Results 16 to 30 of 57
Thread: Μια νύφη για το γιό μου
-
08-04-2010, 12:30 #16
Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι αυτά που μας σερβίρουν στην τηλεόραση είναι η κοινή αντίληψη περί γυναικών;Φίλοι μου,αν οι αντιδράσεις των ατόμων που συμμετέχουν εκεί, δεν ήταν τόσο έντονες,αν η δε γίνονταν υπερβολικά σχόλια ή πικάντικα σχόλια τότε κανένας δε θα έβλεπε το πρόγραμμα αυτό.Αν γίνονταν όλα πολύ ήπια και χωρίς καμία φασαρία για κάτι,τότε ποιος ο λόγος να κάτσει ο Έλληνας να δει ένα τέτοιο σόου;
Μην ψαρώνουμε τώρα...
- 08-04-2010, 12:32 #17
alexandrita μεγαλη σοφια εγραψες!
08-04-2010, 12:33 #18
Originally posted by Kleanthis
Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι αυτά που μας σερβίρουν στην τηλεόραση είναι η κοινή αντίληψη περί γυναικών;Φίλοι μου,αν οι αντιδράσεις των ατόμων που συμμετέχουν εκεί, δεν ήταν τόσο έντονες,αν η δε γίνονταν υπερβολικά σχόλια ή πικάντικα σχόλια τότε κανένας δε θα έβλεπε το πρόγραμμα αυτό.Αν γίνονταν όλα πολύ ήπια και χωρίς καμία φασαρία για κάτι,τότε ποιος ο λόγος να κάτσει ο Έλληνας να δει ένα τέτοιο σόου;
Μην ψαρώνουμε τώρα...
σωστα
ετσι ειναι!
ολοι το ξερουμε
αλλα στο τελος ψευτικο το ενα ψευτικο το αλλο δεν ξερουμε και μεις τι ειναι το ψευτικο και τι το αληθινο
και πως ζουμε
τι τρωμε?
ολα αυτα τα ψεμματα τρωμε
08-04-2010, 12:38 #19
Μα τα ΜΜΕ διαμορφώνουν γνώμη στους Έλληνες.Και δε λέω μόνο για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.Γενικά ο Έλληνας έχει κλειστεί στο καβούκι του και ζει,αναπνέει,υπάρχει, μόνο με βάση του τι λέει η τηλεόραση.Τη μία θα κάνεις σεισμό φυλαχθείτε,την άλλη έρχεται ο ιός της γρίπης θα πεθάνουμε όλοι,η Ελλάδα καταστρέφεται,τρέξτα να σωθείτε,οι άντρες θέλουν μόνο όσες είναι από 55 κιλά και κάτω.Έλεος δηλαδή.
Τις ελεύθερες συνειδήσεις θέλουν να χαλιναγωγούν.
08-04-2010, 12:41 #20
Originally posted by Kleanthis
Μα τα ΜΜΕ διαμορφώνουν γνώμη στους Έλληνες.Και δε λέω μόνο για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.Γενικά ο Έλληνας έχει κλειστεί στο καβούκι του και ζει,αναπνέει,υπάρχει, μόνο με βάση του τι λέει η τηλεόραση.Τη μία θα κάνεις σεισμό φυλαχθείτε,την άλλη έρχεται ο ιός της γρίπης θα πεθάνουμε όλοι,η Ελλάδα καταστρέφεται,τρέξτα να σωθείτε,οι άντρες θέλουν μόνο όσες είναι από 55 κιλά και κάτω.Έλεος δηλαδή.
Τις ελεύθερες συνειδήσεις θέλουν να χαλιναγωγούν.
εσυ ερωτευεσαι παχουλες
η απλα ερωτευεσαι ανθρωπους και οχι κορμια at first?
e?
08-04-2010, 12:44 #21
ʼλλο πράγμα η τηλεόραση κι άλλο η ζωή.
Η τηλεόραση είναι υπερβολική, ψεύτικη, αποπροσανατολιστική και χαμηλού συνήθως επιπέδου. Όλοι το ξέρουμε. Και όλοι βλέπουμε τα σκουπίδια εν γνώσει μας. Με χαλαρώνουν συνήθως. Με κάνουν να ξεχνώ τη δική μου καθημερινότητα.
Η ζωή από την άλλη έχει απαιτήσεις. Πολλές. Και όχι δεν ευελπιστώ πως και στη ζωή εκτιμάται μόνον η ψυχική ομορφιά. Ίσως υπεραπλουστεύω, αλλά δε νομίζω πως είναι σύμπτωση αυτό που συμβαίνει. Να ζευγαρώνεις δηλ. πιο εύκολα αν είσαι όμορφος. Και πιστεύω πως η κοινή αντίληψη των αντρών περί γυναικών, ο γνώμονας επιλογής τους είναι η ομορφιά. Κακά τα ψέμματα. Δεν είναι κακό. Ίσως δεν είναι δίκαιο, αλλά είναι το σύνηθες.
08-04-2010, 12:47 #22
Αν το δω εντελώς «τυπικά» και με τη στενή έννοια του όρου το όμορφος τότε θα διαφωνήσω μαζί σου.Κι αυτό γιατί, ας μας ορίσει κάποιος τι είναι όμορφος.Πόσο υποκειμενικό είναι αυτό;Με αυτή τη λογική,όλοι όμορφοι είμαστε.Κι εσύ όμορφο άνθρωπο θα επιλέξεις.ʼρα κι εσύ ανήκεις σε αυτή την κατηγορία που κάνει την ίδια ακριβώς επιλογή.Θέλεις να έχεις έναν όμορφο άνθρωπο δίπλα σου,που σου αρέσει.
08-04-2010, 12:58 #23
Το υποκειμενικό της ομορφιάς θα το κρίνω σε ότι αφορά τους άντρες όταν βγει το "ένας γαμπρός για την κόρη μου". Αμφιβάλλεις πως θα βγει?
08-04-2010, 13:00 #24
το εχω ξαναγραψει νομιζω, η ομορφια ειναι αντικειμενη καποιος γενιεται ομορφος, δηλαδη με τα κριτιρια και στανταρ της εποχης. Απο την αλλη αλλα ειναι να ειναι καποιος ωραιος. Ωραιος μπορει να ειναι και ενας ανθρωπος που δεν πληρει τις προδιαγραφες τισ κοινωνιας.
Και εγω πιστευω οτι οι περισσοτεροι αντρες θα προτιμουσαν μια λεπτη και ομορφη κοπελα γιατι σημερα το λεπτο εχει ταυτιστει με το υγιες και υποσυνειδητα η πρωτη αναγκη ειναι η αναπαραγωγη, και μαλιστα μ οτι θεωρουμαι πιο δυνατο και υγιες. Τωρα η ερωτηση ειναι γτ δυο τοσο αντιθετα πραγματα εχουν ταυτιστει μεταξυ τουσ?
08-04-2010, 13:33 #25
το κριτηριο της ομορφιας ειναι νουμερο ενα στην αρχη της γνωριμιας.
ομορφο μπορει να δω και να δουμε ολοι μας ακομα και εναν ανθρωπο παχουλο-μετριας ομορφιας ή αδυνατο-ασχημουλη κι αυτο γιατι γνωριζοντας εναν ανθρωπο καλυτερα σε συνεπερνει το μεσα του, το χαμογελο του ισως καποιο αλλο χαρακτηριστικο και παραβλεπεις τα λιγα παραπανω κιλα(γιατι τα πολλα παραπανω κακα τα ψεματα δεν παραβλεπονται ευκολα...) το μικρο υψος κλπ..
Στη πρωτη στιγμη της γνωριμιας ομως... που δεν τον εχεις γνωρισει ακομα καλα τον αλλον αυτο που κοιτας ειναι το εξωτερικο.
Οσοι εχουν υπαρξει και αδυνατοι και παχουλουτσικοι καταλαβαινουν τι εννοω...και το οτι αναλογα το τι ειμαστε εμεις ...τους αντιστοιχους κοιταμε κιολας...(δλδ αν ειμαστε αδυνατοι ...αδυνατους κοιταμε...αντε και με λιγα περιττα...δε μας χαλαει αν δεν καταστρεφεται το συνολο)
δεν υπαρχει περιπτωση να εισαι εσυ αδυνατος και ομορφουλης η μετριος εστω και να κοιταξεις καποιον αρκετα ευσωμο...μονο κ μονο επειδη ειναι καταπληκτικος ανθρωπος!το υπογραφω! αν ησουν παχυς και αδυνατισες ενας λογος παραπανω...λες... τωρα που αδυνατισα ΘΑ ΨΑΞΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ λεσ και το καλυτερο κρυβεται μονο μεταξυ των αδυνατων~
οσοι δεν εχουν υπαρξει ποτε αδυνατοι, πιστευω, δε μπορουν να το καταλαβουν αυτο!
δλδ δεν μπορουν να κατανοησουν ολοι οτι σαν αδυνατος κοιτας τους αδυνατους και δε βρισκεισ κανενα ενδιαφερον στους παχυς ανθρωπους...οχι γιατι τους θεωρεις κατωτερους οχι γιατι ειναι λεπροι αλλα γιατι η κοινωνια και το εσωτερικο σου σου δειχνει οτι μπορεις να εισαι με τον 'αποδεκτο΄ και τον ωραιο και αδυνατο...
εκτος και αν ερωτευτεις καποιον παχουλουλη και δεν εχεις ματια για αλλον/αλλη...το κατανοω!
αλλα ρε παιδια...η ομορφια ειναι αντικειμενικη και υποκειμενικη επισης.
Παντως το οτι ειναι σιγουρα αντικειμενικη αυτο ειναι αδιαμφισβητητο.
γιατι οπως λεει και ο mcan γεννιεσαι ομορφος..
απλως οι γυναικες ειδικα εχουμε σαλεψει γιατι βλεπουμε οτι οι αντρες στρεφονται προς τις γλαστρες με τινγκα μακιγιαζ και κοντες φουστες και ξωβυζα και ξωπλατα και γινονται αντικειμενο ενδιαφεροντος..αλλα ας ρωτησουμε εναν αντρα...θα ηθελε να κανει σχεση με μια τετοια κοπελα?που ζει και αναπνεει μονο για τη χαζευουν οι αντρες και να τη σκεφτονται μονο ξαπλωτη???
ας μας πει καποιος αντρας!
08-04-2010, 13:35 #26
προσωπικα δε γνωρισα ποτε ανθρωπο που ενω ηταν ομορφος και αδυνατος να γουσταρε καποιον/α παχουλη και ασχημουλα η εστω ομορφη και παχουλη.
τα ομοια με τα ομοια σε τετοιες περιπτωσεις (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων) ακομα και αν εχουμε μαθει οτι τα ετερωνυμα ελκονται...
που ειναι καλε???πλακα κανετε!??
08-04-2010, 13:48 #27
ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΑΡΓΟ?Κ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΝΔΡΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΜΕ Η ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
08-04-2010, 13:53 #28
να σας πω την αληθεια η κοπελα η ξανθια που αναφερεται η αβα δεν θα την διαλεγε κανενας και ας ηταν και 50 κιλα, ηταν απεριποιητη, ασουλουπωτη και με την μιζερια ζωγραφησμενη στο προσωπο της. υποτιθεται οτι σε αυτην την συναντηση θελεις να δειξεις τον καλυτερο εαυτο σου και αυτη μονο με τις μπιτζαμες που δεν πηγε στο ραντεβου. δηλαδη δεν μπορουσε να φτιαξει λιγο το μαλλι της, το βαψιμο της, να φορεσει ενα ρουχο που την κολακευει? λιγο αυτοποεποιθηση βρε παιδι μου. αν δεν ηταν ετοιμη να το διαχειριστει ολο αυτο ας μην πηγαινε.
ασε το υφος της, μονο που δεν εκλαιγε,
καλα να μην μας φταιει για ολα το παχος, αυτη και αδυνατη να ηταν δεν θα την επελεγε με τιποτα.
οσο για την καβαλιωτισσα μαμα, τι να πω, οντως απαραδεκτη.
τωρα οσον αφορα το αν οι αντρες ελκυονται περισσοτερο απο τις αδυνατες αυτο ειναι αληθεια, βεβαια εξαρταται και η ηλικια τους αλλα και το ποσο υπερβαρη ειναι μια κοπελα.
δηλαδη ακομα και εγω που ημουν 120 κιλα δεν αντεχα να με βλεπω, πως να με αντεξει ο αλλος?
το παχος ειναι αντιαισθητικο μας αρεσει δεν μας αρεσει, και να μην μας φταινε οι αντρες που απο την πρωτη ματια δεν μπορουν να διακρινουν τον καλο μας εσωτερικο εαυτο.
08-04-2010, 13:58 #29
γεια σου ρε basia ωραια τα λες!
βασικα ρε παιδια εχω μια απορια οποιος ξερει αν μου τη λυσει.
σε καποια φαση ο γυμναστης της ειπε της ξανθιας που απεριψε.. ''με εβαλε σε σκεψεις η ιστορια σου'' κατι τετοιο..
τι εγινε?τι του ειπε και αυτος το βρηκε σαν δικιολογια για να τη στειλει?(γιατι οπως ειπε και η προλαλησασα οπως και να χει θα την εστελνε)
τι ιστορια εχει αυτη η ξανθια?το παρακολουθησε κανεις?
08-04-2010, 14:00 #30
τι αστειες φατσες που συμμετεχουν στο 'μια νυφη για το γιο μου' πολυ γελιο!
και τους θαυμαζω που δε ντρεπονται να βγουν στην τηλεοραση και ενω υπαρχει η πιθανοτητα να απορριφθουν...χαχαχα
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία