Results 301 to 315 of 891
Thread: Κυκλική λήψη υδατανθράκων
-
11-04-2010, 13:20 #301
Δεν ξέρω sanelaki. Να φανταστείς εγώ γυμνάζομαι 4-5 ώρες τη μέρα. Δε νομίζω ότι είναι το ίδιο.
Απλά το θέμα είναι ότι το δερμα αν χαλαρώσει δεν επανέρχεται. Δεν είναι όπως οι μυς που τους γυμνάζεις.
- 11-04-2010, 13:23 #302
το ξερω.. λοιπονμ θα δω πως παει οταν τελειωσει η εβδομαδα και αν εχει κατεβει πολυ θα σταματησω για μια βδομαδα με κανονικη διατροφη.. για να προλαβει το σωμα μου την αλλαγη.
11-04-2010, 13:35 #303
Η αρχή μου γενικά είναι ότι οι επαγγελματίες ξέρουν καλύτερα. Το βλέπω και εγώ στο τι χαζομάρες κάνουν όσοι γυμνάζονται στο σπίτι ας πούμε, αντί να εμπιστευτούν κάποιον ειδικό.
Πως στο καλό την πάτησα αυτη τη φορά; Από τον ενθουσιασμό μου να σας πω τι ανακάλυψα.
11-04-2010, 13:35 #304
Εγώ έχω 9 κιλά ακόμη να χάσω και γυμνάζομαι καθημερινά, δεν έχω καμία απολύτως
χαλάρωση παρά τις δύο απανωτές εγκυμοσύνες.
Κάνω κολύμπι και curves μέρα παρα μέρα εναλλάξ. ʼρα δε θα έχω πρόβλημα.
Την Τετάρτη το πρωί θα ζυγιστώ για να δω που έφτασα, αφού την κάνω ήδη τρείς ημέρες .
11-04-2010, 13:39 #305
Το θέμα δεν είναι μόνο η χαλάρωση, αλλά αν παίρνει κάποιος τα απαραίτητα συστατικά. Αυτό το λάθος κάνει ο περισσότερος κόσμος, ότι δεν τον απασχολεί η συνολική υγεία. Πράγμα που θα βγει κάποια στιγμή μπροστά μας.
Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω, είναι ότι καλύτερα να δείξετε τη διατροφή στο γιατρό ή το διαιτολόγο σας. Να του πείτε τι τρώτε κ να σας κάνει τις παρατηρήσεις του.
11-04-2010, 13:41 #306
Ε καλά πόσο απότομα πια θα αδυνατήσουμε , τόσο πολύ γρήγορα θα χάσω εγώ τα 9 κιλά π.χ.?
Δεν το πιστεύω αυτό.
Αλλωστε 1-2 κιλά την εβδομάδα απώλεια δεν είναι εντελώς αφύσικο...
11-04-2010, 13:42 #307
κοιτα δαναη.καταρχην μην στενοχωριεσαι. ο καθιενας ειναι σε θεση να αναλλαβει τις ευθυνες των επλογων του.δεν ειπες καντε την. απλα μας ε ιπες την εμπειρια σου.απο εκει και περα ο καθενας πρεπει να αποφασισει για τον εαυτο του αν του ταιριαζει κατι η οχι
11-04-2010, 13:46 #308
κορίτσια να ρωτησω κατι μια που λετε για χαλρωση στο δερμα?
αν βαζει καποιος κατα την διαρκεια της διατροφής συσφικτικές κρεμες δεν θα αποφυγει σε καποιο ποσοστο την χαλαρωση?
11-04-2010, 13:50 #309
Betty μου, θα το ξαναπώ. Δεν λέμε μόνο για το απότομο χάσιμο, αλλά για το αν αυτή η διατροφή είναι σωστή για έναν άλλο άνθρωπο, που δεν είναι εγώ και δεν έχει τις ίδιες ανάγκες. Από άποψη υγείας, όχι χαλάρωσης ή κάτι τέτοιο.
Sanelaki, στεναχωρήθηκα με αυτά που μου είπε η διαιτολόγος είναι αλήθεια. Κυρίως γιατί μου είπε 'είσαι στα καλά σου που θα δώσεις αυτή τη διατροφή σε μεγάλους ανθρώπους? Που δεν έχουν το δικό σου μυικό όγκο?"και μετά είπε ότι ήταν λίγο ασυνείδητο αυτό που έκανα. Και έχει δίκιο γιατί ως αθλήτρια ξέρω καλά τι είναι να δίνεις λάθος συμβουλές και πως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδική περίπτωση.
Θα το ξαναπώ. Οτι κάνετε δείξτε το σε γιατρό ή διαιτολόγο πρώτα.
11-04-2010, 13:57 #310
μην στεναχωριέσαι κοριτσαρα μου
Μεγάλοι ανθρωποι είμαστε και ο καθενας μας κανει τις επιλογες του για τον εαυτο του, μην νιώθεις καθολου τυψεις και ενοχες
Μπορει αυριο να μπει καποιο αλλο ατομο και να πει πως πινει ενα φλ. καφε ολη μερα με 1 φετα ψωμι και χανει 6 κιλα σε 7 μερες και να μου την δωσει και να το κανω κι εγω, αν παθω αβιταμίνωση δηλαδή θα φταιει το ατομο που το ειπε? όχι βεβαια, εγω που επέλεξα να κανω κατι τετοιο, γι' αυτο μην εισαι χαζούλι και νιωθεις ετσι.
11-04-2010, 14:02 #311
karamela
είσαι πολύ γλυκιά. Αστα, μου χάλασε όλη τη διάθεση αυτό.
11-04-2010, 14:11 #312
κοιτα οι διαιτολόγοι ή μαλλον οι ΣΩΣΤΟΙ διαιτολόγοι για τον καθε πελάτη τους πρεπει να βγαλουν δατροφη αποκλειστικα με τις δικες του αναγκες και τροπο ζωής,και βεβαια θα παρουν υπόψη ηλικία, βαρος, υγεια, ορμονολογικα, απο που προηλθαν αυτα τα κιλα που πρεπει να χαθούν και πολλα αλλα που ολες λιγο πολυ τα γνωρίζουμε,
αυτο που σου ειπε η διαιτολογος σου ειναι σωστο αλλα μπορει να στο ειπε με τετοιο τροπο που στην ουσια να σε πληγωσε αυτη και να εχεις εσυ τωρα τυψεις για το οτι το ειπες εδω τον τροπο διατροφης σου, αν δεις στο φορουμ ολοι μα ολοι εχουμε αναφερει το πως χανουμε κιλα ακομα και τοπικ με το τι τρωμε καθημερινα υπάρχει που ειμαι κι εγω μεσα στα ατομα που γραφουν εκει, θα μπορούσε ο οποιοσδηποτε να παρακολουθει καθημερινα τι γραφω οτι τρωω και να ακολουθει πιστα χωρις αυτος να χανει κιλα ή και να κανει κακο στην υγεια του, αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να μου ριξει ευθυνες, ειμαστε ολοι εδω για να λεμε την γνωμη μας ασχετα αν ειναι σωστη η λαθος, είναι η γνωμη μας οχι κανόνας για τους γυρω μας.
Μην το παιρνεις τοσο μεσα σου γιατι το μονο που καταφερνεις ειναι να δηλητηριάζεις την ψυχουλα σου και δεν αξίζει
11-04-2010, 14:21 #313
karamela
σωστα. Ο καθένας ας προσαρμόσει τις δικές του ανάγκες στη διατροφή.
Εσύ τι διατροφή ακολουθείς;
11-04-2010, 14:24 #314
μπραβο δαναη μου που μας το ειπες οτι μπορει να ειναι επικυνδινο με κινδυνο να τα ακουσεις απο κανεναν.. ηδη τα ακουσες αποο την διαιτολογο σου καημενο μου.. ολες ξερουμε οτι για καλο το ειπες και ο καθενας θα το προσαρμοσει στα μετρα του. μην ανησυχεις. να και εγω ειπα οτι θα το ανω για λιγο και μετα κανονικα για να μην εχω προβλημα!
11-04-2010, 14:26 #315
Originally posted by Danai20
karamela
σωστα. Ο καθένας ας προσαρμόσει τις δικές του ανάγκες στη διατροφή.
Εσύ τι διατροφή ακολουθείς;
Εγω ακολουθω διατροφή απο διαιτολόγο είμαι στην πρωτη εβδομάδα, εχω ξανακανει παλαιότερα μαζι της διατροφή και ειχα χασει 12 κιλα σε 2 μήνες
κορίτσια να ρωτησω κατι μια που λετε για χαλρωση στο δερμα?
αν βαζει καποιος κατα την διαρκεια της διατροφής συσφικτικές κρεμες δεν θα αποφυγει σε καποιο ποσοστο την χαλαρωση?
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή