Results 1 to 15 of 26
Thread: xmmm...daktulios..
-
07-04-2010, 16:33 #1anastasia&marilouGuest
xmmm...daktulios..
kalhspera!xronia polla xristos anesth! eimai neo melos!exv polleeeees erwthseis!boithiste me oso mporeite!Eimai 25 xronwn 96 kila,ypsos 1.71 kai exw mia mpempa 2 1/2 mhnwn.Skeftomoun apo perusi to daktulio prin meinw egkuos alla emeina kai oups!akurwthike!Tvra loipon pou mporv ekleisa rantevou gia thn trith pou mas erxetai. O giatros einai o k. mpotoulas(athina).thelv plhrofories sxetika me ti prepei na proseksw ti na rwthsw prin me kseranoun ston upno ti prepei na fobamai ktl!tha nomizete oti ta kila den einai upervolika alla mia zwh exw barethei tis diaites xwris apotelesma!thelw na paw 60 prwta o theos!tha prolabw mexri ton augousto na kukloforw kormara sthn paralia agkalia me to mpempaki mou?H zhtaw polla k polu nwris?
- 07-04-2010, 21:58 #2
Καταρχήν καλωσήρθες.
Κατά δεύτερον σε βλέπω να έχεις πάρει αψήφιστα το θέμα επέμβαση παχυσαρκίας,κάτι σαν αμυγδαλές.
Κατά τρίτον,αν ο δακτύλιος δεν ταιριάζει στο διατροφικό σου ιστορικό(θεωρώ ότι δεν έχεις βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό)ξέχνα το αποτέλεσμα,θα είναι σαν να είσαι σε μόνιμη δίαιτα και θα έχεις υποστεί και χειρουργείο.Αν είναι να καταλήξεις έτσι,τότε κάνε δίαιτα.
Τέταρτον,οι επεμβάσεις παχυσαρκίας γίνονται για να είμαστε υγιείς και όχι μοντέλα.Σαφώς θα βελτιωθεί και η εικόνα αλλά μετά ίσως χρειαστούν επανορθωτικές πλαστικές.
Πέμπτον υπάρχουν αποτελεσματικότερες μέθοδοι του δακτύλιου(πχ σλήβ) αναλόγως το ιστορικό του καθενός και με καλύτερα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου που είναι και το ζητούμενο.
Σόρρυ αλλά πολύ επιφανειακά το έχεις εκλάβει το θέμα.
Ναι στην επέμβαση αλλά όχι μια επέμβαση για όλους κάνει δεν κάνει μόνο και μόνο επειδή αυτή ξέρει να κάνει ένας γιατρός.
Όχι χειρουργείο για το χειρουργείο.
Καλό ψάξιμο.
08-04-2010, 09:23 #3
Καλωσήρθες κι από μένα!
Λοιπόν έχω κάνει δακτύλιο και να σε ενημερώσω μετά από την εμπειρία μου πως ο δακτύλιος είναι ένα εργαλείο, που ναι, θα σε βοηθήσει στην προσπάθειά σου να αδυνατίσεις. Μόνον αυτό. Από μόνος του δεν θα κάνει απολύτως τίποτα.
Τον πρώτο μήνα χάνονται πολλά κιλά, γιατί ουσιαστικά δεν τρως στερεά τροφή. Μετά έρχεται η δίαιτα και τέλος -αυτό εμένα τώρα μου το έσκασαν, μου το έκρυβαν πριν- η άσκηση. Πάντως 35 κιλά δεν θα χάσεις ως το καλοκαίρι, αυτό σου το λέω με βεβαιότητα. Επίσης, μπορείς από τώρα να ξεχάσεις τα γλυκά, τα ποτά, τα πατατάκια και όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που σε πάχυναν.
Και τώρα το θετικό της υπόθεσης: Με τον δακτύλιο -εγώ προσωπικά- έχω την εγγύηση πως τουλάχιστον δεν θα παχύνω. Για να παχύνεις πρέπει να προσπαθήσεις πολύ. Να τρως παστίτσια, γύρους, γαριδάκια, να πίνεις ουίσκυ, να τρως σοκολάτες και μετά από όλα αυτά, άντε να πάρεις και κανένα κιλό.
Η άσκηση τώρα: Περπάτησα χθες για πρώτη φορά 3 χλμ και ως σκουριασμένη και αγύμναστη που είμαι, πιάστηκα ολόκληρη. Αυτό πρέπει να το επαναλαμβάνω σε τακτική βάση, αν θέλω το απόλυτο αποτέλεσμα.
Τον γιατρό σου δεν τον ξέρω, χειρουργήθηκα στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα σου πάρει πρώτα το ιστορικό και μετά θα αποφασίσετε μαζί. Θα σου τονίσει το αργό και προσεκτικό μάσημα, γιατί αλλιώς ο εμετός καραδοκεί. Επίσης, θα πρέπει τον δακτύλιο να τον κρατήσεις χρόνια, να τον κάνεις φιλαράκι, γιατί ναι μεν, το στομάχι αλλάζει, το μυαλό όμως?
Αν λοιπόν είσαι διατεθειμένη να ακολουθήσεις τις οδηγίες αυτές και να συμμορφωθείς, τότε από μένα καλή, καλή σου επιτυχία! Το ξέρω πως μετά από αναρίθμητες δίαιτες, καταπότια, σκονάκια, τσάγια, χάπια, κρέμες και όλα τα συναφή έχεις κουραστεί και θέλεις να κάνεις κάτι αποτελεσματικό και μόνιμο.
Θα περιμένουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Φιλιά!
08-04-2010, 09:36 #4anastasia&marilouGuestΣε ευχαριστω Αva,νασαι καλα!Ξερω οτι θελει τρομερη προσπαθεια,δεν ειναι παιχνιδι κ δεν παυει να ειναι χειρουργειο,Σκεφτομαι ομως κ αυτο που ανεφερες...Κατα καιρους ολα αυτα τα χρονια οτι εχω χασει το εχω ξαναπαρει..Τωρα ενα παραπανω με την γεννα..Βαρεθηκα συνεχεια τα ιδια...αλλοι μου λενε οτι δεν εχω το ΠΡΟΒΛΗΜΑ για δακτυλιο(Ειμαι ψηλη κ σουλουπομενη υποτιθεται)αλλα δεν παυει ναναι 100 κιλα κ αν το αφησω θα ανεβει κ αλλο με τα χρονια...Αυτο θελω να προλαβω,δεν θελω να φτασω τα χειροτερα σε δεκα χρονια..Τη ζωη μου θελω να την χαρω απο τωρα!
08-04-2010, 09:43 #5
Kαλή τύχη Αναστασία, με το καλό να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου.
08-04-2010, 09:50 #6anastasia&marilouGuestΣε ευχαριστω πολυ! και σε σενα ευχομαι το ιδιο!
08-04-2010, 09:56 #7
Για να προχωρήσεις στο δακτύλιο δε χρειάζεται να έχεις ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Αν είχες ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ θα έπρεπε να προχωρήσεις σε πιο αποτελεσματικές και μη αναστρέψιμες χειρουργικές επεμβάσεις.Εγώ πάντως, που δεν είμαι ψηλή, έφτασα στο μη περαιτέρω, στα 99 κιλά. Και πάλι μου είπε ένας τραυματιοφορέας πως είμαι λάιτ περίπτωση. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Αν δεν ήμουν έξω ακριβώς από το χειρουργείο εκείνη τη στιγμή και τόσο πάρα πολύ αγχωμένη και στενοχωρημένη, θα σηκωνόμουν από το φορείο μου και θα τον φιλούσα! Δεν ήξερε βέβαια ο καλός αυτός άνθρωπος πως τα δύο τελευταία χρόνια είχα πάρει 24 κιλά, από 12 δηλαδή το χρόνο. Που θα έφτανα λοιπόν? ʼσε καλύτερα, ας μην το σκέφτομαι...
Και κάτι ακόμη: Με το δακτύλιο θα μπορέσεις να κάνεις και δεύτερο μωράκι, αρκεί να συνεργαστούν ο γιατρός σου και ο γυναικολόγος σου.
Μακάρι να γίνει το καλύτερο για σένα, μακάρι να βρεις τη λύση σου, όποια και αν είναι αυτή.
08-04-2010, 10:21 #8anastasia&marilouGuestΝα σε ρωτησω κατι βλεποντας το τικερ σου..?επειδη πανω κατω στα ιδια ειμαστε κ στα ιδια θελουμε να φτασουμε...ποτε εβαλες το δακτυλιο?σε ποσο καιρο χανεις δλδ τα πρωτα δεκα?
08-04-2010, 10:26 #9
Τα οκτώ πρώτα τα έχασα τον πρώτο μήνα, το δεύτερο έχασα τρία, τον τρίτο έκανα κακά πράγματα και πήρα ένα και τώρα έχασα άλλα δύο. Γι' αυτό μιλάω για προσπάθεια. Μόλις χαλάρωσα, ουπς, να σου ο γιατρούλης μου με ξεφτίλισε! Τώρα πίνω γάλα, τσάι του βουνού, τρώω σωστά, άρχισα το βάδισμα και έχω σκοπό όταν ξαναπάω στο γιατρό μου να έχω χάσει τουλάχιστον άλλα δύο κιλά.
Για τέτοιες απώλειες μιλάμε λοιπόν. Γνώρισα στο γιατρό μία κοπέλα που μου είπε πως έχασε 35 κιλά σε δύο χρόνια, αυτός είναι ο ρυθμός.
08-04-2010, 10:29 #10anastasia&marilouGuestΑ τοσο καλα...Αν μιλαμε για τετοιες απωλειες...Εμενα μια φιλη μου μπηκε 108 πριν δεκα μηνες και τωρα ειναι 62...δεν ειναι φυσιολογικο αυτο?
08-04-2010, 10:35 #11
Δεν ξέρω, μάλλον παίζει και από οργανισμό σε οργανισμό. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Πόσα κιλά είσαι, τι μεταβολισμό έχεις, τι προσπάθεια κάνεις, κλπ, κλπ. Σου είπα, η μοναδική σταθερή είναι ότι δε γίνεται να παχύνεις. Όχι βέβαια πως δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις. ʼκουσα -μακάρι να είναι ράδιο αρβύλα- πως κάποιος πήρε 50 κιλά με δακτύλιο, γιατί έτρωγε γλυκά και δεν πήγαινε να τον παρακολουθήσει ο γιατρός του.
Μάλλον όλα είναι φυσιολογικά. Αυτό θα το συζητήσεις με το γιατρό στο ραντεβού και θα ήθελα να με ενημερώσεις.
08-04-2010, 10:40 #12anastasia&marilouGuestΕχω ηδη μιλησει με το γιατρο..Οταν ημουν στα 86(προ εγκυμοσυνης)Αυτα που μουχε πει σε γενικες γραμμες ειναι τα εξης..
Αν εισαι παιδι της ζαχαρης δεν υπαρχει λογος να κανεις δακτυλιο,οποιοδηποτε γλυκο περναει σαν νερακι κ μπορεις να καταναλωσεις μεγαααλη ποσοτητα.
Γενικα δεν με ειχε παροτρυνει να τον κανω γιατι δεν εχω προβλημα ουσιαστικα κ θα μου τον εκανε μονο απο προληπτικης αποψης αν το ηθελα πραγματικα.(Για να μην παρω αλλα στο μελλον γιατι εχω τετοια ταση)
Για να με εκμεταλευτει ουτε που του περασε απο το μυαλο(Αληθεια ποια ειναι η τιμη φετος?)
08-04-2010, 10:49 #13
Φαίνεται σοβαρό και υπεύθυνο άτομο ο γιατρός σου. Σου είπε αλήθεια. Τα γλυκά, όσο σκληρά και αν είναι, περνάνε από το δακτύλιο. Έκανα το τεστ, πίστεψέ με. Τα φαγητά όμως όχι. Εκεί, να μασάς, να μασάς, να τρως μικρές μπουκίτσες, για να μην πνιγείς. Παίζει ρόλο και ο δείκτης μάζας σώματος. Θα πρέπει να συγκεντρώνεις το 40άρι για να χειρουργηθείς.
Τώρα αυτό το προληπτικά θέλει πολλή σκέψη. Να μην το κάνεις και να ρισκάρεις το αποτέλεσμα και ίσως να χρειαστεί να το κάνεις μετά, που θα έχεις σπάσει το φράγμα των κιλών ή να το κάνεις και μετά ίσως να μετανιώσεις γιατί θα σκεφτείς ότι μα και με δίαιτα το ίδιο θα πετύχαινα? Εσύ αποφασίζεις. Ευτυχώς.
Όσο για το κόστος: στο Διαβαλκανικό 5.000,00 ευρώ.
08-04-2010, 11:02 #14anastasia&marilouGuestΤο διαβαλκανικο ειναι δημοσιο αν θυμαμαι καλα?γιατι ο γιατρος μου ειναι ιδιωτικοσ χωρις ασφαλειες κ τετοια...και μου το αφηνει 5000..Ειναι μεγαλο το διλημμα...Απο τη αλλη λες..τοσα λεφτα εχω δωσει τοσα χρονια ,ας τα δωσω μαζεμενα αλλα να εχω ενα αποτελεσμα για μια ζωη,με συνεχη προσπαθεια βεβαια...
08-04-2010, 11:13 #15
Originally posted by Ava
Σου είπα, η μοναδική σταθερή είναι ότι δε γίνεται να παχύνεις. Όχι βέβαια πως δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις. ʼκουσα -μακάρι να είναι ράδιο αρβύλα- πως κάποιος πήρε 50 κιλά με δακτύλιο, γιατί έτρωγε γλυκά και δεν πήγαινε να τον παρακολουθήσει ο γιατρός του.
Καλοπροαίρετα στα λέω να μην κάνεις κάτι που δεν σου ταιριάζει.Η σληβ πλεονεκτεί γιατί σου κόβει και την όρεξη επιπρόσθετα,πράγμα που ο δακτύλιος δεν πετυχαίνει.Αλλά και εκεί με τα γλυκά υπάρχει θέμα.Αν και τα κιλά που λες μάλλον για σληβ παραπέμπουν και αν τρως γλυκά,σε ελαφριά παράκαμψη(μικρό μπαι πας),για να μην βρεθείς σε 10 χρόνια πάλι στο τραπέζι.
Εξακολουθώ να σκέφτομαι τον ίδιο άνθρωπο
20-07-2025, 18:57 in Σχέσεις και Επικοινωνία