Results 1 to 5 of 5
Thread: βοηθεια!!
-
07-04-2010, 14:06 #1
βοηθεια!!
εχω απελπιστει! εδω κι ενα χρονο καθε βραδυ αδειαζω ολο το ψυγειο και μετα βαζω δαχτυλα για να τα βγαλω.. εχω απομακρυνθει απ'ολους, δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα ουτε να μιλησω σε κανεναν και καθε μερα μου φαινεται ολο και πιο δυσκολο να σηκωθω απ΄το κρεβατι... δεν ξερω τι να κανω πια καθε φορα λεω θα σταματησω και καθε βραδυ το ιδιο!! και το πιο χαλια απ'ολα ειναι οτι κανονικα πριν ξεκινησει ολη αθτη η ιστορια δεν ειχα ποτε προβλημα με το βαρος μου, δεν ξερω τι με επιασε πριν δυο χρονια και σταματησα να τρωω, εφτασα 38 κιλα και μετα ολο αυτο.. τι να κανω? παρακαλω βοηθεια!!!
- 07-04-2010, 14:14 #2
γεια σου και προσπαθησε να ηρεμήσεις!ποσα κιλα εισαι τωρα?εχεις προσπαθησει να μιλησεις στους δικους σου?η σε καποιον ειδικο?μην απελπιζεσαι για ολα υπαρχει λυση αρκει να το παρεις αποφαση και να βρεις μεσα σου τη δυναμη να αγαπησεις τον εαυτο σου!εμεις θα ειμαστε εδω για σενα!
07-04-2010, 17:05 #3
Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αλήθεια! Δεν έχω καθόλου χρόνο να πάω να δω κάποιον αν και το θέλω πολύ.. όλο το αναβάλω όμως... Είμαι 48 κιλά, αλλά δεν είναι τόσο τα κιλά όσο ότι νιώθω οτι η μεγαλύτερή μου 'ευχαρίστηση΄είναι να γυρίσσω σπίτι και να φάω! Κι όσο κι αν νιώθω απαίσια μετά και λέω τέρμα την επόμενη μέρα πάλι το 'ξεχνάω'... Νίωθω πολυ καλύτερα τώρα πάντως που βρήκα ανθρώπους να μιλήσω, πολύ πιο δυνατή και πολύ πιο έτοιμη.. ελπίζω να δουλέψει! Ευχαριστω παρα παρα πολύ!!!
07-04-2010, 17:40 #4
τι υψος εχεις?
07-04-2010, 23:22 #5
Originally posted by kk1105
εχω απελπιστει! εδω κι ενα χρονο καθε βραδυ αδειαζω ολο το ψυγειο και μετα βαζω δαχτυλα για να τα βγαλω.. εχω απομακρυνθει απ'ολους, δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα ουτε να μιλησω σε κανεναν και καθε μερα μου φαινεται ολο και πιο δυσκολο να σηκωθω απ΄το κρεβατι... δεν ξερω τι να κανω πια καθε φορα λεω θα σταματησω και καθε βραδυ το ιδιο!! και το πιο χαλια απ'ολα ειναι οτι κανονικα πριν ξεκινησει ολη αθτη η ιστορια δεν ειχα ποτε προβλημα με το βαρος μου, δεν ξερω τι με επιασε πριν δυο χρονια και σταματησα να τρωω, εφτασα 38 κιλα και μετα ολο αυτο.. τι να κανω? παρακαλω βοηθεια!!!
Κάνε μια προσπάθεια και θα δείς οτι και χρόνο θα βρείς αλλά και λύση στο πρόβλημα σου.
Καλή τύχη σου εύχομαι.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση