Results 451 to 465 of 891
Thread: Κυκλική λήψη υδατανθράκων
-
13-04-2010, 15:40 #451
όχι, αυτό ακριβώς λέω, πόσο λιγότερο ψυχοφθόρο θα ήταν. ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι που ξυπνάνε ένα πρωί και απλώς παίρνουν απόφαση να αδυνατίσουν χωρίς να σκέφτονται όοοολη τη μέρα ότι κάνουν δίαιτα και να νευριάζουν επειδή δεν μπορούν να τσιμπήσουν τις λιχουδιές που παρελαύνουν μπροστά τους
- 13-04-2010, 15:42 #452
εγώ απ'τη στιγμή που θα ξυπνήσω ώσπου να κοιμηθώ σκέφτομαι το φαγητό και τη δίαιτα. τί έφαγα, τί όχι, τί θα θελα να φάω. αυτό δεν κόβεται ξαφνικά, θέλει υποστήριξη. προσωπικά εμένα μόνο το οικονομικό με σταματάει απ'τον ψυχολόγο..
13-04-2010, 15:42 #453
Και εγώ για διατροφικές διαταραχές δεν ξέρω κανενα που να έχει παει. Κρίμα θα μας έλεγε κάποια πράγματα.
13-04-2010, 15:49 #454
καθολου κλαμα!!!!!
ισα ισα πρεπει να το παρουσε σα παραδειγμα και να βαλουμε παροπιδες, να αποφυγουμε τους πειρασμους και να πετυχουμε!!!!
δε λεω φυσικα ειναι πολλα τα ατομα που εχουν σημαντικη απωλεια, απλα η Δαναη πετυχε τον τελικο της στοχο!
Originally posted by bomo
Originally posted by mtsek85
παντως Δαναη, εισαι το δευτερο ατομο που βλεπω απο εδω μεσα οσα χρονια ειμαι μελος, που πετυχαινει το στοχο του........!!!! Αχ αντε να δουμε, θα φτασουμε κ εμεις στο μηδεν...?
13-04-2010, 15:49 #455
bomoπουλο (χαχα)
έχεις u2u
13-04-2010, 15:56 #456
Originally posted by Danai20
bomoπουλο (χαχα)
έχεις u2u
13-04-2010, 15:58 #457
συμφωνω μαζι σου Δαναη και πραγματικα βαζω τον εαυτο μου μεσα στο σωρο.... Ξερω πως δε χανω, γιατι θα κανω τις "τρελες" μου στη διατροφη μου, ξερω πως δεν ακολουθω σωστες μεριδες, σωστες ωρες...
και πανω απολα δεν εχω την ψυχολογια του νικητη... γενικα ποτε δε την ειχα...
mtsek
για να πετύχει κάποιος το στόχο του πρέπει να έχει την ψυχολογία του νικητή. Δε μιλάω για μένα τώρα, γενικά θα περιγράψω ότι έχω δει και στο φόρουμ εδώ και στα γήπεδα τόσα χρόνια.
Να θέλει δλδ να πετύχει, να προσπαθεί και όλα αυτά να τα κάνει σωστά, με μέτρο και χωρίς υπερβολές.
Θεωρώ δλδ ότι οι άνθρωποι δεν πετυχαίνουμε αυτό που θέλουμε όχι γιατί δεν έχουμε την τέλεια δίαιτα και τον σούπερ γυμναστή, αλλά γιατί τεμπελιάζουμε και θέλουμε να έρθει το αποτέλεσμα έτοιμο.
Όταν έδωσα αυτή τη διατροφή ας πούμε, δεν περιμενα ποτέ ότι θα με ρωτήσει κάποιος αν μπορεί να φάει 3 μπριζόλες με λίπος, πακοτίνια, παγωτά, λεμονίτες, παστίτσιο και ότι δεν θέλει καθόλου να συμπεριλάβει σαλάτες και φρούτα. Δεν θεωρούσα ότι κάποιος φαντάζεται πως μπορεί να αδυνατίσει και να τρέφεται υγιεινά, με αυτό τον τρόπο. Και δεν σας κρύβω ότι με σόκαρε η αμετροέπεια που ακολούθησε.
Η λύση για να αδυνατίσουμε είναι μία. Υγιεινή διατροφή και κίνηση. Απλά επειδή είναι δύσκολο να το οργανώσουμε ας εμπιστευτούμε ένα ειδικό να το κάνει για μας. Και το βασικότερο από όλα, να το πάρουμε απόφαση ότι θα τρώμε υγιεινά μια ζωή. Όχι πως θα φάμε τώρα σαλάτες και ολικής και μετά θα γυρίσουμε στις πίτσες και τα σουβλάκια.
Αυτό εννοούν οι διαιτολόγοι όταν μας λένε πρέπει να το παρεις απόφαση. Όχι αποφασίζω να βγω τον Αυγουστο μοντέλο στην παραλία, αλλά αποφασίζω να τρέφομαι σωστά και να προσέχω τον εαυτό μου για πάντα
13-04-2010, 16:01 #458
mtsekaki
τα έγραφα βέβαια για όλους μας. Απλά αφορμή πήρα από αυτό που είπες.
Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να νιώσεις νικητής. Αφού το κάνουν άλλοι γιατί όχι και εσύ;
Συμβουλή μου βρες και τι σου φταίει. Εμένα μου έφταιγε ότι με είχαν βάλει και δούλευα σε ένα γραφείο. Και φαντάστηκα τη ζωή μου πολύ σκ@@...
13-04-2010, 16:04 #459
bomo
bomo
σε αυτη τη φαση ειμαι κι εγω.ειπα πρεπει να αδυνατισω και θα το κανω...και δεν το σκεφτομαι ολη μερα πια...απο χθες...καταλαβα οτι η σχεση μου με το φαγητο πρεπει να ληξει αμεσα και δυναμικα.
και αυτο γιατι εχω καουρες και τρωω σε καποιες φασεις λιγο απο πολλες διαφορετικες τροφες (μια κουταλια απο το ενα, 3πηρουνιες απο το αλλο, μισο κομματακι απο εκεινο, 1κομματακι απο το αλλο..)
και ολη μερα εχω ανακατοσουρες και δε χωνευω ευκολα....με αποτελεσμα ολη μου η μερα να στρεφεται γυρω απο το φαγητο και τις συνεπειες που μου προκαλει στον οργανισμο μου...
Οποτε σιχαθηκα να σκεφτομαι ολη μερα το φαγητο.
τελος!
θελω να βρω την υγειά μου επιτελους και να μην ειμαι κατσουφα ολη μερα...
13-04-2010, 16:07 #460
το ξερω πω;ς δε μετεφερες κατι σε προσωπικο επιπεδο...
παντως βλεποντας εδω τοσα ατομα με θεληση και πιο μεγαλα προβληματα απο εμενα, με κανει να παιρνω δυναμη και να θελω να παω μπροστα και να πετυχω αυτο το στοχο... γενικα στη ζωη μου ειχα πολλα τελευταια που με εκανα να μη νιωθω και τοσο καλα και ηταν και λογος να παρω κιλα... απο την αλλη ο αντρας μου ειναι παρα πολυ αδυνατος με αποτελεσμα να τρωει ολη τη μερα χωρις να παχαινει και να τρωμε παρεα... (πλεον το εχω κοψει αυτο...)
θελω να πστευω πως σιγα σιγα θα μπω σε σωστο ρυθμό και οχι ετσι οπως ειμαι τωρα (που πιεζομαι να χασω για να δω την απωλεια και να χαρω μετα......)
αληθεια, στο διαιτολογο, οταν πας πρωτη φορα σου βγαζει απ'ευθειας διατροφη ή ακολουθεις καποιες ενεργειες?
mtsekaki
τα έγραφα βέβαια για όλους μας. Απλά αφορμή πήρα από αυτό που είπες.
Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να νιώσεις νικητής. Αφού το κάνουν άλλοι γιατί όχι και εσύ;
Συμβουλή μου βρες και τι σου φταίει. Εμένα μου έφταιγε ότι με είχαν βάλει και δούλευα σε ένα γραφείο. Και φαντάστηκα τη ζωή μου πολύ σκ@@...
13-04-2010, 16:08 #461
Originally posted by kika*
bomo
bomo
σε αυτη τη φαση ειμαι κι εγω.ειπα πρεπει να αδυνατισω και θα το κανω...και δεν το σκεφτομαι ολη μερα πια...απο χθες...καταλαβα οτι η σχεση μου με το φαγητο πρεπει να ληξει αμεσα και δυναμικα.
και αυτο γιατι εχω καουρες και τρωω σε καποιες φασεις λιγο απο πολλες διαφορετικες τροφες (μια κουταλια απο το ενα, 3πηρουνιες απο το αλλο, μισο κομματακι απο εκεινο, 1κομματακι απο το αλλο..)
και ολη μερα εχω ανακατοσουρες και δε χωνευω ευκολα....με αποτελεσμα ολη μου η μερα να στρεφεται γυρω απο το φαγητο και τις συνεπειες που μου προκαλει στον οργανισμο μου...
Οποτε σιχαθηκα να σκεφτομαι ολη μερα το φαγητο.
τελος!
θελω να βρω την υγειά μου επιτελους και να μην ειμαι κατσουφα ολη μερα...
13-04-2010, 16:10 #462
Σε άλλο διαιτολόγο δεν είχα παει. Η δικιά μου με ξέρει από την καλή και από την ανάποδη, οπότε με έβαλε αμέσως σε πρόγραμμα
13-04-2010, 16:12 #463
συνηθως διατροφη βγαινει απο ομαδες αιματος κλπ...? θελει εξετασεις?
13-04-2010, 16:12 #464
Παιδιά άσχετο, αλλά άυριο φεύγω για Αγγλία οπότε ότι ερωτήσεις έχετε περί διατροφής, θα τις δω μόνο σήμερα.
13-04-2010, 16:13 #465
Αγγλια???? σουπερ!!! ταξιδακι αναψυχης???? Εγω Αρχες του μηνα παω Γαλλια.... εκει να δουμε τι θα τρωω... χαχα
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή