Results 61 to 75 of 891
Thread: Κυκλική λήψη υδατανθράκων
-
08-04-2010, 13:08 #61
σ ευχαριστω πολυ!υποθέτω οτι γιαουρτια με φρουτα απαγορευονται ε??περιμενω εξελίξεις απ οσες την αρχισουν!!
- 08-04-2010, 13:10 #62
mcan
οι υδατάνθρακες των λαχανικών είναι αφενώς υπερβλικά λίγοι, αφετέρου δεν είναι απλά σάκχαρα όπως των φρούτων και δεν έχουν άμυλο όπως τα σιτηρά.
Η μία μέρα χωρίς υδατάνθρακα αδειάζει τις αποθήκες γλυκογόνου και εκεί πάνω του δίνουμε υδατάνθρακα και τον σοκάρουμε. Μια ολόκληρη εβδομάδα απλά μας εξαντλεί και φέρνει τον οργανισμό σε κατάσταση άμυνας. Η μια εβδομάδα υδατάνθρακες είναι σίγουρο ότι θα τσιμπήσουμε το κιλό μας.
08-04-2010, 13:12 #63
semie
γιαούρτι με φρούτα όχι δεν επιτρέπεται. Ότι θες ρώτα πάντως. Και εγώ μέχρι να μπω στο νόημα μου πήρε 2-3 μέρες.
08-04-2010, 13:12 #64
μπραβο Δαναη που παρολο που πετυχες τον στοχο σου απαντας σε ολες μας και νοιαζεσαι!
08-04-2010, 13:13 #65
μπορειτε να γραψετε περισσοτερες λεπτομερειες για την διατροφη? ¨) ευχαριστω!!
08-04-2010, 13:15 #66
semie
έχω τραβήξει τόσα με διατροφικές διαταραχές που το θεωρώ τουλάχιστον συναισθηματικη τσιγγουνιά να μη βοηθησω και άλλους να το ξεπεράσουμε μαζί και δεν θέλω να δω κανέναν να βουλιάζει όπως βουλιαξα εγώ.
Σε λίγο μόνο θα φύγω γιατί έχω μάθημα. Το απόγευμα θα ξαναδώ τα μην. σας.
08-04-2010, 13:16 #67
Zwitsa
διάβασε το αρχικο μην μου και μετά πες μου που ακριβώς θέλεις διευκρινήσεις και τι δεν κατάλαβες.
08-04-2010, 13:18 #68
ποσο καιρο σου πηρε να πετυχεις τον τελικο σου στοχο?
08-04-2010, 13:45 #69
παιδια εχει δικιο η Danai δεν ειναι το ιδιο με την ατκινς (που εγω ειμαι fan γενικοτερα του ατκινσ γιατι οσες φορες εχασα με ατκινς το καταφερα)
αλλα η ατκινς ειναι δυσκολη γιατι απο ενα σημειο και μετα τρωγοντας μονο πρωτεινες αρχιζεις και σιχαινεσαι το κρεας και δεν μπορεις να φας αλλο...αρχιζεις λοιπον αναγκαστικα (αν και εχει κλεισει το στομαχι δε λεω) να τρως λιγοτερο...και ολα καλα αν αντεχεις να τρως βασικα πρωτεινη.
υδατανθρακες τρως λιγους..πολυ λιγους... αν και σταδιακα τους αυξανεις αλλα και παλι για καποια σαν εμενα που τρωω πολλους υδατανθρακες, αυτο που δινει ο ατκινς ειναι λιγο!
αν και εχουν βγει προιοντα ατκινς και στην ελλαδα (μονο αμερικη υπηρχαν καταστηματα ατκινς)και τωρα μπορεις να τρως και σοκολατες ενω κανεις ατκινς με πολυ λιγους υδατανθρακες...
παντως αν εκανες μια βδομαδα πρωτεινες και μια βδομαδα υδατανθρακες...πιστευω οτι θα το τσιμπουσες το κιλακι σου οντως κατα τη βδομαδα υδατανθρακων.Απο την αλλη τη βδομαδα των πρωτεινων θα εχανες παραπανω απο οσο περιμενες...οποτε σα να ισορροπουν τα δυο αυτα?
αλλα τωρα θα φτιαξουμε καινουρια διαιτα απο μονες μας?ολο και καποιος θα το ειχε σκεφτει αν ηταν λογικο! μηπως ετσι μπερδευεται ο οργανισμος!!!
08-04-2010, 13:53 #70
Vasiliki76...
εψαξα λιγο αυτη την γυμναστικη που λες.curves!
αεροβια ειναι απο οτι καταλαβα αλλα θελει και οργανα που σημαινει οτι θελει να πηγαινεις σε καποιο γυμναστηριο μαλλον!
αλλα ακομα δεν καταλαβα γιατι ειναι μονο για γυναικες?!
08-04-2010, 14:05 #71
Kika τα curves δεν ειναι ειδος γυμναστικης, ειναι συγκεκριμενα γυμναστηρια, αποκλειστικα για γυναικες.
Αν θυμαμαι σωστα ειναι 30 λεπτα γυμναστικη και χανεις αρκετους ποντους.
Ολα αυτα απο την εμπειρια της Penelope.
Το επισημο site των curves ειναι: www.curves.gr.
Τωρα γιατι ειναι μονο για γυναικες, δεν ξερω κοπελα μου να σου απαντησω.
Α και θα ηταν ωραι να ημουν vasiliki76........... xi xi xi!!!!!!!!!!!!!!!
08-04-2010, 14:21 #72
καλησπερα σε ολους,
ηθελα αν δεν σου ειναι δυσκολο να μου εστελνες και εμενα Danai20 το τηλ της διαιτολογου , εχω και εγω να χασω 20 κιλά και μου ακουγεται αρκετά καλή . Ευχομαι καλή δυναμη σε ολους
08-04-2010, 14:30 #73
Καλησπέρα και από μένα! τί να πω Danai, είσαι παράδειγμα για όλους, στόχος επετεύχθη λοιπόν! άντε καλοφόρετα τα μικροσκοπικά σου πλέον ρουχαλάκια
αυτή η δίαιτα όντως φαίνεται ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα (εγώ μη δω κάτι καινούριο, με τα μούτρα πέφτω, χι χι) και μπράβο σου που μας βοηθάς.
απορία: με μπαχαρικά, ξύδι+λεμόνι, αλκοόλ.. τί κάνουμε;;
άντε μπας και πέσουν οι κοιλίτσες και τα μπόοοολικα κιλάκια μας!
08-04-2010, 14:37 #74
Originally posted by Danai20
Λιλάκι καλημέρα,
σε σένα αξίζει το μπράβο που έχεις και ευθύνες και τα κατάφερες.
Με αυτό τον τρόπο θα χάσεις και τα 2 τελευταία είμαι σίγουρη.
Η γυμναστική πως πάει αλήθεια; Θυμάμαι σου άρεσε τότε που τα λέγαμε και είχες μπει στο πνεύμα
Βασικά μου λύθηκαν τα χέρια, απο το διάδρομο, γυμναστήριο κ.λ.π που δε τα θέλω με τίποτα.
Φροντίζω 2-3 φορές την εβδομάδα να κάνω τρέξιμο στο γηπεδάκι περίπου 2,5 - 3χιλιόματρα το έχω φτάσει, και τις υπολοιπες μέρες, περπάτημα γρήγορο και ποδήλατο.
Βέβαια λόγω των γνωστών μου προβλημάτων, μερικές φορές δεν κάνω τίποτα από αυτά, όμως σε γενικές γραμμές το τρέξιμο είναι το μόνο που δεν εγκαταλείπω γιατί μου αρέσει και μου πάει φοβερά.
Σήμερα ξεκίνησα την δίαιτα αυτή της εναλλαγής για να χάσω και τα υπόλοιπα.
Θα πάω τώρα να αγοράσω κι εγώ το γάλα ρυζιού γιατί δε το έχω δοκιμάσει, και με το σόγιας όντως δεν τα πάω και πολύ καλά.
Θα σε κρατώ ενήμερη κουκλίτσα μου
πολλά φιλιά και χίλια ευχαριστώ
08-04-2010, 14:42 #75
bomo
αλκοόλ δε ρώτησα γιατί δεν πίνω. Λεμόνι, ξύδι και μπαχαρικά όσο θες. Μόνο αλάτι μου είπε να πάρω θαλασσινό και να κόψω το επιτραπέζιο. Εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση