Results 136 to 150 of 891
Thread: Κυκλική λήψη υδατανθράκων
-
09-04-2010, 11:46 #136
jakarta
καλημέρα. Τα πολλά κιλά τα έχασα μόνη μου, αλλά το μετάνιωσα που δεν πήγα από την αρχή στη διαιτολόγο. Μου στοίχισε σε κόπο και θρεπτικά στοιχεία. Και όπως είναι φυσικό κάποια στιγμή κόλλησα. Εκεί πήγα στον ειδικό γιατί είχα φρικάρει.
Επίσης πιστεύω ότι τα έχασα και γιατί ξανάρχισα προπονήσεις. Γιατί η μεθοδος μου μάλλον ήταν μια βλακεία και μισή, από ότι το συζήτησα μετά.
- 09-04-2010, 12:08 #137
ευχαριστω....πολυ....θα μας πεις την μεθοδο σου ή τουλαχιστο μερικες συμβουλες....
ξερω βεβαια πως η διαδικασια του αδυνατισματος ειναι πρωτιστως εγκεφαλικη διεργασια...οποτε σε οσους διαιτολογους κ να παει καποιος αν δε ειναι αποφασισμενος δεν προκειται να εχει τα ποθητα αποτελεσματα...
καλο θα ηταν να μοιραστεις μαζι μας μερικα απο τα στοιχεια που σε εκαναν να χασεις τοσα πολλα κιλα...
βεβαια εισαι γυμναστρια οποτε θα ξερεςι κ κατι παραπανω...
καλημεα κ παλι....
09-04-2010, 12:17 #138
jakarta
τα κιλά τα έχασα γιατί αντικατέστησα το βραδινό με μια σαλάτα, αλλά κυρίως γιατί ξεκίνησα να προπονούμαι 4-5 ώρες τη μέρα. Δλδ αν φάει κάποια άλλη γυναίκα αυτά που τρώω εγώ, όχι απλώς δεν θα αδυνατίσει, αλλά θα παχύνει κιόλας.
Η κυκλικη υδατανθράκων που κάνει για όλους όμως, σας την είπα. Βέβαια κατά τη γνώμη μου, τίποτα δεν πρέπει να κάνουμε από μόνοι μας. Δλδ οκ να την έχουμε υπόψιν σαν μέθοδο, αλλά καλό θα ήταν το διαιτολόγιο να μας το βγάλει κάποιος επαγγελματίας. Και ο βασικότερος λόγος είναι γιατί όταν το κάνεις μόνος σου, σου λείπουν θρεπτικά συστατικά και αυτό φέρνει πείνα.
Αυτό κατάλαβα εγώ από το ταξίδι των κιλών μου.
09-04-2010, 13:06 #139
καλησπερα σε ολους....
αρχισα κι εγω απο σημερα...τη διαιτα αυτη!
για να ανακεφαλαιωσουμε!!
ΗΜΕΡΑ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΩΝ:
λαχανικα,χορτα
καλαμποκι
φρουτα (εκτος αβοκαντο)
εσπεριδοειδη
κορν φλεικς
δημητριακα(κουακερ,βρωμη,σ� �καλη,κριθαρι,σιταρι κλπ)
οσπρια/αρακας
κομποστες
ζυμαρικα/πατατες/ρυζι
ψωμι
πουρες
κριθαρακι
ταχινι
μελι
κουλουρι θεσσαλονικης
ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ:
γαλακτοκομικα
τυρια
φιλαδελφια χωρις αμυλο
αυγα
κρεας
ψαρια(χωρις αλευρι)
θαλασσινα(χωρις αλευρι)
αλλαντικα με χαμηλα λιπαρα(ζαμπον/μπεικον χωρις λιπος)
κιμας/μπιφτεκι(χωρις ψωμι)
κοτοπουλο και πουλερικα
λαγους/κυνηγι
λαχανικα/χορτα
ξηροι καρποι
Δαναη... επειδη γενικα τα εχουμε μπλεξει δες λιγο τη λιστα και αν καπου εκανα λαθος διορθωσε με.Η αν ειναι κατι που δεν εγραψα...συμπληρωσε αν μπορεις...
παντως επειδη την εχω κι εγω αυτη τη διατροφη ειναι λιγο διαφορετικη στα χαρτια μου και εχει και γλυκο.
αλλα ας μην τα μπερδευουμε...
θα ακολουθησω ακριβως αυτο που λες.τα παραπανω ειναι σωστα??
μηπως μπορεις να το στειλεις και σε μενα με το διατροφολογιο στο u2u?
09-04-2010, 13:09 #140
ΚΙκα
άψογη η λίστα σας κυρία μου
Μόνο οι κομπόστες να είναι χωρίς ζάχαρη και οι ξηροί καρποί με μέτρο. Α, και λάδι μόνο ελαιόλαδο
09-04-2010, 13:29 #141
τελεια!
ξεχασα μονο κατι...
βουτυρο,επιτρεπεται?
σε οτι αφορα το ποτο...ειπες δεν πινεις... και δε ξερεις...λογικο ουτε εγω πινω αλκοολ και δε με νοιαζει ...αλλα οταν βγαινεις εξω τι παραγγελνεις, αφου ουτε τα αναψυκτικα επιτρεπονται ουτε για το αλκοολ ξερουμε...
μονο χυμο φυσικο η μιχερ φρουτων αν τυχει να ειναι ημερα των υδατανθρακων και αντε καμια σουρωτη ή σοδα στο τσακιρ κεφι!τρελα γλεντια!!χαχα
αν και εικαζω οτι ενα ποτηρι λευκο κρασι θα επιτρεπεται αλλα δε το ξερουμε σιγουρα!
ευχαριστουμε που μας εβαλες στο τρυπακι...ελπιζω να εχουμε ολοι καλα νεα συντομα!
09-04-2010, 13:32 #142
Από λιπαρά είπαμε μονο ελαιόλαδο. Όχι βουτηρο,οχι σπορελαια,οχι βιταμ
Εξω εγω παιρνω ενα ποτο και δεν το πινω. Αλλά αυτό εκανα παντα
09-04-2010, 13:37 #143
kika δες την λίστα σου, με τον καφέ τί παίζει; λογικά θα επιτρέπεται ελεύθερα αλλά για δες..
09-04-2010, 13:45 #144
Παιδιά η δικιά μου διαιτολόγος, βασικά ενδιαφέρεται για τη συνολική υγεία του πελάτη και επειδή είναι φίλη το έχουμε συζητήσει και πολλές φορές το θέμα. Δλδ το βλέπει λίγο πιο σφαιρικά. Όχι απλά να σε αδυνατίσει για το καλοκαίρι. Πάνω εκεί λοιπόν σου λέει πως πρέπει να μειώσεις πολλά πράγματα, αν θες να είσαι καλά και να μην ξαναπέσεις στις πίτσες και τα σουβλάκια. Γι αυτό σου κόβει τη ζάχαρη, ενώ σου αφήνει το αγνό μέλι, που θερμιδικά είναι το ίδιο. Και από ότι ξέρω στη μάνα μου της είχε κόψει τον καφέ και της έβαλε πράσινο τσάι. Σιγά σιγά βέβαια. Στην αρχή η μάνα μου νευρίασε, αλλά τωρα την ευγνομωνεί.
09-04-2010, 13:50 #145
Originally posted by Danai20
Παιδιά η δικιά μου διαιτολόγος, βασικά ενδιαφέρεται για τη συνολική υγεία του πελάτη και επειδή είναι φίλη το έχουμε συζητήσει και πολλές φορές το θέμα. Δλδ το βλέπει λίγο πιο σφαιρικά. Όχι απλά να σε αδυνατίσει για το καλοκαίρι. Πάνω εκεί λοιπόν σου λέει πως πρέπει να μειώσεις πολλά πράγματα, αν θες να είσαι καλά και να μην ξαναπέσεις στις πίτσες και τα σουβλάκια. Γι αυτό σου κόβει τη ζάχαρη, ενώ σου αφήνει το αγνό μέλι, που θερμιδικά είναι το ίδιο. Και από ότι ξέρω στη μάνα μου της είχε κόψει τον καφέ και της έβαλε πράσινο τσάι. Σιγά σιγά βέβαια. Στην αρχή η μάνα μου νευρίασε, αλλά τωρα την ευγνομωνεί.
09-04-2010, 13:52 #146
Eγώ κορίτσια σήμερα είμαι στην ημέρα των πρωτεινών και τα πηγαίνω μια χαρά.
Εχθές με τους υδτάνθρακες το χάρηκα πραγματικά..
Όσο για τον καφέ δε νομίζω οτι ένα καφεδάκι θα πειράξει, αφού η δίαιτα δεν είναι χημική, αλλά σίγουρα καλύτερο το πράσινο τσάι
09-04-2010, 14:00 #147
καλημερα κοριτσια!η διατροφη αυτη φαινεται εξαιρετικα ενδιαφερουσα και σκεφτομαι μηπως την ακολουθησω οταν κολλησω (το βλεπω ερχεται σε 1-2 κιλα...)
αν σας ειναι ευκολο γραψτε τι τρωτε καθε μερα αυτες που την κανετε για να εχουμε ενα μπουσουλα και να παρουμε και καμια ιδεα...
09-04-2010, 14:04 #148
γεια σου!αληθεια πως εχασες 11 κιλα?μπραβο σου παντως!καλη συνεχεια!
09-04-2010, 14:08 #149
επιτρεπεται ο καφες απο οτι λεει η δικη μου λιστα.. αλλα αν τον πινεις με γαλα τοτε μονο την ημερα της πρωτεινης θα τον πιεις με γαλα.την ημερα των υδατ/κων οχι με γαλα.Η Δαναη λεει οτι η ζαχαρη δεν επιτρτεπεται που σημαινει οτι βγαζεις τα γλυκα απο τη ζωη και απο τον καφε σου κατα συνεπεια!
τωρα οπως ανεφερα και πιο πανω η δικη μου διαιτα ειναι ιδια με της δαναης με τη διαφορα οτι σε μενα δινει ΚΑΙ γλυκα αρκει να μην εχουνε βουτυρο και να ειναι σε λογικες ποσοτητες.τα γλυκα που δινει ειναι παστελια, λουκουμια,μελι,ταχινι, κουβερτουρα (σε λογικη ποσοτητα)χωρις αμυγδαλα και φουντουκια μεσα.
οχι λαδια με πολυακορεστα οχι βουτυρο
το κρασι και τα οινοπνευματωδη (λευκα) και η μπυρα λεει επιτρεπονται και με τις 2 μερες. 1 τη μερα ας πουμε.
δεν υπαρχει θερμιδικος περιορισμος(χωρις να σημαινει οτι θα φας ενα γουρουνοπουλο στην καθισια!)
σημαντικο λεει ειναι να τρως πρωινο και να πινεις πολυ νερο 8 ποτηρια τη μερα σιγουρα.
και αν μπορεις ...για σενα νιασου...και γυμνασου!!
απο ξηρους καρπους -λεει- τα πιο χαμηλα σε λιπαρα ειναι τα στραγαλια.
να μην τρως σε λιγοτερο απο 4-4,5 ωρες. δηλαδη αν δεν περασουν 4 ωρες δε θα ξαναφας. θα τρως 3 ή 4 φορες τη μερα ουσιαστικα. αλλα να προλαβαινεις να χωνευεις!
το κρεας να προτιμαται ψητο η βραστο(κατα προτιμηση λεμε!)
Αποφευγουμε τις τηγανητες πατατες -λεει-
φρουτα τρωτε αφοβα!
φαστ φοοντ κομμενα!
και εχει αι ενα πινακα με το τι χανεις σε ποσες μερε κλπ αν τα κανεις ολα αυτα.
ΑΛΛΑ ΤΟΝΙΖΩ...ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ...ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΔΑΝΑΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΙΚΗς ΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ.
Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ(ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ)
ΔΕ ΞΕΡΩ...ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΔΑΝΑΗ!
09-04-2010, 14:12 #150
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ.Η ΔΑΝΑΗ ΛΕΕΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!
ΟΠΟΤΕ...ΔΕ ΞΕΡΩ!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΖΑΧΑΡΙΝΗ/ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ.... ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙς ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ (ΟΠΩς ΕΓΩ) ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΙΝΗ...
αλλα ουτε για αυτο ειμαι σιγουρη γιατι το χαρτι δεν αναφερει πουθενα ζαχαρινη.κλαψ!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση