Results 736 to 750 of 891
Thread: Κυκλική λήψη υδατανθράκων
-
27-04-2010, 18:17 #736
chocolat134 ,
μια χαρά είναι ημέρα σου! καλή συνέχεια να εχεις!
- 27-04-2010, 21:07 #737
Originally posted by LaLuna
μαρουλακι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!
εσυ με την κυκλικη ποσα εχασες και σε ποσο διαστημα?
και μετα και δεν ελεγαν να πεσουν με τιποτα!Σε 2 βδομαδες
εφυγαν , αλλα καθε μερα 1 ωρα το πρωι γυμναζομαι και
πιστευω παιζει και αυτο ρολο.Α!Και ετρωγα ποσοτητες..
27-04-2010, 21:55 #738
μπραβο μπραβο......!!!!!!
καλα τα παμε ομως ε παιδια?
και δεν ειναι και δυσκολη!!!!
εγω το βραδυ εχω καθιερωσει σαλατα με τονο κ τρυμμενο τυρακι την ημερα της πρωτεινης και την ημερα του υσατανθρακα ντοματοσαλατα με τρυμμενη φρυγανια
27-04-2010, 23:31 #739
Τα θαλάσσωσα, δεν ξέρω τι με έχει πιάσει. Εγώ που συμβουλεύω ότι πρέπει να πειθαρχούμε ακομη κ μετά την επέμβαση κ δεν μπορώ πια.
Ζυγίζομαι και ειμαι 1 κιλό κάτω, 1 κιλό πάνω.Μου άνοιξε η όρεξη μάλλον απ το άγχος που δεν χάνω κιλά.
Και πάνω που ειπα να ξεκινησω αυτή τη διατροφή, ξεχάστηκα και έφαγα φρυγανιά και το βράδυ έτοιμη κοτόσουπα Κnorr με κρουτόν.
Γιατί;
28-04-2010, 00:54 #740
Originally posted by sweet_but_obese
Τα θαλάσσωσα, δεν ξέρω τι με έχει πιάσει. Εγώ που συμβουλεύω ότι πρέπει να πειθαρχούμε ακομη κ μετά την επέμβαση κ δεν μπορώ πια.
Ζυγίζομαι και ειμαι 1 κιλό κάτω, 1 κιλό πάνω.Μου άνοιξε η όρεξη μάλλον απ το άγχος που δεν χάνω κιλά.
Και πάνω που ειπα να ξεκινησω αυτή τη διατροφή, ξεχάστηκα και έφαγα φρυγανιά και το βράδυ έτοιμη κοτόσουπα Κnorr με κρουτόν.
Γιατί;
πρωί, τόστ με ταχίνι και μέλι
δεκατιανό, 1 πορτοκάλι, 1 αχλάδι
μεσημέρι, πατάτες φούρνου και 1 τεράστια μαρουλοσαλάτα
απόγευμα, 2 δαμάσκηνα
βράδυ, 1 μπολ κουάκερ με γάλα ρυζιού
ήπια πολύ νερό
και αύριο έχει ζύγισμα για να δω πως τα πήγα με τοσο υδατάνθρακα.
Βέβαια θα ζυγιστώ και μεθαύριο μετά τις πρωτείνες, αλλά λέμε τώρα...
28-04-2010, 10:54 #741
sweet but obese
μην αγχωνεσαι. Κανείς δεν πάχυνε από μια φρυγανια και μια σουπίτσα Κνορ.ϊσα ίσα εμένα λίγα μου φαίνονται αυτά που έφαγες και το βασικό σε οποιαδήποτε δίαιτα είναι οι θερμίδες.
Επίσης αυτή η δίαιτα (την οποία έχω σκυλομετανιώσει που έδωσα) είναι όπως έχω ξαναπεί για να χάσει κανείς τα τελευταία κιλά του, όχι για συνεχής διατροφή, γιατί δεν είναι καθόλου εύκολη, ούτε και μπορείς με αυτό τον τρόπο να καλύπτεις τις ημερήσιες ανάγκες σου για μεγάλο διάστημα.
Κατα τη γνώμη μου, αν μου επιτρέπεις, ακολούθησε μια ισορροπημένη διατροφή όπου θα τρως από όλες τις ομάδες. Αυτό κάνω και εγώ εδώ και αρκετό καιρό και δεν έχω πάρει γραμμάριο από τα 55 κιλά που έφτασα.
28-04-2010, 14:18 #742
εγώ κορίτσια την σταμάτησα γιατί δεν μπορώ να σκέφτομαι συνέχεια τι θα φάω...
αυτό πρέπει, αυτό δεν πρέπει..... για αυτόν τον λόγο έκανα και βελονισμό.... και απο δω και πέρα
σωστή διατροφή με όλες τις ομάδες και χωρίς υπερβολές....
Θέλω να φτάσω σε ένα σημείο να μάθω να τρέφομαι σωστά για να μην ξαναβρεθώ να
κουβαλάω τόσα παραπανίσια κιλά.....
Την διαιτα της Δανάης μας θα την ξανακάνω μόνο όταν κολλήσω για να ξεμπλοκάρω....
Βέβαια τα δύο κιλά που έχασα τα οφείλω σε αυτήν την δίατα,
γιαυτό Δανάη μου σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.....
28-04-2010, 14:55 #743
50 γρ ψωμι ολικης αλεσης με μελι και ταχινι
1 μπανανα
πατατες φουρνου
κολοκυθακια βραστα με λαδολελονο
και μετα....
5 αποξηραμενα βερυκοκα
σαλατα μαρουλι-ντοματα-κολοκυθια με πολυσπορα παξιμαδακια
29-04-2010, 10:03 #744
Καλημέρα κορίτσια και καλά αποτελέσματα σε όλες μας!!!
Δυστυχώς κι εγώ όπως η bubble84 την σταμάτησα μετά από μια εβδομάδα. Με δυσκόλεψε πολύ και ειδικά την ημέρα των πρωτεϊνών. Δεν με βόλευε κάτι για πρωϊνό και κολατσιό.
Οι υδατάνθρακες μου είναι πιο βολικοί και παχυντικοί!!!
Πάντως κι εγώ έχασα 1,5 κιλό με τη δίαιτα της Δανάης.
Ευχαριστώ Δανάη μου...
Σκέφτομαι να δοκιμάσω των Weight Watchers -αν την καταλάβω- θα δούμε...
Καλή συνέχεια σ' εσάς που την συνεχίζετε, κάνει δουλειά!
29-04-2010, 15:16 #745
2 αυγα βραστα
2 φετες γαλοπουλα φουαντρε
1 γιαουρτι
1 μπουτι κοτοπουλο ψητο
σαλατα μαρουλι-ντοματα με μπολικο κατικι
σαλατα μαρουλι-ντοματα με 1 κονσερβα σκουμπρι σε νερο
ομολογω οτι εκει που περιμενα δυσκοιλιοτητα με αυτη τη διατροφη, τελικα κανενα προβλημα, ισα ισα το ψιλοελυσα!
φιλια!
29-04-2010, 17:24 #746
γεια σας κι απο μενα...
χτες τρελη παρασπωνδια ακουστε:
πρωι:-
μεσημερι:μακαρονια με κοκκινη σαλτσα
απογευμα:-
(μεχρι εδω καλα)
βραδυκολαση)νουντλς με λαχανικα+4 πατατοκροκετες+2 σπρινγκ ρολς και σοκολατοπιττα για επιδορπιο
μετα βγηκαμε κ ηπια 4 ουισκι πολλα σφινακια κλπ κλπ
σημερα ειμαι ενα κιλο μειον(δεν μπορω να το εξηγησω μετα απο την παρασπωνδια αυτη)
29-04-2010, 17:46 #747
Originally posted by Danai20
sweet but obese
μην αγχωνεσαι. Κανείς δεν πάχυνε από μια φρυγανια και μια σουπίτσα Κνορ.ϊσα ίσα εμένα λίγα μου φαίνονται αυτά που έφαγες και το βασικό σε οποιαδήποτε δίαιτα είναι οι θερμίδες.
Επίσης αυτή η δίαιτα (την οποία έχω σκυλομετανιώσει που έδωσα) είναι όπως έχω ξαναπεί για να χάσει κανείς τα τελευταία κιλά του, όχι για συνεχής διατροφή, γιατί δεν είναι καθόλου εύκολη, ούτε και μπορείς με αυτό τον τρόπο να καλύπτεις τις ημερήσιες ανάγκες σου για μεγάλο διάστημα.
Κατα τη γνώμη μου, αν μου επιτρέπεις, ακολούθησε μια ισορροπημένη διατροφή όπου θα τρως από όλες τις ομάδες. Αυτό κάνω και εγώ εδώ και αρκετό καιρό και δεν έχω πάρει γραμμάριο από τα 55 κιλά που έφτασα.
Δεν είπα ότι θα την εφαρμόσω εφ όρου ζωής. Απλά τα βάζω πάλι με τον εαυτό μου που δεν μπορώ να πειθαρχήσω! Ξεχνιέμαι και πάω να φάω λίγο ψωμί ή φρυγανιά κι όταν λέω λίγο, εννοώ μία μικρή μπουκιά όχι φέτες!
Την ημέρα των πρωτεινών είπατε ότι δεν επιτρέπεται τι γιαούρτι με φρούτα,ε; Ακόμη και 1% να ειναι; Η ασπαρτάμη; Τον καφέ δεν μπορώ να τον πιω σκέτο. Γάλα βάζουμε,ε; Την ημέρα των πρωτεινών εννοώ.
Το θέμα με μένα είναι να ξεκολλήσω τον οργανισμό. Μιας και έχασα 40 κιλά μπλόκαρε.Εφτασα τα κιλά που ήμουν σε ηλικια 19χρ δηλ πριν 12χρ και ισως ειναι το πρώτο πλατώ που θα με βασανίσει.
Ετσι, απ όσα εχω διαβάσει ήθελα να ξεκινήσω καποια διατροφή για να κινητοποιηθεί ο μεταβολισμός. Ειχα διαβάσει οτι η Ατκινς τον ξεκολλάει.Για καμιά εβδομάδα όμως, όχι για περισσότερο καιρό, αλλά εδώ 1 μέρα δεν μπορω να φάω μονο πρωτείνη! Ξεχνιεμαι και τρωω και λίγο υδατάνθρακα.
Ουφ
29-04-2010, 19:11 #748
Originally posted by sweet_but_obese
Originally posted by Danai20
sweet but obese
Δεν είπα ότι θα την εφαρμόσω εφ όρου ζωής. Απλά τα βάζω πάλι με τον εαυτό μου που δεν μπορώ να πειθαρχήσω! Ξεχνιέμαι και πάω να φάω λίγο ψωμί ή φρυγανιά κι όταν λέω λίγο, εννοώ μία μικρή μπουκιά όχι φέτες!
Την ημέρα των πρωτεινών είπατε ότι δεν επιτρέπεται τι γιαούρτι με φρούτα,ε; Ακόμη και 1% να ειναι; Η ασπαρτάμη; Τον καφέ δεν μπορώ να τον πιω σκέτο. Γάλα βάζουμε,ε; Την ημέρα των πρωτεινών εννοώ.
Το θέμα με μένα είναι να ξεκολλήσω τον οργανισμό. Μιας και έχασα 40 κιλά μπλόκαρε.Εφτασα τα κιλά που ήμουν σε ηλικια 19χρ δηλ πριν 12χρ και ισως ειναι το πρώτο πλατώ που θα με βασανίσει.
Ετσι, απ όσα εχω διαβάσει ήθελα να ξεκινήσω καποια διατροφή για να κινητοποιηθεί ο μεταβολισμός. Ειχα διαβάσει οτι η Ατκινς τον ξεκολλάει.Για καμιά εβδομάδα όμως, όχι για περισσότερο καιρό, αλλά εδώ 1 μέρα δεν μπορω να φάω μονο πρωτείνη! Ξεχνιεμαι και τρωω και λίγο υδατάνθρακα.
Ουφ
Το γάλα κανονικά όσο θέλεις την ημέρα των πρωτεινών.
Εμένα που χάνω τρομερά δύσκολα με ξεκόλησε πάντως.
Δεν είναι δύσκολη, αν σημειώσεις δυο τρία πράγματα μόνο για τις πρώτες ημέρες μετά συνηθίζεις
29-04-2010, 19:20 #749
πανευκολη ειναι παιδια...και μου φαινεται και υγιεινη και ισσοροπημενη...με πολλα λαχανικα....αρκει να μην ξεχναμε οτι υδατανθρακες δεν ειναι ονο οι μακαροναδες
29-04-2010, 19:35 #750
Καλύτερα μακαρονάδες ολικης με σάλτσα παρά τηγανιτές πατάτες LaLuna , και ακόμα καλύτερα λίγα όσπρια με σαλάτα....
Και φυσικά σαλάτες και φρούτα
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή