Κυκλική λήψη υδατανθράκων - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 60 FirstFirst ... 3435152535455 ... LastLast
Results 781 to 795 of 891
    Junior Member
    Καλημέρα. Σήμερα 74,7. Έφυγε όλο το πρήξιμο από την περίοδο. Από δω και πέρα αρχίζει η πραγματική απώλεια κιλών για να δούμε πως θα πάει.

Senior Member
    δεν είναι ότι δεν μου πάει, ούτως ή άλλως εδώ και δυο βδομάδες πάλι κάνω δίαιτα, πάλι πάνω από 1300 θερμίδες δεν τρώω. Και χάνω περίπου 1 κιλό τη βδομάδα. Αν είναι και με την κυκλική να χάνω ένα κιλό τη βδομάδα, ποιός ο λόγος να στερηθώ την ποικιλία; γιαυτό ρωτάω αν τα κιλά που διαβάζω εδώ ότι χάνονται ανταποκρίνονται και στα ρούχα.. κυκλική έκανα 4 μέρες. και έχασα 2,5 κιλά σε 4 μέρες. αλλά στα ρούχα μου δεν είδα καμία διαφορά, λογικό το βρίσκω. αν είναι λοιπόν απλώς να κατεβαίνει η ζυγαριά αλλά οι διαστάσεις μου να παραμένουν ίδιες και απαράλλαχτες τί να το κάνω;

τώρα που έχουν περάσει οι πρώτες μέρες της δίαιτας που χάνονται μόνο κούφια κιλά και έχω σταθεροποιηθεί στο 1 κιλό τη βδομάδα, λέω να κάνω 2-3 βδομάδες κυκλική να δω πως θα πάω. Αν χάνω παραπάνω από 1 κιλό τη βδομάδα αλλά χάνω εξίσου και σε πόντους, τότε θα βεβαιωθώ ότι έχει καλύτερα αποτελέσματα από μια τυπική διατροφή χαμηλών θερμίδων.

Senior Member
    bomo

ο μόνος τρόπος να χαθει βαρος ειναι το αρνητικό ισοζύγιο θερμίδων. Καίμε δλδ περισσότερες από όσες παίρνουμε. Όλες οι δίαιτες ειναι τρόποι για να μειώσουμε θερμίδες και τίποτα παραπάνω. Αν σου πάει να τις μειώνεις με ποικιλία τότε αυτό να κάνεις.
    Η γνώμη μου είναι να το κάνεις με διαιτολόγο ώστε να μη στερείσαι θρεπτικά συστατικά

Senior Member
    σύμφωνοι με το αρνητικό ισοζύγιο, λίγο πολλοί όλοι το ξέρουμε. Απλώς αν η κυκλική όντως κάνει τούρμπο τον οργανισμό και καίει με γρηγορότερους ρυθμούς, τότε γιατί να μην την ακολουθήσω; τον εαυτό μου ρωτάω, μην ανησυχείς! Και αντί να χάνω ένα κιλό τη βδομάδα γιατί να μην χάσω ενάμισι; αφού υπάρχει τρόπος..απλά θέλω να το τσεκάρω στον εαυτό μου γιατί έτσι δεν βγάζω άκρη και απ'ότι κατάλαβα όλες λιγο πολύ είναι στην αρχή της κυκλικής όπου το βάρος μειώνεται δυσανάλογα των πόντων

Senior Member
    Η κυκλική δίνει μια ώθηση στον οργανισμό πρόσκαιρη. Γι αυτό και συστήνεται στα τελευταία κιλά. Από τις 1-2 βδομάδες και μετά, ο οργανισμός προσαρμόζεται και καίει κανονικά ανάλογα με τις θερμίδες. Γι αυτό λέω από την αρχή ότι δεν αξίζει για πολλά κιλά, γιατι ειναι στερητική διατροφή και δεν κερδίζεις κάτι εκτός από μια απώλεια 2-3 παραπάνω κιλών στην αρχή.

Τούμπανο ο οργανισμός δεν γίνεται με τίποτα, πίστεψε με. Είναι φτιαγμένος έτσι ώστε να κρατάει μέτρο και ισορροπία, γιατί στα χιλιάδες χρόνια της εξέλιξης μόνο τα τελευταία 30-50 χρόνια υπάρχει αφθονία τροφής και δεν λιμοκτονεί.

Senior Member
    καλέ τούρμπο είπα όχι τούμπανο!!
    αλλά επειδή γλώσσα λανθάνουσα τ'αληθή λέγει, κατάλαβα τις προθέσεις σου παμπόνηρο πλάσμα: αυτή η κυκλική σε βάθος χρόνου μας κάνει τούμπανο και όχι τούρμπο! Στην αρχή χάνουμε αλλά μετά αρχίζουμε να πρηζόμαστε..ώστε έτσι, θέλεις να είσαι η μόνη αδύνατη εδώ μέσα!! :P

Senior Member
    καλησπέρα κορίτσια...

κάνω κι εγώ την κυκλική εδώ και 3 ημέρες. έχω χάσει 1,400 προς το παρόν και ενώ έκανα και πριν την κυκλική διατροφή (περίπου δηλαδή) έχω χάσει σε σχεδόν 1 εβδομάδα 2,4...το ξέρω ότι είναι τα αρχικά υγρά που φεύγουν αλλά και πάλι είμαι ευχαριστημένη...και το βλέπω και στα ρούχα μου...όχι τρομερή διαφορά αλλά είναι λίγο πιο πεσμένη η κοιλιά...

Senior Member
    bomo

Τούμπανο λενε όλοι οι αθληταράδες στα γήπεδα που δουλεύω και μου έχει μείνει, χαχα
    Με τη διαιτα τώρα, η αλήθεια ειναι ότι εγώ δεν θα άντεχα να την κάνω για πάνω από 3 εβδομάδες, όσο την έκανα δλδ.

Μακάρι να γίνουμε όλες όπως επιθυμούμε. Το θέλω πολύ γιατί όσο πιο πολλοί ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο τόσο καλύτερα.
    Η δυστυχία είτε προέρχεται από κιλά, από αποτυχίες, από ανεργία μόνο κακό μπορεί να φέρει. Και αυτό το είδαμε χτες σε όλο του το μεγαλείο.
    Ξέρω ειναι άσχετο με το φόρουμ αυτό, αλλά δεν μπορούσα να μην το αναφέρω γιατί απο χτες δεν μπορώ να συνέλθω. Πιστεύω ότι η κοινωνία μας έχει ξεφυγει πια και δημιουργεί στους ανθρώπους διαταραχές παντός είδους.

Senior Member
    ε και γω για τόσο με βλέπω, λέω να την κάνω 2 βδομάδες να δω αποτελέσματα. ίσως να κάνω κυκλική κατά διαστήματα ώσπου να χάσω τα κιλά μου. έτσι το σκέφτομαι.
    Αυτούς τους αθληταράδες εγώ καμιά μέρα θα τους κάνω τούμπανο στο ξύλο, μας παρασύρουν και σαν τις υστερικές τρέχουμε να αδυνατίσουμε!! θα μου πείτε τώρα, δε βλέπω τον εαυτό μου που δεν μπορώ να βουλώσω το στόμα μου λίγο, τα πρότυπα μου φταίνε..

Το σχόλιό σου για τα χθεσινά μια χαρά σχετικό είναι! δεν ξυπνάει ο κοσμάκης βλέποντας τα σαχλοκούδουνα τα μεσημέρια,ούτε χορεύοντας στα τραπέζια. Ξυπνάει συζητώντας. έστω και σε φόρουμ παχύσαρκων! Εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε και συντηρήσαμε παθογένειες για δεκαετίες τώρα. Τα αποτελέσματα της δικής μας νοοτροπίας είναι αυτά που βλέπουμε, όχι του γείτονα. Ο κάθε τεμπέλης που πασχίζει για μια 20ετία να μπει στο δημόσιο με κάθε τρόπο, το κάθε κοντόφθαλμο ματαιόδοξο λαμόγιο που κοιτάει μόνο πώς θα διατηρήσει το πρεστίζ του για όσο ζήσει, η χωριατιά-με την κακή έννοια-του Έλληνα που θέλει να καμώνεται ότι είναι κάποιος. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που τον διαφοροποιεί. και με οποιοδήποτε κόστος-για τους άλλους,για το σύνολο. Όλα τα κοπρόσκυλα που κυβερνάνε δεκαετίες τώρα από κάπου παίρνουν δύναμη. Κάποιος τους κρατάει ακόμα εκεί και καταστρέφουνε τον τόπο. Ποιός;Αυτός που θέλει να χωθεί στο δημόσιο,αυτός που για να λαδώνει την πολεοδομία προσπαθεί να παραμείνουν τα στελέχη της ως έχουν..και τα λοιπά και τα λοιπά. Κανένας νόμος δεν τηρείται στη χώρα αυτή και ήταν αναμενόμενο ότι η μολότωφ κάποια στιγμή θα σκότωνε. Σε χώρες όμως που οι παρανομίες τιμωρούνται, ο κάθε αργόσχολος ή φασίστας ή δεν ξέρω τί άλλο-μικρή σημασία έχει- απλά δεν τολμάει να πετάξει μολότωφ γιατί ξέρει ότι θα πάει φυλακή.. Αλλά η μίζερη Ελλαδίτσα μας έχει άλλον καυμό μονίμως. Τί βρακί φόρεσε η Παπαρίζου,πόσες τσόντες ακόμα θα γυρίσει ο κάθε "φελλός"..
    Αυτά και από μένα. Γιατί κοντεύω να σκάσω καιρό τώρα. χρόνια. από τότε που κατάλαβα τον εαυτό μου και κλήθηκα να ψηφίσω.

Τέλος. Και με συγχωρείτε για την πολυλογία.

Senior Member
    bomo
    είπες αυτά που σκεφτόμαστε όλοι....

Senior Member
    λάθος. αν τα σκεφτόμασταν όλοι δεν θα ήμασταν χώρα ξέφραγο αμπέλι του πεταματού. πραγματικά δεν χωράω στο πετσί μου σ'αυτή τη χώρα. και σημειωτέον το πετσί μου είναι πολυυυυυ αν δείτε τα κιλά μου!

Senior Member
    γεια σας κοπελαρες, επειδη δεν εχω κ πολυ χρονο τωρα, μπορει καποαι να μου πει αν τρωγοντας τα εξης εκανα ημερα υδατανθρακα:
    πρωι
    2 μπισκοτα ολικης
    ενδιαμεσο
    πατατες τηγανιτες (1 κουταλια λαδι)
    μεσημερι
    γεμιστη ντοματα με ρυζι
    πατατες τηγανιτες

κ σκετους καφεδες.

Ρωταω ωστε αν οντως εκανα ημερα υδατανθρακα οπως φανταζομαι ως εδω, να μη το χαλασω το βραδυ...
    φρουτα μπορω με τους υδατανθρακες για βραδυ? ευχαριστω!

Senior Member
    Nαι μπορεις φρουτα!φαε φρουτακια για βραδακι!

Senior Member
    ως εδω ηταν οκ? πειραζει το λαδι ή τα σαλατικα? ταχω ξεχασει καπως. θελω επιβεβαιωση! σευχαριστω πολυ σεμι μου

Senior Member
    το λαδι επιτρεπεται κ εννοειται επιτρεπεται σαλατα και τις 2 μερες.τωρα δε ξερω αν τα μπισκοτα ειχαν ζαχαρη πχ κ δε θυμαμαι αν επιτρεπεται ο καφες γιατι δε πινω κ δεν εχω δωσει σημασια!ολα τ αλλα οκ!!!!

Page 53 of 60 FirstFirst ... 3435152535455 ... LastLast