Results 436 to 450 of 891
Thread: Κυκλική λήψη υδατανθράκων
-
13-04-2010, 14:28 #436
Κικα δεν το ηξερα αλλα δεν εχει κ νοημα πια.
Οσο για τις θερμιδες τις μετρουσα ωστε να μη παχυνω...
ολα θερμιδικο ισοζυγιο ειναι, αν τρως λιγοτερα αποσα καις χανεις βαρος...
δεν πιστευω σε διαιτες απεριοριστων...
Κοριτσια σταματησα την κυκλικη ληψη
προς μεγαλη λυπη μου
χθες βραδυ ειχα φοβερο κοιλοπονο,
σημερα το πρωι συνειδητοποιησα οτι η κοιλια μου ειχε γινει σαν εγγυου,
κ μετα υπολογισα οτι εχω να επισκεφτω την τουαλετα απο τοτε που την αρχισα...
δηλαδη για
δυο ή τρια 24ωρα...
αυτο με συγκλονισε κ την εκοψα μαχαιρι.
Ειμαι απο τους ανθρωπους που ολη μου τη ζωη το αποχετευτικο μου λειτουργουσε αψογα, καθε πρωι με το που ξυπναω πηγαινω...
Σιγουρα θαθελα να δωσω αλλη μια ευκαιρια στη διαιτα να προσαρμοστει ο οργανισμος
αλλα δεν εχω τετοια περιθωρια λογω γαμου να πειραματιζομαι κ να εχω κατακρατησεις...
Θα τρωω απολα οπως πριν κ μετα το γαμο βλεπω...
παντως με προβληματισε πολυ αυτο,
μεσα σενα βραδυ αυτα αφου πριν ειχα την εντυπωση οτι ημουν ξεφουσκωτη.
Αυριο πρωι ζυγισμα κ εκει θα φανει η αληθεια...
Το κακο ειναι οτι ηλπιζα πως θα μπορουσα να αφεθω λιγο κ παραλληλα να χανω αλλα προφανως δε γινεται...
(θα πειτε για νεο μας το λες?)
ε η ελπιδα πεθαινει τελευταια...
Αντε ξανα μανα απην αρχη αυριο, μονο αν μην εχω παχυνει...
- 13-04-2010, 14:28 #437
με τις μεριδες που σου εδινε μετα δεν πεινουσες?ηταν νορμαλ ή μικρουλες?
13-04-2010, 14:34 #438
badgirl
αυτό συμβαίνει όταν το κάνουμε από μόνοι μας. Το κόλπο της κυκλικής είναι επιπρόσθετο σε μια ισορροπημένη διατροφή, όχι μαγικό που θα μας κάνει αδύνατους.
Γύρνα καλύτερα σε αυτό που σου έχει πει ο διαιτολόγος
13-04-2010, 14:37 #439
kika
δεν πεινούσα καθόλου. Από την άλλη το είχα πάρει απόφαση ότι είναι διατροφή υγιεινή και πρέπει να τρωω σωστά.
13-04-2010, 14:46 #440
παντως Δαναη, εισαι το δευτερο ατομο που βλεπω απο εδω μεσα οσα χρονια ειμαι μελος, που πετυχαινει το στοχο του........!!!! Αχ αντε να δουμε, θα φτασουμε κ εμεις στο μηδεν...?
13-04-2010, 14:49 #441
Δαναη μου
ο διαιτολογος μεμαθε να τρωω...δεν εχω να γυρισω σε κατι...αυτο ειμαι πια τελικα. Το συνειδητοποιησα οταν δεν εβρισκα να κανω γευματα κ φρικαρα,
κατι που μου εχει γινει δευτερη φυση πια.
Μακαρι να μπορουσα να γυρισω στη φαση διαιτας ομως, απλα δεν μπορω να στερηθω οπως παλια αλλα δε με καιει κ πολυ πια...
10 εναι θα φυγουν!
13-04-2010, 14:49 #442
Originally posted by mtsek85
παντως Δαναη, εισαι το δευτερο ατομο που βλεπω απο εδω μεσα οσα χρονια ειμαι μελος, που πετυχαινει το στοχο του........!!!! Αχ αντε να δουμε, θα φτασουμε κ εμεις στο μηδεν...?
13-04-2010, 15:04 #443
mtsek
για να πετύχει κάποιος το στόχο του πρέπει να έχει την ψυχολογία του νικητή. Δε μιλάω για μένα τώρα, γενικά θα περιγράψω ότι έχω δει και στο φόρουμ εδώ και στα γήπεδα τόσα χρόνια.
Να θέλει δλδ να πετύχει, να προσπαθεί και όλα αυτά να τα κάνει σωστά, με μέτρο και χωρίς υπερβολές.
Θεωρώ δλδ ότι οι άνθρωποι δεν πετυχαίνουμε αυτό που θέλουμε όχι γιατί δεν έχουμε την τέλεια δίαιτα και τον σούπερ γυμναστή, αλλά γιατί τεμπελιάζουμε και θέλουμε να έρθει το αποτέλεσμα έτοιμο.
Όταν έδωσα αυτή τη διατροφή ας πούμε, δεν περιμενα ποτέ ότι θα με ρωτήσει κάποιος αν μπορεί να φάει 3 μπριζόλες με λίπος, πακοτίνια, παγωτά, λεμονίτες, παστίτσιο και ότι δεν θέλει καθόλου να συμπεριλάβει σαλάτες και φρούτα. Δεν θεωρούσα ότι κάποιος φαντάζεται πως μπορεί να αδυνατίσει και να τρέφεται υγιεινά, με αυτό τον τρόπο. Και δεν σας κρύβω ότι με σόκαρε η αμετροέπεια που ακολούθησε.
Η λύση για να αδυνατίσουμε είναι μία. Υγιεινή διατροφή και κίνηση. Απλά επειδή είναι δύσκολο να το οργανώσουμε ας εμπιστευτούμε ένα ειδικό να το κάνει για μας. Και το βασικότερο από όλα, να το πάρουμε απόφαση ότι θα τρώμε υγιεινά μια ζωή. Όχι πως θα φάμε τώρα σαλάτες και ολικής και μετά θα γυρίσουμε στις πίτσες και τα σουβλάκια.
Αυτό εννοούν οι διαιτολόγοι όταν μας λένε πρέπει να το παρεις απόφαση. Όχι αποφασίζω να βγω τον Αυγουστο μοντέλο στην παραλία, αλλά αποφασίζω να τρέφομαι σωστά και να προσέχω τον εαυτό μου για πάντα
13-04-2010, 15:09 #444
"Θεωρώ δλδ ότι οι άνθρωποι δεν πετυχαίνουμε αυτό που θέλουμε όχι γιατί δεν έχουμε την τέλεια δίαιτα και τον σούπερ γυμναστή, αλλά γιατί τεμπελιάζουμε και θέλουμε να έρθει το αποτέλεσμα έτοιμο"
ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ!
13-04-2010, 15:17 #445
Κατι που με εκνευριζει ειναι αυτες οι ελεινες διαφημισεις με κορσεδες, τσαγια, χημικα σκευασματα, αλειφες που μας παραμυθιαζουν κανονικα, και παραλληλα με στεναχωρει που υπαρχουν ατομα που εχουν προσπαθησει να αδυνατισουν εχουν δοκιμασει ηδη διαφορα, αλλα παρολαυτα με την πρωτη ευκαιρια πιστευουν οτι μπορει να τους πασαρουν οι καλοθελητες.Προσωπικα δεν πιστευω σε θαυματοποιους, ουτε σε μαγικα φιλτρα.Η καλη διατροφη για μενα ειναι το νουμερο ενα.Απο κει και περα η συγκεκριμενη διαιτα που προτεινει η Δαναη ειναι σιγουρα κατι που θα ρωτησω συντομα τη διαιτολογο μου για το αν θα μου το προτεινε.Αν και η διαιτα που μου εχει δωσει ηδη οταν την ακολουθω πιστα εχει αποτελεσματα.Δεν ειναι τυχαιο πχ το γεγονος οτι καταφερα να μη ξαναπαρω ποτε τα 10 κιλα που εχω χασει.Και δεν ηταν καμια μαγικη διαιτα, ουτε μπορω να πω οτι ελιωσα και στη γυμναστικη, εκανα απλα διαδρομο οποτε μπορουσα.Ετσι εχασα κιλα.Το μονο κακο στην περιπτωση μου ειναι οτι καποια στιγμη εχασα την υπομονη μου να επιμεινω οταν η ζυγαρια κολλησε, γιαυτο και εχω καθυστερησει τοσο πολυ να φτασω το στοχο μου.Αν ομως σκεφουμε αυτο που ειπε πριν η Δαναη θα δουμε πως το μονο οπλο μας τελικα ειναι το μυαλο μας.Και κατι αλλο.Καθε διαιτα που ακολουουμε ολοι, την οποιατην εχουμε παρει απο καποιον ειδικο, ειναι προσαρμοσμενη στο δικο μας σωματοτυπο, βαρος και υψος.Γι'αυτο οι διαιτες που ακουμε οτι ειχαν αποτελεσμα σε αλλους μπορει να μην εχουν σε μας.Δε χανουμε τιποτα να ρωτησουμε το διαιτολογο.;-)
13-04-2010, 15:22 #446
constance
έχεις απόλυτο δίκιο. Να προσθέσω κάτι που είπα στην αρχή. Η δικιά μου διαιτα ήταν για να χάσω τα τελευταια κιλά. Το θεωρώ τρομερά δύσκολο να χάσει κάποιος παρα πολλά κιλά με αυτό τον τρόπο. Είναι σίγουρο ότι θα την παρατήσει στη μέση,
Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!
13-04-2010, 15:24 #447
Ναι γιατι εκτος του οτι μια συγκεκριμενη διαιτα τη βαριεσαι μετα απο ενα διαστημα, υπαρχει και ο παραγοντας "κολλησε η ζυγαρια" που ειπα πριν και ολοι ξερουμε.Ευχαριστω να εισαι καλα.Αυτη τη φορα ειμαι πιο σιγουρη για τον εαυτο μου.Εχω την ψυχολογια που ειχα οταν πριν χρονια ειχα αδυνατισει και ειχα φτασει τα 68 κιλα.Μονο που αυτη τη φορα οταν τελειωσω δε θα επιστρεψω στις γουρουνιες που εκανα.
13-04-2010, 15:30 #448
έχετε δίκιο, και το ξέρετε και το ξέρουμε. Απλά πολλές φορές ο άνθρωπος που δεν έχει τις απαιτούμενες ψυχικές ισορροπίες ψάχνει να γαντζωθεί από κάτι-κάτι πιο γρήγορο-κάτι πιο εύκολο-κάτι πιο θαυματουργό. Όσοι έχουμε χάσει πολλά κιλά στο παρελθόν,αν αναλογιστούμε τον τρόπο και τον χρόνο που το καταφέραμε, θα επιβεβαιώσουμε ότι τα χάσαμε με ισορροπημένη υποθερμιδική δίαιτα και λογική γυμναστική και σε χρονική στιγμή που ήμασταν "σε γενικές γραμμές με ικανοποιητική ψυχολογία". Σωστά;
Προσωπικά εγώ δοκιμάζω διάφορες μεθόδους μέχρι να μου γυρίσει πάλι η βίδα και να εφαρμόσω ένα απόλυτα ισορροπημένο διαιτολόγιο. Το θέμα είναι το πότε θα γυρίσει αυτή η βίδα. εύχομαι σύντομα, και σε όλες μας!
13-04-2010, 15:34 #449
ειλικρινά πιστεύω ότι παράλληλα με διαιτολόγο θα πρέπει να βλέπουμε και ψυχολόγο όσοι προσπαθούμε να χάσουμε κιλά. Γιατί αν είχαμε επικοινωνία με ψυχολόγο δεν θα τρωγόμασταν με τα ρούχα μας αν θα φύγει ή όχι το ένα κιλάκι ως το Σάββατο ή αν θα μας σουτάρει ο γκόμενος αν ξεφύγουμε από τα στανταρντς του και άλλα πολλά πολλά πολλά
13-04-2010, 15:36 #450
Εχεις κανενα γνωστό που να εχει παει σε ψυχολόγο;
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή