Results 16 to 27 of 27
Thread: namai k egwwww!kainougia!
-
08-04-2010, 10:51 #16irenepGuestOriginally posted by anastasia&marilou
Καταρχας καλημερα!γιατι με πηρατε ετσι απο τα μουτρα ρε παιδια???Αρχικα να σας εξηγησω οτι δεν θελω τον Αυγουστο να ειμαι 60,θελω το τελικο μου βαρος να ειναι τοσο...Στο οτι θελω να τελειωνω εννοω να βαλω τα πραγματα σε μια σειρα γιατι εχω ενα γαμο κ βαπτιση μπροστα μου κ πρεπει να τα δρομολογησω.Προσπαθεια διατροφης κανω εδω κ 2 1/2 μηνες(εχω χασει μονο τα 14 κ κολλησα το τελευταιο μηνα) οποτε εχω μπει ηδη σε μια νοοτροπια του τι πρεπει να τρωω..Γενικα εχω παρει αποφαση οτι μετ απο τοσα χρονια προσπαθειας πρεπει να κανω κατι δραστικο.Θεμα υγειας οντως δεν εχω,αλλα ετσι οπως παω θελω πλα να αποφυγω τα χειροτερα στο μελλον!Οπως και να εχει σκεφτομαι να αναβαλω το ραντεβου,να προσπαθησω λιγο ακομα κ βλεπουμε!
κοριτσαρα συμβουλεψου τον γιατρο σου και μην ακους τις γκρινιες και τις ζηλιες... καλη συνεχεια!
- 08-04-2010, 11:01 #17
Originally posted by anastasia&marilou
loipon hmoun 110 logw egkumosynhs k gennas(!),twra 2 1/2 mhnes meta eimai 96 kai exw kollhsei!se mia ebdomada mpainw gia daktulio!stoxos???na foraw mpikini kauto ton augousto mazi me thn korakla mou!!!kapou sta 60 dld!
Έπειτα,μην νομίζεις ότι το κάθε χειρουργείο θα σου αλλάξει το μυαλό και τη νοοτροπία.Η επέμβαση είναι στο στομάχι,όχι στο μυαλό,εκεί είμαστε ίδιοι,να μασουλάμε θέλουμε.Και στο λέω εγώ με το πιο δραστικό χειρουργείο.
Τέλος,αν το διατροφικό σου ιστορικό περιλαμβάνει τσομπολογήματα και γλυκάκια,όποιος σου είπε για δακτύλιο,πλανάται πλάνην οικτράν για το στόχο σε κιλά.Ακόμη και η σληβ είναι πολύ πιο αποτελεσματική σε βάθος χρόνου λόγω διαφορετικού μηχανισμού.
08-04-2010, 11:05 #18anastasia&marilouGuestΤο εγραψα καπως βιαστικα οντως...Θα ημουν παραλογη να ζητουσα κατι τετοιο...
08-04-2010, 11:14 #19
Marilou
εισαι σίγουρη ότι δεν μπορείς να το κάνεις μόνο με διατροφή και κίνηση; Γιατί 96 δεν είναι δα και κανένα αστρονομικό νούμερο. Επίσης τα 14 που έχασες είναι μεγάλη επιτυχία.
Εσύ ξέρεις βέβαια καλύτερα από όλους.
08-04-2010, 11:18 #20anastasia&marilouGuestΚοιτα να δεις..τωρα κοιταζα αλλου κ διαβαζα πως τα καταφερες εσυ!σου αξιζουν συγχαρητηρια παντως!δεν ξερω αν εχω την υπομονη...αποφασισα σημερα να ακυρωσω η μαλλον να αναβαλλω το δακτυλιο κ να κανω ενα μηνα ακομα προσπαθεια..απογοητευτικα γιατι ενα μηνα τωρα με διαιτολογο δεν εχασα τιποτα..κ εκτος αυτου τα πρωτα 14 φυγαν με ψητα κ λαχανικα αλλα ηταν κ τα πρηξιματα της εγκυμοσυνης...
08-04-2010, 11:24 #21
Πήγες σε διαιτολόγο ή έκανες μόνη σου δίαιτα;Εγώ άρχισα μόνη μου και μάλλον έκανα πολλές βλακείες. Ο διαιτολόγος με έφερε στα ίσια μου.
Υπομονή χρειάζεται μάτια μου ούτως ή άλλως. Και την εγχείρηση να κάνεις. Εχω δει δυστυχώς 2 άτομα στο περιβάλλον μου να ξαναπαίρνουν όλα τα κιλά μετα την εγχείρηση.
Προς Θεού δεν θέλω να σε επηρεάσω βέβαια. Εσύ θα αποφασίσεις τι σου πάει. Όπως λέει και ο Στέλιος πιο πάνω είναι θέμα μυαλού.Εκεί πρεπει να αλλάξουμε, πράγμα καθόλου εύκολο και εγώ το παλεύω ακόμα.
08-04-2010, 11:24 #22
καλος ηρθες στην παρεα μας καλη μου και να σου ζησει η κορουλα σου!!!!!!
με το δαχτυλιδι, θελει πολυ θεληση και αντοχες! ευχομαι να σου πανε ολα καλα!!!
καλοκαιρι μπικινι!!!! αν και οπως κ η φιλεναδα η BAD κ εγω φοραω, γιατι απλα δε μπορω τα ολοσωμα...
08-04-2010, 11:28 #23anastasia&marilouGuestOriginally posted by Danai20
Πήγες σε διαιτολόγο ή έκανες μόνη σου δίαιτα;Εγώ άρχισα μόνη μου και μάλλον έκανα πολλές βλακείες. Ο διαιτολόγος με έφερε στα ίσια μου.
Υπομονή χρειάζεται μάτια μου ούτως ή άλλως. Και την εγχείρηση να κάνεις. Εχω δει δυστυχώς 2 άτομα στο περιβάλλον μου να ξαναπαίρνουν όλα τα κιλά μετα την εγχείρηση.
Προς Θεού δεν θέλω να σε επηρεάσω βέβαια. Εσύ θα αποφασίσεις τι σου πάει. Όπως λέει και ο Στέλιος πιο πάνω είναι θέμα μυαλού.Εκεί πρεπει να αλλάξουμε, πράγμα καθόλου εύκολο και εγώ το παλεύω ακόμα.
08-04-2010, 11:29 #24anastasia&marilouGuestOriginally posted by mtsek85
καλος ηρθες στην παρεα μας καλη μου και να σου ζησει η κορουλα σου!!!!!!
με το δαχτυλιδι, θελει πολυ θεληση και αντοχες! ευχομαι να σου πανε ολα καλα!!!
καλοκαιρι μπικινι!!!! αν και οπως κ η φιλεναδα η BAD κ εγω φοραω, γιατι απλα δε μπορω τα ολοσωμα...
08-04-2010, 11:31 #25
Αν έτρωγες ελάχιστα όταν έκανες τη δίαιτα, υπάρχει η περίπτωση το σώμα σου να θέλει να αμυνθεί και να σταμάτησε να χάνει βάρος. Βλέπεις το σώμα μας δεν ξέρει ότι κάνουμε δίαιτα αλλά νομίζει ότι δεν έχουμε φαγητο και μπαίνει σε συναγερμό του να κρατήσει το λίπος του.
08-04-2010, 15:26 #26
Originally posted by irenep
κοριτσαρα συμβουλεψου τον γιατρο σου και μην ακους τις γκρινιες και τις ζηλιες... καλη συνεχεια!
μαριλου αναστασια σε 2,5 μηνες 14 κιλα ειναι σουπερ!!!!!!!!!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ.
ΟΧΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟ.
08-04-2010, 22:46 #27irenepGuestOriginally posted by changes
Originally posted by irenep
μαριλου αναστασια σε 2,5 μηνες 14 κιλα ειναι σουπερ!!!!!!!!!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ.
ΟΧΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟ.
θα συμφωνησω μαζι σου changes!!! φιλακια πολλα!
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία