Κυκλική λήψη υδατανθράκων - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 60 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast
Results 421 to 435 of 891
    Senior Member
    όντως δεν έχεις άδικο, υπάρχουν διάφορες νοοτροπίες ανάμεσα στους ειδικούς. Πρόπερσι ξαναπήγα σε έναν άλλο ενδικρινολόγο ο οποίος όντως πήγε να με ξεκινήσει απ΄τις 1800 μετά μου έλεγε θα πάμε 1600 και μετά 1300. Αλλά δεύτερη φορά δεν ξαναπήγα για τον απλούστατο λόγο ότι μόλις με ζύγισε ξεφύσηξε, κούνησε το κεφάλι σαν να του είπαν ότι πλημμύρησε το σπίτι του και μου λέει κοιτώντας με..κάπως απεγνωσμένος: πω πω είναι πολλά τα κιλά σου, πώς έφτασες τόσα κιλά;;; και ήμουν 101 κιλά, όχι 400.....

τελος πάντων, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. και σταματάω εδώ γιατί άλλο θέμα έχουμε εδώ πέρα! μάκια

Senior Member
    Εγώ θα το συνεχίσω το θέμα γιατί με σύγχισε ο βλάκας που ξεφυσούσε και σου ειπε για τα κιλά σου. Σα δε ντρέπονται είναι και γιατροί.

Αν σκεφτείς ότι ένα βασικό κομμάτι της υπερφαγίας είναι το ψυχολογικό. Ο τύπος ειναι εντελώς αποτυχία. Στη θέση σου θα τον έβριζα.

Senior Member
    και να φανταστείτε ότι είναι και πρόεδρος-αντιπρόεδρος για την παχυσαρκία -κάτι τέτοιο τέλοσπάντων- στη Βόρεια Ελλάδα. LOL.......

το απόγευμα εκείνο έφυγα τόσο στενοχωρημένη απ΄το ιατρείο του που έφαγα τόσο πολύ, σκεφτόμενη ότι αφού είμαι τόοοοοοοσο χοντρή που και η ιατρική σηκώνει τα χέρια ψηλά τότε δεν θα πάθω τίποτα αν βάλω και κανα κιλό ακόμα σε ένα απόγευμα...

δεν ξέρω αν θα ήταν πιο χρήσιμο να τον βρίσω ή να αναρτήσω κανά γιγάντιο πανό στην πολυκατοικία του που να γράφει: θέλετε να δείτε πόσο Μ....ς είμαι; μόνο 80 ευρώ κοστίζει η επίσκεψη..

Πρωτη μερα 12/4

ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ
    ~1 αυγο βραστο,κομματι φετα
    ~Μεριδα χοιρινο λεμονατο , σαλατα μαρουλι με 1κγ λαδι , λιγη τριμμενη γραβιερα
    ~2 φετες γκουντα
    ~τονοσαλατα με 1κγ λαδι

Senior Member
    χαχαχαχα, έπρεπε να το αναρτήσεις!

Επίσης στο γιατρό πάμε όταν έχουμε πρόβλημα, άμα ήμασταν υγιείς και 50 κιλά, γιατί να πάμε να μας ζυγίσει; Τέσπα, χ@τον και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας!

Member
    Δανάη κάνεις κάποια συντήρηση τώρα που έχασες τα κιλάκια σου?

Senior Member
    Κάνω ναι. Μου την έδωσε και αυτή η διαιτολόγος. Πολλά μικρά γεύματα και από όλες τις ομάδες

Member
    Α, μπράβο! Και δε μου λες Δανάη μου, εσύ που είσαι τόσο καλό κορίτσι θα μας γράψεις καμιά ενδεικτική μέρα τα φαγητά σου να πάρουμε καμμιά ιδέα? Γιατί ελπίζω και αισιοδοξώ σε κανα μήνα να είμαι κι εγώ στο ευτυχές σημείο που είσαι κι εσύ τώρα...)

Senior Member
    Danai συγχαρητηρια!Εκανες φοβερη προσπαθεια εχασες απιστευτο αριθμο κιλων.Ποσο καιρο σου πηρε να τα χασεις περιπου; Η διατροφη ειναι αρκετα ενδιαφερουσα ισως η μονη που μου κινει το ενδιαφερον να τη δοκιμασω αν και τωρα προς το παρον ακολουθω προγραμμα απο διαιτολογο.Και παλι μπραβο!

Senior Member
    καλημερα σε ολους....

Badgirl...
    εχω την εντυπωση οτι η coca light και γενικα τα αναψυκτικα δεν επιτρεπονται!
    επισης ας μου απαντησει καποιος τι ειναι το λιποτοξ και τι δουλεια κανει στον οργανισμο?

αναρωτιεμαι γιατι το θεμα μας ειναι οι θερμιδες?ρε παιδια μηπως πρεπει να μετραμε και θερμιδες και δεν το εχω παρει χαμπαρι?
    απεριοριστων ποσοτητων δεν ειναι η διατροφη?
    αχ χαθηκα!!!
    βοηθεια!

Senior Member
    Originally posted by kika*
    καλημερα σε ολους....

Badgirl...
    εχω την εντυπωση οτι η coca light και γενικα τα αναψυκτικα δεν επιτρεπονται!
    επισης ας μου απαντησει καποιος τι ειναι το λιποτοξ και τι δουλεια κανει στον οργανισμο?

αναρωτιεμαι γιατι το θεμα μας ειναι οι θερμιδες?ρε παιδια μηπως πρεπει να μετραμε και θερμιδες και δεν το εχω παρει χαμπαρι?
    απεριοριστων ποσοτητων δεν ειναι η διατροφη?
    αχ χαθηκα!!!
    βοηθεια!
    γεια σου!μπες στο τοπικ XS/LIPOTOX και τα χουμε γραψει ολα αναλυτικά!

Senior Member
    Τη διατροφή συντήρησης δεν θα τη δώσω γιατί είναι πάνω σε μένα και δεν έχει νόημα να την ακολουθήσει κάποιος άλλος.

Τα αναψυκτικά απαγορεύονται.

Η διατροφή δεν είναι απεριορίστων ποσοτήτων. Έχει περιορισμένη πρόσληψη θερμίδων. Γι αυτό είπα να τη δείξετε στο διαιτολόγο σας και να σας φτιάξει ένα διαιτολόγιο βασισμένο στην κυκλική λήψη υδατάνθρακα.

Member
    Δηλαδή βρε kika* μου πώς το φαντάζεσαι να τρως 7 κιλά μακαρόνια και 5 πίτσες λαχανικών στους υδατάνθρακες και 20 σουβλάκια και 2 κιλά χοιρινό στις πρωτεϊνες και να αδυνατήσεις?
    Φυσικά χρειάζεται να προσέχεις να μην υπερβαίνεις τις θερμίδες που σου αναλογούν γιατί αργά ή γρήγορα θα πάρεις βάρος. Το απεριόριστα είναι σχετικό...

Senior Member
    οχι καλε ειπαμε! εννοειται οτι δεν θα μιλουσαμε για τραγικες ποσοτητες...αλλα δε φανταστηκα οτι τις μετραμε...
    σορυ δεν το ειχα καταλαβει!
    ειχα στο μυαλο μου κανονικες μεριδες...
    τωρα στα μακαρονια εγω εχω μια αδυναμια οποτε σιγουρα θα ξεφευγα στην ποσοτητα.

Senior Member
    Εμένα στην αρχή μου είπε απλά φάε κανονικές μερίδες για να μάθεις να τρως σωστά. Και μετά άρχισε να μου δίνει συγκεκριμένες θερμίδες.

Page 29 of 60 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast