Νεο δυναμικό και ολοκληρωμένο ξεκίνημα - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 264
    Senior Member
    Πρώτα από ολα κοριτσια σας ευχαριστω παααααρα παααρα πολύ, εχετε απόλυτο δικιο, απλα ειναι και καποιοι αλλοι παραγοντες που μου ριχνουν τοσο πολύ την ψυχολογία, ειμαι ομως ηδη καλύτερα γι'αυτο και για λιγες ημερες δεν εμπαινα, εκανα ας το πουμε μια ανασυγκροτηση για να παρω τα πανω μου
    χθες ολοκληρωθηκε και η 13 εβδομαδα διατροφής με απώλεια 2,200 δεν λεω ειναι πολύ καλα αλλα λογω βαπτισης και μαλακινσης εγκεφαλου την προηγουμενη εβδομαδα την ακυρωσα που πηρα 2,200 και τα εχασα αυτη που μας περασε, με εφερε καπως πισω και στον στοχο που ειχα γιατι ημουν σιγουρη οτι θα τα εφτανα τα 123, χθες ημουν 125,5 αλλα δεν το βαζω κατω για μια τρικλοποδια, προσπαθω να σκεφτομαι πολυ θετικά και να ξερετε με βοηθατε πολλυ σε αυτό

Senior Member
    Καλημέρα, σημερα ολοκληρώθηκε και η 14 εβδομαδα με 2,7 κιλα απώλεια, ειμαι παρα πολύ ικανοποιημένη και δυναμωμενη να συνεχισω γερα για την επομενη εβδομαδα μιας που θα ειμαι και αδιαθετη

Senior Member
    Καραμέλα, σκίζεις. Ψυχολόγα δεν είμαι, αλλά ξέρω καλά ότι όσο βλέπει κανείς έστω και το ελάχιστο αποτέλεσμα, παίρνει ώθηση για να προχωρήσει παραπέρα. Η σκέψη που εξέφρασε η γρανίτα [μα κάτι ονόματα που έχετε κι εσείς και μου τρέχουν τα σάλια, τουλάχιστον είστε και οι δύο ολιγοθερμιδικές], ότι δηλαδή αν δεν είχαμε ξεκινήσει να προσέχουμε, θα ήμασταν τώρα όλες στα αρχικά μας κιλά, είναι πιστεύω η ενθαρρυντικότερη σκέψη που μπορεί να κάνει κανείς όταν απογοητεύεται.

Για μένα επίσης δουλεύει πολύ καλά και το εξής κόλπο: Με το που μου έρχεται να κάνω καμιά υπερβολή ή βαριέμαι να κάνω πους απς, ή βλέπω να έχω πάρει κανένα κιλό, τρέχω αμέσως και βάζω ένα λατρεμένο κάπρι το οποίο είχε έξι χρόνια να καταφέρει να μου ανέβει πάνω από το γόνατο και τώρα κλείνει στο χαλαρό και είναι και κάπως φαρδουλούτσικο.

Μετά από αυτό, γίνομαι πάντοτε υπάκουο αγγελούδι, χεχε...

Senior Member
    Τώρα που είπα αυτό για τα νικς σας, θυμήθηκα τη μακαρίτισα τη θεία μου την Πίτσα, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΧ ΑΧΑΧΑ!!!

Senior Member
    Originally posted by papa_justify
    Καραμέλα, σκίζεις. Ψυχολόγα δεν είμαι, αλλά ξέρω καλά ότι όσο βλέπει κανείς έστω και το ελάχιστο αποτέλεσμα, παίρνει ώθηση για να προχωρήσει παραπέρα. Η σκέψη που εξέφρασε η γρανίτα [μα κάτι ονόματα που έχετε κι εσείς και μου τρέχουν τα σάλια, τουλάχιστον είστε και οι δύο ολιγοθερμιδικές], ότι δηλαδή αν δεν είχαμε ξεκινήσει να προσέχουμε, θα ήμασταν τώρα όλες στα αρχικά μας κιλά, είναι πιστεύω η ενθαρρυντικότερη σκέψη που μπορεί να κάνει κανείς όταν απογοητεύεται.

Για μένα επίσης δουλεύει πολύ καλά και το εξής κόλπο: Με το που μου έρχεται να κάνω καμιά υπερβολή ή βαριέμαι να κάνω πους απς, ή βλέπω να έχω πάρει κανένα κιλό, τρέχω αμέσως και βάζω ένα λατρεμένο κάπρι το οποίο είχε έξι χρόνια να καταφέρει να μου ανέβει πάνω από το γόνατο και τώρα κλείνει στο χαλαρό και είναι και κάπως φαρδουλούτσικο.

Μετά από αυτό, γίνομαι πάντοτε υπάκουο αγγελούδι, χεχε...
    έτσι ακριβώε ειναι οπως τα λες εσυ και η γρανίτα, το καλο ειναι οτι το εχ χωνεψει αυτο
    εχω και ψυχολογικη υποστηριξη απο ειδικο και ειναι ενα μεγαλο πλεονεκτημα αυτο

Senior Member
    bravo βρε καραμελίτσα, πολύ σε χαίρομαι φτου φτου φτου!

Senior Member
    κοριτσαρες μου ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη ολοκληρωσα την 16 εβδομαδα προσπαθειας με απώλεια 1,6 κιλα αλλα δεν ειναι αυτο που με χαροποιεί τόσο αλλα το οτι εφτασα τον στοχο που εχω βαλει για τις 6/8
    ψυχολογια σουπερ και συνεχιζω ακαθεκτη

Καραμέλα μου είσαι θεά!! Με το καλό η αλλαγή δεκάδας!!!

Senior Member
    Σε ευχαριστω dew μου αλλα εγω ζηλευω εσενα που ειδες διψηφιο αλλα που θα παει θα δω κι εγω

Senior Member
    Είμαι πολύ πολυ χαρουμενη σημερα, άλλαξα δεκαδα ειδα επιτελους 119,9 ελπίζω να το κρατησω και αυριο να ειμαι πιο κατω

Senior Member
    +10000000000

Senior Member
    Originally posted by karamela
    Είμαι πολύ πολυ χαρουμενη σημερα, άλλαξα δεκαδα ειδα επιτελους 119,9 ελπίζω να το κρατησω και αυριο να ειμαι πιο κατω
    ΥΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑΑΗΗΗΗΗ! :thumbup::thumbup::thumbup:

Τέλεια καραμέλα!!! Στον αγύριστο το 20 και να μη το ξαναδούμε ποτέ (ούτε εσύ, ούτε εγώ)!!

Senior Member
    Παιδια σας ευχαριστω ολους
    DEW μου ναι να μην το ξαναδουμε ΠΟΤΕ

Σήμερα ολοκληρωσα την 17 εβδομαδα με απώλεια 1,5 κιλο, αλλαξα δεκαδα και εχω φτασει και πιο κατω απο τον στοχο που ειχα για τις 6/8 είμαι πολυ χαρουμενη και δυνατη για να συνεχισω

Junior Member
    μπραβο καραμελα, σ αξιζουν συγχαρητηρια!

Page 9 of 18 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast