Results 496 to 510 of 891
Thread: Κυκλική λήψη υδατανθράκων
-
14-04-2010, 01:22 #496
Καλησπέρα Δανάη μου,
πέρασα λιγάκι από εδώ για να σου πώ πόσο πολύ καλά μου πηγαίνει αυτή η διατροφή. Δεν ξέρω αν είναι επειδή
σχετίζεται λίγο με τη δική μου, όμως με έχει βολέψει αφάνταστα, την κάνω πανεύκολα χωρίς καμία πίεση και νομίζω
οτι κάτι έχει αλλάξει στο πόσο κουρασμένη νιώθω στο τέλος της ημέρας. Νομίζω οτι έχω αποκτήσει περισσότερη ενέργεια....
Ζύγισμα δεν έχω κάνει ακόμη...
Σ'ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου και πολλά φιλάκια
- 14-04-2010, 07:44 #497
Originally posted by Lily
Καλησπέρα Δανάη μου,
πέρασα λιγάκι από εδώ για να σου πώ πόσο πολύ καλά μου πηγαίνει αυτή η διατροφή. Δεν ξέρω αν είναι επειδή
σχετίζεται λίγο με τη δική μου, όμως με έχει βολέψει αφάνταστα, την κάνω πανεύκολα χωρίς καμία πίεση και νομίζω
οτι κάτι έχει αλλάξει στο πόσο κουρασμένη νιώθω στο τέλος της ημέρας. Νομίζω οτι έχω αποκτήσει περισσότερη ενέργεια....
αχ Lily μου ποσο σε ζηλευω που εισαι 60 κιλα αχχχ ποτε θα δω και εγω αυτο το νουμερο?
σε ενα χρονο περιπου θα ειμαι κουμπαρα σε ενα γαμο και ελπιζω να ειμαι κορμαρα μεχρι τοτε αχχχχ
καλη μερα σε ολες και καλη δυναμη
14-04-2010, 09:26 #498
καλημέρα κορίτσια!
Με λύπη σας ανακοινώνω ότι σταματάω την κυκλική και εγώ..εγώ δεν είχα πρόβλημα με την αποχέτευση όπως η badgirl απλά μάλλον δεν μου ταιριάζει ο τόσο αυστηρός περιορισμός. Χθες σε μία απογευματινοβραδυνή κρίση τσάκισα κάτι γλυκά,ευτυχώς όχι βαριά-σοκολάτα κουβερτούρα και πορτοκάλι γλυκό- και μετά τσίμπησα ένα λαδοπαξιμάδι με δυο φέτες κασέρι και ένα μπαρ δημητριακών. Είμαι μεγάλη γουρούνα.....σνιφ! στιγμιαία ένιωσα πάρα πολύ χάλια. Και πραγματικά θα μπορούσα να συνεχίσω και να φάω όλο το ψυγείο αλλά δεν ξέρω τί με κράτησε και σκέφτηκα:ενταξει, ό,τι έφαγες έφαγες-άλλωστε δεν έφαγες και 5000 θερμίδες, σταματάς την κυκλική, ξεκινάς τα παλιά γνώριμα "τρώω απ'όλα και λίγο-μενού" και συνεχίζεις έτσι.
ώρες ώρες νιώθω πολύ βόδι..δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό
14-04-2010, 09:49 #499
bomo
καλά θα κάνεις να τη σταματήσεις, γιατί όπως έχω πει από την αρχή αυτή η διατροφή είναι για χάσιμο λίγων κιλών. Και εμένα στο τέλος μου την έδωσε.
Της Λίλυς ας πούμε της έρχεται κουτί.
Εννοείται όμως ότι κανείς δεν θα αντέξει να την κάνει για να χάσει πάνω από 10 κιλά.
Σε λίγο πετάω για Αγγλία. Θα γυρίσω σε 2-3 εβδομάδες υποθέτω. Εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι κάνετε και να προσέχετε τους εαυτούς σας.
14-04-2010, 09:58 #500
Ναι όντως, είναι λίγο κουραστικό να την κάνεις αυστηρά. Σε λίγο πιο ελεύθερο διαιτολόγιο, θα φας κανα λουκούμι, κανα γλυκάκι βρε παιδί μου να σου φύγει η λιγούρα αλλά έτσι με την απειλή πάνω απ'το κεφάλι σου μη χαλάσει η διατροφή σπάνε τα νεύρα στο τέλος.
Θα δω πώς θα πάω. κρίμα πάντως. και είχαμε αρχίσει να τα λέμε τόσο ωραία εδώ πέρα
Δανάη καλή πτήση!!
14-04-2010, 10:19 #501
Originally posted by Lily
Καλησπέρα Δανάη μου,
Lily, σε ακολουθώ μου φαίνεται... Έκανα κι εγώ την δική σου και συνεχίζω με αυτήν εδώ και μου πάει γάντι. Και νιώθω και πολύ ελεύθερη και πολύ ωραία... 5η μέρα σήμερα...
14-04-2010, 10:35 #502
εχετε ζυγιστει κοριτσια?πως παει?
14-04-2010, 13:50 #503
Δαναη ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙΙΙΙΙ
Λιλυ δεν εχεις φτασει στα κιλα που θελεις? κανεις συντηρηση τωρα?
14-04-2010, 13:51 #504
Kalispera koritsia!
Eixa xekinisei kai ego apo savvato th sygkekrimeni diatrofi kai exo xasei gyro sto1,5-2 kila! mou fainetai spoudaio! kai eimai kai adiatheti aytes tis meres , opote k tha exo katakratisi ygrwn. Den me kourazei katholou i diatrofi!!
Eyxaristoume danai!!
14-04-2010, 14:05 #505
Μπράβο σου , γυμνάζεσαι ταυτόχρονα?
Πόσα κιλάκια θες να χάσεις?
14-04-2010, 16:07 #506
14-04-2010, 16:47 #507
γεια σας κοριτσιααααα...
μπραβο σε οσες συνεχιζουν...μπραβο και σε οσες σκεφτονται να αρχισουν...ΟΧΙ μπραβο σε οσες το σκεφτονται και δεν το αποφασιζουν..
εγω ειπα θα την κανω στην αρχη...
ξεκινησα αλλα επαθα γαστριντεριτιδα (τυχαια) και σταματησα και απο τοτε δεν ξαναξεκινησα η γουρουνα...
αλλα δεν ξαναεφαγα και σα γουρουνι απο τοτε...λιτοδιαιτα τρωω σε σχεση με πριν.
γενικα οπως εχω πει εφαγα την φλασια και σταματησα τις μλκς..
τρωω λιγο και δε φουσκωνω..
εδω και 3-4 μερες...
και σκεφτομαι να αρχισω κι εγω αυτο που κανετε ολες εδω μεσα σιγα σιγα...ξανα!
εν τω μεταξυ θα παω σε γιατρο για βελονισμο..να δω τι θα μου πει... εχω ακουσει τοσα για εναν συγκεκριμενο (θεσσαλονικη) που κανει βελονισμο για καπνισμα, παχος κλπ
ειναι παρα πολλοι οι γιατροι, εγω ακουσα για εναν συγκεκριμενο που εκαναν και κατι γνωστοι της μανας μου.
λεω να κλεισω ενα ραντεβου να δω τι παιζει!
δυνατα!!!! κοριτσια μην τα παρατατε....!!
14-04-2010, 16:50 #508
Jessica... εχουμε ακριβως τα ιδια κιλα και θελουμε να χασουμε τα ιδια.. εεε καλα 1 κιλο διαφορα...
τι υψος εχεις κοπελια????εγω ειμαι 1.70
εσυ?
ρε γαμωτο...13-14 κιλακια υποθεση ειναι...ειμαστε και απο τις τυχερες οπως λεει και η μανα μου...δεν ειναι παααρα πολλα...αν το καλοσκεφτεις...σε οτι αφορα την υπομονη μονο υπαρχει θεματακι!
14-04-2010, 16:51 #509
Originally posted by kika*
γεια σας κοριτσιααααα...
μπραβο σε οσες συνεχιζουν...μπραβο και σε οσες σκεφτονται να αρχισουν...ΟΧΙ μπραβο σε οσες το σκεφτονται και δεν το αποφασιζουν..
εγω ειπα θα την κανω στην αρχη...
ξεκινησα αλλα επαθα γαστριντεριτιδα (τυχαια) και σταματησα και απο τοτε δεν ξαναξεκινησα η γουρουνα...
αλλα δεν ξαναεφαγα και σα γουρουνι απο τοτε...λιτοδιαιτα τρωω σε σχεση με πριν.
γενικα οπως εχω πει εφαγα την φλασια και σταματησα τις μλκς..
τρωω λιγο και δε φουσκωνω..
εδω και 3-4 μερες...
και σκεφτομαι να αρχισω κι εγω αυτο που κανετε ολες εδω μεσα σιγα σιγα...ξανα!
εν τω μεταξυ θα παω σε γιατρο για βελονισμο..να δω τι θα μου πει... εχω ακουσει τοσα για εναν συγκεκριμενο (θεσσαλονικη) που κανει βελονισμο για καπνισμα, παχος κλπ
ειναι παρα πολλοι οι γιατροι, εγω ακουσα για εναν συγκεκριμενο που εκαναν και κατι γνωστοι της μανας μου.
λεω να κλεισω ενα ραντεβου να δω τι παιζει!
δυνατα!!!! κοριτσια μην τα παρατατε....!!
14-04-2010, 16:54 #510
Originally posted by kika*
Jessica... εχουμε ακριβως τα ιδια κιλα και θελουμε να χασουμε τα ιδια.. εεε καλα 1 κιλο διαφορα...
τι υψος εχεις κοπελια????εγω ειμαι 1.70
εσυ?
ρε γαμωτο...13-14 κιλακια υποθεση ειναι...ειμαστε και απο τις τυχερες οπως λεει και η μανα μου...δεν ειναι παααρα πολλα...αν το καλοσκεφτεις...σε οτι αφορα την υπομονη μονο υπαρχει θεματακι!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή