Results 286 to 300 of 891
Thread: Κυκλική λήψη υδατανθράκων
-
10-04-2010, 23:29 #286
Originally posted by Lily
Originally posted by marou_laki
Eρωτηση.
Την ημερα των υδατανθρακων δε τρωμε καθολου πρωτεινη; Για παραδειγμα αν φαω μακαρονια
δε κανει να βαλω τυρι;
Και την ημερα των πρωτεινων , το ιδιο;
Εγώ σήμερα, ημέρα υδατάνθρακα
πρωινό, έφαγα 1 τόστ με ταχίνι και μέλι
συνέχεια ,
φρούτο μάλλον πορτοκάλι
μεσημέρι
σπανακόρυζο με ελιές και 1 φέτα μαύρο ψωμάκι
βράδυ μάλλον πατάτες τηγανιτές (αλα Λίλυ) χωρίς τύψεις και κάποια σαλάτα
αν πεινάσω φρούτα
αυτά για σήμερα και θα δούμε πάλι μέχρι το βράδυ πως τα πήγα.
καλημέρα και πολλά φιλιά σε όλες
πρωί = τόστ με μέλι και ταχίνι
δεκατιανό=1 πορτοκάλι, 1/2 μήλο
μεσημέρι = σπανακόρυζο, 3 ελιές και 1 φέτα μαύρο ψωμί
απόγευμα = τίποτα
βράδυ = 1 πατάτα ψημένη στο φούρνο σαν τηγανιτή και σαλάτα αγγουροντομάτα
καλά,, δεν πείνασα και ήταν νόστιμα όλα.
- 10-04-2010, 23:34 #287
den prolabainv pia gymnasthrioo...
10-04-2010, 23:50 #288
Που να προλάβεις και εσύ ρε παιδί; Φαντάζομαι τι τρεξιμο έχεις.
Καλά κάνω εγώ και δεν παντρεύομαι. Τουλάχιστον τα βαράκια τα αφήνεις στο γυμναστήριο. Ενώ ο άντρας είναι ένα βάρος που κουβαλάς όλο το 24άωρο,χαχαχαχα
11-04-2010, 10:28 #289
καλα δαναη μου..ενα απλο ευχαριστω δεν φτανει..εχω κανει μια μερα πρωτεινες και μια υδατανθρακες και στη μερα των υδατανθρακων εκανα και τρεξιμο, και απο 72.9 που ειχα κολλησει κανα μηνα και δεν ελεγα να κατεβω σημερα ειμαι 71.2!!!μεσα σε 2μερες!!!και το αγορι μου εχθες μου ειπε οτι εχω αδυνατισει γενικα...σε ολο το σωμα!!!ενταξει αν τα καταφερω και αν κρινω και απο τις 2 μερες που πεινουσα μονο το βραδυ και γενικα τα καταφερνα τι να σου πω??? θα σου στησω αγαλμα στο συνταγμα!!!!ειλικρινα οταν μας ειπες τι κανει αυτη η διαιτα δεν περιμενα ποτε να "πιασει " απο τοσο νωρις...ευχαριστουμε αφεντικο!!!!
11-04-2010, 10:51 #290
Originally posted by sanelaki
καλα δαναη μου..ενα απλο ευχαριστω δεν φτανει..εχω κανει μια μερα πρωτεινες και μια υδατανθρακες και στη μερα των υδατανθρακων εκανα και τρεξιμο, και απο 72.9 που ειχα κολλησει κανα μηνα και δεν ελεγα να κατεβω σημερα ειμαι 71.2!!!μεσα σε 2μερες!!!και το αγορι μου εχθες μου ειπε οτι εχω αδυνατισει γενικα...σε ολο το σωμα!!!ενταξει αν τα καταφερω και αν κρινω και απο τις 2 μερες που πεινουσα μονο το βραδυ και γενικα τα καταφερνα τι να σου πω??? θα σου στησω αγαλμα στο συνταγμα!!!!ειλικρινα οταν μας ειπες τι κανει αυτη η διαιτα δεν περιμενα ποτε να "πιασει " απο τοσο νωρις...ευχαριστουμε αφεντικο!!!!
θα ηθελες - μπορουσες να μας γράψεις τι έφαγες και τις 2 μέρες για να έχουμε κ εμείς ενα πλάνο??
Κ παλι μπράβο!
11-04-2010, 11:43 #291
Καλημέρα κορίτσια! Ξεκίνησα κι εγώ από χθες με πρωτείνη μαζί με τον άντρα μου. Μία ερώτηση μόνο γιατί μπερδεύτηκα... τα φασόλια ποιά μερα τα τρώμε? με τις πρωτείνες ή με τους υδατάνθρακες?
11-04-2010, 12:24 #292
ΑΜΕ.. κανενα προβλημα λοιπον
μερα πρωτεινης
πρωι μιση φετα γκουντα και 1 αυγο βραστο και 1 τσαι λιποδιαλυτικο (οχι απο φαρμακειο, κανονικο με φυλλα τσαγιου και καμια τυποποιηση)
δεκατιανο 1 κομματι φετα με ντοματα και αγγουρι σαν χωριατικη
μεσημεριανο 1 μεριδα κρεας λεμονατο και μαρουλι βρασμενο με ανηθο και κρεμμυδι με λιγο ελαιολαδο (ειναι σαν μαγειριτσα ομως δεν βαζεις τα κρεατακια) γιατιδεν μπορω φρεσκια σαλατα εκτος απο χωριατικη
απογευμα 1,5 φλιτζανι γαλα
βραδυνο 1 γιαουρτι και μισο αγγουρι
δεν εκανα γυμναστικη ομως ηπια πολυ νερο
μερα υδατανθρακων
πρωι 2 φετες ψωμι του τοστ με μελι
δεκατιανο φραουλες και αργοτερα μισο αγγουρι
μεσημεριανο πατατες βραστες με το βραστο μαρουλι απο χθες(ειναι ττελειο πραγματικα αν σας αρεσει η μαγειριτσα)και 1 φρυγανια
απογευμα 1 μπανανα και 2 ακτινιδια
βραδυ μισο αγγουρι και 2 φρυγανιες με μελι.
στη μερα αυτη εκανα και τρεξιμο στο καλλιμαρμαρο για 35 λεπτα!πολυ νερο
11-04-2010, 12:38 #293
Originally posted by sanelaki
ΑΜΕ.. κανενα προβλημα λοιπον
μερα πρωτεινης
πρωι μιση φετα γκουντα και 1 αυγο βραστο και 1 τσαι λιποδιαλυτικο (οχι απο φαρμακειο, κανονικο με φυλλα τσαγιου και καμια τυποποιηση)
δεκατιανο 1 κομματι φετα με ντοματα και αγγουρι σαν χωριατικη
μεσημεριανο 1 μεριδα κρεας λεμονατο και μαρουλι βρασμενο με ανηθο και κρεμμυδι με λιγο ελαιολαδο (ειναι σαν μαγειριτσα ομως δεν βαζεις τα κρεατακια) γιατιδεν μπορω φρεσκια σαλατα εκτος απο χωριατικη
απογευμα 1,5 φλιτζανι γαλα
βραδυνο 1 γιαουρτι και μισο αγγουρι
δεν εκανα γυμναστικη ομως ηπια πολυ νερο
μερα υδατανθρακων
πρωι 2 φετες ψωμι του τοστ με μελι
δεκατιανο φραουλες και αργοτερα μισο αγγουρι
μεσημεριανο πατατες βραστες με το βραστο μαρουλι απο χθες(ειναι ττελειο πραγματικα αν σας αρεσει η μαγειριτσα)και 1 φρυγανια
απογευμα 1 μπανανα και 2 ακτινιδια
βραδυ μισο αγγουρι και 2 φρυγανιες με μελι.
στη μερα αυτη εκανα και τρεξιμο στο καλλιμαρμαρο για 35 λεπτα!πολυ νερο
bravo Sanelaki μου μια χαρα τα πας....αυριο ξεκινω και εγω με υδατανθρακες
11-04-2010, 12:45 #294
Τα όσπρια στους υδατάνθρακες. Μαζί με ψωμί, ρύζια κλπ δηλαδή.
Μπράβο Sanelaki!
11-04-2010, 12:55 #295
ευχαριστω παρα πολυ δαναη!! ειλικρινα πανω που ειχα κουραστεει παρα πολυ με ολα ειπες εσυ αυτο εχαασα και τα κιλακαι και ολα οκ! παντως ξερεις τι σκεφτομουν? αν δω οτι χαν παρα πολυ θα την κανω 3 βδομαδες περιπου και μετα 8α κανω κανονικη διατροφη για μια δυο για να μην χαλαρωσει το δερμα μου. εσυ πως τα πας. συνεχιζις με συντηρηση πανω σε αυτο το πλανο εδω η κανεις απλη διατροφη?
11-04-2010, 13:03 #296
Sanelaki
καλά έκανες και το έθεσες αυτό το θέμα. Το συζητούσα και με τη διατροφολόγο, η οποία με ξεχ... που σας είπα για τη διατροφή, γιατί όπως μου είπε θέλει προσοχή και υπαρχει περίπτωση να δημιουργήσει χαράρωση το απότομο χάσιμο σε άτομα που δεν έχουν μυς. Το δεύτερο που μου είπε είναι ότι είναι πολύ δυσκολο ένας άνθρωπος από μόνος του να βρει τι πρέπει να φάει ώστε να μην του λείψουν τα απαιραίτητα στοιχεία. Γι αυτό σε πολλούς που κάνουν δίαιτα χαλάει το δέρμα, κάνουν κηλίδες κλπ.
Εγώ από σήμερα δεν κάνω τίποτα, γιατί είμαι πια στα κιλά που ήθελα.
Απλά έχω λίγο στεναχωρηθεί με όσα μου είπε η διατροφολόγος. Και σκέφτομαι αν δεν έπρεπε να σας την πω. Γιατί εγώ έχω πολυ μυώδες σώμα και απλά 'στεγνωσα'. Τι αποτέλεσμα θα έχει σε κάποιον αγύμναστο όμως;
Όποιος δει ότι κάτι δεν του πάει, καλύτερα να τη σταματήσει πάντως.
11-04-2010, 13:11 #297
Originally posted by Danai20
Sanelaki
καλά έκανες και το έθεσες αυτό το θέμα. Το συζητούσα και με τη διατροφολόγο, η οποία με ξεχ... που σας είπα για τη διατροφή, γιατί όπως μου είπε θέλει προσοχή και υπαρχει περίπτωση να δημιουργήσει χαράρωση το απότομο χάσιμο σε άτομα που δεν έχουν μυς. Το δεύτερο που μου είπε είναι ότι είναι πολύ δυσκολο ένας άνθρωπος από μόνος του να βρει τι πρέπει να φάει ώστε να μην του λείψουν τα απαιραίτητα στοιχεία. Γι αυτό σε πολλούς που κάνουν δίαιτα χαλάει το δέρμα, κάνουν κηλίδες κλπ.
Εγώ από σήμερα δεν κάνω τίποτα, γιατί είμαι πια στα κιλά που ήθελα.
Απλά έχω λίγο στεναχωρηθεί με όσα μου είπε η διατροφολόγος. Και σκέφτομαι αν δεν έπρεπε να σας την πω. Γιατί εγώ έχω πολυ μυώδες σώμα και απλά 'στεγνωσα'. Τι αποτέλεσμα θα έχει σε κάποιον αγύμναστο όμως;
Όποιος δει ότι κάτι δεν του πάει, καλύτερα να τη σταματήσει πάντως.
εγβ θα την κανω ενα μηνα ποσο πια να χαλαρωσω με 6-7 κιλα?δεν μπορω να ξεκολλησει η ζυγαρια γιαυτο θα δοκιμασω δαναη μου τι λες?
11-04-2010, 13:13 #298
Δανάη, καλημέρα, μην κατηγορείς τον εαυτό σου, ο καθένας αποφασίζει για εκείνον
και εσυ απλά ένα καλό πηγες να κάνεις, να βοηθήσεις να ξεκολήσουμε χιχιχι....
Μήπως θα μπορούσες να μας πεις περίπου και για την συντήρηση, μιας και είναι κάτι που έθεσε το Σανελάκι?
Δηλαδή πως πρέπει να το χειριστούμε.... είναι κάτι που σκεφτόμουν κι εγώ να το ρωτήσω, πως την σταματάμε ομαλά
χωρίς συνέπειες... και να μη ξαναπάρουμε τα κιλά που χάσαμε.
11-04-2010, 13:13 #299
εγω εχω μυες απο παλια αλλα εχει φυγει το πολυ που ειχα. εκανα απο τον ιανουαριο γυμναστικη και εχω καποια μυικη μαζα σιγουρα οχι οπως παλια . ομως θα προσεξω και θα κανω εντατικα κοιλιακους ραχιαιους χερια και ποδια καθε πρωι για να μην χαλαρωσω.. και σιγουρα θα σταματησω μετα απο 8 κιλα. μην εχουμε απροοπτα.. αντε να μαζευτει το χαλαρο δερμα.και μετα απο 2 βδομαδες που θα προλαβει να συνηθισει το σωμα θα ξανακανω για τα τελευτια. προσεκτικα κοριτσια!!μην το παρακανεται... δαναη νομιζω οτι ειναι σωστο αυτο.. τα 8 κιλα περιθωριο εννοω. αφου κανω και γυμναστικη δεν νομιζω να εχω προβλημα ε??
11-04-2010, 13:17 #300
Δεν ξέρω ειλικρινά. Απλά σας λέω ότι μου είπε πως είναι διατροφή για ανθρώπους με δυνατό μυικό ιστό.
Το θέμα δεν είναι απλά τα 6-7 κιλά. Το θέμα ειναι (αν καταλαβα καλά) ότι η ξαφνική μείωση γλυκογόνου, δεν κάνει για το μέσο αγύμναστο άνθρωπο.
Και η αλήθεια είναι ότι στη μαμά μου τις θείες και κάτι φίλες μας, έχει δώσει διαφορετικά πλάνα.
Μάλλον βλακεία έκανα που σας το είπα. Απλά είχα ενθουσιαστεί και ήθελα να το ακούσετε.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση