοτραβηγμα μετα οτι ξαναπηραμε ολα τα κιλα κ τσαμπα ο κοπος μας?
Μηπως να σταματησουμε να ταλαιπωρουμε το αμοιρο το σωμα μας κ απλα να τρωμε ισορροπημενα κ λιγοτερο?
Μηπως τελικα ειναι ολα πολυ ευκολα αλλα εμεις τα κανουμε δυσκολα?
Σευχαριστω παρα πολυ που εβαλες τη διαιτα, μπηκα σημερα στο φορουμ σε αναζητηση μαγικης διαιτας αφου παντρευομαι το Σαββατο κ σκεφτηκα να ξεπρηστω.
Σευχαριστω γιατι καταλαβα οτι καμμια διαιτα με την λεξη "υποχρεωτικα χαπι ταδε" δε θα με κανει ομορφοτερη
κ καμμια αποτοξινωση.
Θα σε παρακαλουσα μονο να σκεφτεις τι ειναι αυτο που σε βιαζει τοσο να χασεις κιλα αν οχι εμενα ο επικειμενος γαμος μου. Κ οταν το ξανασκεφτεις ισως δεις οτι τελικα δεν αξιζει.
Παω να δω τι ειπωθηκε παρακατω γιατι εμεινα στο μηνυμα σου με τη διαιτα, ελπιζω να μη την αρχισες...
Καλη συνεχεια σο,τι κανεις απο καρδιας!
20-04-2010, 00:18 #63
Dalia μου, εχεις δίκιο οι θερμιδες της διαιτας αυτης ειναι μηδαμινες. Ο,τι διαιτα και να εκανες θα εχανες. Αμφιβαλλω αν ειναι καν 800. Το σημαντικο για μενα ειναι οτι η πρωτη μερα εκτελεστηκε επιτυχώς!!
Bad girl, να ζήσεις! Δηλαδή πρωτομαγιά εχουμε γάμο? Συγχαρητηρια να ζησετε και να ευτυχισετε!
Εμενα με βιαζει οτι δε χωραω σε κανενα καλοκαιρινο μου και κατι πρεπει να γινει αμεσα!
Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας, θα γραφω καθημερινα κι αν νοιωσω οτι δεν ειμαι καλα αμεσως θα σταματησω!
Λοιπον τωρα τι εγινε στη συνεχεια της ημερας...
μεσημερι
120 γρ κοτοπουλο
120 γρ ντοματα
2 φρυγανιές
απογευμα
1 ακτινιδιο
βραδυ
120 γρ κοτοπουλο
120 γρ ντοματα
1 φρυγανια
Βεβαια τωρα πειναω...παω να κοιμηθω να μην το σκεφτομαι...
Καληυχτουδια γλυκα μου κοριτσουδια!!!
θα τα πουμε αυριο
φιλακια
20-04-2010, 00:37 #64
Originally posted by badgirl11
α. Γυναίκα 20 χρονών με υγιή οργανισμό σε 14 μέρες θα χει απώλεια 10 ? 12 κιλά βάρους και λίπους (που θα αντιστοιχούν σε πόντους στην επιφάνεια του σώματος σε απώλεια 15 ? 17 κιλών) β. Γυναίκα 42- 45 σε 23 μέρες έως και 10 κιλά γ. ʼντρας 20 ? 35 ετών με υγιή οργανισμό σε 30 μέρες μπορεί να χάσει 20 ? 25 κιλά δ. Γυναίκα 25 ? 35 ετών με πρόβλημα θυροειδούς και χαμηλό μεταβολικό ρυθμό σε 23 ημέρες έως 10 κιλά,
Ένας άλλος βασικός συντελεστής που καθορίζει τον χρόνο απώλειας βάρους είναι με τι βάρος ξεκινάμε. Όσο περισσότερο βάρος έχουμε τόσο μεγαλώνει η απώλεια.
α. Στα 106 κιλά ? Γυναίκα ? υγιής οργανισμός ? Απώλεια 1ης εβδομάδας 6- 8.500 κιλά β. Στα 77 κιλά ? Γυναίκα ? υγιής οργανισμός ? Απώλεια 1ης εβδ. 5.500 ? 7 κιλά γ. Στα 90 κιλά ? Γυναίκα ? πρόβλημα θυροειδούς/ χαμηλές καύσεις ? Απώλεια 1ης εβδ. 5-6 κιλά δ. Στα 100 κιλά ? ʼντρας ? υγιής οργανισμός ? Απώλεια 1ης εβδ. έως 10 κιλά
Συγκεκριμένα 6 κιλά Min. 7-12 μέρες extra min 14 μέρες 10 κιλά Min 14-23 μέρες extra min 28 μέρες 15 κιλά Min 28 ? 35 μέρες extra min 40 μέρες 20 κιλά Min 40 ? 55 μέρες extra min 60 μέρες
Τι πρέπει να αγοράσω από το φαρμακείο: 1 κουτί Calcium Palma 1000 mg (βιταμίνες ασβεστίου + C) 1 Κουτί Lipoacid (της Synchroline) 1 Κουτί Herbalen (της Lanes) 1 Κουτί Kloref (βιταμίνες Καλίου) 1 Κουτί Πολυβιταμίνες (Centrum ή Vital Plus Q-10)
Κάθε Πρωί (Υποχρεωτικά) 1 πολυβιταμίνη + 1 ταμπλέτα Lipoacid Κάθε Βράδυ (Υποχρεωτικά) 1/4 κουταλάκι του γλυκού Herbalen Κάθε 7η μέρα 8:30 μμ. 1 Lassix 40 mg ΚΑΙ 2 ώρες μετά το * κοκτέιλ βιταμινών Κάθε 8η μέρα (δηλαδή μετά την αποτοξίνωση) ένα κοκτέιλ βιταμινών δηλαδή: * σε 1/2 ποτήρι νερό 1 βιταμίνη Καλλίου Kloref + 1 βιταμίνη Calcium Palma
Επισης κανεις δεν ειδε στο τελος που εχει μια ολοκληρη λιστα τι να παρω απο το φαρμακειο?
Κοιταξτε λιγο παραπανω στο κειμενο, λεει τα αποτελεσματα της εν λογο διαιτας σε "υγιεις ανθρωπους".
Μηπως να προβληματιστουμε ολοι λιγο για το αν ενας σωστος διαιτολογος θα επρεπε να προωθει το χαπακωμα?
μηπως να μη μας νοιαζει τι κανει ο καθε διαιτολογος αλλα να προσεχουμε εμεις τι βαζουμε στο στομα μας?
Μηπως να σταματησει αυτη η μανια απωλειας κιλων γρηγορα που υπογραφει την αμεση επανακτηση τους κ το μαλλιοτραβηγμα μετα οτι ξαναπηραμε ολα τα κιλα κ τσαμπα ο κοπος μας?
Μηπως να σταματησουμε να ταλαιπωρουμε το αμοιρο το σωμα μας κ απλα να τρωμε ισορροπημενα κ λιγοτερο?
Σευχαριστω παρα πολυ που εβαλες τη διαιτα, μπηκα σημερα στο φορουμ σε αναζητηση μαγικης διαιτας αφου παντρευομαι το Σαββατο κ σκεφτηκα να ξεπρηστω.
Σευχαριστω γιατι καταλαβα οτι καμμια διαιτα με την λεξη "υποχρεωτικα χαπι ταδε" δε θα με κανει ομορφοτερη
κ καμμια αποτοξινωση.
Θα σε παρακαλουσα μονο να σκεφτεις τι ειναι αυτο που σε βιαζει τοσο να χασεις κιλα αν οχι εμενα ο επικειμενος γαμος μου. Κ οταν το ξανασκεφτεις ισως δεις οτι τελικα δεν αξιζει.
Παω να δω τι ειπωθηκε παρακατω γιατι εμεινα στο μηνυμα σου με τη διαιτα, ελπιζω να μη την αρχισες...
20-04-2010, 00:58 #65
Originally posted by loukoumaki
Originally posted by badgirl11
κ καμμια αποτοξινωση.
20-04-2010, 01:00 #66
προφανως betty μου πρεπει να την πατησει κανεις για να καταλαβει...
20-04-2010, 02:09 #67
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τις κοπέλες που μίλησαν περί επικινδυνότητας της συγκεκριμένης "διαιτολόγου" και της δίαιτας.
Βιαζόμουν κι εγώ κάποτε να χάσω κιλά, είχα κάνει τη δίαιτα της σούπας, και τη Atkins, πάντα τα ξαναπαίρνεις τα κιλά με μαθηματική ακρίβεια. 800 θερμίδες είναι πολύ λίγες, και είναι πολύ δύσκολο μετά το περας της δίαιατας να καταφέρεις να κυμανθείς στα ίδια ενεργειακά επίπεδα τροφής.. Τι να πώ... Καλή επιτύχια και μακάρι να πάνε όλα καλά και στη συνέχεια...
20-04-2010, 10:07 #68
Μπραβο ρε παιδια....!!! Χτυπα κι αλλο.... που λεει κι ο Πετρελης...
Αυτα που λετε μου ειναι γνωστα και απολυτως κατανοητα. Απλα 2 βδομαδουλες θελω να την κάνω το ξερω οτι αμα χασω 6 κιλα σε 2 βδομαδες και μετα θα φαω σα βοδι θα παρω 12. Αλλα σας λεω οτι μετα θα συνεχισω διατροφη με τη διαιτολογο μου για να φτασω στο στοχο μου.
και συνεχιζω....
πρωινο ζυγισμα 91,9 κιλα
απολεια 1ης μερας 1,2 κιλα
Πρωινό
1 πορτοκάλι στιμμένο
1 ποτήρι τσαι σκέτο
1 φρυγανια
1 lipoacid
1 πολυβιταμίνη
20-04-2010, 11:22 #69
nifitsa μου κανεις δε σε μαλωνει, για καλο δικο σου και ολων οσοι ακολουθουν τετοιες τακτικες μιλανε κοπελα μου, εκανα αυτη τη διαιτα το 2003 με το ιδιο σκεπτικο οπως εσυ, αντεξα μονο 2 μερες και τα αποτελεσματα ηταν απογοητευτικα, ασε που δε μπορουσα να βγω απο το σπιτι γιατι ετρεχα συνεχεια στην τουαλετα! πρεπει να εχασα γυρω στα 2 κιλα, αλλα τα πηρα αμεσως κι ας ακολουθουσα αυστηρη διατροφη, μια τρυπα στο νερο δηλαδη. Οπως βλεπεις και απο το τικερακι μου ειμαι σε χειροτερη θεση απο σενα, θελω και εγω να χασω γρηγορα κιλα μια που τον Ιουνιο ειναι η βαφτιση του γιου μου και οσο σκεφτομαι οτι θα επαναληφθει το σκηνικο με τις φωτο οπως στο γαμο μου τρελαινομαι. Αλλα το σωστο ειναι να χανουμε με κανονικους ρυθμους για να εχει επιτυχια το αποτελεσμα και προπαντων για να διατηρησουμε την υγεια μας. Μη βιαζεσαι να ελευθερωσεις την αδυνατη
γιατι αν βγει αποτομα μπορει να τρομαξει και να φυγει τρεχοντας! Σιγα σιγα, με υπομονη και επιμονη και σιγουρα θα φτασουμε το στοχο μας, θα το παλεψουμε μεχρι τελους, θεληση και πιστη να υπαρχει.
20-04-2010, 12:08 #70
Κι εγω στεναχωρηθηκα που στεναχωρηθηκε η νυφιτσα, αλλα ειμαι σιγουρη οτι και η ιδια κατανοει οτι δεν ηταν κανενος τετοια η προθεση...
Ολοι τα εχουμε κανει αυτα κατα καιρους, εγω ακομη τα κανω γιατι ο μονος τροπος να χασω κιλα ειναι ο υποσιτισμος, παει και τελειωσε, οσο σκληρο κι αν ακουγεται και σας παρακαλω μη με παρετε με τις πετρες. Τοσα χρονια σε διαιτολογους εχανα με τα χιλια ζορια 1 κιλο το μηνα με διαιτολογιο 1240 θερμιδων. Στη δε εγκυμοσυνη μου 1400 θερμιδες , ολα λαθος το ξερω...απλα δεν εχανα γραμμαριο με περισσοτερες θερμιδες. Και απλα το πηρα αποφαση οτι για να χασω κιλα πρεπει να κανω θυσιες, να μην κανω πισωγυρισματα (μια βδομαδα διατροφη, μια μερα κρεπαλη), να σταματησω να τρωω αηδιες (πατατακια, σοκολατες), να μην ανταμοιβω ή τιμωρω τον εαυτο μου με γουρουνιασματα...Δε μου αξιζει, δεν αντεχω αλλο πια.
Θα στερηθω καποιους μηνες ( αλλωστε οσο περναει ο καιρος η πεινα δαμαζεται) και μολις επιτευχθει ο στοχος θα συνεχισω με παντοτινη, σωστη διατροφη...αυτο που πρεπει να κανουμε ολοι δηλαδη για να διατηρουμε την υγεια μας.
Νυφιτσα μου, εγω σε καταλαβαινω απολυτα...η μονη μου ενσταση ηταν για το λασιξ, συγνωμη αν σε στεναχωρησε το μηνυμα μου...Δεν μου αρεσει να νιωθω οτι καποιος πληγωθηκε εξαιτιας μου.
20-04-2010, 12:29 #71
Originally posted by DALIA
Κι εγω στεναχωρηθηκα που στεναχωρηθηκε η νυφιτσα, αλλα ειμαι σιγουρη οτι και η ιδια κατανοει οτι δεν ηταν κανενος τετοια η προθεση...
Ολοι τα εχουμε κανει αυτα κατα καιρους, εγω ακομη τα κανω γιατι ο μονος τροπος να χασω κιλα ειναι ο υποσιτισμος, παει και τελειωσε, οσο σκληρο κι αν ακουγεται και σας παρακαλω μη με παρετε με τις πετρες. Τοσα χρονια σε διαιτολογους εχανα με τα χιλια ζορια 1 κιλο το μηνα με διαιτολογιο 1240 θερμιδων. Στη δε εγκυμοσυνη μου 1400 θερμιδες , ολα λαθος το ξερω...απλα δεν εχανα γραμμαριο με περισσοτερες θερμιδες. Και απλα το πηρα αποφαση οτι για να χασω κιλα πρεπει να κανω θυσιες, να μην κανω πισωγυρισματα (μια βδομαδα διατροφη, μια μερα κρεπαλη), να σταματησω να τρωω αηδιες (πατατακια, σοκολατες), να μην ανταμοιβω ή τιμωρω τον εαυτο μου με γουρουνιασματα...Δε μου αξιζει, δεν αντεχω αλλο πια.
Θα στερηθω καποιους μηνες ( αλλωστε οσο περναει ο καιρος η πεινα δαμαζεται) και μολις επιτευχθει ο στοχος θα συνεχισω με παντοτινη, σωστη διατροφη...αυτο που πρεπει να κανουμε ολοι δηλαδη για να διατηρουμε την υγεια μας.
Νυφιτσα μου, εγω σε καταλαβαινω απολυτα...η μονη μου ενσταση ηταν για το λασιξ, συγνωμη αν σε στεναχωρησε το μηνυμα μου...Δεν μου αρεσει να νιωθω οτι καποιος πληγωθηκε εξαιτιας μου.
οσο περισσοτερες φορες κανεις λαθος διαιτα, τοσο περισσοτερο καταστρεφεται, τοσο περισσοτερο κανεις κακο στον οργανισμο σου, τοσο λιγοτερο αποδοτικος γινεται αυτος, τοσο περισσοτερο πεφτουν οι καυσεις οταν κανεις λαθος διαιτα ωστε να κρατησει ενεργεια, τοσο λιγοτερο καις, τοσο περισσοτερους μυς χανεις, τοσο λιγοτερες θερμιδες πρεπει να τρως ωστε ναδυνατισεις...ενας ατελειωτος φαυλος κυκλος.
Οπως καταλαβαινεις καθε φορα οι θερμιδες αυτες πεφουν διαρκως κ στο τελος καταληγεις στον υποσιτισμο. Ο διαρκης υποσιτισμος καταληγει αλλου. Αλλα ας μην επεκταθουμε εκει αφου το θεμα με στεναχωρει.
Ειναι πολυ απλο, οσο φερομαστε καλα στον οργανισμο μας θα μας ανταποδιδει...οσο δεν...το αντιθετο. Κ ο οργανισμος θελει τροφη, νερο. Το ποση τροφη θελει θα το βρει ενας σωστος διαιτολογος...η καθε τυχαια διαιτα απλα μας απομακρυνει αλλο ενα βημα απο τον υγιη οργανισμο.
20-04-2010, 12:37 #72
Originally posted by nifitsa Απλα 2 βδομαδουλες θελω να την κάνω το ξερω οτι αμα χασω 6 κιλα σε 2 βδομαδες και μετα θα φαω σα βοδι θα παρω 12. Αλλα σας λεω οτι μετα θα συνεχισω διατροφη με τη διαιτολογο μου για να φτασω στο στοχο μου.
Για να στο λεμε τοσα ατομα που εχουμε κανει τις ιδιες προσπαθειες παλιοτερα κ ηταν ακαρπες θα πει οτι κατι ξερουμε..., το λιπος καιγεται με σταθερο αργο ρυθμο, αν θες ναδυνατισεις για λιγες μερες ή μηνες αλλαζει.
Αν θες να γινεις υγιης τοτε πρεπει ναλλαξεις μυαλα...
Παρολαυτα καλη προσπαθεια κ ευχομαι τα λογια μας να βγουν λαθος κ εσυ να μπορεις να παραμεινεις αφυδατωμενη, αδυνατη και υγιης μετα το περας της διαιτας, ακολουθωντας υποθερμιδικη διατροφη οπως ειπαν οι κοπελες.
Για τελευταια φορα καυτηριαζω τα χαπια, αφου αυτος ηταν ο στοχος μου, το ποσες θερμιδες τρως δεν τις μετρησα,
αν εσυ θεωρεις αυτο σωστο εμενα μου περισσευει,
τα χαπια ομως? γιατι χαπια? αυτο ξανασκεψου...
Πραγματικα ευχομαι να μη χρειαστει να περασεις πολλα για να μαθεις, σιγουρα πρεπει να παθεις για να μαθεις γιατι τα ιδια μυαλα ειχα με σενα...αλλα ευχομαι ναναι συντομος ο δρομος!
20-04-2010, 13:34 #73
BaDGIRL τα γνωριζω ολα αυτα που τοσο ευστοχα περιεγραψες...αλλα πεσμου 3 χρονια σε διαιτολογο με σταθερο διαιτολογιο και να χανεις με αυτο το ρυθμο δηλ 1 κιλο το μηνα και μετα απο 3 μηνες πχ που λες "ας κανω κι εγω μια παρασπονδια αστο καλο" πας δεκα βηματα πισω...ε ποσο κουραγιο και δυναμη να δειξεις και να πεις "οκ συνεχιζω και ας μη χανω", με το προσχημα οτι δεν καταστρεφω την υγεια μου αφου τρεφομαι ισορροπημενα ;
Την υγεια μου την καταστρεφω ουσα παχυσαρκη και αυτο πρεπει πασει θυσια να αλλαξει .
Δεν εχω ψυχικες αντοχες να κανω εσαει διαιτα και να μην χανω ή να χανω 1 κιλο το μηνα, λυπαμαι που το λεω αλλα ετσι ειναι.
Προσπαθησα με καθε τροπο απο αυτους που θεωρουνται ισορροπημενοι.
Και κατεληξα καθε χρονο βαρυτερη και πιο δυστυχισμενη.
Ε οχι λοιπον, δε θυσιαζω κανενα αλλο χρονο απο τη ζωη μου.
Αυτη τη χρονια θα απαλλαγω απο ο,τι με βαραινει με καθε τροπο, ορθοδοξο ή ανορθοδοξο και δε θα επιτρεψω ποτε ξανα να ξαναγυρισω πισω(οπως λεω και στην υπογραφη μου)
20-04-2010, 16:17 #74
τι να πω...ο διαιτολογος πως το δικαιολογουσε? ισως εκει βρεις τη λυση. απτην αλλη δεν ειμαι σιγουρη αν την ηξερε ουτε κεινος, αλλιως δε θαχε κανει κατι γιαυτο?
20-04-2010, 20:35 #75
κορίτσια η προσπάθεια μου παει πολύ καλα, δεν εχω κουραστεί ΑΚΟΜΑ γιατι σήμερα αρχίζω την 3 εβδομάδα, την εβδομαδα που μας πέρασε εχασα 1,9 συνολικα 5800 σε 14 ημέρες, εχω χαρεί πολύ πολύ,
Συναισθηματική υπερφαγία
23-05-2025, 23:22 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία