γεια σας και παλι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

γεια σας και παλι

χρονια πολλα!Και παλι εδω,ελπιζω για καλο!Παλευω με το βαρος μου απο τοτε που με θυμαμαι και μαντεψτε ποιος ειναι ο νικητης!Τα παραπανισια κιλα φυσικα!
    Ειμαι σιγουρα επιρρεπης στην λεγομενη συναισθηματικη πεινα:αγχος,ανια,στενοχωρι� �,μοναξια,τα παντα ικανοποιει το φαγητο.Η αληθεια ειναι οτι μονο ανωνυμα το ομολογω αυτο και αυτος ειναι ο λογος που βρισκομαι εδω:για συμπαρασταση απο ατομα που καταλαβαινουν αυτο το προβλημα.Ελπιζω να σας εχω συμπαραστατες μου!

Senior Member
    Καλωσηρθες κ παλι λοιπον! κ καλη αρχη!
    πες μας περισσοτερα ομως για σενα αν θες...
    καλη δυναμη! ολοι πανω κατω στο ιδιο καζανι βραζουμε, κι αν οχι στο ιδιο σιγουρα στο διπλανο!

Senior Member
    Χρόνια πολλά και ξανακαλωσόρισες!
    Η συναισθηματική πείνα είναι η γνωστή και πάρα πολύ επικίνδυνη παγίδα, ιδίως για μας τις γυναίκες, που ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ πως με το αλόγιστο φαγητό θα υποκαταστήσουμε αυτά που μας λείπουν.
    Δεν θα πρωτοτυπήσω λέγοντας πως δυστυχώς κοντά στο ένα πρόβλημα που ήδη έχουμε, πχ μοναξιά, αποκτούμε και ένα δεύτερο, αυτό της παχυσαρκίας. Κανένας δε βρήκε το φίλο, το σύντροφο την ευτυχία, τη γαλήνη και την ολοκλήρωση στον πάτο του πιάτου του ή του ποτηριού του. Ας το εμπεδώσουμε -επιτέλους- αυτό και ας συνεχίσουμε την προσπάθεια. Φιλιά και καλές επιτυχίες!