Results 826 to 840 of 891
Thread: Κυκλική λήψη υδατανθράκων
-
09-06-2010, 18:11 #826$natasa&Guest
γεια κ απο μενα!ειμαι καινουρια και διαβασα για την κυκλικη διατροφη και φαινεται ευκολη..εχω φτασει μεχρι 72 κιλα,τωρα ειμαι 62 με 1.62 υψος και θελω να φτασω τα 52-53..το κακο με μενα ειναι οτι οποτε ξεκιναω και λεω θα προσεχω παντα τα παραταω..λεω να δοκιμασω αυτη τη διατροφη κ ελπιζω αυτη τη φορα να παει καλα!!μακαρι να φτασουμε ολοι στον στοχο μας!!
- 24-07-2010, 17:16 #827
σκεφτομαι να ξαναξεκινησω....αλλα να την κανω 2-3 μερες πρωτεινη 1 μερα υδατανθρακα
25-07-2010, 00:11 #828
στην κυκλικη ληψη υδατανθρακων η πρωτεινη μενει σταθερη ολες τις μερες και αυξομειωνεται ο υδατανθρακας
25-07-2010, 00:16 #829
Originally posted by forty
στην κυκλικη ληψη υδατανθρακων η πρωτεινη μενει σταθερη ολες τις μερες και αυξομειωνεται ο υδατανθρακας
18-08-2010, 18:47 #830
Δανάη ή όποια άλλη ξέρει ας μου απαντήσει... αυτο το διατροφικό μοτίβο είναι εντάξει για 4-5 κιλά ή τσάμπα κόπος? τη δοκίμασα πριν κανα μήνα όχι αυστηρά και έχασα 1 κιλό αλλά τη σταμάτησαν τα επεισόδια κ δεν ξανάρχισα. και παρόλο που στο τέλος τα θαλάσσωσα πέρασαν 10 μέρες σχεδόν χωρίς να το καταλάβω! ρωτάω λοιπόν αν είναι για πολλά κιλά ή αν θα είναι οκ κ για μένα... ευχαριστώ!
19-08-2010, 02:11 #831
fuxia
εμένα η διαιτολόγος μου την έβαλε για τα τελευταία κιλά. Όμως κάπως θα πρέπει να μετρήσεις τις θερμίδες, τα θρεπτικά συστατικά κλπ. Δλδ η εναλλαγή δίνει μια παραπάνω ώθηση αλλά τελικά οι θερμίδες μετράνε και εδώ.
19-08-2010, 12:23 #832
αυτό εννοείται! σ'ευχαριστώ Δανάη.
19-08-2010, 16:48 #833Ανδρέας Ζ.GuestΗ κυκλική λήψη υδατάνθρακων είναι μία παρερμηνεία της κυκλικής λήψης θερμίδων τις περισσότερες φορές. Κάθε φορά που τρώμε υδατάνθρακες εκκρίνεται ινσουλίνη και αναστέλλεται η λιπόλυση, στο τέλος αυτό που επηρεάζει την απώλεια λίπους είναι το θερμιδικό ισοζύγιο , όχι αν κάναμε κυκλική λήψη υδατάνθρακα. Οι περιοδικές αυξήσεις στις θερμίδες μέσω του υδατάνθρακα ή άλλων πηγών δεν είναι απαραίτητες ούτε πιο αποδοτικές αν μιλάμε για ποσοστά πάνω από 12% στις γυναίκες και 7% στους άνδρες.
19-08-2010, 18:12 #834
είναι αλήθεια πως με μια βδομάδα πρωτεινικής διατροφής και 1000 θερμίδες τη μέρα χάνω σαν τρελλή και 3 και 4 κιλά και μου φαίνεται αλλά δεν έχω το κουράγιο να είμαι τόσο αυστηρή! ενώ με την κυκλική λήψη υ/α ξεγελώ τον εαυτό μου και αντέχω πολύ περισσότερο. τελικά μόνο θερμίδες μετράνε? οτιδήποτε κι αν τρώμε με θερμιδική δίαιτα θα χάσουμε?
19-08-2010, 18:32 #835
Κοίτα διαιτολόγος δεν είμαι, αλλά σίγουρα οι θερμίδες είναι το πιο σημαντικό.
Επίσης μάλλον παίζει και αυτό που λέει ο Ανδρέας πως αυτές οι κυκλικές διαιτες αποδίδουν σε χαμηλά ποσοστά λίπους. Και γι αυτό μου την έκανε στο τέλος που τα ποσοστά μου ήταν αρκετά χαμηλά. Δε νομίζω πως κάποιος που δεν γυμνάζεται τόσο πολύ, μπορεί να έχει τέτοια ποσοστά. Φαντάσου ότι έχω κάπου 5 ώρες προπόνηση τη μέρα.
Οπότε καλύτερα να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη διαιτα ελαφρά υποθερμιδική.
19-08-2010, 19:08 #836Ανδρέας Ζ.GuestOriginally posted by fuxia
είναι αλήθεια πως με μια βδομάδα πρωτεινικής διατροφής και 1000 θερμίδες τη μέρα χάνω σαν τρελλή και 3 και 4 κιλά και μου φαίνεται αλλά δεν έχω το κουράγιο να είμαι τόσο αυστηρή! ενώ με την κυκλική λήψη υ/α ξεγελώ τον εαυτό μου και αντέχω πολύ περισσότερο. τελικά μόνο θερμίδες μετράνε? οτιδήποτε κι αν τρώμε με θερμιδική δίαιτα θα χάσουμε?
19-08-2010, 21:22 #837
ευχαριστώ και τους δυο παρα πολύ!
04-09-2010, 11:24 #838
Γεια σας κ απο μενα. Ειμαι καινουρια στο φορουμ αλλα επισκεπτομαι κ διαβαζω το site αρκετα χρονια. Ειμαι 30 ετων, 1.71 κ 54 kg. Ισως καποιες απορησετε τι δουλεια εχω σ αυτο το φορουμ αλλα σας λεω οτι μεχρι τα 23-24 μου ημουν αρκετα γεροδεμενη με το βαρος μου να κυμαινεται απο 75 ως 85. Παιδευτηκα πολυ για να τα χασω ακολουθωντας κυριως πρωτεινικες διαιτες. Για καποια περιοδο κ για 3 χρονια περασα κ απο το σταδιο της βουλιμιας-ανορεξιας. Σημερα διατηρω το βαρος μου αποκλειοντας αμυλα κ υδατανθρακες απο τη διατροφη μου κ η αληθεια ειναι οτι εχω πλεον κουραστει. Η διατροφη της Δαναης μου φανηκε ενδιαφερουσα κ σκεφτομαι να τη δοκιμασω οχι βεβαια για να χασω βαρος αλλα για να εισαγω τις αποκλεισμενες τροφες στην καθημερινοτητα μου μεχρι να προσαρμοστω στη ληψη υ/α κ να επιστρεψω σε εναν πολυποικιλο τροπο διατροφης. Οπως αντιλαμβανεστε, απλως πειραματιζομαι...ακομη...
Ελπιζω να τα λεμε συχνα και να ειστε σιγουρες/οι οτι καταλαβαινω την ψυχολογια ολων σε αυτο το site γιατι δεν υπαρχει διατροφικη διαταραχη που να μην εχω βιωσει.
04-09-2010, 13:49 #839
sa-mi καλωσηρθες.Ενδιαφερουσα η ιστορια σου.Ειναι ευχαριστο οτι διατηρεις το βαρος σου(ποσο καιρο αληθεια εισαι σταθερη σε αυτα τα κιλα?).Δυστυχως το θεμα κουρασης-ρουτινας στη διατροφη μας ειναι κοινοτυπο.Προσπαθησε οσο μπορεις να βαζεις νεα φαγητα στη διατροφη σου, πρωτοτυπισε λιγο με τις συνταγες που μαγειρευεις ή που επιλεγεις να φας.Για ολους ειναι δυσκολοτερο να κρατηθουν στα κιλα παρα να τα χασουν.
Κι εγω νιωθω πως εχω κουραστει και σκεφτομαι οτι τη Δευτερα θα ξεκινησω κυκλικη ληψη υδατανθρακων για λιγες μερες να δω πως θα παει.
04-09-2010, 16:27 #840
Πραγματι, constance, εχω ενα θεμα ρουτινας, καθε μερα τα ιδια κ τα ιδια. νεροβραστα, ανοστα, αλιπα! ειμαι στα κιλα μου 2,5 χρονια. βασανιζομαι πολυ ομως να τα κρατησω. να σου πω και τη μαυρη αληθεια, δεν ειμαι φαν της μαγειρικης, γι αυτο εχω καθιερωσει τον ατμομαγειρα, πεταω μεσα κοτοπουλο ψαρι κρεας, κοβω κ 2 λαχανικα κ ετοιμο το γευμα. τις αλλες ωρες τρωω φρουτα (2-3 τη μερα), κανα ζελε λαιτ, κανα αβγο, τετοια πραγματα...
Ειπα λοιπον να δοκιμασω και αυτη τη διατροφη της Δαναης να φαω καμια πατατουλα, κανα ρυζι που τοσο μου αρεσουν αλλα τα αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι απο φοβο μην παχυνω.
Ελπιζω να λειτουργησει, δλδ να με κρατησει στα κιλα μου που ειναι το βασικο μου μελημα. βεβαια ανησυχω γιατι τα κοριτσια εδω εχουν καποια κιλα παραπανω ενω εγω ειμαι στα ελαχιστα επιτρεπτα ορια.θα δειξει. ας μην απογοητευομαστε πριν καν ακομα δοκιμασουμε.
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία