Νεο δυναμικό και ολοκληρωμένο ξεκίνημα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 18 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 264
    Senior Member
    Γεια σου brazil καλη μας αρχη! κι εγω δευτερα ξεκιναω. Αντε καλή μας επιτυχία! Να κάνεις ότι νομίζεις εσύ καλύτερο. Εγω επειδή θέλω να χάσω καμιά 10 κιλά θα αρχίσω με αυτό αρχικα και μετα παλι στη διαιτολογο για τα υπολοιπα

Διαιτολόγιο 1ης εβδομάδας

Πρωί:
Καφές ή Τσάι (ΧΩΡΙΣ ζάχαρη και ΧΩΡΙΣ γάλα) + 1 φρυγανιά σικάλεως + 1/2 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
(αντί χυμό μπορείτε να φάτε 120 γρ φρούτο Μήλο ή Πορτοκάλι ή Αχλάδι ή Ακτινίδιο)
Μεσημέρι:
120 γρ, Στήθος από Κοτόπουλο ή 120 γρ. Ψάρι (Γλώσσα ή Τόνο ή Βακαλάο ή Σολωμό)
+
120 γρ. λαχανικό (1 είδος από τα επιτρεπόμενα) (ντομάτα ή αγγούρι ή μαρούλι ή λάχανο ή κολοκυθάκια βραστά)
+ 2 φρυγανιές ΧΩΡΙΣ λάδι όλα.
Απόγευμα:
120 γρ φρούτο (Μήλο ή Πορτοκάλι ή Αχλάδι ή Ακτινίδιο) + καφές χωρίς ζάχαρη και χωρίς γάλα.
Βράδυ:
120 γρ. κοτόπουλο ή 120 γρ ψάρι χωρίς λάδι + 120 γρ. λαχανικό (1 είδος από τα επιτρεπόμενα) (ντομάτα ή αγγούρι ή μαρούλι ή λάχανο ή κολοκυθάκια βραστά)
+ 1 φρυγανιά σικάλεως
??????????????-
7η ημέρα αποτοξίνωση
09 πμ 1 μήλο
12 μμ 1 μήλο
03 μμ 1 μήλο
06 μμ 1 μήλο
09 μμ 1 μήλο + 1 χάπι Lassix
(αυτή τη μέρα δεν επιτρέπεται τίποτα άλλο εκτός από Καφέ- Τσάι- Νερό
10:30 μμ Ένα κοκτέιλ βιταμινών
(δηλαδή 1 βιταμίνη Καλίου + 1 βιταμίνη Ασβεστίου διαλυμένα και τα 2 σε μισό ποτήρι νερό)
    8η ημέρα:
Το πρωί εκτός από την πολυβιταμίνη σας που θα πίνετε κάθε πρωί θα πίνετε πάλι και το κοκτέιλ βιταμινών
    Διαιτολόγιο 2ης εβδομάδας
    Χρήσιμες Οδηγίες:
1. Για να έχετε την maximum απώλεια βάρους τηρήστε ακριβώς το διαιτολόγιο
2. Κάθε Πρωί υποχρεωτικά 1 πολυβιταμίνη + 1 ταμπλέτα Lipoacid
3. Kάθε Βράδυ υποχρεωτικά 1/2 κουταλάκι Herbalen
4. Aπαγορεύονται εντελώς: Ζάχαρη, Φρουκτόζη, Γαλακτοκομικά, Αλκοόλ και Ψωμί
    1η μέρα
?????
Πρωί:
1/2 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι ή 1 μέτρι φρούτο από τα επιτρεπόμενα (150 γρ) + καφές ΧΩΡΙΣ ζάχαρη και γάλα.
Μεσημέρι:
2 αυγά βραστά + 200 γρ. σαλάτα + 1 κουταλάκι λάδι + 1 τυράκι Linea light ή 1 κουταλάκι της σούπας Cottage Cheese
Βράδυ:
1 γιαούρτι άπαχο 0% + 1 φρούτο από τα επιτρεπόμενα
    2η μέρα
?????
Πρωί:
1/2 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι ή 1 μέτρι φρούτο από τα επιτρεπόμενα (150 γρ) + καφές ΧΩΡΙΣ ζάχαρη και γάλα.
Μεσημέρι:
Κοτόπουλο στήθος 130 γρ. (ψητό ή βραστό) ΧΩΡΙΣ λάδι
Βράδυ:
Το ίδιο με το μεσημέρι
    3η μέρα
?????
Πρωί:
Μεσημέρι:
Ψάρι ψητό ή τόνος σε νερό (130 γρ.) + 200 γρ. πράσινη σαλάτα (χωρίς ντομάτα) μαρούλι ή αγγούρι ή λάχανο ή μπρόκολο + 1 κουταλάκι λάδι ή κουταλιά σούπας μαγιονέζα light.
Βράδυ:
Το ίδιο με το μεσημέρι
    4η μέρα
?????
Πρωί:
Μεσημέρι:
120 γρ. φιλέτο άπαχο μοσχαρίσιο ή 120 γρ. κοτόπουλο ή 120 γρ. ψάρι + 120 γρ. λαχανικό
Απόγευμα:
1 φρούτο 150 γρ. από τα επιτρεπόμενα
Βράδυ:
Το ίδιο με το μεσημέρι
    5η μέρα
?????
Πρωί:
Καφές με ελάχιστο άπαχο γάλα + 1/2 ποτήρι νερό με 1/2 λεμόνι στιμένο
10 πμ: 1 αυγό + 1 ντομάτα
Μεσημέρι:
1 φιλέτο μοσχαρίσιο 120 γρ. ή στήθος κοτόπουλο 120 γρ. ή τόνο σε νερό 120 γρ + 1/2 αγγούρι
Απόγευμα:
1 φλυτζάνι γάλα άπαχο 0% ή 1 γιαούρτι 0%
Βράδυ:
    6η μέρα
?????
Πρωί:
Καφές με ελάχιστο άπαχο γάλα + 1/2 ποτήρι νερό με 1/2 λεμόνι στιμένο
10 πμ: 1 αυγό + 1 ντομάτα
Μεσημέρι:
1 φιλέτο μοσχαρίσιο 120 γρ. ή στήθος κοτόπουλο 120 γρ. ή τόνο σε νερό 120 γρ + 1/2 αγγούρι
Απόγευμα:
Βράδυ:
    7η μέρα ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ
?????
09 πμ 1 μήλο
12 μμ 1 μήλο
03 μμ 1 μήλο
06 μμ 1 μήλο
09 μμ 1 μήλο + 1 χάπι Lassix
(αυτή τη μέρα δεν επιτρέπεται τίποτα άλλο εκτός από Καφέ- Τσάι- Νερό
10:30 μμ Ένα κοκτέιλ βιταμινών
(δηλαδή 1 βιταμίνη Καλίου + 1 βιταμίνη Ασβεστίου διαλυμένα και τα 2 σε μισό ποτήρι νερό)
    8η ημέρα:
Το πρωί εκτός από την πολυβιταμίνη σας που θα πίνετε κάθε πρωί θα πίνετε πάλι
και το κοκτέικ βιταμινών

α. Γυναίκα 20 χρονών με υγιή οργανισμό σε 14 μέρες θα χει απώλεια 10 ? 12 κιλά βάρους και λίπους
(που θα αντιστοιχούν σε πόντους στην επιφάνεια του σώματος σε απώλεια 15 ? 17 κιλών)
β. Γυναίκα 42- 45 σε 23 μέρες έως και 10 κιλά
γ. ʼντρας 20 ? 35 ετών με υγιή οργανισμό σε 30 μέρες μπορεί να χάσει 20 ? 25 κιλά
δ. Γυναίκα 25 ? 35 ετών με πρόβλημα θυροειδούς και χαμηλό μεταβολικό ρυθμό σε 23 ημέρες έως 10 κιλά,
    Ένας άλλος βασικός συντελεστής που καθορίζει τον χρόνο απώλειας βάρους είναι με τι βάρος ξεκινάμε.
Όσο περισσότερο βάρος έχουμε τόσο μεγαλώνει η απώλεια.
    α. Στα 106 κιλά ? Γυναίκα ? υγιής οργανισμός ? Απώλεια 1ης εβδομάδας 6- 8.500 κιλά
β. Στα 77 κιλά ? Γυναίκα ? υγιής οργανισμός ? Απώλεια 1ης εβδ. 5.500 ? 7 κιλά
γ. Στα 90 κιλά ? Γυναίκα ? πρόβλημα θυροειδούς/ χαμηλές καύσεις ? Απώλεια 1ης εβδ. 5-6 κιλά
δ. Στα 100 κιλά ? ʼντρας ? υγιής οργανισμός ? Απώλεια 1ης εβδ. έως 10 κιλά
    Συγκεκριμένα
6 κιλά Min. 7-12 μέρες extra min 14 μέρες
10 κιλά Min 14-23 μέρες extra min 28 μέρες
15 κιλά Min 28 ? 35 μέρες extra min 40 μέρες
20 κιλά Min 40 ? 55 μέρες extra min 60 μέρες

Τι πρέπει να αγοράσω από το φαρμακείο:
1 κουτί Calcium Palma 1000 mg (βιταμίνες ασβεστίου + C)
1 Κουτί Lipoacid (της Synchroline)
1 Κουτί Herbalen (της Lanes)
1 Κουτί Kloref (βιταμίνες Καλίου)
1 Κουτί Πολυβιταμίνες (Centrum ή Vital Plus Q-10)
    Κάθε Πρωί (Υποχρεωτικά) 1 πολυβιταμίνη + 1 ταμπλέτα Lipoacid
Κάθε Βράδυ (Υποχρεωτικά) 1/4 κουταλάκι του γλυκού Herbalen
Κάθε 7η μέρα 8:30 μμ. 1 Lassix 40 mg ΚΑΙ 2 ώρες μετά το * κοκτέιλ βιταμινών
Κάθε 8η μέρα (δηλαδή μετά την αποτοξίνωση) ένα κοκτέιλ βιταμινών δηλαδή:
* σε 1/2 ποτήρι νερό 1 βιταμίνη Καλλίου Kloref + 1 βιταμίνη Calcium Palma

Senior Member
    Originally posted by TETH
    Καλα semie εισαι κουκλαρα!
    (εκανα αντ την pennou στο f/b, και σας ειδα και τις 2)
    μου επιτρεπεις να σε κανω αντ?
    που με ειδες καλε?ναι αμε φυσικα κανε με αντ!κ οποια αλλη θελει ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

Senior Member
    Ενδιαφερουσα οπτικη γωνια, αλλα γιατι τοσα πολλα φαρμακα?? Εγω επειδη ειμαι στον τομεα τησ υγειας, ειμαι αντιθετη στην ληψη τοσων φαρμακων και βιταμινων... επιβαρυνουν το συκωτι μας...

Την ειχες ξανακανει την διαιτα αυτη στο παρελθον και ειχε λειτουργησει?? Και οντως εχει τοσο γρηγορα αποτελεσματα??

Αχ κι εγω δεν τον θελω τον διαιτολογο καθολου... ασ χασω καποια κιλα (ελπιζω) μονη μου και μετα...

Senior Member
    Τα αγορασα εχτες. Πωλουνται χωρις ιατρικη συνταγη κι απο οτι μου επε η φαρμακοποιος τα παιρνουνε για διαιτες.Απο την αλλη καλυτερα βιταμινουλες παρα lipotox, reductil και αλλα σκευασματα που δεν κανουν τπτ. Εσυ τι λες που εισαι πιο ειδικη?
    οχι δεν την εχω ξανακανει αλλα εχω ακουσει παρα πολλα. Ειναι διαιτα που βρηκα της Βουτσινα που κανουν ολοι οι διασημοι.
    Τοσ βαρεθηκα τους διαιτολογους και αυτη τη στιγμη θελω αποτελεσμα. Μονο ταλεφτα σου θελουν...Ας χασω τα πρωτα 10 και μετα θα αρχισω κι εγω προγραμματα διαιτολογων που εχω. Αλλα τωρα επειγομαι!!!

Senior Member
    Originally posted by nifitsa
    Τα αγορασα εχτες. Πωλουνται χωρις ιατρικη συνταγη κι απο οτι μου επε η φαρμακοποιος τα παιρνουνε για διαιτες.Απο την αλλη καλυτερα βιταμινουλες παρα lipotox, reductil και αλλα σκευασματα που δεν κανουν τπτ. Εσυ τι λες που εισαι πιο ειδικη?
    οχι δεν την εχω ξανακανει αλλα εχω ακουσει παρα πολλα. Ειναι διαιτα που βρηκα της Βουτσινα που κανουν ολοι οι διασημοι.
    Τοσ βαρεθηκα τους διαιτολογους και αυτη τη στιγμη θελω αποτελεσμα. Μονο ταλεφτα σου θελουν...Ας χασω τα πρωτα 10 και μετα θα αρχισω κι εγω προγραμματα διαιτολογων που εχω. Αλλα τωρα επειγομαι!!!
    βασικα το reductil εκοβε οντως την ορεξη απλα ηταν πολύ επικινδυνο κ αποσύρθηκε και το lipotox ειναι φυτικο κ εμενα με εχει βοηθησει αρκετα.αυτα...καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!

Senior Member
    Οχι αυτα εγω για καποιες βιταμινες ελεγα που αγορασα. Αν διαβασεις τη διαιτα που εγραψα θα καταλαβεις. Εξαλλου διαβασα οτι τα reductil εχουν αποσυρθει. Ο,τι μας βοηθαει ειναι καλο. Εσυ εχει δει αποτελεσμα με τα lipotox?

Senior Member
    τι να σου πω, γενικα ειμαι ευχαριστημενη απο την πορεια μου, αν σκεφτεις οτι κανω μονο ενα μηνα διαιτα κ παω καλα.(ετσι νοιωθω δλδ).τωρα αλλος ισως ηθελε να χανει 10 κιλα το μηνα!εμενα παντως με βοηθάει,τωρα εστω κ να ναι ψυχολογικο καθαρα δε με νοιαζει.αρκει εγω να συνεχίζω δυναμικα!

τα ρεντουκτιλ εχεις δικιο τα αποσύρανε γιατι ηταν οντως επικίνδυνα.
    διάβασα τη διαιτά σου κ καταλαβα οτι μιλας για βιταμίνες.ειμαι ασχετη απ αυτα οποτε δεν εχω άποψη.σου ευχομαι μεσα απ τν καρδια μου παντως να τα καταφέρεις!

Senior Member
    Mη νομιζεις κι εγω ασχετη ειμαι με τα φαραμακα αλλα τα αγορασα και απο Δευτερα θα τα λεμε επι της ουσιας!!
    Σκοπος ειναι να γινει η αρχη γιατι και πιο παλια που θυμαμαι η αρχη ηταν δυσκολη. Οταν ειχα κατεβει αποτα 80 τσακα τσακα εφτασα στα 70!!
    Σας ευχαριστω πολύ. Θα τα πουμε τη Δευτερα! Φιλια

Senior Member
    Γεια σας κι απο μενα παλι!

Πραγματικα nufitsa θα με ενδιεφερε να μου πεις τα αποτελεσματα της διαιτας που λες. Ειναι της Βουτσινα ειπες?

Την κοιταξα λιγο την διαιτα και ειδα οτι ειναι πραγματικα χαμηλων θερμιδων. Ελπιζω πραγματικα να δεις τα αποτελεσματα που θελεις. Σε καταλαβαινω που λες οτι θελεις αποτελεσματα... ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΙΩΘΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ...

Σε παρακαλω ενημερωσε μας... θα περιμενω!

Senior Member
    Mεινε ησυχη brazil, θα τα γραφω όλα μια-μια μερα αναλυτικα. Πως αισθανομαι, ποσο χανω αν αξίζει τελικα ο κόπος....κι ευχομαι να αξίζει.
    Ναι ειναι της Βουτσινα και σιγουρα δεν ειναι σωστη δίαιτα,(το ξερω γιατι εχω κανει ουκ ολιγες) αλλα όλοι αυτοι που πανε και σκανε τα 800αρια δεν ειναι μλκες όλο και καποιο αποτελεσμα θα βλέπουν.
    Brazil μου και οποιος άλλος ενδιαφερεται, θα σας κραταω ενήμερους...!!! Καλά ξεφορτώματα να έχουμε!!!

Senior Member
    Originally posted by nifitsa
    Mεινε ησυχη brazil, θα τα γραφω όλα μια-μια μερα αναλυτικα. Πως αισθανομαι, ποσο χανω αν αξίζει τελικα ο κόπος....κι ευχομαι να αξίζει.
    Ναι ειναι της Βουτσινα και σιγουρα δεν ειναι σωστη δίαιτα,(το ξερω γιατι εχω κανει ουκ ολιγες) αλλα όλοι αυτοι που πανε και σκανε τα 800αρια δεν ειναι μλκες όλο και καποιο αποτελεσμα θα βλέπουν.
    Brazil μου και οποιος άλλος ενδιαφερεται, θα σας κραταω ενήμερους...!!! Καλά ξεφορτώματα να έχουμε!!!
    Καλη αρχη!!! Ειλικρινα ελπιζω να τα καταφερεις, γιατι μου φαινεται πολυ σκληρη διαιτα.

Ο φοβος μου μονο ειναι μην διαλυσεις τον μεταβολισμο σου και μετα δεν μπορεις να χασεις...

Αλλα, θα δουμε, περιμενουμε νεα!!

Καλα ξεφορτωματα οντως!!

Member
    κοριτσια η αποψη μου ειναι οτι με τοσο στερητικες διαιτες απλα χανεις κιλα αλλα .... μετα τα ξανα παιρνεις και πιο πολλα! ο οργανιοσμος δεν μπορει να τρεφεται μια ζωη με αυτα! πρεπει να τα χανουμε αργα και υγιεινα!! τι να το κανετε αν σε ενα μηνα εχετε χασει 10 κιλα και μετα μπλοκαρει ο μεταβολισμοσ σας και παρετε 15 κιλα???? ΑΡΓΑ , ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ! ολα τα χρειαζεται το σωμα μας αλλα απο λιγο! βλεπω οτι ειναι πολυ φορτωμενη απο χαπακια-βιταμινες κατι που με προβληματιζει!

Senior Member
    αυτη η διαιτα σε κανει να χασεις γρηγορα ομως οταν θα πρεπει να την σταματησεις θα παρεις τα διπλά,
    Σκεφτείτε λίγο ποσα συμπληρωματα πρεπει να παιρνει καποιος για να την κανει, αυτο δεν σας βαζει σε σκεψεις οτι ειναι ελλειπή σε βταμινες και ιχνοστοιχεία?

Junior Member
    κοριτσια αυτη η διαιτα ειναι ΑΚΡΩΣ επικυνδινη!! Lasix?? to Lasix ειναι διουρητικο (φουροσεμιδη) κ μαλιστα ισχυρο.Χορηγειται ΜΟΝΟ με ιατρικη συνταγη σε ασθενεις...μπορει να προκαλεσει απο αφυδατωση κ υποταση εως σοβαρες ηλεκτρολυτικες διαταραχες ...( του καλιου !!)

οσο για την συγκεκριμενη διαιτιλογο ασ'τα καλυτερα ... την εχουν παει στα δικαστηρια πολλοι πελατες της, εχει ενα σωρο καταγγελιες κτλ

Senior Member
    Kαλημερουδια!! Αρχικά να σας ευχαριστήσω όλες για το ενδιαφέρον σας. Πιστεψτε με ότι πριν ένα χρόνο αν κάποια από εσάς αποφάσιζε να αεχίσει τέτοια διατροφή θα της έλεγα τα ίδια και χειρότερα. Δυστυχώς η ψυχολογία μου αυτή τη στιγμή δεν είναι καλά και βλέπω τη ζυγαριά μου να μου ανεβάζει 2-2 τα καταραμμένα τα κιλα!
    Μια δοκιμή θα κάνω να πέσουν μερικά πρώτα, να ανέβει και λίγο η ψυχολογία και να συνεχίσω σωστή διατροφή.
    Γιατί ως γνωστον κιλά και ψυχολογία είναι ποσά αντιστρόφως ανάλογα...!!!

Ξεκίνησα λοιπόν!
    Πρωινό ζύγισμα 93,1

Πρωινό
    1 πορτοκάλι στιμμένο
    1 ποτήρι τσαι σκέτο
    1 lipoacid
    1 πολυβιταμίνη
    (το προγραμμα ελεγε και μια φρυγανιά σικάλεως αλλα δεν έχω, θα βγω να πάρω να έχω τουλάχιστον για το μεσημερι)...

Αυτά προς το παρόν....φιλάκια

Page 4 of 18 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast