Κυκλική λήψη υδατανθράκων - Page 40
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 40 of 60 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast
Results 586 to 600 of 891
    Senior Member
    Originally posted by BettyG
    Originally posted by petallouditsaa
    Originally posted by Danai20
    petalouditsa οταν λες κολλησες τι εννοεις; πόσες μέρες, τι έχασες;
    Αν θες πες μας
    ειμαι αδιαθετη καταρχην αλλα στη 3 μερα οποτε δεν νομιζω να ειναι κατακρατηση...δεν εχασα τιποτα τζαμπα ο κοπος ειμαι κολλημενη σχεδων 2 μηνες στα ιδια κιλα...με το που εχασα 23-24 κιλα σταματησα να χανω ελεος δεν μπορω αλλοοοοοοοοοοο θελω να αδυνατισω

3 φορες την βδομαδα κανω 1 ωρα περιπου δεν μπορω περισσοτερο επειδη εχω διαβασματα

δυσκολο για διαιτολογο με τα οικονομικα μου κοριτσια
    πεταλουδίτσα, γράψε μας τι έτρωγες, η διατροφή αυτή βοηθά πολύ να χάσει κανείς βάρος, εφ΄οσον τρώει σωστά, πχ. όχι τρελλές ποσότητες, απλά κανονικές, άφθονα λαχανικά και φρούτα.

Αν ας πούμε την ημέρα των υδατανθράκων κάποιος, φάει μόνο πατάτες , μακαρόνια/ρύζι, ψωμί σε μεγάλες ποσότητες, χωρίς να φάει σαλάτες , φρούτα και κανονικές μερίδες, δεν υπάρχει λόγος να χάσει.
    Ακόμη και με τις πρωτείνες οι σαλάτες είναι απαραίτητες. Επίσης το νερό και τελικά η άσκηση.
    Θα έλεγα να προσπαθήσεις λίγο ακόμη και να περιμένεις εφόσον ακολουθείς σωστά τις αρχές της διατροφής.

καλημεραααααααααααα !
    δεν ετρωγα μεγαλες ποσοτητες το μονο λαθος που εκανα ηταν τη πρωτη μερα δεν εφαγα λαχανικα και φρουτα το οποιο το διορθωσα .Ποσοτητες 1 1/2 κουπα μακαρονια η ρυζι κτλ μερα υδατανθρακων και 120 γρ περιπου πρωτεινη αντιστοιχα την μερα των πρωτεινων εννοω στο μεσημεριανο και στο βραδυνο τα υπολοιπα σε λογικα πχ 1 αυγο πρωι 1 φετα ζαμπον η στους υδατανθρακες 1 μπανανα ισως και 2 καποτε.

ξεκιναω κανονικη διατροφη απο ολες τις ομαδες σημερα και ο θεος βοηθος

Senior Member
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ....η αληθεια ειναι οτι κι εγω εχω μπερδευτει σε καποια σημεια.
    δηλαδη, υπαρχουν τροφιμα που εχουν και πρωτεινες και υδατανθρακες.οποτε εικαζω οτι οταν μια τροφη εχει και απο τα δυο, τοτε κοιταμε τι εχει περισσοτερο και το χρησιμοποιουμε την αντιστοιχη μερα....ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ~~~
    εγω απο την αλλη ακομα...δεν καταφερα να κανω σωστα την κυκλικη...
    ολο μλκιες κανω !!!

Δαναη μου αν ειδαν καλα τα ματακια μου πιο πανω καπου ειπες οτι στην τελικη αν δε γινεται αλλιως να τρωμε φρουτακι και την ημερα των πρωτεινων?
    δηλαδη αν καποιος δεν αντεχει και φαει ενα φρουτακι δεν καταστρεφεται η διαιτα?

αναρωτιεμαι το εξης..στις χημικες διαιτες σου λεει... μην την χαλασεις για κανενα λογο γιατι παει πισω στην αρχη και δε χανεις και φτου κ απο την αρχη!
    λοιπον...με την κυκλικη ληψη...αυτο συμβαινει η οχι?
    δηλαδη αμα κανεις τη μλκια μια μερα... η σε ενα γευμα...τελειωσες?
    η μικρο το κακο ...συνεχιζουμε απο εκει που μειναμε?
    καλα δεν εννοω να κανεις τη χαζομαρουλα μια φορα τη μερα...οχι βεβαια! αυτο το ξερω...δεν κανει~χαιρω πολυ!
    καλημερα σε ολους!!

Senior Member
    Κικα

η συγκεκρινένη δίαιτα δεν είναι χημική, αν υπάρχουν δλδ χημικές, που οι διαιτολόγοι το αμφισβητούν.
    Είναι απλά ένας τρόπος να μειώσεις τις θερμιδες και να δώσεις ένα πουσάρισμα στον οργανισμό σου να καίει περισσότερο. Αν φας κάτι ακόμα δε 'χαλαει' η δίαιτα, απλά παίρνεις περισσότερες θερμίδες οπότε χάνεις λιγότερο.

La luna

το περπάτημα το θεωρω κορυφαια ασκηση. Να θυμασαι να ειναι σε πολύ γρηγορο ρυθμό. Η γιογκα επίσης βοηθαει πολύ. Ζητα ασκήσης ενδυναμωσης με το βαρος του σωματος.

Senior Member
    εγω παλι νομιζω οτι η διατροφη προσπαθει να μας αποτρεψει απο το να παιρνουμε τους κακους υδατανθρακες πχ ασπρο ψωμι κλπ
    τωρα δεν ξερω μακαρι να μπορεσουμε να χασουμε κατι...

εγω σημερα εφαγα:
    1 ποτηρι γαλα
    1 σκετο καφε
    1 ομελετα με μανιταρια με ντοματουλα

και για βραδυ θα φαω:
    φιλετο κοτοπουλο με μπροκολο(ειναι υπερβολη?)

τελικα το φυστικοβουτυρο επιτρεπεται?
    20γ πρωτεινη
    9γ υδατανθρακα εχει

Senior Member
    τελικα η μπυρα στη μερα των υδατανθρακων?

Senior Member
    Εφοσον η Δαναη δεν πινει γενικα και μαλλον δεν τρωει φυστικοβουτυρο ειναι δυσκολο να σου απαντησει καποιος αφου η διαιτα ειναι βασισμενη στη Δανάη.παντως το βουτυρο απαγορευεται.δεν εχω ιδεα τι ειναι το φυστικοβουτυρο δεν εχω φαει ποτε αλλα αφου λογικα εχει βουτυρο καλυτερα μη φας.

Senior Member
    Το αλκοόλ σίγουρα απαγορεύεται. Για το φυστικοβούτηρο δεν ξέρω.

Για να δεις αν είναι υπερβολή, πρέπει να μετρήσεις θερμίδες, να ξέρεις τι θερμιδικό έλλειμα πρέπει να έχεις και να το κανονισεις ανάλογα.

Senior Member
    εγω παντως εφαγα 2 φρυγανιες (δεν εχουν ζαχαρη)
    σαλατα και 2 φρούτακια!

Senior Member
    και πως μπορει κανεις να ξερει ποσες θερμιδες τη μερα πρεπει να καταναλωνει Δαναη μου?
    δεν εχω ιδεα!
    θερμιδικο ελλειμα?what is that??

Senior Member
    παρε εναν θερμιδομετρητη και ξεκινα να γραφεις τι εφαγες

Senior Member
    το φυστικοβουτυρο ειναι πολτος απο φυστυκια-στη λογικη δηλαδη του ταχινιου αλλα μαλλον πιο παχυντικο.

κικα στο περιπου ποσες θερμιδες καταναλωνεις σε μια μεση μερα?
    αν ας πουμε καταλανωνεις 2500 θεερμιδες και με την κυκλικη φτανεις να καταναλωνεις 1500 εχεις ενα θερμιδικο ελλειμα της ταξης των 1000 θερμιδων
    για να χασεις ενα κιλο λιπους πρεπει να υπαρξει ενα θερμιδικο ελλειμα 7500 θερμιδων

Δαναη αν λεω κατι που δεν υφισταται διορθωσε με παρακαλω

Senior Member
    La Luna

δεν ξέρω και εγώ πως βγάζουν οι διαιτολόγοι πόσες θερμίδες πρέπει να πάρεις. Εμένα μου είχε πολλές υποθέτω γιατί καίω και πολλές.
    Μπορεί κάπου στο ίντερνετ να δείχνει πως το βγάζεις.

Senior Member
    νομιζω οτι ειναι μια αναλογια υψους-βαρους-σκελετου-ασκησης
    αλλο ομως τι πρεπει να παιρνεις για να μεινεις στο ιδιο βαρος κι αλλο τι πρεπει να παιρνεις για να χασεις κιλα
    εγω με 1300 ειμαι ευχαριστημενη

δαναη εσυ θελεις πολλες περισσοτερες απο την μεση γυναικα γιατι γυμναζεσαι πολυ

Senior Member
    ναι ...εχετε δικιο...αλλα δε θα μπορεσω να το υπολογισω...
    τελοσπαντων!

Senior Member
    αν θες γραφε τι εφαγες κ σε βοηθαμε κ εμεις παντως αν ψαξεις ποσες θερμιδες εχει καθε τι που τρως σιγα σιγα θα τα μαθεις και θα ναι οκ.παντως αν παιρνεις πχ 1300 θερμιδες νομιζω θα χανεις.

Page 40 of 60 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast