Μια νύφη για το γιό μου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 57 of 57
  1. #46
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    athens
    Posts
    258
    σοβαρα τωρα ρε παιδια ποιος εχει παρει την ομορφια καποιου ως κριτιριο? Ας πουμε οκ κοιτα καποιον στον δρομο και λες ωραιο παιδι η πεφτει το ματι σ στον ωραιο αντρα της παρεας. Αλλα αυτα ειναι για ενα βλαδυ. Προσωπικα δεν ξερω δεν μ αρεσαν ποτε οι αντρες τζον-τζον με τα τελεια χαρακτηριστικα, ματακια χειλακια... κτλ τωρα γουστα ειναι αυτα. Αλλα και παλι η εμφανιση ειναι το τελυταιο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που κοιταω.... Η εξυπναδα και η προσωπικοτητα εχουν γοητεια ενω μια ψυχρη ομορφια ειναι αδεια

  2. #47
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    173
    mcan μου μιλας ως γυναικα.
    και εμενα μπορει να μου δειξεις τον απολυτο κουκλο και να μου ειναι παντελως αδιαφορος και να κοβω φλεβες για τον αλλο που εμφανισιακα ειναι μετριος εως ασχημος.κι αυτο επειδη ακριβως στον αντρα μετρανε παρα πολυ και αλλα πραγματα εκτος μιας αντικειμενικα καλης εμφανισης.
    για τους ανδρες ομως δεν παει ετσι τι να κανουμε.επιεικως οι 8 στους 10 κανουν σαν ξελιγωμενοι με το που δουν μια αντικειμενικα ωραια γυναικα.φτανει αυτο.ολα τα αλλα ειναι περιττα.χαλια να τους πατησουν γινονται.τι να πεις;

  3. #48
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    11
    Originally posted by changes
    mcan μου μιλας ως γυναικα.
    και εμενα μπορει να μου δειξεις τον απολυτο κουκλο και να μου ειναι παντελως αδιαφορος και να κοβω φλεβες για τον αλλο που εμφανισιακα ειναι μετριος εως ασχημος.κι αυτο επειδη ακριβως στον αντρα μετρανε παρα πολυ και αλλα πραγματα εκτος μιας αντικειμενικα καλης εμφανισης.
    για τους ανδρες ομως δεν παει ετσι τι να κανουμε.επιεικως οι 8 στους 10 κανουν σαν ξελιγωμενοι με το που δουν μια αντικειμενικα ωραια γυναικα.φτανει αυτο.ολα τα αλλα ειναι περιττα.χαλια να τους πατησουν γινονται.τι να πεις;
    Ασε που μπορει αυτη που του τρχουν τα σαλια για παρτη της να μην ειναι καν ομορφη, απλα να ειναι ντυμενη σα να σου δινει να φανταστεις πως θα ειναι στο κρεβατι...
    Οσο για την εκπομπη...τραγικη! Ειδα στις διαφημισεις μια πεθερα να λεει ξεχασε να σηκωθει απο το τραπεζι κλπ για μια κοπελα. Να πω οτι η μανταμ ηταν και καμια κορμαρα; Δε κοιταει εκει που εχει κανει τον γιο της τοσο βουρλο που ψαχνει γυναικα απο τα καναλια εχει το θρασος να κοροιδευει κιολας!

  4. #49
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    athens
    Posts
    258
    στο θεμα εμφανιση οπως πιστευω πως ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλυτερος αναμεσα σε γυναικες. Εμεις οι ιδιες βαζουμε τον εαυτο μασ σε αυτη τη θεση. Γιατι ενας αντρας ειναι απλως, τι θελει ωραιο στηθος κτλ. Εμεις θα κοιταξουμε και τη τσαντα και το ντυσιμο και το στιλακι και θα προσεξουμε ψεγαδια που ισως ενασ αντρασ να μη κοιτουσε ποτε... Για ολα φταιει η Barbie (και το λεω σοβαρα αυτο). Αν αναλογιστουμε ποια ειναι η πρωτη εικονα γυμνης γυναικας, και ας ειναι κουκλα.

  5. #50
    Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    thessaloniki
    Posts
    41
    μας εχουνε κανει σαν τα μουτρα τους και οι μαναδες και ολη η κοινωνια...εχουμε καταντησει να ντρεπομαστε να περπατησουμε, να ντυθουμε, να βγουμε, να φλερταρουμε, να κολυμπησουμε κλπ αν δεν ειμαστε κοκαλιαρες και βαμμενες και με το μαλλι στην τριχα, με νυχι τεχνητο και τουλαχιστον αχρωμο lip gloss και αξεσουαρ, τσαντα με παπουτσι στην ιδια αποχρωση και υφος ''εδω ειμαι δειτε με...αλλα μην αγγιζεται ...κανει τζιζ!!''
    εμεις φταιμε που τα τρωμε ολα αδιαμαρτηρητα!
    και το συστημα που προωθει τετοια μοντελα και ιδανικα!
    χαθηκαν τα παντα ..και οι αξιες και το ηθος!
    τελος παιδια!
    απο δω και περα θα φτιαχνομαστε για να παμε μεχρι το περιπτερο..ή για να ακριβολογω.. στην boutique ψιλικων(η λεξη 'περιπτερο ειναι ξεπερασμενη')
    ντρεπομαι να γινω μανα και να πω στην κορη μου οτι η μανα της απο τοτε που θυμαται τον εαυτο της (παροτι ειμαι μονο 27,5) κανει διαιτα για αλλοτε 10 , αλλοτε 15 κιλα παραπανω που παντα ειχε!γιατι ειμαι κι εγω θυμα!!!
    μπραβο μου!
    ευχαριστω!

  6. #51
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1,048
    Εγώ στα 20 μου είχα ερωτευτεί τρελά ένα παχύσαρκο άντρα (η δεύτερή μου αγάπη) και ήμουν ....47 κιλά και κούκλα...μήπως είναι θέμα αφήνομαι να ερωτευτώ;;;

  7. #52
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3,771
    πολυ ενδιαφερον θεμα αν κ δεν ειδα τηνεκπομπη!
    ηταν παραστατικοτατη η περιγραφη σου κ γελασα πολυ, αλλακ θυμωσαμαζι...

    Παντως η δικια μου πεθερα λεει οτι οι αδυνατοι ανθρωποι που δεν πιανει φαι πανω τους ειναι κακιασμενοι
    και οσοι κοιμουνται ευκολα κ τους αρεσει ο υπνος ειναι καλοι ανθρωποι.
    Αρα ειμαι δυο φορες καλος ανθρωπος χαχαχα

    Το κορυφαιο ειναι οτι τις προαλλες μου ειπε οτι δε πρεπει ναδυνατισω αλλο! αυτοι ειναι ανθρωποι βρε παιδια, δεκοιτανε τα κιλα,
    κ τετραπαχη που ημουν ετοιμη να σκασω απο καμια μερια απο το πρηξιμο κ τα κιλα
    εκεινη ελεγε να μη στεναχωριεμαι κ οτι ο ανθρωπος μετραει πανω απολα...
    κ οτι κανεις δε κοιτα τα κιλα...

  8. #53
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3,771
    Originally posted by basia
    δηλαδη ακομα και εγω που ημουν 120 κιλα δεν αντεχα να με βλεπω, πως να με αντεξει ο αλλος?
    το παχος ειναι αντιαισθητικο μας αρεσει δεν μας αρεσει, και να μην μας φταινε οι αντρες που απο την πρωτη ματια δεν μπορουν να διακρινουν τον καλο μας εσωτερικο εαυτο.
    πλεον εχουν αρχισει κ με κοιτανε ξανα οι ανδρες, ασυναισθητα απλα γυρνουν κ με κοιτανε οπως παλια,
    με αφορμη αυτο σκεφτομουν στο πλοιο τελικα ποσο σημαντικη ειναι η φιγουρα μας, η αυρα μας, ολο αυτο που εκπεμπει ενα πιο υγιες σωμα, οχι αναγκαια αδυνατο αλλα οχι κ ταλαιπωρημενο.
    Ναστε σιγουρες οσες ακομα δεν εχετε γινει οπως εισασταν ή θελετε οτι οταν θα πλησιαζετε το στοχο σας, οση ταλαιπωρια κι αν εχετε φαει, η ανταμοιβη στα ματια των αλλων ειναι τεραστια...

  9. #54
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    200
    Το όμορφο έχει γίνει συνώνυμο με το αδύνατο.
    Θα σας αναφέρω ένα παράδειγμα.Μια μέρα συνάντησα μετά απο 1 μήνα, έναν φίλο που δεν προσέχει ποτέ σώματα,ρούχα μαλλιά και γενικά εμφάνιση στις γυναίκες,ένας τρελός τύπος δημιουργικός και εργασιομανης. Όπως μιλούσαμε μου είπε πως ομόρφυνα,και με ρώτησε αυτόματα αν αδυνάτισα. Είχα πάρει 2,5 κιλά,(είχε στρογυλλέψει το μακρόστενο προσωπάκι μου) και του το είπα. Και πάλι αυθόρμητα μου απάντησε πως είμαι καλύτερη έτσι και συνεχίσαμε την συζήτηση περί θεμάτων της δουλειας...
    Απίστευτη η πλύση εγκεφάλου που εχουμε υποστεί,έτσι δεν είναι? συνειρμικά όταν βλέπουμε κάποιον ανανεωμένο τον ρωτάμε "τι έκανες?αδυνάτησες?"

  10. #55
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Distant skies...
    Posts
    1,226
    Είσαι - όπως νιώθεις,πράττεις - όπως νομίζεις,έχεις τη μύγα - μυγιάζεσαι.Δε φταίει για όλα η κοινωνία.Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε.Αυτό που αποπνέουμε,αυτό δείχνουμε.

  11. #56
    Εγω παλι εχω καταληξει οτι ειτε αδυνατος ειναι παχυς , αν δεν εχεις αυτοπεποιθηση αστα να πανε..
    Πολλα παραδειγματα εχω.
    Ημουν 58 κιλα και τρελη με το σωμα μου.Καμια αυτοπεποιθηση.Περιμενα παντα απο τους αλλους
    την αποδοχη και τα κοπλιμεντα.Καμια σοβαρη σχεση αφου απο αυτοπεποιθησηημουν στα ταρταρα.
    Ολα επιφανειακα.Πηγα 90 κιλα.Στα 84,πριν 1μισι χρονο γνωρισα το αγορι μου.Μου αρεσε , τον ηθελα,
    αρχισα να παιρνω τα πανω μου και το εδειχνα.Ερωτευτηκαμε τρελα.Αυτος 2 μετρα μπασκετμπολιστας
    κουκλος και εγω μια χοντρη πρησμενη[επαιρνα 8μηνες κορτιζονη].Του αρεσα και μου το εδειχνε.
    Μου σταθηκε οσο κανεις στον αγωνα να αδυνατισω αλλα μου τονιζε παντα οτι με αγαπαει οπως και
    να ειμαι και ο,τι κανω να το κανω επειδη θελω και τετοια.Τωρα ειμαι 66 και ακομα μαζι.Του αρεσει
    φυσικα που εχει αλλαξει τοσο το σωμα μου και δε χανει ευκαιρια να μου το δειχνει και να το λεει.
    Α!Και εννοειται οτι την περιοδο που ημουν παχια επειδη ειχα αυτοπεποιθηση λογω του αγοριου μου
    ειχα τρελες κατακτησεις και καμακι...Αβυσσος η ψυχη των αντρων!
    Δευτερο παραδειγμα.Ο κολλητος του αγοριου μου αφου εκοψε το καπνισμα το εριξε στο φαι και
    πηρε 30 κιλα.Ε...ειχε μια κοπελα ΚΟΥΚΛΑ , πανεμορφη,μοντελο!Τι του βρηκε;Αυτο θα σκεφτονται πολλοι..
    Γνωμη μου ειναι να αγαπαμε τον εαυτο μας , γιατι αν δε το κανουμε εμεις πώς θα μας αγαπησουν
    οι αλλοι;Οσα κιλα και αν ειστε , προσεχτε.Φτιαχτε τα μαλλια σας , βαλτε τις κρεμες σας και τα
    αρωματα σας ..Γενικα μην κλεινεστε στο καβουκι σας!

  12. #57
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    331
    Αρχικά θέλω να πω ότι τη συγκεκριμένη εκπομπή, όταν τη βλέπω πραγματικά λυπάμαι και αυτούς και τις μάνες τους και τα κορίτσια που θα έκαναν τα πάντα για να βγουν λίγα λεπτά στη τηλεόραση..
    Αν και μια ζωή το σώμα μου ήταν ένα μπαλόνι που φούσκωνε και ξεφούσκωνε, χαίρομαι που μπορώ να πω ότι όλες οι σχέσεις που είχα ήταν αρκετά υγιείς.. και αυτές στα χοντρά μου και αυτές στα αδύνατά μου.
    Τα τελευταία 5 χρόνια συζώ με το σύντροφό μου, έναν αντικειμενικά όμορφο άντρα αλλά πιστέψτε με αυτός δεν είναι ο λόγος που ζω τόσο καιρό μαζί του και το λέω γιατί ξέρω πως είστε σίγουροι ότι και για αυτόν δεν είναι ο λόγος που ζει μαζί μου - και αυτή είναι η παγίδα!
    Μια όμορφη, υγιής σχέση δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση τελεία και παύλα. Οι εφήμερες ίσως, αυτές της μίας βραδιάς σίγουρα! Αλλά για να ζήσεις με τον άλλον και να αντέξεις στο χρόνο χρειάζεται αγάπη, κατανόηση και πολλά κοινά σημεία - με λίγα λόγια να εκπέμπεις στο ίδιο κύμα με τον άλλον, να νοιώθεις σαν ομάδα και όχι σαν αντίπαλο στρατόπεδο..
    Πολλές φίλες μου αδύνατες και όμορφες μπαινοβγένουν σε σχέσεις λες και είναι λεωφορεία, κατεβαίνουν τις περισσότερες φορές πληγωμένες, πάντα απογοητευμένες! Γιατί; Γιατί πέφτουν σε μία <παγίδα> που τουλάχιστον εμείς οι παχουλές κατά κανόνα γνωρίζουμε να αποφεύγουμε. Τη παγίδα <μου ταιριάζει γιατί είναι ωραίος και αδύνατος και είμαστε όμορφο ζευγάρι>. Α π ι σ τ ε υ τ ο! Γ
    Εγώ πάντως κολλήματα δεν είχα παρά τα κιλά μου.. Είμαι έξυπνη, πρόσχαρη, δυνατή, κοινωνική και χοντρή. Και αν ο σύντροφός μου από όλο το πακέτο δε ξεχωρίζει το χοντρή και με γνωρίζει περήφανος στους συναδέλφους και στους φίλους του ΜΑΓΚΙΑ του και για αυτό είμαι μαζί του Και στις μαύρες μου; Τότε κλείνομαι στο σπίτι και κλείνεται και αυτός μαζί μου για να με ανεβάσει όσο μπορεί.
    Μη κολλάτε στην εξωτερική εμφάνιση, εκεί θέλω να καταλήξω. Τα κιλά μας είναι δικά μας και θέλουμε να τα χάσουμε για την υγεια μας, για να νοιώσουμε εμείς πιο όμορφες (όχι όμορφες, πιο όμορφες!) και να φορέσουμε τα ρουχαλάκια που θέλουμε. Αν βρεις το σωστό άνθρωπο τα κιλά σου δεν έχουν λόγο στη σχέση σου!
    Όσο για τη ξανθιά κοπελίτσα, αυτό που είδα ήταν έναν άνθρωπο που πραγματικά δεν ένοιωθε όμορφη.. μπορεί να ήταν χοντρούλα αλλά δεν ήταν αυτό που τραβούσε την προσοχή μας.. η μιζέρια στο βλέμμα της την τραβούσε!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •