Νεο δυναμικό και ολοκληρωμένο ξεκίνημα - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 18 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 264
    Senior Member
    Originally posted by DALIA
    BaDGIRL τα γνωριζω ολα αυτα που τοσο ευστοχα περιεγραψες...αλλα πεσμου 3 χρονια σε διαιτολογο με σταθερο διαιτολογιο και να χανεις με αυτο το ρυθμο δηλ 1 κιλο το μηνα και μετα απο 3 μηνες πχ που λες "ας κανω κι εγω μια παρασπονδια αστο καλο" πας δεκα βηματα πισω...ε ποσο κουραγιο και δυναμη να δειξεις και να πεις "οκ συνεχιζω και ας μη χανω", με το προσχημα οτι δεν καταστρεφω την υγεια μου αφου τρεφομαι ισορροπημενα ;
    Την υγεια μου την καταστρεφω ουσα παχυσαρκη και αυτο πρεπει πασει θυσια να αλλαξει .
    Δεν εχω ψυχικες αντοχες να κανω εσαει διαιτα και να μην χανω ή να χανω 1 κιλο το μηνα, λυπαμαι που το λεω αλλα ετσι ειναι.
    Προσπαθησα με καθε τροπο απο αυτους που θεωρουνται ισορροπημενοι.
    Και κατεληξα καθε χρονο βαρυτερη και πιο δυστυχισμενη.
    Ε οχι λοιπον, δε θυσιαζω κανενα αλλο χρονο απο τη ζωη μου.

Αυτη τη χρονια θα απαλλαγω απο ο,τι με βαραινει με καθε τροπο, ορθοδοξο ή ανορθοδοξο και δε θα επιτρεψω ποτε ξανα να ξαναγυρισω πισω(οπως λεω και στην υπογραφη μου)

Έχεις σκεφτεί να αλλαξεις διαιτολόγο, δεν ειναι φυσιολογικο 1 κιλο τον μηνα για τοοοοοσο καιρό όπως λες, και να μην σε εχει κανει να χασεις πιο πολύ, πρέπει να το ψάξεις λίγο

Κοριτσακια ευχαριστω για τη κατανοηση. Οπως εχω γραψει σε αλλο τοπικ, εχω κανει 5 χρονια ορμονοθεραπεια κατα τη διαρκεια της οποιας πηρα τα περισσοτερα κιλα μου. Βεβαιως εχω σταματησει καθε φαρμακευτικη αγωγη εδω και 2,5 χρονια αλλα δυστυχως ο μεταβολισμος μου μαλλον εχει διαλυθει. Οι γιατροι που εχω παει διατεινονται οτι λογικα θα πρεπει να μπορω να χασω ανεμποδιστα βαρος πια, αλλα η πραξη αλλα δειχνει. Πλεον δεν πηγαινω σε διαιτολογο γιατι δεν εχει νοημα,κι αυτη δεν ηξερε τι να κανει μαζι μου, το ειχε παρει πολυ προσωπικα...βεβαια εχουμε αποκτησει προσωπικη σχεση επειτα απο τοσα χρονια "συνεργασιας".
    Τωρα εχω ξεκινησει μονη μου διατροφη που παει αρκετα καλα και απο τον αλλο μηνα θα πηγαινω μονο για ζυγισμα.
    Εγω βεβαια δεν περιμενω θεαματικα αποτελεσματα γιατι απλα ξερω τον εαυτο μου...απλα εχω αποφασισει να χασω βαρος με οποιοδηποτε ρυθμο και τροπο γιατι απλα ειναι μονοδρομος στη ζωη μου.

Το καλοκαιρι θελω να βγω στην παραλια και να παιξω στην αμμο με το μπεμπη μου , δε θα θυσιασω καμια στιγμη μαζι του. Το ξερω οτι δε θα εχω απαλλαγει απο ολο το βαρος μου φετος, αλλα του χρονου το καλοκαιρι θα βγω μαζι του στην παραλια με αυτοπεποιθηση και θα κυνηγιομαστε!

Senior Member
    Dalia μπραβο σου, ειναι ο σημαντικοτερος λογος που εχω ακουσει για να χασει καποιος κιλα. Παντως να ξερεις οτι ο μπεμπης σου θα σε λατρευει οσα κιλα και να εισαι και θα ευχαριστηθει το ιδιο το παιχνιδι του! Ασε που ακομα ειναι νωρις και θα μπορουσες να εισαι 90 τον ιουνιο που ειναι μια χαρα για αρχη....

Τριτη μερα διαιτας
    Πρωινο ζυγισμα 90,5
    Αρχικο βάρος 93,1
    2,6 στα σκουπιδια....

πρωινο
    1 πορτοκαλι
    1 φρυγανια
    και σε λιγακι στη δουλεια θα πιω κι ενα καφεδακι!

Αισθανομαι ηδη καλυτερα το ξερω οτι μπορει να χανω υγρα ή ο,τι αλλο αλλά το ηθικο μου αρχιζει και ανεβαινει...
    καλημερα σε ολες!!!

Senior Member
    Originally posted by DALIA
    Εγω βεβαια δεν περιμενω θεαματικα αποτελεσματα γιατι απλα ξερω τον εαυτο μου...απλα εχω αποφασισει να χασω βαρος με οποιοδηποτε ρυθμο και τροπο γιατι απλα ειναι μονοδρομος στη ζωη μου.

Το καλοκαιρι θελω να βγω στην παραλια και να παιξω στην αμμο με το μπεμπη μου , δε θα θυσιασω καμια στιγμη μαζι του. Το ξερω οτι δε θα εχω απαλλαγει απο ολο το βαρος μου φετος, αλλα του χρονου το καλοκαιρι θα βγω μαζι του στην παραλια με αυτοπεποιθηση και θα κυνηγιομαστε!

Νταλια μου δεν εισαι η μονη.
    Ακριβως την ιδια κατασταση αντιμετωπιζω,
    χανω εξαιρετικα αργα, αλλα δεν εχω αλλη επιλογη,
    πρεπει να το αποδεχτω και να συνεχισω τον αγωνα μου.

Και οσο γι αυτο που λες για το παιδακι σου,
    εχεις τοσο δικιο.
    Τα ιδια σκεφτομουν κι εγω σημερα το πρωι.
    Μην αφησεις καμια στιγμη να παει χαμενη.

Το περιεργο κοριτσακια μου ειναι οτι ο καημενουλης μολις βλεπει καμια ομορφη , ξανθια στην τηλεοραση ή στα περιοδικα , τη δειχνει , χαμογελαει, τη φιλαει και λεει "μαμα"...
    ολο κατι κουκλαρες στο μεταξυ!

Δε θελω λοιπον να μεγαλωσει και βλεποντας τις φωτογραφιες απο τα παλια να σκεφτεται οτι η μανουλα του τελικα δεν ηταν τοσο ομορφη οσο με εβλεπαν τα παιδικα ματακια του.

Φοβαμαι μηπως ακουγονται γελοια ολα αυτα που λεω, αλλα δεν πειραζει. Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που εχω ενα ζωντανο κινητρο να με παροτρυνει !

Senior Member
    Dalia σοβαρεψου!!! Οι μανουλες ειναι παντα οι πιο ομορφες στα ματια των παιδιων τους....!!!! Αδυνατη και αδιαφορή ή γεματούλα και πιο γλυκια μανούλα? Εμενα μου αρεσει το δευτερο!!! Ποτε δε θα σε κρινει για την εμφανιση μονο για πραξεις!!! Αυτααα

Τεταρτη μερα διαιτας
    Πρωινο ζυγισμα 89,9
    Αρχικο βάρος 93,1
    3,2 στα σκουπιδια....

πρωινο
    1 πορτοκαλι
    1 φρυγανια
    κι ενα καφεδακι!

μεσημεριανο
    2 φρυγανιες
    120 γρ κοτοπουλο
    120 γρ ντοματα

keep walking....

Senior Member
    νιφιτσα γιατι δεν γραφεις στο καταλληλο θεμα τι τρως και τα κιλα για να μην μπερδευομαστε και να εχουμε και πιο ολοκληρωμένη εικόνα

Senior Member
    Εγω έψαξα τις ορμόνες μου σε εναν μαλακα για εμενα ενδοκρινολόγο, βγηκαν όλες ολες καθαρές, μονο ενα θεματακι ειχα με το αιμα μου το οποιο θα ψάξω αν και ηταν επειδη ειχα περιοδο αλλα τεσπα, αμεσως μου μιλησε να κανουμε δαχτυλίδι γιατι μονη μου δεν θα μπορω να χασω και να παρω και glucoplus πως σκατα λεγεται δεν θυμάμαι το οποιο εχει σχεση με ζακχαρο το παιρνει η γιαγια μου αυτο, εγω βεβαια του ειπα πως μπορω να χασω κιλα μονη μου δεν εχω καποιο προβλημα ειμαι συνεπης οταν κανω διατροφή, αυτος μου ελεγε οτι δεν προκειται να χασω και να βαλω τον Σεπτεμβτρη δαχτυλίδι, εγω τον ρωτησα το δαχτυλίδι δεν ειναι για ατομα τα οποια τρωνε ποσοτητα? μου λεει ναι, οπως εσυ, του απαντησα πως εγω ΔΕΝ τρωω ποσοτητα και οτι δεν κανω χειρουργειο, και η απαντηση του ηταν οτι καλα κανε οτι προσπαθεια νομιζεις με την διαιτολογο σου και ελα τον Σεπτεμβρη να σε δω τι θα εχεις καταφερει και θα δω αν πρεπει να κανεις δαχτυλιδι η όχι, γιατι ειπε οτι δεν ειναι για εμενα η Sleeve,
    Η κορυφαία ατακα που μου πεταξε α και μην νομιζεις και δαχτυλίδι να βαλεις πως θα γινεις μοντελο, παντα παχουλη θα εισαι και πρεπει να το χωνεψεις αυτο.
    Συγνωμη ρε παιδια αυτα δεν τα λες σε ενα ατομο που θελει και πρεπει να χασει κιλά, μετα εκλαιγα βεβαια γιατι δυστυχως ψυχολογικα με γαμ...., και απογοητευτηκα γιατι παντα αδυνατη ημουν αλλα για αλλους λογους πηρα κιλά.

Ρε παιδια θελω να μου πειτε δεν σας τα ειχα πει αυτα και εβραζα μεσα μου, θελω να μου πειτε την αληθεια ειμαι καπου παραλογη σε αυτα?Είναι σωστη συμπεριφορα γιατρου αυτη?

Αυτο που εγραψα παραπανω το ειχα γραψει σε ενα αλλο θεμα, αλλα επειδη ειναι κατι δικο μου θεωρησα να το γραψω εδω στο θεμα που ανοιξα για το ξεκινημα μου, δεν σας το ειχα πει και θα ηθελα να το συζητησουμε γιατι καποιες φορες όλοι οι ανθρωποι οταν ειναι φορτισμενοι ψυχολογικα παιρνουν καποια πραγματα στραβα, θα ηθελα πολυ να μου πειτε την γνωμη σας και αρνητικα σχολια δε με πειραζουν, αλλα θα ηθελα να δω αν α πηρα οντως στραβα η εχω δικιο.

Συγνωμη αν σας κουραζω καποιες στιγμες

Senior Member
    δε μας κουραζεις καλε!την αποψη μου την ειπα κ στο αλλο θεμα που το εγραψες!αλλα πολυ θα θελα να βλεπα τα μουτρα του οταν αδυνατισεις με ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και σε δει κουκλαρα.να δουμε τοτε τι θα πει.χα!

Member
    Originally posted by karamela
    Εγω έψαξα τις ορμόνες μου σε εναν μαλακα για εμενα ενδοκρινολόγο, βγηκαν όλες ολες καθαρές, μονο ενα θεματακι ειχα με το αιμα μου το οποιο θα ψάξω αν και ηταν επειδη ειχα περιοδο αλλα τεσπα, αμεσως μου μιλησε να κανουμε δαχτυλίδι γιατι μονη μου δεν θα μπορω να χασω και να παρω και glucoplus πως σκατα λεγεται δεν θυμάμαι το οποιο εχει σχεση με ζακχαρο το παιρνει η γιαγια μου αυτο, εγω βεβαια του ειπα πως μπορω να χασω κιλα μονη μου δεν εχω καποιο προβλημα ειμαι συνεπης οταν κανω διατροφή, αυτος μου ελεγε οτι δεν προκειται να χασω και να βαλω τον Σεπτεμβτρη δαχτυλίδι, εγω τον ρωτησα το δαχτυλίδι δεν ειναι για ατομα τα οποια τρωνε ποσοτητα? μου λεει ναι, οπως εσυ, του απαντησα πως εγω ΔΕΝ τρωω ποσοτητα και οτι δεν κανω χειρουργειο, και η απαντηση του ηταν οτι καλα κανε οτι προσπαθεια νομιζεις με την διαιτολογο σου και ελα τον Σεπτεμβρη να σε δω τι θα εχεις καταφερει και θα δω αν πρεπει να κανεις δαχτυλιδι η όχι, γιατι ειπε οτι δεν ειναι για εμενα η Sleeve,
    Η κορυφαία ατακα που μου πεταξε α και μην νομιζεις και δαχτυλίδι να βαλεις πως θα γινεις μοντελο, παντα παχουλη θα εισαι και πρεπει να το χωνεψεις αυτο.
    Συγνωμη ρε παιδια αυτα δεν τα λες σε ενα ατομο που θελει και πρεπει να χασει κιλά, μετα εκλαιγα βεβαια γιατι δυστυχως ψυχολογικα με γαμ...., και απογοητευτηκα γιατι παντα αδυνατη ημουν αλλα για αλλους λογους πηρα κιλά.

Ρε παιδια θελω να μου πειτε δεν σας τα ειχα πει αυτα και εβραζα μεσα μου, θελω να μου πειτε την αληθεια ειμαι καπου παραλογη σε αυτα?Είναι σωστη συμπεριφορα γιατρου αυτη?

Αυτο που εγραψα παραπανω το ειχα γραψει σε ενα αλλο θεμα, αλλα επειδη ειναι κατι δικο μου θεωρησα να το γραψω εδω στο θεμα που ανοιξα για το ξεκινημα μου, δεν σας το ειχα πει και θα ηθελα να το συζητησουμε γιατι καποιες φορες όλοι οι ανθρωποι οταν ειναι φορτισμενοι ψυχολογικα παιρνουν καποια πραγματα στραβα, θα ηθελα πολυ να μου πειτε την γνωμη σας και αρνητικα σχολια δε με πειραζουν, αλλα θα ηθελα να δω αν α πηρα οντως στραβα η εχω δικιο.

Συγνωμη αν σας κουραζω καποιες στιγμες
    παντως αυτα που σου ειπε να παρεις να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ειναι απαραδεκτα...τα πηρα ενα διαστημα εκτος το οτι ετρεχα στην τουαλετα ξαφνικα ( κοψ...) με εστειλαν στο νοσοκομειο επεσε το σακχαρο μου... παρατα τον δεν ειναι ο μοναδικος ηλιθιος πανω στη γη.. πατα στα ποδια σου και προχωρα ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

Senior Member
    Καλησπέρα κοριτσάρες μου, χάθηκα γιατι ειχα μετακόμιση, μου βγηκε το λάδι :P
    Λοιπόν τα νέα μου ειναι οτι την Τρίτη την προηγούμενη οχι την χθεσινη ολοκληρώθηκε η 3 εβδομαδα και ειχα χασει μόνο 600 γρ αλλα δεν πτοήθηκα
    Xθες ολοκληρωθηκε η 4 εβδομαδα και εχασα 1,7 κιλάκια
    Έκλεισα και 1 μήνα με απώλεια 8,1 κιλά πέτυχα και τον στοχο μου και συνεχίζω ακάθεκτη

Senior Member
    Λοιπόν τα νέα μου ειναι οτι την Τρίτη την προηγούμενη οχι την χθεσινη ολοκληρώθηκε η 3 εβδομαδα και ειχα χασει μόνο 600 γρ αλλα δεν πτοήθηκα
    Έκλεισα και 1 μήνα με απώλεια 8,1 κιλά πέτυχα και τον στοχο μου και συνεχίζω ακάθεκτη
    μπραβο καραμελιτσα!πας τελεια!!!!!!αντε ελπιζω να συνεχισεις ετσι κ καλυτερα!

Senior Member
    Originally posted by semie
    Σε ευχαριστω πολύ καριτσάκι μου

Senior Member
    καραμελιτσα βλεπω τρεχεις και σε φτανει κανεις!!!!!!!
    μπραβο καλο μου!!!! συνεχιζουμε δυναμικα!!!!!!

Originally posted by semie
    Σε ευχαριστω πολύ καριτσάκι μου

Senior Member
    Κοριτσια μου ομορφα και γλυκα λοιπόν ειμαι πολύ χαρούμενη σημερα ολοκληρωσα την 5 εβδομαδα μου με απώλεια 1,4 κιλακι και ειμαι και αδιαθετη, σκεφτειτε και να μην ημουν :P συνολικα εχω χασει 9,5 κιλα γιουπιιιιιιι
    Σήμερα σαν επιβράβευση η διαιτολόγος μου με αφησε να κανω ελευθερο, μπορω να φαω οτι μαλακια θελω( θα φαω τσιζκεικ παγωτο και σοκολατινα και ενα σουβλακι για αλμυρο χιχι) αυριο μονοφαγια ομως να χαθουν οι σημερινες κρεπαλες :P

Page 6 of 18 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast